|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
14.11.2007 18:31:40   
sayuri
Sulfinija, Aspirin100 sem jaz kupila v lekarni v Postojni. Reš ga priporoča od dneva punkcije pa do testa.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
14.11.2007 18:33:59   
Sulfinija
Sayuri,hvala ti.Pol ga bom tudi jaz poiskala v naši domači lekarni je taka zeleno bela škatlica in gor piše aspirin 100.Ga lahko jemlješ na lastno roko?

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
14.11.2007 18:36:53   
soncek.djukelica
sayuri, čestitke!user posted image user posted image user posted image  
Želim ti, da ti čas do testa mine brzinsko!user posted image user posted image user posted image
Da pa pijem na dober rezultat, pa itak veš!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

Neposredna povezava do sporočila: 2328
14.11.2007 18:47:46   
Goldy
Abra, sonček75, amelia, _rebeca_, sayuri in M.L.B.K. - vsem najlepša hvala za spodbudne besede. Izjokala sva se (me kar oči bolijo), ampak jutri je nov dan in to je to. Ni kaj drugega. Jutri bo že sonček.

Lepo se imejte!

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
14.11.2007 18:50:04   
citrončica
Sulfinija, konina,
je bilo lušno poklepetat,
jaz mam UZ naslednji v petek, je polno foliklov a so še majhni,10-14 nekje, sluznica pa že 10mm,tako da me bosta obe prehiteli,

soncek.dj.,
malo še zdrži no, itak bo veseli december,a si sploh ne morem mislit,da si že na koncuuser posted image ....user posted image

sayuri, ni panike za seznam, a sama si napisala, naj te cukamo za rokav...pa teuser posted image

pija76,jaz sem že bila 4x pri karmen, v torek me je pa odpovedala,zdaj mam pa jaz žal sredo in četrtek gužvo, zato jo pokličem ob stopki, mi je naročila...res je facauser posted image

jadrnica,tvoje kokodakanje se je izgleda obrestovalouser posted image ,moram probat,ker jaz mam baje dosti foliklov, a male...kak nasvetuser posted image user posted image user posted image

sayuri,kajsica,super rezultati!!!, lepo grejta pikiceuser posted image user posted image user posted image

goldy,user posted image user posted image user posted image ,
žal mi je!!user posted image user posted image user posted image
upam, da tudi tebi kmalu posije sonček!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2330
14.11.2007 18:57:56   
mavrica72
No, pa je prisla moja ura, ko pridem spet med vas user posted image

Jadrnica - čestitam za uspešno punkcijo user posted image user posted image user posted image  Tudi jaz sem bila po punkciji čisto zdelana, imela sem ogromne bolečine, ki so trajale kar tri dni. Meni je potem na ET napisal bolniško (tudi za nazaj), ker sem mu povedala, da nisem mogla zaradi bolečin iti v sluzbo. Najprej je sicer rekel, ja saj si lahko prost dan vzamete (seveda, kaj se), potem pa se je le omehčal in mi dal bolniško.
Tudi prometrium in aspirin sem morala jesti že od punkcije naprej. Zgleda, da vsaki drugače predpisše, ne vem na osnovi česa se odloča.

Bilka - bravo tudi zate, sedaj je punkcija mimo, in čakajo te le še lepše stvari user posted image

Amelia - jaz sem imela 3 enote menopurja in eno diphereline. Najprej sem menopur mešala z eno vodo (tako mi je pal svetoval dr. Merlo), ko sem prišla pa do Reša, me je dobesedno nadrl, da se tako ne dela, da moram mešati z dvema vodama. Jaz sem namreč hodila po injekcije v ZD, in ko sem tam jih spraševala kaj je sedaj bolj pravilno, so mi vedno rekli, da je čisto vseeno koliko vode vzameš - učinek je isti (menda si samo bolj napihnjen če mešaš z dvema vodama).
Kajsica, sayuri - čestitke user posted image user posted image user posted image , lepo grejta sedaj svoje otročke, da jima bo lepo pri vaju.

Goldy - pa saj ne morem verjeti user posted image user posted image user posted image ; tega pa res nisem pričakovala, pa še za menoj si imela datum za opravljanje testa. Zelo mi je žal in vem kako se počutiš. Upam, da greš čimprej spet v nove boje. Verjemi, da si sedaj spet en korak bližje do svojega user posted image .

Anonimen - nič se ne sekiraj, da je premalo foliklov. Jaz sem že dokaz za to, da jih na začetku skoraj nič ni bilo (samo dva, pa še to majhna), ko pridem na punkcijo pa so jih našli kar devet. Kar pogumno naprej user posted image

Pa še eno vprašanje za vas: A ste imele ve kakšne posebne znake nekaj dni pred testom, meni so namreč vsi izginili, tako čudno se počutim. Verjetno to ni ravno dober znak, kajne? Še špikati me je čisto prenehalo, dojke niso več tako težke. Saj vem, da se preveč opazujem, pa kaj moram user posted image

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
14.11.2007 19:12:35   
Abra
Kajsica in Sayuri user posted image user posted image user posted image za vajine user posted image user posted image user posted image user posted image lepo jih grejta, čez dva tedna pa vriskamo!!!!

