|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
1.1.2008 19:31:46   
Anonimen
Sonce: pokaži se pri G, da ti prav iz nožnice spere glivice. Jaz sem tudi imela enkrat tako trdovratne, pa je to pomagalo. Pa za moža ti bo dal tblete.
Če ne dojiš reskiraj € in kupi Dido. Drugače pa črtaj sladkarije.

Mi smo tudi preživeli noč kot običajno. Nič je niso motile rakete, ki so jih ti smotani sosedje spuščali praktično na streho, user posted image pa je spala v mansardi.
Zvečer sem skuhala večerjo in potem sva z možekom gledala TV. Ko se je 2007 izštelo, sva nazdravila in si zaželela predvsem, da njegova polletna službena pot čim hitreje in čim varneje mine. Nato pa sva zaplesala na Alfija.
Zaspala sva 0.30 ob poslušanju prečudovitih arij......božansko.

Spila sva 0,5dl vina, danes pa imava mačka.

(odgovor članu sonce78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4676
1.1.2008 19:49:24   
nana 27
Sonce, meni je tudi pomagalo izpiranje. Še največ pa lahko narediš s prehrano - čim manj sladkarij, kruha, močnatih zadev, ki so hrana za glivice pa čim več vode ali nesladkanega čaja spij. Dido še nisem poskusila, ampak pravijo, da pomaga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
1.1.2008 22:03:12   
nena80
user posted image

Vsem septemberkam in njihovim sončkom želim

VSE NAJ NAJ, VELIKO ZDRAVJA, SREČE, CRKLANJA Z user posted image  IN PRESPANIH NOČI V LETU 2008!

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
1.1.2008 22:06:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonce78

Uvajanje GH: ker se bliža čas .... http://www.debora.si/html/knjiga.asp?ID=2148 
sicer še premišljujem, če bi jo kupila, ker imamo na google skupini že recepte .... pa mislim, da so prepisani iz te knjige.

Mi jo imamo, ampak še prvo verzijo.user posted image  Ampak, če imaš neješčega otroka kot je naš Jure, ti tudi ta knjiga ne koristi.user posted image

Za gljivice pa ne vem druga, kot jogurt + tampon.

Danes smo imeli kar zaspan dan. Šli smo edino do tašče za 1 uro. Moj oče je danes imel v bolnišnici veliko obiskov tako, da gremo mi spet jutri. Pa še Matija nam je spal ob takšni uri.

(odgovor članu sonce78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4679
1.1.2008 22:41:40   
PBJ
Meni je novo leto verjetno prineslo user posted image ... danes tako kaže...uf, sem jezna...
Se mi je pa kar zdelo, da nekaj bo, ker sem imela prsi grozno občutljive, ko se je dojila in spremljali so me tako znani glavoboli. Prvič sem jo dobila 6m po porodu, sedaj pa 4m ... čeprav se podnevi doji menda kar na dve uri, nič ne dodajam, čajev ne pije. Eh, mati narava.

Ana se je na silvestrovo odločila, da bo začela hoditi spat ob 8-ih in tudi danes je bilo tako...Sem prav vesela, da smo premaknili na 8. urouser posted image user posted image user posted image  Spi pa do pol osme, osme zjutraj. Vmes se enkrat proti jutri doji.

Jure se pa je tudi na silvestrovo odločil, da se bo bolj potrudil glede lulanja na kahilico. Zadnjih 14 dni je čez dan brez plenice. In od včeraj (takoj ko ga pritisne) zagrabi kahlo in jo prinese, da ga pomagamo slečt...ful je facauser posted image user posted image

Sreče in zdravja v novem letu, vsem vam in vašim najbližjim ... pa da še kakšnega otročička ustvarite proti koncu letauser posted image  (da ne bo premajhna in ne prevelika razlikauser posted image user posted image )...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
2.1.2008 7:30:03   
Anonimen
Dobro jutro!

