|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
15.10.2007 21:27:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

A je katera že dala čokolešnik user posted image ? Mož ga je prej rihtal za Maxa, pa sem rekla, kaj če bi probali še Lanu ga dat, če ga bo hotel. Ga je prav rad jedel, sam pol sem seveda začela tuhtat, da so notri lešniki, pa pol zagledam še, da so lahko notri sledi arašidov itd. Zdaj me je pa prav mal strah. A če je kaj alergičen na arašide, se to hitro pozna?user posted image  No, upam, da ni...

jeap... mi smo že dali....ni bilo nobenih reakcij...ne me kregat....

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 626
15.10.2007 21:28:18   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

jest si niti v sanjah ne predstavljam Tristana in očija skupaj...

Mislim, da ga je do zdaj samo ene dvakrat dal spat, pa še to je izgledalo takole: dete se je v posteljici drlo, oči je zraven na postelji ležal in se smejal....je rekel, da ga vzgaja....

user posted image user posted image

Ne morem si kaj, da se ne bi temu nasmejalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 627
15.10.2007 21:28:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

še to vam moram povedati...moj 27 letni bratranec je včeraj tretjič postal očka. Tretja punčka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Čestitke za še eno princesko!user posted image   Veš kako pravijo: od istega fotra enaki otrociuser posted image

pri nas pravijo....da ena mašina lahko dela samo ene sorte izdelek....

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 628
15.10.2007 21:28:31   
altati
Bom Lu poslala sms.
Takoj zdajle!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 629
15.10.2007 21:29:14   
Anonimen

Mislim, da ga je do zdaj samo ene dvakrat dal spat, pa še to je izgledalo takole: dete se je v posteljici drlo, oči je zraven na postelji ležal in se smejal....je rekel, da ga vzgaja....

hehehhe....čemu le ? ....a tistemu '''dvakrat''

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 630
   [Brisano sporočilo]
15.10.2007 21:29:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 631
15.10.2007 21:30:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

da ne bo pomote: otroka uspavam jaz na joški, ko pa sladko zaspi, bremena prevzame očka. če se slučajno prebudi, mu da požirek vode, sicer ga pa boža in mu kakšno zabrunda. in sin spi sladko naprej

aha...to je potem tisto.....blagor vam, ko imate polne joške....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 632
15.10.2007 21:31:10   
Maxica
Tudi jaz sem se danes že večkrat spomnila na Lu, upam, da ni nič narobe...

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 633
15.10.2007 21:31:30   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: beki24
no, in tako so meni moji in njegovi zagabili cel user posted image  dan- jaz se matram, naredim kosilo( juha, meso, krompr, francoska solata, gobice, olive, polnjena štruca, pita) za 12 ljudi in potem se mi pritožujejo in butasto gledajo, ker nisem naredila zraven zelene solate- ja da to so pa ful pogrešaluser posted image user posted image
Pol še moj ne bi nič sam od sebe naredil, ker je revež celo soboto delal (zelenjavno juho, ki se praktično sama kuha in pito), in ko sem mu jaz rekla, da naj kaj naredi, sem izpadla grda in ukazovalnauser posted image  Pa najboljše, da bi še natakarja najela, ker si gospoda, tistega vina ne morejo sama v kozarec točit brez prisotnega sarkazma!
Potem sem jih prosila , če bi se slikali s torto v dnevni sobi in se spet nobenmu ni dal 2 metra iz kuhinje premaknit ( ženske so izključene, ker jih ni bilo zraven- smotani so bili moj oči, tast in moj dragi)- pol mi je pa res pisker poču in sem rekla- da slikali se bomo v dnevni, če se pa komu ne da, se pa ni treba! No, potem sem bila čisto bitch..........
Tako da, jaz naslednja leta delam samo še torto in se drugega tudi pritaknem ne več- kar naj doma SOLATO jejouser posted image

V glavnem- jaz jih imam vseh polhen pisker

beki, sram naj jih bo...men se kaj takega še ni zgodilo, ampak bi bila pa zelo užaljena, žalostna, če bi se... saj ni vredno, da se tako trudiš okoli njih... res samo solato jim drugič pripravi, pa kruh, še torte ni treba za njih, če se nočejo z njo slikat!user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 634
15.10.2007 21:32:32   
Anonimen
pa Mis.....točno....a jo je let utrudil ?