Sayuri, tvoja današnja pripetija je pa zelo podobna moji. user posted image user posted image no, jaz nisem bla v čakalnici user posted image user posted image pa me tut nadrl ni, je bil tko prjazen, da sem že mislila, da ne bo nč user posted image

Aja, še glede igel. Očitno so te tamale res bolj škart. Danes je bila ena kar zaštopana, ni hotlo it nič skoz user posted image

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
14.11.2007 19:19:03   
kikaa
A morda katera ve, kateri predpišejo Aspirin 100 in kateri ne?  Ali ga na LJ GK sploh kateri predpišejo?
Sama ga sicer nisem imela, ga pa imam v službi na dohvat ruke in bi ga lahko jemala, samo ne vem, ali lahko user posted image . Na podlagi česa se za to odločijo, katera ve?

Hvala in lep pozdrav vsem!

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
14.11.2007 19:21:02   
soncek.djukelica
citrončica, novice od tebe sem čakala cel dan! user posted image
upam,da v petek pade stopka! in da greš v finiš z postopkom! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
14.11.2007 19:23:20   
Abra

IZVIRNO SPOROČILO: kikaa

A morda katera ve, kateri predpišejo Aspirin 100 in kateri ne?  Ali ga na LJ GK sploh kateri predpišejo?
Sama ga sicer nisem imela, ga pa imam v službi na dohvat ruke in bi ga lahko jemala, samo ne vem, ali lahko user posted image . Na podlagi česa se za to odločijo, katera ve?

Hvala in lep pozdrav vsem!

kikaa, kot berem to predpisuje samo Reš, pa tudi ne vsem. Meni ga ni niti v stimuliranem postopku, niti z zamrznjenčki. Bom vidla, mogoče mi bo tokrat user posted image

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
14.11.2007 19:33:51   
Pija76
Goldy user posted image  še od mene, punca ti samo pogumno naprej!!!

Sayuri in Kajsica lepo grejta svoje user posted image user posted image  user posted image user posted image .

Kikkaa ma sej nočem premišljevat, ampak tvoj post mi je dal m isliti, sva se pa pogovarjale včeraj z eno punco, ki sva bile skupaj v 2.IVF o tem pa je tud kar razmišljat začela, če je kaj na tem. No v 2. imava obe zamrznjenčke, ona sicer le enega ampak vseeno.

Citrončica ja jaz sem bila v torek pri njej, sem pa morala priti bistveno prej kot sva bili prvotno zmenjeni, ker je imela kasneje Karmen ene obveznosti. Je pa res full faca. Jaz sem pomešala ure in prišla še eno uro prej, pol sva pa še skoraj eno uro samo klepetale.

Lp ostalim, pa srečno vsem!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
14.11.2007 20:06:23   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

citrončica, novice od tebe sem čakala cel dan! user posted image
upam,da v petek pade stopka! in da greš v finiš z postopkom! user posted image

prenos misli, meni si bila tud danes na miseluser posted image ,
mislim, da bom tokrat imela rekordno dolg postopek,saj se že od 15.10.špikam, pa še bolj mali folikli so, pa nimaš kaj, bo že,itak sem že kot cedilo!!
user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
14.11.2007 20:08:50   
citrončica
Citrončica ja jaz sem bila v torek pri njej, sem pa morala priti bistveno prej kot sva bili prvotno zmenjeni, ker je imela kasneje Karmen ene obveznosti. Je pa res full faca. Jaz sem pomešala ure in prišla še eno uro prej, pol sva pa še skoraj eno uro samo klepetale.

ja, saj mene je odpovedala, ker dopoldan ne morem,
jaz sem pa nazadnje bila tako ,najprej na masaži,potem sem se pa še načvekala, ker sva se tud medve čist zaklepetali...user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
14.11.2007 20:33:48   
Anonimen
Gledam oddajo Help TV na ORF2 in gostja je ena anoreksična manekenka. Punce moje, raje imam 100 kg kot pa da izgledam kot ona. Lani je tehtala 25 kg, velika pa je približno 180 cm.
Sedaj sem brez slabe vesti pospravila polovico 300 g Milke.

Neposredna povezava do sporočila: 2339
14.11.2007 20:42:19   
šemalo
no, nisem dobila ginekologinje.....a zdaj lažje diham. Špikanju v jajčnikih se včasih pridruži še bolečina v križu.....
PA KDO BI VEDEL, KAJ JE ZDAJ TO.....enkrat tko, drugič tko....tretjič drugače....