Mi2 sva že pokonci. Brina je že spila svojo "kavo", jaz pa mojo sedaj žulim. Se mi katera pridruži?

Noč je minila v normalnem ritmu - spanje ob 20h, hranjenje ob 1h, hranjenje+previjanje (!?) ob 4h in bujenje ob 7h. Včeraj je bil pa tako krasno miren dan - skoraj brez pokanjauser posted image . Popoldan smo šli do mesta na čaj, zvečer smo se pa doma na toplem crkljali.

Si pa sploh ne upam napisati, da sem prva, da me ne bi Ana spet po desni prehitelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 4681
2.1.2008 8:29:45   
LINA31
Jaz pa zdajle prihajam na user posted image . Mi spimo že drugo rundouser posted image user posted image . Zbudila sva se 6.45. Mal se je igral, pa previla sem ga in jedel, pol pa je spet siten ratal. Sem ga vzela v naročje, kjer je v 10 sekundah zaspal, položila sem ga v posteljico in spi full trdo.. Joj zakaj ni tako zvečer.

Midva s srčkom sva se odločila, da bomo začeli z odvajanjem spanja na rokah in s čim hitrejšim odlaganjem v posteljico. Joj, da bi ve včeraj zvečer slišale kako se je dru. Ni bilo za pomirit. Ni in ni zaspal. Po dveh urah in pol sem ga vzela k sebi v dnevno na Dormeo in je zaspal.

Midva z Žanom sva danes sama, saj je šel dragi delat. Zvečer mogoče prideta tašča in tast. Še to opravimo, pa smo zaključili z novoletnimi obiski.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
2.1.2008 9:24:31   
Anonimen
Dobro jutro.

Midve z Žano sva se zdajle zbudile, fantastični trije (najini trije fantje) pa še spijo. Ana b. Pa je danes zatajila. Mogoče pa končno spijo.user posted image
Jaz si grem kuhat kavo, Žana pa se je spomnila, da ima še eno nalogo. Opisat mora Piko Nogavičko. In tako  medve sediva v kuhinji in vključili sva si klimo, da si na hitro dogrejeva stanovanje, ker mi najraje hodimo v pižamah.

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 4683
2.1.2008 10:51:37   
jst86
včeraj je LINA pisala kako odvaditi spanja na rokah,dons imam pa jst problem ker se je Leon navadil da ponoči spi z nama.zvečer sploh noče zaspati v svoji posteljici,ko pa ga dam k nama in se uležem poleg njega pa v sekundi zaspi.ko trdno zaspi ga prestavim,ponoči pa mora bit nujno z nama,če ne je spet jok.
ne vem kaj ga je pičlo da se že 4. noč zbudi okrog 1h in joka.

dons je prvi dan moje diete.včeraj sem pojedla še ostanek francoske solate od silvestrovega,od danes naprej pa nič kruha,sladkarij in ločeni obroki zelenjava in meso.pa spiti vsaj 4 l vode. sem že lačnauser posted image

user posted image si vaši user posted image  tud kej učke manejo?Leon si jih ful veliko,na koncu ma že čisto rdeče.me skrbi da nima kakšne alergije-npr. na pršico,ker sem tud jst alergična. moj bi ga kar v ZD že peljal.

čakam da se moj zbudi pol grem pa generalno pospravit še našo sobo.

kje pa je sandra?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
2.1.2008 13:40:42   
Anonimen
Ojla mamice!
Midva sva bila zdaj na sprehodu, pa še zdaj ninčka v vozičku. Kar naj. user posted image

Sonce78, jaz sem imela zelo trdovratne glivice (v nosečnosti). user posted image  Pomagal mi je ednino Borax.

Jst86, naš si mane učke, ko je zelo zaspan.

user posted image  Punce, ali vašim user posted image  še podpirate glavico, ko jih npr. dvignete iz posteljice??

