|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
3.1.2008 22:41:39   
december06
SREČNEGA IN ZDRAVEGA VSEM !!!!!!

Končno mi je uspelo prit malo do računalnika in vas prebrat. Duška hvala za pomoč pri avtarju. Mi je pa brat pokazal kako se skrči sliko, ko je bil ravno na obisku in sem ga izkoristila. Tako, da bom za drugič vedla.

velikost culja, sem ravno na silvestrovo začela s 3 (Avent) in mislim, da mu bolje gre. Več popije. Čeprav se zadnje čase nekaj zmrduje in sploh noče jest, če ni prav lačen.

podpiranje glavice, tudi mi že nekaj časa ne podpiramo glavice ko ga dvignemo. Ima zelo močan vrat in tudi ne želi bit več v
ležečem položaju. Moja mama je prav hecna, ko še hoče vstrajat v ležečem položaju, češ, da je še prehitrer, da ne sme tako sam glavice držat. Pa če jo hoče, kaj naj.

petarde smo preživeli oz. morem rečt prespali. Hvala bogu, da je mimo.

naš si mane učke ko je zaspan

uspavanje ni pravila, zadnjih par večerov je zaspal sam, danes pa ni šlo. Se tolažim, da bodo kmalu zrasli in bodo sami rekli: "mami, jaz grem spat". Čaz gre tako hitro mimo. Evo pa je že več kot leto od kar smo zanosle.

kopanje
, tudi jaz ugotavljam, da mu bo banjica (v previjalni) premajhna. Sem se pa znašla glede temperaturnih razlik v sobi in kopalnici. Kar previjalno mizo peljem v kopalnico (je ravno še tolk prostora) in se umijemo, najprej pa namilimo na previjalni. Me je pa kar strah kako se naj kopamo naprej. Ali naj kupim večjo banjico in jo damo v velko banjo. Ker, da ostane voda dlje topla. Samo me malo moj križ skrbi. Ali ga naj kopam kar v veliki banji? Nisem pa še sprobala skupnega kopanja. Mogoče pa bi nama to ustrezalo. Vendar ne vem, če bom zmogla že sedaj, ko še ne sedi sam, da mi ne bo spolzel iz rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
4.1.2008 8:11:53   
ana b
Jutro!
No kot sem že včeraj napisala, je bila tisto res demo noč, samo da vidim, da on to zna. Danes pa je prišel povračilni ukrep z zbujanjem vsaki 2 uri. V edini triurni rundi, pa se je naš triletnik vmes zbudil user posted image .
A je spet kakšna čudna luna blizu, ker so moji deci vsi zblojeni, od najmanjšega pa do največjega (mož)?

Pofruštkala sem že, user posted image  tudi, gremo še kaj koristnega narest.
Čau

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
4.1.2008 9:23:09   
surya
AnaB, v torek je polna luna. Rečeš, da se že kaže, a? user posted image

Meni je pa včeraj ob osmih zaspal in se do danes do osmih trikrat zbudil in jedel. Kar je super. Ampak sem jaz čula več kot eno uro, ker sem opazila, da skoraj nimam nič mleka. Po podoju ob petih, si probam še malo stisnit z roko in ne gre nič user posted image . Sem šla takoj pumpat, da vidim, kaj je na stvari in sem napumpala cca 10mluser posted image .

Drugače sem ga pa včeraj bolj pogosto dojila čez dan in danes je vaga kazala 7400g. Se več nič ne zanašam na to, ker ni nobene logike. Včeraj je namreč trikrat kakal. user posted image

Grem pa popoldan kupit Aptamil, ker gremo jutri na smučanje, če res čisto brez mleka ostanemuser posted image

Je še katera za user posted image ?

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
4.1.2008 10:37:51   
Anonimen
Dobro jutro!

Jaz sem pa danes z malčkom spala do 10-ih. Nevem kaj mi je bilo?!
Je pa včeraj jokal do 22-ih. Zaspal mi je nekaj po 20. uri, pa sta Žana in Jure norela in se režala in sta ga zbudila in potem ga nisem uspela uspavat. Prvo se je drl kot zverina in po nekajčasa mi je končno zaspal na rokah, ampak ko sem ga hotela odložit v posteljico, pa spet drenje. Žani in Juretu bi najraje glavo odšraufala. Poem pa sta še rekla, da ne moreta zaspat, ker se Matija dere. Na koncu sem ga ob 22-ih odnesla v najino posteljo, ga priklopila in je celo noč spl pri mami.

