|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.10.2007 22:04:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 651
   RE: OKTOBER 2006
15.10.2007 22:04:56   
piskot
altati jutri sem do 11:30 doma.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 652
15.10.2007 22:07:14   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

Maxica - Max je verjetno v vrtcu pobral... se verjetno fantki igrajo streljačine user posted image midva sva tudi že v nosečnosti povedala, da darial v obliki pušk in pištol odpadejo.

Nemogoče, ker ne hodi v vrtec. Še.
kdaj pa gre? a ga nisi istočasno vpisovala kot Pikabu Emo?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 653
15.10.2007 22:07:18   
frrrr
muki, vi imate pa same punčke user posted image pa pridno se uči! js ti bom sledila user posted image sam, če ti rata seveda, kr tk brezveze že ne user posted image

beki, darila nej prinesejo in se pridejo ob torti slikat. če se jim pa ne da, nej pa darila po pošti pošljejo user posted image si bodo še zmišljevali kakšno solato bodo zraven jedli user posted image

otroci in šola - js v vrtec nisem hodila, šolo sem imela 100metrov stran, srednjo šolo 15 minut peški v eno stran, za faks sm se pa v LJ preselila in imela 10 minut trole + 5 minut peški, za tadrug faks pa 20-30 minut (v deževnih dnevih 45-60min) trole v eno stran in 3 minute peški... ni mi bilo hudo user posted image Jaša ima vrtec 3 minute peški, šolo 80 metrov stran, srednjo šolo pa user posted image odvisno od želj in učnih sposobnosti user posted image

Arabela, tiralico za tabo smo poslale user posted image bravo za prve korake brez opore in dva dodatna zobka!

lucika, drž se! s Piko bo vse ok! JAša ima tut histerične napade joka, ko ni kaj po njegovo. pa ga stisnem in počakam, da mine. al pa mu začnem pet in ko začne poslušat, mu preusmerim misli na kaj drugega.

piskot, nisi tolk kičasta user posted image user posted image user posted image

pikicapokica in mala princeska - čestitke za 1. svečko!!! user posted image user posted image user posted image

sivkamivka, js pa ne hodim na tlako user posted image se mam tolk fajn v službi, da sm imela prve dni kr slabo vest zaradi tamaučka user posted image no, pa mu nič ne manjka doma. z očkom se učita bedarije in se imata prav fajn. js sm pa potem tut boljša mama, ker sem s službo zadovoljna.

pikapolona, t gre zadnje čase tut teb na živce, ampak moškega spola user posted image

Pikabu - bravo! oba otročka popedenat ni mačji kašelj! user posted image user posted image

@lina, tut naš mali je odvisen od bližine. in potem se uleže name al pa se čist stisne k meni in ko čuti moj dih na svoji glavci, zaspi kot angelček. je mož to pogruntal in se zjutraj uleže na mojo stran k Jaši in spita dooolgo - danes celo do 9:30, pa je šel zvečer spat 19:45

Maxica, mi že enih 14 dni sprobavamo čokolešnik... ampak z riževeim mlekom... bomo pa počasi štartali s kravjim, ker v vrtcu to dobijo. smo mu pa rižolino s kravjim že posusili dat. vse je ok.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 654
15.10.2007 22:07:20   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: beki24

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

ojoj....a veste da je Brina škorpijonka....in celo po ascendentu je škorpijonka se pravi škorpijonka na kvadrat...kaj me še čakauser posted image

mene poglej, pa ti bo vse jasno kaj te čaka.
Brina je že ta prava puncauser posted image user posted image user posted image !

Ojoj, Lan je tudi škorpijon...user posted image user posted image  
Prav počakal je, da ni več tehtnica...

ha...tudi brina je počakalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Tinkara pa ni hotela biti škorpijonuser posted image , pa Jaša  tudi ne, kolikor vemuser posted image

Ja, res je.
Jaša bi tud moral bit škorpijon (sem imela že rahle nočne more na to temouser posted image user posted image ).
Pa se je fant premislil in postal ena nežna tehtnica (tako kot njegov očkauser posted image ).
tut naš Jaša ne user posted image mami si je pa oddahnila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 655
15.10.2007 22:07:24   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

jest si niti v sanjah ne predstavljam Tristana in očija skupaj...