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 4685
2.1.2008 14:06:33   
jst86

user posted image  Punce, ali vašim user posted image  še podpirate glavico, ko jih npr. dvignete iz posteljice??
po moje že en mesec ne več,ker jo ful lepo drži gor

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
2.1.2008 14:08:48   
Anonimen
Jst86, imaš kakšen dober jedilnik za začetek uvajanja goste hrane? Če se ne motim boš tudi ti začela pri dopolnjenem 4. mesecu. Kako pa? S čim?

Je bolje s sokci začeti? S kašico?? Joj, čisto sem zmedena, ker vsak po svoje pove. Kako pa se naredi npr. sok iz korenčka? Pa jabolka? 

< Sporočilo je popravil tianna -- 2.1.2008 14:22:00 >

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 4687
2.1.2008 14:42:14   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: jst86

po moje že en mesec ne več,ker jo ful lepo drži gor

ja še

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
2.1.2008 17:51:54   
ana b
Dan punce!
Ko bi zjutraj le spala user posted image . Zatajila pa nisem jaz, ampak moj mož, ker je pri mojih rihtal računalnik in zjutraj še ni delal. No sedaj smo doma, spet smo bili na drsališču, mali spi v vozu, jaz pa imam moment časa, da se oglasim.
Novoletna noč - katastrofa. Zbudil se je za jest ob 23:15 in očitno zaradi petard ni zaspal nazaj do polnoči. Potem se je še ene 2x zbudil in imel svojo budno rundo od 4-5huser posted image . Dopoldan sta prišla tast in tašča, potem pa smo šli k mojim na kosilo in ostali čez noč. No in celo moj oče, ki ne bi niti približno rekel, kaj slabega o vnučkih, je priznal, da naš Matic zelo malo spi user posted image .

Jutri se vračamo v normalno življenje, Nejc v vrtec, ati v službo in meni bo cel dan odmevalo v ušesih od tišine user posted image . Upam, da bo ugodno vplivalo tudi na user posted image , ko bova spet imela svoj red. Samo vreme je za user posted image  napovedano.

Srečno 2008!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
2.1.2008 18:09:06   
Anonimen
Čer!

Jaz sicer še ne bom začela z uvajanjem GH, smo pa že na čaju. Ampak ga ful zavrača. Sploh noče. Sem pa od P dobila namig, da bi bilo dobro, če bi jo malo manj dojila, ker je kar lepo okrogla.
Edino, kar relativno dobro pije je moje mleko razredčeno z vodo. Ampak je pa črpanje grozno zamudno......Guppy bravo, da si bila tako pridna.
Kako je bilo, ko si nehala, so bolele prsi?

Ko bom začela z GH pa bom na vodi skuhala riž, ga pretlačila in pomešala z mojim mlekom.
Nato bom poskusila s pretlačeno jabolko in korenčkom. Pa vsega samo žličko ali dve.
Ji pa že sedaj dam veliko stvari za povohat.

Drugače pa takrat, ko se začne uvajanje GH pride na obisk še patronažna. Pokličite jo, preden začnete.

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 4690
2.1.2008 18:36:31   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Čer!

Jaz sicer še ne bom začela z uvajanjem GH, smo pa že na čaju. Ampak ga ful zavrača. Sploh noče. Sem pa od P dobila namig, da bi bilo dobro, če bi jo malo manj dojila, ker je kar lepo okrogla.
Edino, kar relativno dobro pije je moje mleko razredčeno z vodo. Ampak je pa črpanje grozno zamudno......Guppy bravo, da si bila tako pridna.

Ko bom začela z GH pa bom na vodi skuhala riž, ga pretlačila in pomešala z mojim mlekom.
Nato bom poskusila s pretlačeno jabolko in korenčkom. Pa vsega samo žličko ali dve.
Ji pa že sedaj dam veliko stvari za povohat.

