|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
16.10.2007 9:16:13   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Groza, baje je umrl Toše Proeski...user posted image user posted image user posted image

kaj????????????????????????

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 676
16.10.2007 9:20:43   
Maxica
http://www.24sata.hr/index.php?cmd=show_clanak&tekst_id=32967

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 677
16.10.2007 9:21:24   
altati

http://www.24sata.hr/index.php?cmd=show_clanak&tekst_id=32967

ja, sem prebrala, grozauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lani sva bile z Viv na njegovem koncertu...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 678
16.10.2007 9:52:02   
Maxica
user posted image
Dva mala sončka, Gael in Val, danes praznujeta svoj prvi rojstni dan.
user posted image

Še naprej razveseljujta vse okrog sebe, pa torto s slastjo obliznita, pa kup daril radovedno odvijta. Lepo praznovanje in certanje v krogu domačih.
Čestitke tudi mamicama.
user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 679
16.10.2007 9:58:51   
Maxica
Saj sem že enkrat pisala, da je Max nehote Lanu zaprl mezinček med vrata. Mu je ratal nohtek ves plav, potem pa zelo grd. No, danes zjutraj mu je pa cel nohtek odpadel. Brrr, ne bi bila jaz za zdravnico. A mu moram zdaj to površino pod nohtkom, ki ga zdaj ni več, kaj zaščititi? Kolk časa pa traja, da zraste nov?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 680
16.10.2007 10:02:13   
Maxica
Lu, me veseli, da si v redu, da si le tolk zaposlena, da nas zanemarjaš. user posted image
Arabela, ti pa nas pa tudi drugič mal obvesti, kje hodiš, ne da nas skrbi in potem celo tiralico za tabo izobesimo.user posted image  Na novi temi smo pa zato, ker se je prejšnja "pokvarila".user posted image  Jo pa lahko dobiš tudi na mail, če želiš, sam povedat moraš JernejiRR.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 681
16.10.2007 10:09:17   
altati

Saj sem že enkrat pisala, da je Max nehote Lanu zaprl mezinček med vrata. Mu je ratal nohtek ves plav, potem pa zelo grd. No, danes zjutraj mu je pa cel nohtek odpadel. Brrr, ne bi bila jaz za zdravnico. A mu moram zdaj to površino pod nohtkom, ki ga zdaj ni več, kaj zaščititi? Kolk časa pa traja, da zraste nov?

Naši Tara je 3x imela zanohtnico in so ji nihte pulili. Nič ni bilo zaščiteno (razen takoj po operaciji, ko je bila rana). Nohtek je pa kar hitro zrastel (kakšen mesec, dvauser posted image user posted image user posted image ). nekaj takega...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 682
16.10.2007 10:12:10   
tasha23
Živijo čveke. Kako kaj? Gael je v vrtcu, in tudi mi nismo še bili cepljeni za vse... pa vseeno smo dobili zdravniško potrdilo user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 683
16.10.2007 11:23:05   
moci
gael, vse najlepše za prvi rojstni dan. pa upam, da ti očka in mamica hitro naročita družbo za igrouser posted image

user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 684
16.10.2007 11:24:01   
moci
čestitke tudi valu in njegovi zaposleni mamiciuser posted image

user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 685
16.10.2007 11:24:13   
Anonimen
Daannn...

Jap, mi smo uradno stari eno leto...palček je ful priden, je danes prespal celo noč...mami je bila samo 4 ure v službi, da sem sedaj lahko z njim, on pa spi...lumpek...ves čas razmišljam in se spomnijam kako je bilo pred enim letom...kakšen brzinski porod...in potem, mala štručka, temni lasje, temna polt, tako lep in mehak, malo vijoličen, ampak najin najlepši zaklad...kaj vse smo že lepega dali skozi in kaj vse še bomo...Val je najina največja sreča...in hvala, da sva ti lahko starša....

Gael, čestitke ob prvem rojstnem dnevu, da boš še naprej takšen sonček in v ponos ter veselje atiju in mamici...user posted image

Punce, hvala za čestitke...me pa zanima, če je že katera bila na sistematskem ob 1 letu in kam so malčki cepljeni...spet v bedro...

LP

(odgovor članu tasha23)
  Neposredna povezava do sporočila: 686
16.10.2007 11:31:35   
Anonimen
Evo našega kuharja 2 dni nazaj...

Slika je prevelika.

LP

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 16.10.2007 14:03:00 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 687
16.10.2007 11:45:19   
moci
v ramo so cepljeni. ampak meni je žal, da sem pustila, da so jo cepiliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 688
16.10.2007 11:46:54   
moci
nam nagaja internet, pa se mi ne da za nazaj komentirat, ker potem naprej ne bom prišlauser posted image

a sem kaj zamudila?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 689
16.10.2007 11:58:43   
tasha23
MOCI kaj je tako hudo to cepljenje? Mi ga imamo 24.10, daj opiši malo zakaj ti je žal...

LP

tasha

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 690
16.10.2007 12:15:48   
pikapolona2
dobro jutro čveke....no sej je že orng dan...ampak šele zdejle sm prišla do svoje kaveuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej čestitke Valu in Gaelu, dvema majhnima fantičema, ki razveseljujeta vse okoli sebe. Naj ju razne viroze in prehladi zaobidejo in naj pihata prvo svečko v krogu svoje družine in prijateljčkov.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 691
16.10.2007 12:23:47   
moci
cepljenje ni hudo, samo zoja je imela še po vsakem cepljenju kaj - 2x je izbruhnil atopični dermatitis, ki se je pojavil samo takrat in je zdaj v mirovanju. zdaj sem pa rekla, da je ne bom več cepila, pa nisem bila dovolj vztrajna in je dobila par dni (sem pozabila kolikouser posted image ) po cepljenju visoko vročino. kao viroza. zdaj je ok. ampak jaz sem že mojemu rekla, da greva naslednjič oba in vztrajava

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 692
16.10.2007 12:29:48   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Živijo čveke. Kako kaj? Gael je v vrtcu, in tudi mi nismo še bili cepljeni za vse... pa vseeno smo dobili zdravniško potrdilo user posted image

vi še niste bili za vse...to je že v reduuser posted image , sam če prav vem, pri Sivkimivki niso bili NIČuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 693
16.10.2007 12:30:47   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

v ramo so cepljeni. ampak meni je žal, da sem pustila, da so jo cepiliuser posted image

mi smo bili danes na sistematskem in NISMO CEPLJENIuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 694
16.10.2007 13:10:45   
tasha23
KAKO TO DA NISTE BILI CEPLJENI?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 695
16.10.2007 13:12:34   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: altati

mi smo bili danes na sistematskem in NISMO CEPLJENIuser posted image user posted image user posted image user posted image

razloži strategijouser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 696
16.10.2007 13:22:58   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: altati

razloži strategijouser posted image

strategija je:
altati:otrok je prehlajen, kašlja, ne more bit cepljen.
pediatrinja: ja, res je. a boste potem kasneje enkrat poklicali za cepljenje?
altati:ja, itak dauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 697
16.10.2007 13:33:10   
lucika
moje pikice ni več.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 698
16.10.2007 13:40:57   
altati
lucika -  kako to? kaj se je zgodilo? Moje iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image  Upam, da ji je tam, kjer je zdaj, vsaj tako lepo, kot ji je bilo pri vas.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 699
16.10.2007 13:42:57   
moci
lucika, hudo mi je zateuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.