Moj oče je še zmeraj v bolnišnici. Včeraj so mu delali še ultrazvok ledvic. vsak dan mu jemljejo kri in kombinirajo katera zdravila mu najbolj odgovarjajo. Iz 8 tablet na dan (kot jih je jedel že leta) je od včeraj na dveh in popolnoma drugih, kot jih je imel prej. Je pa zdaj staknil močen prehlad. Verjetno jim je sestra ponoči odprla okno v sobi,...

Tianna jaz mu glavice ne podpiram več, ko ga dvigujem. Če pa hodiva in pleševa po stanovanju pa mu včasih iz varnostnih razlogov še držim, ker se odriva z rokicami in se ziba kot pijanec.

To, da damo MSN naslove na Google skupino sploh ni slaba ideja. Tudi mojega sem dodala.

(odgovor članu surya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4754
4.1.2008 10:49:09   
LINA31
Tudi pri nas smo se vrnili na stare tirnice in bi se ponoči igrali in bili budni. Včeraj mi je spal od 20.45 do 21.45, pol pa ob 1.00 zaspal. Ni šlo prej. Spal je do pol devetih in zdaj od pol desetih naprej spi. Mislim, da bomo morali zaenkrat uspavanje prestaviti na deseto zvečer in uno ob osmih izpustiti. Očitno Žan še ni zrel tako zgodaj spati.
Tud z odlaganjem v posteljico, ko je še buden ni nič. On se čist zbudi, malo gleda, nato se začne dret. O spanju ne duha ne sluha.
Včeraj zvečer je ob jokanju celo dudo vlekel. Mogoče ga bomo vsaj na to "razvado" navadili.user posted image user posted image

Zdaj pijem kavico. Moram mal pospravt, ker pol pride kolegica na obisk. Vreme je še vedno bedno in z vozičkanjem ne bo nič.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
4.1.2008 10:52:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

Zdaj pijem kavico. Moram mal pospravt, ker pol pride kolegica na obisk. Vreme je še vedno bedno in z vozičkanjem ne bo nič.

Pri nas je tudi bedno!!!!

Jaz samo čakam temperature in grem ven, ker bom znorela v stanovanju. Upam, da ni -5, ker potem res nebo nič.

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 4756
4.1.2008 11:23:47   
Naty 76
Drage septemberke, malo z zamudo, ampak tudi naša družinica vam želi SREČNO, ZDRAVO 2008 in pa seveda pridne, zdrave in nasmejane malčke!

Pa se spet malo ogašam. Mi smo se končno pozdavili in danes izpeljali drugo cepljenje. Malčka sta bila tako pridna, brez joka, samo Žan je zdravnico malo čudno pogledal in to je bilo to. Čas pa res beži, ker bo za nami kmalu petka:). Zdaj pa spančkata, jaz sem pa že vse zlikala, posesala in že gledam kaj bom kuhala. Rižev narastek, njami. Med vikendom se bomo pa še malo potepali. Končno malo v družbo če že vreme ni za sprehode. Sem se odločila da bom kar malo počakala da bo res bolj toplo.

Jaz jima glavico še vedno malo podprem, čeprav sta močna in ne bi bilo potrebe. Zaradi občutka. Smo bili pa včeraj na NFT in smo imeli drugo terapevtko. Pokazala nam je ogromno novih vaj, ki so ob enem tudi igra z malčkom. Zanimivo res. Pa kaj vse je pomembno za otročke. Ne moreš verjet, sem imela ob odhodu domov kar polno glavo. Npr če malček pri previjanju izteguje nogice (jih ne drži skrčene  in v zraku) obstaja velika verjetnost da bo ko bo začel hodit hodil po prstih, pa kako pomembno je izmenično brcanje, pa to da se malčkek ne odriva od mamice ko ga npr previja. Večrat sem že zasledila da katera napiše da se malček zvija v lunco, tud to se da odpravit ... res je bilo zanimivo. Če mi bo čas dopuščal bom naredila kako fotko teh prijemov, mogoče kateri pride prav. Samo da mal zadihamo.