Drugače pa takrat, ko se začne uvajanje GH pride na obisk še patronažna. Pokličite jo, preden začnete.

jaz mu bom začela uvajati gosto hrano po 6 mesecu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
2.1.2008 19:00:38   
Anonimen
Jaz pa sem mu dala malo jabolka na mojem prstu, ko sem delala jabolčno pecivo in ga je pocucal kot nor. Potem pa me je ves čas gldal v roke, če bo še kaj dobil.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 4692
2.1.2008 20:25:46   
guppy
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Ne, niti malo, mleka enostavno NI BILO VEČ.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
2.1.2008 20:50:54   
sandra85
malo pozno ampak dobro...
vsem mamicam, očkom in njihovim sončkom želim, naj bo leto 2008
obzarjeno z ljubeznijo, prijateljstvom, polno malih presenečenj, veliko otroškega smeha in cartanja v troje, štiri, pet,....(kolikor otrok pač imate)user posted image
SREČNO!!!

no, da se še js malo javim...enostavno se mi ne da več čepet za računalnikom, raje zijam v TV (ko nimam kej druzga za delat)
je pa itak tudi že tako obdobje, ko se hoče Enej veliiiko pogovarjat

kar v oblakih sem te dni, saj je pri nas prišlo do veliko napredovanj, presenečenj in veliko novih stvari (z Enejeve strani seveda)
ostalo je vse po starem (hraniva se na 3 ure, ponoči prespi brez dojenja 8-9ur, čez dan spi po par rund 20-30minut, zelo redko spi kej več)

novo leto se je pri nas zelo lepo začelo, uživali smo 100/h, se cartali, smejali, NAŽIRALI  in tuki sta že 2kg+ user posted image user posted image user posted image
zaj je dieta do pusta (krofi), pol spet dieta do velike noči (šunka, fr.solata,jajčka,...), pol do 1.maja (piknik),........do poletja pa bomo že spravili to dol!!!

mi smo že na številki 74user posted image
ko sem pospravljala enejeve cunje v vrečo (kar mu je premalo), sem ugotovila, da je omara skoraj na pol praznauser posted image saj cunj št.74 nisva veliko nakupila, tako da sva se odločila da bo treba enkrat v kratkem spet v ljubljano na šopinguser posted image

guppy se priporočamouser posted image
ta obala je en velik user posted image ni nobene pametne trgovine z otroškimi cunjami, kot je H&M, saj v H&M-ju dobiš res vseuser posted image

naše nove mere so (doma izmerjeno)
69cm, 7100g

punce, lepo se imejte!

aja, tianna-upam da bo to leto kej več sreče, da te bom končno spoznalauser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
2.1.2008 21:26:32   
lemavrica
Čer,

nama se bo kar zmešalo, Jaka ima čisto vsak večer isto, jok od 20h pa do 23h, kadar imava "srečo" celo do 23.30. Mene je vsak dan sproti strah večera, ker vem kaj me čaka. Sva že totalno izmučenauser posted image  in brez idej kaj narest. Pa pomoje niso več krči.
Drugo kar me pa nervira je pa da mi na veliko izpadajo lasje, sem bila pri frizerju in mi jih je skrajšala ampak odpadajo pa še zmeraj, tako da se mi pri čelu že pozna user posted image  user posted image . Pa še zmeraj sem prehlajena, mož tudi, Jaka pa k sreči že manj.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
2.1.2008 23:01:14   
lemavrica
Smo padle na drugo stran pa sem nas samo nazaj na prvo spravila. Midva se trudiva z uspavanjem, trenutno ga ima mož. Upam da nama kmalu uspe.
Noč.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
2.1.2008 23:19:57   
nana 27
Nefretiti, misliš, da je P res mislila, da je preveč okrogla? Naša Maja seka rekorde. Se sploh ne upam tukaj pisat user posted image  Pa ona lepo je na 3 do 4 ure po 120 ml in ponoči, če le ni prehlajena potegne več ur skupaj. Nikoli nič ne polije, kot je polival Miha, ampak po teži ga pa zelo dohiteva. Kupčkov več ne podiramo namenoma. Očitno taki geni user posted image  Ana b, mirno noč in še bolj miren dan! Lemavrica, mogoče se ti bo slišalo čisto mimo, ampak mogoče bi lažje zaspal že veliko prej. Jaz bi rekla,da je preutrujen. Mogoče bi bilo bolje, da ga daš spat že nekje med 19. in 20. uro, sicer se ti bo tudi prej dokončno zbudil (npr. ob 5h ali 6h). Moja dva sta oba v približno tej starosti "preklopila".