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 635
15.10.2007 21:33:11   
Maxica

pa Mis.....točno....a jo je let utrudil ?

Lahko je pa pametna, pa je tam ostala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 636
15.10.2007 21:34:16   
@lina

hehehhe....čemu le ? ....a tistemu '''dvakrat''

no ja, temu tud, predvsem pa sem si predstavljala, kako je taka vzgoja zgledala user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 637
15.10.2007 21:35:55   
altati
SMS Lu je poslan, odgovora še ni
Ko dobim, javim. Upam pa, da se bo kar sama na RR javila.
Sem ji napisala, da jo pogrešamo in da nas skrbi.
Lu, kje se skrivaš?
Upam, da si bolje...

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 638
15.10.2007 21:39:12   
Pikabu
Lu pomojem ni bila še nič na RR-ju, ker tudi mojega ZS-ja še vedno ni prebrala. Jaz srčno upam, da je vse v redu.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 639
15.10.2007 21:39:47   
@lina
Aja, pa dopoldne smo urejali papirje za znižano plačilo vrtca. Ma da te mine vse skupaj.user posted image  Dve uri smo skakali, da nismo seveda nič uredili. Bruhaš. Birokracija, phe.user posted image

Kaj vas je pa tako matralo?user posted image  Imate preveč € pa jih ne morte skrit?user posted image

Glede streljanja - midva tudi ne dovoliva takih igrač, ne risank s tako vsebino...njegova bratranca  jih imata vse polno, pa meče, sablje, nevem kaj še vse... potem je tu še vrtec - od tam je prinesel bom ustrelil, piu, piu,.... Otroci mimogrede poberejo, se sploh ne zavemo... Jaz mu vedno razlagam, kako to ni lepa igrača, da je to lahko nevarno, da imajo to samo vojaki in policaji...bla bla bla...

Ampak sem se pa nasmejala Lanu, ki leta za taščouser posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 640
15.10.2007 21:41:49   
@lina

včeraj sem imela generalko za torto, mi je super uspela. sem malo plonkala s televizije, malo pa izumljala. nadev je bil iz pečenih karameliziranih banan in smetane. mljask. lahko probate za sladico po kosilu, tri minutke dela in res slastno.

jaz bi za to malo bolj detaljni opis, prosim!

Neposredna povezava do sporočila: 641
15.10.2007 21:43:16   
Maxica

Aja, pa dopoldne smo urejali papirje za znižano plačilo vrtca. Ma da te mine vse skupaj.user posted image  Dve uri smo skakali, da nismo seveda nič uredili. Bruhaš. Birokracija, phe.user posted image

Kaj vas je pa tako matralo?user posted image  Imate preveč € pa jih ne morte skrit?user posted image

Ma ne, to sploh ni bojazni.user posted image  Jaz sem leta 2005 službo menjala, pa je uslužbenko že zmedlo in bi morala še skopirano delovsko knjižico prinest.user posted image  Ampak to mi je povedala potem, ko sem prišla ravno iz službe, kjer so mi potrdili obrazec. Pol je možu zakomplicirala, ker je zdaj sp, takrat pa ni bil. Ni da ni.user posted image
Kaj nas šele čaka zdaj novembra, ko bo spet treba oddati vlogo, takrat bo šele obup.user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 642
15.10.2007 21:45:34   
@lina
Lucika, držim pesti jutri, ti pa tudi misli pozitivno in le na najboljši izid!

