jadrnica
|
Amelia - hvala za vsa pojasnila,za inekcije se mi zdi, pa da so ti že povedale punce, da gresta v eno inekcijo dve vodi in 3 enote menopurja. Abra - ja upam, da se tvoje pozitivne želje uresničijo saj ti se sedaj špikakaš, kako pa ti gre? blika - no lepo 7 celic- očitno je bil torek rezerviran za kokoškez veliko jajčki sedaj pa drživa pesti, da bo še nedelja najin srečen dan , drugače pa tudi mene full vse skup boli, na wc grem težko, pa napihnjena sem tako, da sem danes za v sluzbo prav en razvlečen pulover oblekla, da se ni videlo, kakšen vampek imam) GoYa - jaz bi dala pa dvojčke v skupno sobo , ampak to je samo predlog, kajsica - odličen pridelek !!bravo no, ti le lepo grej svji dve pikici, navijam , da bo šlo vse dobro naprejin čiprej ugledaš plusek , Goldy držim pesteke za naprej, da vama bo ratalo, saj veš, v drugo gre rado arneja - Reško predpisuje pormetrium, ki se ga v slovenieji ne dobi, na kliniki dajejo nekaj drugega, nama je reško celo predavanja držal, kako to zdrvailo zaradi majhnega števila ni zanimivo za farmacevtske lobije, ker se ga porda bore malo v primerjavi z aspirinom in ostalimi zdrvaili in še registracija full stane (jaz sem ga namreč vprašala: zakaj pa ga ne dobimo v Slo?) Sayuri - bravo, bravo , si imela dobre jajčke, si pivo pila :) daj poročaj, kako kaj tvoji dve pikici napredujeta, ja reško jih pa spušča od sebe take izjave , da dol padeš. Meni je rekel, ker sem ze imela Prometrium, ker mi ga ježe prej predpisal: no ste pa res pridna, da ste za vse tako lepo poskrbela , krasno:) _rebeca_ no, lepo je slišat, da ti ßhcg tako lepo raste, poročaj, kako bo na UZ-ju MARTINŠČICA sem zasledila da si ti napisala eni kako si delala po ET,ali lahko še meni pošlješ zs - tole sem pa od m.rudivič preplonkala, pa bi tud jest imela :) Sulfinija eno faj stopko ti želim pa čim manj bolečo punkcijo, drzim pesti za VELIKOOOOO jajčk ,glede aspirina: kupiš ga v lekarni, jaz sem ga kar takoj v postojni tam pri rešku, ki mi je naročil, da naj takoj na dan punkcije jem aspirin, za naprej pa ne vem? aja , pa saj ti je sayuri nekaj napisala. citrončičca - jaz sem full pila rdečo peso in jedla bolj mesnate izdelke pa jogurte, ker je to kakor fajn, pa je nekako ratalo, sedaj upam, da so dobre kvalitete moja jajčka, ampak saj veš, da je vse skupaj bolj žegen kot kaj drugega, sem pa nekje prebrala, da ni dobro mastne hrane jest, ker baje nekaj en razvoj jajčkv zavira, ampak nič znanstvenega se mi zdi..Poleg tega sem b - kompleks jedla pa folno mavrica72 -ja tole glede bolniške se mi zdi, da je reško kar mal škrtko, razmišljam, da bi poET-ju kar dva dni doma ostala. šemalo - delaj kaj drugega. možgane na off, nujno,čeprav ni lahko sem pametna kaj :)
|