sandra85
|
malo pozno ampak dobro... vsem mamicam, očkom in njihovim sončkom želim, naj bo leto 2008 obzarjeno z ljubeznijo, prijateljstvom, polno malih presenečenj, veliko otroškega smeha in cartanja v troje, štiri, pet,....(kolikor otrok pač imate) SREČNO!!! no, da se še js malo javim...enostavno se mi ne da več čepet za računalnikom, raje zijam v TV (ko nimam kej druzga za delat) je pa itak tudi že tako obdobje, ko se hoče Enej veliiiko pogovarjat kar v oblakih sem te dni, saj je pri nas prišlo do veliko napredovanj, presenečenj in veliko novih stvari (z Enejeve strani seveda) ostalo je vse po starem (hraniva se na 3 ure, ponoči prespi brez dojenja 8-9ur, čez dan spi po par rund 20-30minut, zelo redko spi kej več) novo leto se je pri nas zelo lepo začelo, uživali smo 100/h, se cartali, smejali, NAŽIRALI in tuki sta že 2kg+ zaj je dieta do pusta (krofi), pol spet dieta do velike noči (šunka, fr.solata,jajčka,...), pol do 1.maja (piknik),........do poletja pa bomo že spravili to dol!!! mi smo že na številki 74 ko sem pospravljala enejeve cunje v vrečo (kar mu je premalo), sem ugotovila, da je omara skoraj na pol prazna saj cunj št.74 nisva veliko nakupila, tako da sva se odločila da bo treba enkrat v kratkem spet v ljubljano na šoping guppy se priporočamo ta obala je en velik ni nobene pametne trgovine z otroškimi cunjami, kot je H&M, saj v H&M-ju dobiš res vse naše nove mere so (doma izmerjeno) 69cm, 7100g punce, lepo se imejte! aja, tianna-upam da bo to leto kej več sreče, da te bom končno spoznala
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|