Zdaj bo pa dosti, kajne.

Upam in želim, da so vaši dragi kaj boj zdravi kot so bili. Drugače pa user posted image vsem.

Pa pa

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
4.1.2008 11:45:00   
Anonimen
Veni je še zmeraj - 3 (Radio city). user posted image user posted image user posted image  Kaj naj naredim??????

Takšne temperature niti meni ne dišijo, da bi tavala po mestu?!user posted image

(odgovor članu Naty 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 4758
4.1.2008 11:59:06   
Anonimen
Živjo mamice.

Smo preživeli silvestersko noč. Se je mali zbudil nekaj minut čez polnoč in me gledal. Sem mu lahko Novo leto voščila user posted image . Pa pri meni v naročju je bil in se ni nič bal, ko je pokalo, tako bi se pa verjetno prestrašil.

Začel je spat v ležalniku in sem res vesela. Ker mi je prej vedno zaspal v naročju. Čez dan nekajkrat odspi svojo kitico, kar je tudi nekaj novega.

Glavico mu še podpiram, vendar bolj iz navade kot potrebe. Ponoči je še 2x in obroka sta kar obilna (tudi po 200 ml). Začel pa je spuščati večerni obrok user posted image  in se zato zbudi ob 23. oz. 24. uri. Z gosto hrano bom začela po 4. mesecu (verjetno ne dopolnjenem), sploh če bo tako ogromno preko noči jedel.

Se je zbudil... Se še tipkamo.

(odgovor članu Naty 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 4759
4.1.2008 12:37:28   
annie
Pozdrav!

Pa sem končno ozdravela, me je ta prehlad dolgo držal, še dobro, da se Nik ni nalezel. Drugače pa je zelo priden, igračke že tudi prijema in si jih daje v usta, najboljše pa so mu seveda rokice user posted image Glavico mu podpiram, samo takrat, ko ga dam ven iz posteljice, drugače ne. O uvajanju GH pa še kaj preveč nisem razmišljala, nekako pa imam željo tam pri 6.mesecu, če seveda že prej ne bo kazal zanimanja. Drugače pa se še vedno samo dojiva, brez kakršnega koli dodatka ali čaja. user posted image Ste že razmišljale, kako dolgo jih boste dojile? Jaz ga imam namen kar dolgo, mogoče še celo po prvem letu...bomo videli, kako bo. user posted image Ali vaši malčki tudi zraven dojenja zaspijo? Moj je pravi uživač, si kar vzame čas tudi po pol ure, če je treba user posted image , tako, da še jaz zraven zadremam. No to bo zaenkrat vse in se še kaj oglasim pa lp!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
4.1.2008 13:00:23   
jst86
jst pa sploh ne vem kaj je Leonu.Že od včeraj je fuuul siten,skoz neki jokca in si mane učke.klicala sem patronažno,pa mi je rekla da glede na to da nima vnetih,rdeče pa samo takrat ko si jih menca,naj mu jih umivam s kamilicami.ponoči je blo grozno.še dobro da je moj doma spal,ker je blo res polom.skoz je jokcal,bolj ko sem mu rokice stran od učkov dajala,slabše je blo.ima mogoče katera idejo kaj narest oz. kaj bi to blo?

učeri je Leon prvič polizal banano in jabolček.banano bi kar pojedel,pri jabolčku se je pa skremžil ampak je kar z odprtimi ustki šel proti njemu in mljaskaluser posted image .

ker so nam v MŠ rekli naj tako majhnih user posted image ne vozimo na sprehode će je pod 5°C,sem P vprašala še to.in mi je res odsvetovala.sploh pa še zaradi učkov.

prva user posted image po porodu-obupno.bolečine take da mi je bilo slabo,tresla sem se,sem bila prepričana da bom ful zbolela.tko da take user posted image nočem več.trajala pa je 10 dni,pa to sem mogla it do G po hormonske tablete.
 Kako kopate vaše dojenčke? v banjici
Ali jih še vedno milite na previjalni mizi? ne,samo prvič sem ga.namilim ga preden ga dam iz banjice in ga takoj sperem.