Bejbe moje, jaz bom dala možgane na OFF, pa kar bo pa bo.....hudiča, skoz o tem mislit tud ni kr tko.....če bi bla normalna, bi se mi že odvozlal user posted image user posted image user posted image

VSEM TUKAJ PA ŠE NAPREJ EN LEP VEČER.....

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
14.11.2007 21:41:28   
citrončica
Ja, tako šemalo,
možgančke na off, pa bouser posted image user posted image ,
ne pusti se!!user posted image

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
14.11.2007 22:16:20   
Crnitulipan
Ojla punce, dober večer,

ste pa res pridne, komaj sem se prebila čez vse poste... Te dni sem total zasedena, sreča, da vsaj ne premišljujem preveč....user posted image user posted image user posted image

Sayuri čestitam user posted image user posted image user posted image za celice in user posted image user posted image . Držimo pesti!!!

Ja, jutri je četrtek... saj ne vem kaj naj si mislim.. vem, da bom spet v tisti čakalnici vsa v vakuumu... dlje kot do tam pa sploh ne morem mislit.. me je ful strah...

Vsem stiskam pestke; še posebej našim trepetalkam.. ja, tudi jaz sem med njimi.

Lahko noč vsem,
Čarna

Neposredna povezava do sporočila: 2342
14.11.2007 22:32:19   
jadrnica
Amelia  - hvala za vsa pojasnila,za inekcije se mi zdi, pa da so ti že povedale punce, da gresta v eno inekcijo dve vodi in 3 enote menopurja.
Abra - ja upam, da se tvoje pozitivne želje uresničijo user posted image saj ti se sedaj špikakaš, kako pa ti gre?

blika - no lepo 7 celic-user posted image user posted image user posted image očitno je bil torek rezerviran za kokoškez veliko jajčki user posted image user posted image sedaj pa drživa pesti, da bo še nedelja najin srečen dan , drugače pa tudi mene full vse skup boli, na wc grem težko, pa napihnjena sem tako, da sem danes za v sluzbo prav en razvlečen pulover oblekla, da se ni videlo, kakšen vampek imam)

GoYa - jaz bi dala pa dvojčke v skupno sobo , ampak to je samo predlog,
kajsica - odličen pridelek !!bravo user posted image user posted image no, ti le lepo grej svji dve pikici, navijamuser posted image user posted image , da bo šlo vse dobro naprejin čiprej ugledaš plusek ,

Goldy user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesteke za naprej, da vama bo ratalo, saj veš, v drugo gre rado

arneja
- Reško predpisuje pormetrium, ki se ga v slovenieji ne dobi, na kliniki dajejo nekaj drugega, nama je reško celo predavanja držal, kako to zdrvailo zaradi majhnega števila ni zanimivo za farmacevtske lobije, ker se ga porda bore malo v primerjavi z aspirinom in ostalimi zdrvaili in še registracija full stane (jaz sem ga namreč vprašala: zakaj pa ga ne dobimo v Slo?)

Sayuri - bravo, bravouser posted image user posted image user posted image , si imela dobre jajčke, si pivo pila :) daj poročaj, kako kaj tvoji dve pikici napredujeta, ja reško jih pa spušča od sebe take izjave , da dol padeš. Meni je rekel, ker sem ze imela Prometrium, ker mi ga ježe prej predpisal: no ste pa res pridna, da ste za vse tako lepo poskrbela , krasno:)
_rebeca_ no, lepo je slišat, da ti ßhcg tako lepo raste, poročaj, kako bo na UZ-ju

MARTINŠČICA sem zasledila da si ti napisala eni kako si delala po ET,ali lahko še meni pošlješ zs  - tole sem pa od m.rudivič preplonkala, pa bi tud jest imela :)user posted image

Sulfinija eno faj stopko ti želim pa čim manj bolečo punkcijo, drzim pesti za VELIKOOOOO jajčk ,glede aspirina: kupiš ga v lekarni, jaz sem ga kar takoj v postojni tam pri rešku, ki mi je naročil, da naj takoj na dan punkcije jem aspirin, za naprej pa ne vem? aja , pa saj ti je sayuri nekaj napisala.

citrončičca - jaz sem full pila rdečo peso in jedla bolj mesnate izdelke pa jogurte, ker je to kakor fajn, pa je nekako ratalo, sedaj upam, da so dobre kvalitete moja jajčka, ampak saj veš, da je vse skupaj bolj žegen kot kaj drugega, sem pa nekje prebrala, da ni dobro mastne hrane jest, ker baje nekaj en razvoj jajčkv zavira, ampak nič znanstvenega se mi zdi..Poleg tega sem b - kompleks jedla pa folno
mavrica72 -ja tole glede bolniške se mi zdi, da je reško kar mal škrtko, razmišljam, da bi poET-ju kar dva dni doma ostala.
šemalo - delaj kaj drugega. možgane na off, nujno,čeprav ni lahko user posted image sem pametna kaj :)

