123a
|
Dober večer punce! Končno se lahko malo javim,saj moja princeska spančka in upam,da se ne bo prebujala Jaz sem vredu razen tega,da me hoče imeti 24h/dan zraven sebe in hoče polno pozornost.Se ji pozna,da je ati sedaj skos doma in jo samo crklja...še dober da začne v ponedeljek trenirat in bo malo manj crklanja...upam...ali pa bom jaz trpela sama.Ponoči še vedno spimo(trkam)spat hodima od 20 in ponavadi zaspi vsaj nekje do 22 in spi do 6 brez hranjenja.Še vedno pa nam ne ratuje,da jo samo položim v posteljo in mislim,da smo že prepozni za to "vajo"...tako,da se malo nosimo in zaspimo. Me pa iz dneva v dan preseneča,saj je postala prava čveka in tudi igračke so jo začele zanimati.Aja nama je pa 30.12 podarila prvi glasni nasmešek....iiiiii sem se kar stopila...in še tako lepo je bilo,ker je bil tudi zraven.No še vedno pa se ne prevrača iz trebuha na hrbet in obratno....pa sej bo že...drugače pa full trenirama pasenje kravic in moram rečit,da ji sedaj kar odgovarja Jaz sem vredu...no včasih imam kakšne izbruhe jeze in muljenja(na ),ko sem utrujena in je mala tečna. Smo kupili tremometer za merjenje v ušesu in me zanima,če je potrebno stopinje odšteti tako kot če merimo v ritki ali je to realno???nič ne piše kdaj jih boste dali v avto-sedež in v katerega? Ko bo imela 9kg tako nam je svetovala P in seveda mora imeti naklon.Maxi Cosi-ne vemo še katerega tiste, ki polno dojite-boste še malo počakale z uvajanjem GH? Jaz bom počakala do 6 meseca,če bom le imela mleko,ki pa mi zadnje dni nekaj nagaja??? že dvigujete malčke tako da jih držite pod pazduho? Jaz ji še vedno podprem glavico, ko jo dvignem...sicer že drži sama,ampak se mi zdi še prehitro.Jo pa včasih primem pod pazduho in jo dvigujem,ker ji je všeč in se full smeji...vem pa da to ni vredu Dojenje-vedno se dojima iz obeh,ker mi je P tako svetovala saj najlažje preprečiš mastitis,ker veš da mleko ne zastaja.Se boma pa dojile do kakega 10 meseca,če bo le melko.Nikoli ne zaspi trdno ko se dojima,če pa že se pa prebudi ko podirama kupčka Kopanje-kopama se v banici To za MSN naslove pa je super ideja No pa sem naredila domačo nalogo Lepo spančkajte in mirno noč