Neposredna povezava do sporočila: 4697
3.1.2008 8:11:27   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Čer,

nama se bo kar zmešalo, Jaka ima čisto vsak večer isto, jok od 20h pa do 23h, kadar imava "srečo" celo do 23.30. Mene je vsak dan sproti strah večera, ker vem kaj me čaka. Sva že totalno izmučenauser posted image  in brez idej kaj narest. Pa pomoje niso več krči.
Drugo kar me pa nervira je pa da mi na veliko izpadajo lasje, sem bila pri frizerju in mi jih je skrajšala ampak odpadajo pa še zmeraj, tako da se mi pri čelu že pozna user posted image  user posted image . Pa še zmeraj sem prehlajena, mož tudi, Jaka pa k sreči že manj.

ja mogoče je preveč utrujen pa nemore zaspat

lasje:te dajejo hormoni ali pa ti manjkajo kakšni minerali in vitamini

Neposredna povezava do sporočila: 4698
3.1.2008 8:13:03   
ana b
Jutro!!!!!!!!!
user posted image user posted image  Naš Matic je mamici spet namenil eno demo noč in pokazal, da zna spati tudi večkot 2 uri v kosu.
Zaspal ob 20:30 pri možu na rokah, zbudil ob enih in petih in nato šele ob pol osmih, pa mislim, da bi še spal, če ne bi naš triletnik galamil.
In sedaj sva z user posted image  sama, jaz malo na rr, on pa v svojem stolčku igrače matra.

Grem malo pojest pa user posted image .

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
3.1.2008 8:13:38   
LINA31
Dobro jutro,

moram hitro kej napisat, da ne bomo pristale na drugi straniuser posted image user posted image .
Za nami je normalna noč glede spanja, ter nekoliko več hranjenja. Zaspal je ob 20.00 uri, seveda z uspavanjem na rokah in jedel ob 23.00, 1.20, 4.00, 6.20. Ob sedmih sva vstala, zdaj pa je nazaj zaspal. Raje vidim, da pogosteje je kot, da imamo težave s uspavanjem sredi noči, tako kot je bilo na začetku.

lemavrica...mi smo pa nekaj časa imeli težave, da sva ga dala od sedmih do devetih spat, pa se je zbudil okorg enajstih in bedel tudi do pol dveh. Full je jokal. Nič ni pomagalo, enostavno je to obdobje minilo. Sem pa tudi jaz takrat imela občutek kot, da ve, da mora it spat in enostavno ni hotel.user posted image user posted image user posted image  Recepta žal nimam, jaz sem ga začela dajati k sebi na trebuh in ko je trdno zaspal sem ga odložila....druge ni bilo, ker drugače bi "umrla" od izmučenosti.

izpadanje las...meni tudi izpadajo, ampak ni ene velke panike. Daj probaj s šamponom od Vischya...sem slišala, da je super.

sandra85...je pa res velik Enej...po kilah je še ok, saj ga Žan skoraj dohiteva, ampak dolžina je ubitačnauser posted image user posted image

neferitet...a tko ti je rekla P? Hm ...men pa je moja rekla, da ga naj konstantno pristavljam, ko bo želel jest, ap tudi če bo na pol ure.user posted image  Pa vedi kaj prav.

Zdaj grem pa kavico skuhat...bo še katera??

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?