Neposredna povezava do sporočila: 2343
15.11.2007 7:37:47   
sayuri
Jutro punce. Ena dobra user posted image  za vas. Pa če ste v službi al pa doma. user posted image

Sem zopet ta prva user posted image user posted image . Peljem zdaj ta malega v vrtec, pa po barve grem za poslikavo sobice, potem pa pridem med vas. user posted image
Goya, ko bo soba gotova, jo bom poslikala in pokazala fotke user posted image
Crnitulipan že močno mislim nate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
15.11.2007 7:58:27   
arneja
Dobro jutro, punce user posted image !

No, pa je tudi zame nastopil drugi dan D. Prvi je bil prejšnji četrtek, ko sva bila pri zdravniku, drugi je pa danes, ko bom prvo pikico Diherelina dobila - vsaj upam, da bo pikica in ne pika user posted image . Bo pa še veliko teh D dni: UZ-ji, stop injekcija, punkcija, ET, pa tisti dan za magični plusek, pa potem spet prvi UZ, če srček bije pa ... se kar ne nehajo tile D dnevi user posted image .

Sayuri, jaz bi tudi full rada videla, kako boš sobico porisala.

Čarna, zate pa vem, da bo danes srček pikici prav energično bil user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
15.11.2007 8:02:13   
maja24
Dobro jutro mlade dame!

Kako ste,a ste se naspale?Ja Sayuri čestitam zauser posted image user posted image ,zej jih pa kar lepo grej.Evo spila sm prvo in zadno user posted image za dones,sm šla mal vn pogledat me je skor odpihlno.Apr vs tut tko vetr piha,al je sam kle na gorenskem.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
15.11.2007 8:02:46   
šemalo
dobro jutro punce user posted image user posted image user posted image

a kera ve, kako se v službi dajo možgančki na OFF?? user posted image user posted image user posted image

aja, tko k ponavad?? user posted image

LEP DAN VSEM SKUPAJ

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
15.11.2007 8:05:06   
maja24
Crnitulipan tut jest držim pestke da bo bolši utrip.

Punce,dejte mi neki povedat,men Reš tut reku ni za aspirine a pa je zej zarad tega lohka kej narobe k jih nism jedla?

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
15.11.2007 8:08:15   
maja24
Zamoti se z nečem pa bo bolš.Sej ponavad je bolš če hodš v službo saj mal mn nehaš mislt na to,pa še v družbi si,če si pa doma pa non stop mislš na to,saj pr men je tkouser posted image

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
15.11.2007 8:11:51   
polonca78
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Vseeno se je zdajle našlo nekaj časa za bolj izčrpno poročilo user posted image .

NAjprej - sneg nama je malo zagodel - ne nama, ampak drugim voznikom na cesti in smo en del poti vozili po user posted image . Seveda sva potem zamujala user posted image  No, v Postojni sva bila ob 9:10 in se namestiva v prazno čakalnico. Malo poslušam in iz ordinacije slišim ženske in moške glasove, tako da nism hotla trkat. Bila sva preprčana, da je še en par not. V tistem pa že zvoni moj mobi user posted image . Sem bla 100%, da je Reš. In je bil res user posted image . Seveda je moral malce svoje glasilke zbrusit user posted image . No ja...po hitrem postopku sem se slekla in nagaritla tam po sobi, vmes se je še ena ženska sprehajala user posted image , ampak smo že vsega vajeni. user posted image . Potem pride Čedo in pove lepo statistiko, da imava krasnih 7 zarodkov, da bo ostale čez 2 dni zamrznil in poslal pošto... V tem prileti Reš in akcija user posted image . Me vpraša, kolk jih bomo ustavili, moj pa že zavpije, da DVA. user posted image Tud oglasit se nisem mogla, tko je bil hiter user posted image  Se je bal, da ne bom za tri rekla user posted image . No, jst sem bla pol kar tiho, Reš je še komentiral, da sta dva odlična izbira. Tko da...en dva tri in sta bila pri meni. user posted image  Jst sem bla tko vesela, da bi Reškota kar objela. user posted image Sam nism upala, ker me je že po telefonu zmerjal. user posted image  
Potem sva šla z možem še do Fernetičev in v Lj po opravkih (Miklavž bo kmalu) in današnji dan sva krasno sklenila. user posted image user posted image  Test imam 28.11. in močno verjamem, da bova tokrat imela srečo. user posted image

Jupiiiii, najboljša novica dneva!!! user posted image user posted image user posted image Le tako naprej, februarčice fuuul mislimo nate in stiskamo pesti! user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.