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
4.1.2008 13:10:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jst86

ker so nam v MŠ rekli naj tako majhnih user posted image ne vozimo na sprehode će je pod 5°C,sem P vprašala še to.in mi je res odsvetovala.sploh pa še zaradi učkov.

Meni Matija še spi, po radiu so rekli, da je -2. Očitno ne bo nič z najinim sprehodom.user posted image user posted image user posted image  
No ja, saj tudi doma mi ne manjka dela....

Kako kopate vaše dojenčke?  Še zmeraj v čebru. Bom pa enkrat poskusila v banjici, da vidim kako bo telovadil.
Ali jih še vedno milite na previjalni mizi? Ne, jaz pri kopanju uporabljam samo Linola fett N oljno kopel, ki je dam nekaj kapljic v čeber.

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 4762
4.1.2008 13:33:51   
sonce78
Čav punce user posted image

Mi imamo tudi pestre noči .... dojenje tudi na eno uro .... jaz podočnjake do tal. Mi je zelo čudno, zakaj je ponoči lačen tako pogosto, podnevi pa se doji tudi na 4 ureuser posted image . Ponoči pa hoče jesti, ker ne zaleže nič razen joške.

GH jo bom verjetno začela uvajati kakšen teden pred 6. mesecem, bom pa 18.1., ko imamo posvetovalnico, vprašala P kaj predlaga.

Dojenje mislila sem dojiti do kakšnega 9. ali 10. meseca, če bo mleko.

Kopanje v banjici in je še vedno trd kot kip, ko ga kopamouser posted image Namilim v banjici, tik preden ga vzamem ven.

Ali vaši malčki tudi zraven dojenja zaspijo? Samo, če je zelo zaspan in ponoči.

user posted image user posted image user posted image Moj sonček že en teden pokašljuje. Včeraj in danes zelo pogosto in je včasih slišati, kot da ima veliko sluzi. iz noska mu ne teče, redno mu kapljam fiziološko. Vročine nima, je dobre volje. Ali moram k P?

user posted image user posted image user posted image Punce, ki polno dojite: Ali vaše malčke dojite iz obeh dojk na obrok ali izmenično? Zadnje čase imam občutek, da mu iz ene ni dovolj (še posebej ponoči). Verjetno zaradi rasti tudi več potrebuje.

jst sem prebrala na Mon-u, da se baje po novem učk ne izpira več s kamilicami, ampak s fiziološko .... tako predlaga P Tanč.

Ura 13.30 jaz pa še nisem imela časa se preobleč .... še vedno sem v pižami ...... adijo pamettttt

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
4.1.2008 14:21:45   
LINA31
Obiski so ravno odšli, Žana pa sem dala nazaj spat. Se je zbudil ob pol dvanajstih in zdele ob dveh zaspal. Upam, da vsaj za kakšno urco...res je potem bolj veselko.

Dobil pa je puzzle peno za natla in stolček boombo.
Ta kolegica ima dvojčke, ki bosta stara 6 mesecev 12.1.. Full mi je pokazala dvigovanje z boka in mal drugega handlnga, tako da sem prav vesela. Njeni user posted image  se že full kotalijo po dnevni sobi, res neverjetno.

sonce78...jaz ga ponavadi nahranim le iz ene dojke na obrok. Razen npr. če se full pogosto doji in imam občutek, da je še lačen in v dojki ni več mleka. To se zgodi proti večeru, ko se full na gosto doji.
Mi pa je ravno ta kolegica rekla, da sta dala dvojčka v svojo sobo spat in, da zdaj full bolje spita, da je možno, da user posted image  moti hrup oz. prisotnost še drugih v sobi. Njena sta se ponoči pri 3 m tud na uro in pol dojila. Je bila kar kriza.
No, pri nas je problem prostorske stiske, ker Žan nima svoje sobice. Bom probala, da midva spiva v dnevni, ali pa, da Žan spi v dnevni sobi, če bo kaj bolje ponoči.

kopanje...jaz ga v banjici.
podpiranje glavica...iz navade ga pogosto držim. Ko pa ga dvignem iz posteljice pa vedno.

annie...jaz bom probala dojit tam do 8 oz. 9 meseca. Bom vidla. Žan je full crkljanko. Skoraj vedno zaspi na zizi. Na začetu, ko sva prišla iz porodnišnice sva imela full težave, ker ga je hranjenje uspavalo, tako da sva lahko jedla tud eno uro oz. je bil zato full pogosteje lačen.