Mislim, da ga je do zdaj samo ene dvakrat dal spat, pa še to je izgledalo takole: dete se je v posteljici drlo, oči je zraven na postelji ležal in se smejal....je rekel, da ga vzgaja....

da ne bo pomote: otroka uspavam jaz na joški, ko pa sladko zaspi, bremena prevzame očka. če se slučajno prebudi, mu da požirek vode, sicer ga pa boža in mu kakšno zabrunda. in sin spi sladko naprej
pri nas pa tut 2x zaspal brez joške. brez joka. v 10ih minutah. klasični ritem - kopanje, pižama in zvezdica zaspanka... pa je šlo. mož me lahk čist zamenja user posted image in user posted image hkrati

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 656
15.10.2007 22:07:27   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

včeraj sem imela generalko za torto, mi je super uspela. sem malo plonkala s televizije, malo pa izumljala. nadev je bil iz pečenih karameliziranih banan in smetane. mljask. lahko probate za sladico po kosilu, tri minutke dela in res slastno.

jaz bi za to malo bolj detaljni opis, prosim!
js bi tut v treh minutah tk dobro jedla user posted image recept kopiran - njami

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 657
15.10.2007 22:09:57   
frrrr

jaz sem pa že današnje gospodinje gledala. a vam povem, kdo je vse zares noseč?user posted image user posted image

pa kdo prešuštvuje? user posted image user posted image
potem ti bova pa z moci povedale kaj se v 13. delu zgodi user posted image user posted image user posted image pa kaj se v 21. delu zgodi user posted image user posted image user posted image in neuš imela več veselja gledat user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 658
15.10.2007 22:10:16   
frrrr
lepo spite!

Neposredna povezava do sporočila: 659
   [Brisano sporočilo]
15.10.2007 22:11:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 660
   [Brisano sporočilo]
15.10.2007 22:12:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 661
15.10.2007 22:20:50   
frrrr
lahk vam še slikice pokažem:

s tortico pri eni babici:
user posted image
s tortico pri drugi babici:
user posted image
in preizkušanje tunela:
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 662
15.10.2007 22:21:57   
frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

jaz sem pa že današnje gospodinje gledala. a vam povem, kdo je vse zares noseč?user posted image user posted image

pa kdo prešuštvuje? user posted image user posted image
potem ti bova pa z moci povedale kaj se v 13. delu zgodi user posted image user posted image user posted image pa kaj se v 21. delu zgodi user posted image user posted image user posted image in neuš imela več veselja gledat user posted image user posted image

jaz gledam dolstankane, danes je bil 3. del 4. sezone, tako da ne moreta biti bolj naprej user posted image user posted image user posted image
4. sezona že zunaj, al kaj? ujej... pol morm pa spet mau oslička zalaufat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 663
15.10.2007 22:23:28   
frrrr
aja, se kaj opazi, da sem ga postrigla prejšnjič? a sm vam sploh povedala? user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 664
15.10.2007 22:26:34   
tasha23
...Čer, mene že panika grabi... moj ljubi se mi bo jutri ob 06.00 pridružil in me pospremil v porodno... sprejeta v porodnišnico, v sosednji sobi psaša, ki bere časopis in si misli:''Le kaj me tale toliko opazuje user posted image ''.... nato pa se zberemo vse ''trebušne' user posted image user posted image user posted image da gremo skupaj na CTG... in med klepetom ugotoviva s psašo, da se že cca 9 mesecev poznava in da nas punce z RR-ja pogrešajo in mislijo na nas... no jutri pa kar po desni bom prehitevala... strah me je kako bo... toliko sem čakala, tako sva si ga želela...

Mislim, da je noč iz 15.10.06 na 16.10.06 bila NAJDALJŠA in NAJBOLJ VZDIHOVANA doslej... da ne pomislim, na tiste urice od 06 - 08.51, ko je mali Gael prijokal na svet... tako lep, tako radoveden  močno odprtimi očmi, da ne bi kaj zamudil v svojih prvih 30 minutah življenja...user posted image ... eno leto je mimo... in veselje se samo VEČA, VEČA in VEČA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 665
15.10.2007 22:30:18   
tasha23
Pikapolona vse najboljše tvoji princeski za 1 svečkouser posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 666
15.10.2007 23:26:49   
Anonimen
povejte no...kaj se kaj v gospodinjah dogaja ? Pri nas ob nedeljah zvečer vrtijo, pa sem se čist zgubla....

vem da sta unadva ločena, pa da se je spet una poročila, pa da spet z unim k sta bila prej poročena šušmarita, pa da se una dela da je noseča, pa da ima tista raka....kaj še ? čakam...plse.....