Muki, jaz bi pa malo pogledala tvoje voščilnice... pri vabilih za rojstni dan sem te že posnemala...user posted image user posted image

Omenjam ostale... zdaj se začenjajo gospodinje, ni več časauser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 643
   [Brisano sporočilo]
15.10.2007 21:45:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 644
15.10.2007 21:47:08   
Lu
Čer!

A se neki tiralca za mano razpisuje, al kako user posted image user posted image

Sem še živa.  Zdrava. Glavobolov ni več. Grem v sredo k dr. Imam pa full gužvo, zato me pa ni nič gor. V službi me ni ta teden, ker hodim na predavanja, da si pridobim licenco za zavarovalniške posle user posted image Potem pridem ob 17 domov, sem z otrokoma in potem padem samo dol.

Punce ne mi zamerit, obljubim da se bom bolj pogosto javljala.

Zdaj vas grem pa prebrat, ker ste bile baje neki oštre user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 645
   [Brisano sporočilo]
15.10.2007 21:51:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 646
   [Brisano sporočilo]
15.10.2007 21:55:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 647
15.10.2007 21:57:38   
piskot
cer.

dete spi, slike v albumu, cunje v susilcu, moz na kavcu, macek tud, vse pod kontrolo user posted image

danes kupili nove cevlje, fisher price. upam da bodo uredu. pa dobili cel paket za rojstni dan od zlahte. firma next. altati bo huda user posted image .

sivkamivka ne dajaj jim laznega upanja. mi se ponoci ne dojimo ze par mesecev, zbujamo se pa se vedno na 2-3 ure ce je vse uredu.

anc, afnalina midva z martinom sva se sla tudi sama odvajanje. najhuje je bilo 2 noci. jaz sem ga vzela k sebi in ga skusala umirit pa crkljat brez da mu dam za jest. se je drl ko jesihar in trmaril, sam sem vztrajala. mojo blizino je imel, ponujen mu je bil topel caj, duda je bila tudi. samo hrane ne. no in po kaksnem tednu se je vdal. zdaj se dojiva zvecer pred spanjem, potem pa tam enkrat med 5-6 (zadnja dva dneva celo ob 7) zjutraj. vmes dobi dudo, ce se tezi dobi caj (za katerega smo ugotovili, da mora biti topel, sicer ni dober), ce se tezi ga tolazim, ker takrat je sigurno kaj narobe. vsaj do zdaj se je zmeraj izkazalo da brez razloga ne tezi dalj casa ponoci.

maxica upam da je lan se ziv. po mojem ni take panike. eni jim ze dolgo to dajejo.

lu me veseli da si okej. pa kot kaze se nimas dovolj dela, ce stegujes lovke se na druga podrocja al kako?

mis je sla za 10 dni ane? potem pride sele v sredo ane?

ma zdej ste sle itak vse gospodinje gledat, tako kot moj mozek...

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 648
15.10.2007 21:59:56   
piskot

lucika, zate in za piko user posted image držim pesti, da se vse dobro izteče. da bi bili še dolgo časa skupaj

stisni aidana k sebi, če bo prehudo, ti bo malo lažje. jaz sem šla skozi podobno izkušnjo, ko sem bila še brez otrok. ampak pri nas se ni dalo nič narediti. je bilo že prepozno. je bilo res hudo, saj mi je bilo skoraj skoraj tako, kot če bi ostala brez otročka. tiste, ki imate živali, veste, o čem govorim. ne me narobe razumet

ko je berti (10 let, macek z 9kg, pravi garfield) umrl sem tulila v portorozu sred konferencnih dvoran. tisti ki me niso vprasali zakaj tulim, so valjda mislili da sem normalna. ostali so pa samo z ocmi zavijali user posted image . taki smo.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 649
15.10.2007 22:04:36   
Lu
Ja piskot vse za siht.user posted image Pa saj ni hudega.

Bi vas pa res rada za nazaj pokomentirala, ampak danes ne. Me že dol podi, ker bo še delal. Jutri.

Lahko noč.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?