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
4.1.2008 16:09:32   
zvezda71
GH jo bom verjetno začela uvajati ko bo star 6 mesecev.
Dojenje pojma nimam dokler se nama bo dalouser posted image
Kopanje večinoma se kopa v čebričku, včasih v banci, včasih v kadi z nama, vedno ima zraven žur, namilim ga na previjalni, ker imam še dosti tega otroškega trdega mila, navadno v vodo stisnem malo olja (mandljevo)
Ali vaši malčki tudi zraven dojenja zaspijo? Včasih
Moj sonček že en teden pokašljuje. Včeraj in danes zelo pogosto in je včasih slišati, kot da ima veliko sluzi. iz noska mu ne teče, redno mu kapljam fiziološko. Vročine nima, je dobre volje. Ali moram k P?
Jaz bi poklicala.
Punce, ki polno dojite: Ali vaše malčke dojite iz obeh dojk na obrok ali izmenično? Zadnje čase imam občutek, da mu iz ene ni dovolj (še posebej ponoči). Verjetno zaradi rasti tudi več potrebuje.
Jaz dojim vsakič iz obeh dojk, tako smo se navadili, mi2 zuser posted image  in moje dojke.
Podpiranje glavice včasih podprem včasih ne odvisno od kje in kako ga dvignem. Drugače že fino drži glavico pokonci, trudim se z njim čimveč trenirat kravice past da krepi hrbtne mišice.user posted image se zraven jezi sploh ne mara biti na trebuščku.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
4.1.2008 16:22:37   
Rožica*
Živjo!

Mi smo pa danes stari 5.mesecev in za darilo sem mu kupila milupino Bio riževo kašico user posted image user posted image
Poizkusila jo bova danes zvečer.
Pa bomo videli kakšna noč bo za nami. Javim jutri.
Današnja je bila user posted image . Tako povožena nisem bila že dolgo. Dragi pa je ostal kar doma ker po svetli noči ni mogel vstati, še sreča da se je dogovoril v službi da bo mogoče še ta dva dni imel dopust.

Tudi jaz mu včasih glavico podprem, odvisno od potrebe, drugače pa jo lepo sam drži.
Podpazduho ga ne dvigujem, ker je odsvetovano,.... Ga skušam dvigovati kot so nama pokazali na NFT.
Naty nam tudi pove vliko stvari, ki so pomembne za naprej,... Tudi vaje. Res je super kdor ima možnost hodit mu toplo priporočam.

Kopava se v banjici
Milila ga nisem nikoli na previjalni. Mi tudi babica ni tako pokazala.

Dojeneje: nikoli ne zaspi zraven, podoji so kratki 4 min.
Dojiva se iz ene dojke na obrok.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
4.1.2008 19:50:36   
lemavrica
Te dni je pa bolj zatišje tukaj gori. Smo spet padle čisto na dno strani.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
4.1.2008 20:39:27   
Anonimen
Za mano je pa en obupen dan. Cel dan se že slabo počutim, proti večeru sem pa še bruhala in dobila drisko. Pa še glava me boli za znoretuser posted image . Vročine nimam, pritisk je OK, zato sem pametno zaključila, da me spet hormoni dajejouser posted image  Do tega zaključka sem prišla, ko sem med enim obiskom WC brala neko revijo o hrani (ja, da mi je bilo potem še bolj slabouser posted image ) in v nekem intervjuju prebrala kako nek kuhar obožuje kuhinjo svoje none - kako lepo diši, pa da vedno kuha v istih loncih - na tukaj se mi je pa odpeljalo in sem začela jokat kot dež... Eh, pa sem mislila, da so jokarije mimo, no user posted image

Za povrh je bila pa še Brina sitna ves dan, pa po vsakem hranjenju je bruhala in zvečer se ni hotela dojit. Jasno, če imam pa "skisano" mleko... Sedaj Brina spi, jaz pa tudi grem v mižale.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4768
4.1.2008 21:11:06   
Anonimen
Čer!