(odgovor članu tasha23)
  Neposredna povezava do sporočila: 667
16.10.2007 7:58:57   
tasha23
Jutro. Vse najboljše bary84 in njenemu korenjaku  Valu za 1. svečkouser posted image Gael z družino

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 668
16.10.2007 8:05:20   
tasha23
.... še manj ko urco in bomo prijokali na svet...

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 669
16.10.2007 8:24:31   
thaiss
DRAGI GAEL
MATIA TI POŠILJA ENGA VELIKEGA LUBIJA ZA TVOJ PRVI ROJSTNI DAN!!!

user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 670
16.10.2007 8:37:05   
altati
Lu -  lepo da se odzovešuser posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 671
16.10.2007 8:41:35   
lucika
jutro!

val in gael, vse najboljše! da bi vaju mamici in atija ubogali, pa take zadeve, da bo otroštvo krasno! bodita sončka še naprej!

zdaj je pikica na operaciji. jaz bi taaaak rada, da bi si enkrat z aidanom še delila čokolado. kruh in korenček sta uspela skupaj jesti; lepo bi bilo, če bi prišla še na čokolado:) tak sta se krasno razumela, da mi je že zaradi tega hudo. ker takega psa ne bomo več našli. pa itak ga niti nočem:(

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 672
16.10.2007 9:12:25   
Clody
 Lucia, držim pesti za pikico!!!user posted image
Vem kako te skrbi, saj gre v bistvu še za enega otroka.

Mali je zaspal jest pa hitro na kavico. Lump ma neki novi nemogoči urnik zadnje čase, ustajanje ob 05:00, da te kap.. Saj meni ni tak problem, ampak potem je v vrtcu že ob 09:00 mrtev. Sicer smo pa tako in tako spet doma, ker je bolan.

Pa da ga ne bom samo neki šinfala, se moram pohvalt, da smo brez težav ukinili večerno dojenje. Okol 19:00 zaj povečerja, zobe, soba, knjigice, ugasnemo luč in v pojsteljo, zaspi brez najmanjšega javskanja. Tako, da je včeraj po 361 dnevih ati prvič spravil Nejca spat. Matr sm bla vesela, sva nazdravila z domačim šnopcom. user posted image

Tascha
,lepo si napisala. Tudi jaz se spominjam kako sem bila vsa prestrašena kako in kaj, še potem ko smo že domov prišli. Nikoli prej dojenčka v rokah, potem pa kar boom.

Kdo je že razlagal, da mali že pleše. Frrrr mislim da ti? Naš še niti samostojno ne stoji, vaš pa že pleše!user posted image

Lina
, vedno znova uživam ob gledanju vašga bloga.

Beki, kakšno torto neki? Drugo leto jim postreži s tremi skledami zelene solate in nej si jo zatlačijo nekam v rit. Kako jim sploh na misel pride da neki pametujejo! Še mene je pogrel

Zdaj pa grem mal pospravt. Nevem kako imamo lahko en dan tako lepo, naslednji dan pa zgleda kot da nismo pospravljali že leta!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 673
16.10.2007 9:13:46   
Maxica
Groza, baje je umrl Toše Proeski...user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 674
16.10.2007 9:15:56   
altati
sivkamivka, eno konkretno vprašanje zate!

Če imam prav v spominu, gre tvoj sinko v vrtec. je tako? In če imam še enkrat prav spravljeno v svojih sivih celicah, ti Blaža nisi dal cepit. Kako si dobila potrdilo pediatra, ki ga v vrtcih nujno potrebujejo, da ima otrok opravljena obvezna cepljenja?????? zanima me, ker bom čez kakšno leto se soočala s tem problemom (čeprav upam, da bo takrat zakon že sprejet in bo tudi zakon o vrtcih spremenjenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  op.sanja svinja kukuruz.......).

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.