|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
16.10.2007 13:45:37   
tasha23
lucika, žal mi je za tvojo pikico. sploh ne vem kaj naj napišem, sorryuser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 701
16.10.2007 13:57:43   
lucika
meni je ful hudo. kdor nima živali res rad, itak ne razume. meni se srce para.
lani mi je hodila v bolnico na obisk, prišla je po aidana ko smo šli iz porodnišnice...
vsako jutro se mali vstane, odpleza do roba postelje in jo kliče. če je ležala pod posteljo, jo je moral božat...prvi glasen smeh je bil namenjen njej...
moja lubica je bila. folk se je zgražal, meni pa ni bilo lepšega, kot se stisnit k njej in sma spale ko angelčka.
bila je čisto zmešana, po pasmi in karakterju. smo se žogali, lovili, noreli...znala je pet, ko je zvonil telefon. v hiši si ji rekel, pika, kje imaš jabolko...je šla ven, poiskat drevo in jabke, pa ti je prinesla... ko sem bila noseča in me je kaj zjezilo, je pridirkala in mi hotla na krilo, češ, ne se jezit, škodi, mene raje božaj...

evo, zdaj se me boste naposlušale. vem, da vam je smotano, ko takole morim temo...čakam da se mi solze spet nafilajo; danes jih sproti točim:(
škripa njena košara, kot bi ležala poleg mene:(

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 702
16.10.2007 14:07:38   
pikapolona2
user posted image user posted image user posted image user posted image  lucika kaj naj reče kot da mi je hudo za vas in za pikico. Ti kar smeti temo in še kej povej....pikica pa naj počiva v pasjih nebesih. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 703
16.10.2007 14:08:02   
altati
lucika -  razumem te, popolnoma. Kot otrok sem imela psa (Piko je bil) in mi ga je sosed ustrelil (namenoma). Imela sem kup muckov, večino so mi povozili avti, imela sem ježka, imela sem miške, hrčke....za vsakim sem jokala kot nora, ko so mi umrli. Ti nam kar toži, izpovej se, če ti bo lažje....Prisluhnile ti bomouser posted image user posted image user posted image , kajne punce?

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 704
16.10.2007 14:09:00   
altati
aja, lucika, ko bo pa čas za to (zdaj to sigurno še ni), si pa najdite novega kužka. Boš videla, da bo pomagalo.....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 705
16.10.2007 14:17:12   
lucika
sam še tale spomin moram napisat: bil je menda edini pes, na poroki v cerkvi:) in na matičnem, povsod sva jo imela zraven. tudi na uradnih poročnih slikah:) so se tudi na veliko zgražali, sam kaj, to je bla najina lubica. z rdečo mašno okol vratu, opicanjena prav za poroko:)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 706
16.10.2007 14:19:04   
lucika
upam, da bo toše proeski zdaj lepo delal z njo. da ji bo kaj zapel pred spanjem. sem ziher, da ko se srečata gor, pred vrati, da jo bo hotu met:) bo moja lubica zaj njegova.

tak, zaj mi že pa konkretno seka. nič nisem pila, sam tolažim se s tem:)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 707
16.10.2007 14:23:17   
altati
Lucika, ja, Toše Proeski ji bo pel, ona ga bo pa čuvala. Danes sta se našla, verjemi.Tudi sama sem že razmišljala o tem....

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 708
16.10.2007 14:24:02   
Clody
Lucika, sožalje za pikico. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi sama sem imela psa in tudi jaz vem kako je hudo. Sem kar dolgo žalovala in potem mi je čas pomagal da sem prebrodla krizo. Zdaj pa z veseljem pogledam slikice in se nasmejim.

Novega psa bomo pa imeli mi šele v penzionu, žal ni časa.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 709
16.10.2007 14:24:52   
Clody
Altati, ti res zvita lisica!
Boš poklicala ja!!user posted image user posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 710
16.10.2007 14:30:42   
Clody
Mi smo se tudi cepili pod prisili - samo zaradi vrtca!!!

Na srečo kakih večjih reakcij ni bilo, so nam pa napovedali možen prehlad 1 tedn po cepljenju, kar se je tudi res zgodilo!user posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 711
16.10.2007 14:32:49   
altati
Cody-kaj pa so ti rekli zaradi vrtca?????? To me pa zanima....Moj sicer naslednji dve leti še ne gre v vrtec....

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 712
16.10.2007 14:38:01   
Clody
Težil so mi 100 nauro, češ da samo še Nejc ni bil cepljen in da oni NUJNO rabijo imet potrdilo o vseh obveznih cepljenjih. Ne da je otrok zdrav (kar nekateri vrtci tolerirajo) ampak potrdilo o cepljenjih.****ti sem se kregala, pa zavlačvala 1 mesec pol so mi pa rekl, da tako ne gre naprej in naj ga cepim in šele nato pripeljem. Da se lahko zgodi da pride inšpekcijo in bo cel hudič, bla bla bla bla