Za nami je tudi en hud dan......joj je bilo joka čisto cel dan. Imam že tako polna ušesa, da bi najraje kar spat šla.
Danes se je user posted image jokala od 17h do 21h. Zelo malo predaha je bilo vmes. Pa nič ji ni falilo.....
Se mi zdi, da bi znali zobki malo nagajat. Sicer se ne slini zelo, ampak, ko sem ji v usta vtaknila prst in z njim gladila dlesni se je za nekaj trenutkov umirila. Sicer pa ni pomagalo nič. Niti dojenje, čeprav je ponavadi taka jedka.
Čudno.

Sedaj je zaspala, jaz pa se moram malo zrehabilitirat.

Žabonka: kaj pa če si se s čim zastrupila ali pa bognedaj rota virus? Mogoče nebi bilo slabo malo aktivnega oglja pojesti.

Dojenje: dopoldan iz ene, popoldan iz druge. Meni nikdar ne zmanjka.

Kopanje: čebriček......redko banica.

Čestitke vsem, ki ste že začele z GH!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4769
4.1.2008 21:38:12   
december06
čer,

nam je že uspelo zaspat. Zopet sam z zvezdico. Upam, da se je pa zdaj navadil, da sam zaspi, da ga ni potrebno z nošenjem uspavat. Edini problem imamo še čez dan. Zaspi na rokah in ne spi več ko dobre pol ure. Očitno se takrat malo prebudi in ne zna sam zaspat nazaj. Sem danes popoldne probala, da sem ga takoj nazaj uspavala (na rokah) in je oddremal še eno polurno kitico. 

Vedno bolj je živahen, ta naš falot, komaj ga uspem previt oz. zavit nazaj v plenico. No, za nameček, se mi je pa danes 2x, ravno ko ga že namažem in da ga zavijem v plenico, polulal. In, jovo na novo.

naty ko boš imela čas bi pa res rada vidla oz. slišala malo več o tem kako se pravilno ravna z malčki. Naš zjutraj običajno brca vame, pa nisem vedla, da to ni prav. In tudi je začel ritko dvigovati in stegovati noge, ko ga hočem dvignit, da podstavim pleničko. Pa tudi nisem vedla, da to ni vredu. Očitno bom morala kaj več prebrati o temu handlingu. Predlaga katera kakšen dober link?

Pa vsem želim, da bi otročki čimprej zaspali in spali celo noč? Uh, kakšne želje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
4.1.2008 21:43:46   
123a
Dober večer punce!

Končno se lahko malo javim,saj moja princeska spančka in upam,da se ne bo prebujalauser posted image Jaz sem vredu razen tega,da me hoče imeti 24h/dan zraven sebe in hoče polno pozornost.Se ji pozna,da je ati sedaj skos doma in jo samo crklja...še dober da začne v ponedeljek trenirat in bo malo manj crklanja...upam...ali pa bom jaz trpela sama.Ponoči še vedno spimo(trkam)spat hodima od 20 in ponavadi zaspi vsaj nekje do 22 in spi do 6 brez hranjenja.Še vedno pa nam ne ratuje,da jo samo položim v posteljo in mislim,da smo že prepozni za to "vajo"...tako,da se malo nosimo in zaspimo.user posted image
Me pa iz dneva v dan preseneča,saj je postala prava čveka in tudi igračke so jo začele zanimati.Aja nama je pa 30.12 podarila prvi glasni nasmešek....iiiiii sem se kar stopila...in še tako lepo je bilo,ker je bil tudi user posted image zraven.No še vedno pa se ne prevrača iz trebuha na hrbet in obratno....pa sej bo že...drugače pa full trenirama pasenje kravic in moram rečit,da ji sedaj kar odgovarjauser posted image

Jaz sem vredu...no včasih imam kakšne izbruhe jeze in muljenja(nauser posted image ),ko sem utrujena in je mala tečna.user posted image user posted image

user posted image Smo kupili tremometer za merjenje v ušesu in me zanima,če je potrebno stopinje odšteti tako kot če merimo v ritki ali je to realno???nič ne piše

kdaj jih boste dali v avto-sedež in v katerega?
Ko bo imela 9kg tako nam je svetovala P in seveda mora imeti naklon.Maxi Cosi-ne vemo še kateregauser posted image

tiste, ki polno dojite-boste še malo počakale z uvajanjem GH?

