frrrr
|
muki, vi imate pa same punčke pa pridno se uči! js ti bom sledila sam, če ti rata seveda, kr tk brezveze že ne beki, darila nej prinesejo in se pridejo ob torti slikat. če se jim pa ne da, nej pa darila po pošti pošljejo si bodo še zmišljevali kakšno solato bodo zraven jedli otroci in šola - js v vrtec nisem hodila, šolo sem imela 100metrov stran, srednjo šolo 15 minut peški v eno stran, za faks sm se pa v LJ preselila in imela 10 minut trole + 5 minut peški, za tadrug faks pa 20-30 minut (v deževnih dnevih 45-60min) trole v eno stran in 3 minute peški... ni mi bilo hudo Jaša ima vrtec 3 minute peški, šolo 80 metrov stran, srednjo šolo pa odvisno od želj in učnih sposobnosti Arabela, tiralico za tabo smo poslale bravo za prve korake brez opore in dva dodatna zobka! lucika, drž se! s Piko bo vse ok! JAša ima tut histerične napade joka, ko ni kaj po njegovo. pa ga stisnem in počakam, da mine. al pa mu začnem pet in ko začne poslušat, mu preusmerim misli na kaj drugega. piskot, nisi tolk kičasta pikicapokica in mala princeska - čestitke za 1. svečko!!! sivkamivka, js pa ne hodim na tlako se mam tolk fajn v službi, da sm imela prve dni kr slabo vest zaradi tamaučka no, pa mu nič ne manjka doma. z očkom se učita bedarije in se imata prav fajn. js sm pa potem tut boljša mama, ker sem s službo zadovoljna. pikapolona, t gre zadnje čase tut teb na živce, ampak moškega spola Pikabu - bravo! oba otročka popedenat ni mačji kašelj! @lina, tut naš mali je odvisen od bližine. in potem se uleže name al pa se čist stisne k meni in ko čuti moj dih na svoji glavci, zaspi kot angelček. je mož to pogruntal in se zjutraj uleže na mojo stran k Jaši in spita dooolgo - danes celo do 9:30, pa je šel zvečer spat 19:45 Maxica, mi že enih 14 dni sprobavamo čokolešnik... ampak z riževeim mlekom... bomo pa počasi štartali s kravjim, ker v vrtcu to dobijo. smo mu pa rižolino s kravjim že posusili dat. vse je ok.
|