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 713
16.10.2007 14:39:21   
Clody
Nevem, se mi je zdel da se jim sploh ne gre toliko zaradi bolezni , ampak bolj zaradi inšpekcije!user posted image user posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 714
16.10.2007 14:39:31   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Težil so mi 100 nauro, češ da samo še Nejc ni bil cepljen in da oni NUJNO rabijo imet potrdilo o vseh obveznih cepljenjih. Ne da je otrok zdrav (kar nekateri vrtci tolerirajo) ampak potrdilo o cepljenjih.****ti sem se kregala, pa zavlačvala 1 mesec pol so mi pa rekl, da tako ne gre naprej in naj ga cepim in šele nato pripeljem. Da se lahko zgodi da pride inšpekcijo in bo cel hudič, bla bla bla bla

nakladancija....poglej si Zakon o vrtcih.
Vrtci potrebujejo samo potrdilo o zdravju otroka. O cepljenjih ni niti besedice. Sem šla danes preverjat.
Ker vem da vrtci to drugače prakticirajo, zato me je pa zanimalo....

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 715
16.10.2007 14:40:39   
piskot
lucika moje sozalje. enkrat se bo nasel en kuza, za katerega bos prepricana, da je bil od nje poslan da te cuva. mi smo naso nino nasli isti teden ko je berti bil se v bolnici in je potem umrl. pa sem prepricana da nam jo je on poslal.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 716
16.10.2007 14:41:35   
altati
kuki, našla sem zakon o vrtcihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a spet nič ne delašuser posted image user posted image user posted image  what a jobuser posted image user posted image !

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 717
16.10.2007 14:41:49   
mis
Dan!

Evo nas nazaj. Na kratko, potem pa kaj več napišem, grem zdajle še malo počivat k mali ker spi. Ponoči ob pol 4h smo prišli domov in sem še utrujena, sicer je bilo super, smo se kopali, cartali, uživali, na avionu nobenih težav, Tina je bila res super. Poročilo zvečer (upam da mi uspe, saj veste kako je ko prideš domov).

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 718
16.10.2007 14:42:01   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Vrtci potrebujejo samo potrdilo o zdravju otroka. O cepljenjih ni niti besedice. Sem šla danes preverjat.

Ja, to sem dojela, ampak kaj hudiča ko sem se šla še s pediatrinjo in sestrami kregat in mi niso dale tega potrdila. Si morš mislt. Oni dajejo samo potrdila o cepljenjih drugega ne. Matr mi je živc poču, da sploh nisem mogla avta odpeljat, ampak sem se mogla najprej pomirit.

Verjemi, če bi imela možnost drugačnega vartsva ga NE bi cepila za OMR.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 719
16.10.2007 14:43:13   
mis
Še čestitke vsem slavljencem!

Malo sem vas preletela, nisem vsega brala ker je preveč. ste bile spet pridneuser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 720
16.10.2007 14:43:15   
piskot

kuki, našla sem zakon o vrtcihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a spet nič ne delašuser posted image user posted image user posted image  what a jobuser posted image user posted image !

sem na stand by. trenutno cakam da kdo poklice.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 721
16.10.2007 14:44:30   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Saj sem že enkrat pisala, da je Max nehote Lanu zaprl mezinček med vrata. Mu je ratal nohtek ves plav, potem pa zelo grd. No, danes zjutraj mu je pa cel nohtek odpadel. Brrr, ne bi bila jaz za zdravnico. A mu moram zdaj to površino pod nohtkom, ki ga zdaj ni več, kaj zaščititi? Kolk časa pa traja, da zraste nov?

nam se je zgodilo enako, pusti pri miru! Tinkari že cca 2 meseca raste pa je na 1/2. Ne bo pa nikoli več enak kot prej- se zmeraj pozna!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 722
16.10.2007 14:44:48   
Maxica
user posted image user posted image user posted image Ojoj, Lucika, no, saj ne morem verjeti. Vsa sem objokana. Te čisto razumem. Kaj sem jaz preživljala ob izgubi mojih dveh user posted image ... Res, sem se prav odločila, da se na nobeno žival ne navežem več. Ker sem komaj preživela. Vse veselje, vso radost, ki ti jo en tak pes lahko da v svojem življenju, ne more odtehtati tiste preklemanske žalosti ob izgubi...
Upam pa, da se je rešila, bolečin, bolezni in vsega slabega. Tam, kjer je zdaj, ji ni dolgčas. V vsej prostranosti tekajo vsi naši ljubljenčki in se imajo fino. Pa Toše jim poje. Fino se imajo...user posted image user posted image
Mater, je en smotan dan danes...user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 723
16.10.2007 14:46:54   
altati

Ja, to sem dojela, ampak kaj hudiča ko sem se šla še s pediatrinjo in sestrami kregat in mi niso dale tega potrdila. Si morš mislt. Oni dajejo samo potrdila o cepljenjih drugega ne. Matr mi je živc poču, da sploh nisem mogla avta odpeljat, ampak sem se mogla najprej pomirit.

Verjemi, če bi imela možnost drugačnega vartsva ga NE bi cepila za OMR.

saj ti verjamem Clody....
Najbrž bom jaz tud še to bitko imela. Ampak se ne bom vdala, bomo šli po točki zakona.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 724
16.10.2007 14:47:21   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

sem na stand by. trenutno cakam da kdo poklice.

saj ti verjamem...uživajuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.