Jaz bom počakala do 6 meseca,če bom le imela mleko,ki pa mi zadnje dni nekaj nagaja???
že dvigujete malčke tako da jih držite pod pazduho?
Jaz ji še vedno podprem glavico, ko jo dvignem...sicer že drži sama,ampak se mi zdi še prehitro.Jo pa včasih primem pod pazduho in jo dvigujem,ker ji je všeč in se full smeji...vem pa da to ni vreduuser posted image

Dojenje-vedno se dojima iz obeh,ker mi je P tako svetovala saj najlažje preprečiš mastitis,ker veš da mleko ne zastaja.Se boma pa dojile do kakega 10 meseca,če bo le melko.Nikoli ne zaspi trdno ko se dojima,če pa že se pa prebudi ko podirama kupčka
Kopanje-kopama se v banici

To za MSN naslove pa je super idejauser posted image

No pa sem naredila domačo nalogouser posted image user posted image

Lepo spančkajte in mirno noč

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
4.1.2008 22:13:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: 123a

Jaz sem vredu...no včasih imam kakšne izbruhe jeze in muljenja(nauser posted image ),ko sem utrujena in je mala tečna.user posted image user posted image

to mi je pa znano!!

(odgovor članu 123a)
  Neposredna povezava do sporočila: 4772
5.1.2008 8:37:04   
ana b
Jutro!
A ste vse izumrle? Sem nas našla na drugi strani!
Ah pa že joka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
5.1.2008 9:02:39   
LINA31
Tole zadnje dni, pa res ni a nikamoruser posted image user posted image user posted image . Kje ste vse, ste čist zapustile RR?
Najbrž so še srčki na dopustih, pa boste v ponedeljek kar skočile na računalnik.user posted image user posted image

Gre katera nauser posted image ? Jaz sem si jo ravnokar pripravila.
Jaz sem se zbudila pred pol ure...obesila perilo, se umila in skuhala kavo in čaj. user posted image  in srček še spita. Mene je zbudil poštar.

Noč je bila super, če odštejem eno urno in pol igranje med 00.00 in 1.30. Jedel je dvakrat in še spi.
Jaz o samostojnem uspavanju samo sanjam. Ni šans, da mi zaspi. Bom zdaj kupla to lunco, ki jo imaš ti 123a, pa da vidimo, kako bo vplivala na Žana.

V ponedeljek se začnejo razprodaje. Hm. Bo katera kej kupovala? Jaz bi rada Žanu kupla kakšno bundico, pa zase kakšne kavbojke? Bomo videli.
user posted image A katera ve, če lahko pri spletnem nakupu v BC kupiš z darilnimi boni?
user posted image Tiste, ki ste svoje user posted image  zavarovale pri KD...ali ste že vse dobile police? Jaz je še vedno nisem.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
5.1.2008 10:09:28   
123a
Dobro jutro pupe...spet ni nobeneuser posted image

LINA31-mi je tudi pobegnila in sem ostala sama.

Pijem user posted image in ravno sem pojedla kosmiče.Sem pogledala skozi okno in je vse ledeno...sigurno je mrzlo kouser posted image joj spet bomo noter.Kje so malo toplejši dnevi,da se bom lahko sprehajala.
Ja Zoja mora imeti pred spanjem vedno prižgano,ker če se zbudi v temi kriči kot stouser posted image in je res fina ,ker čisto na rahlo sveti.

RAZPRODAJE-jeeeeee komaj sem jih dočakalauser posted image user posted image rabim kavbojke,čevlje in še kaj če bo kaj pametnegauser posted image Sam morem obvezno iti brez user posted image ker nima potrplenjauser posted image .Bo pa čuval malo....

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?