GoYa
|
Martinščica, še enkrat čestitke, tokrat dvojne . Uau, ta napis 1+1=4 mi je pa zelo všeč . Kje se to kupi? Jaz bi jo tudi imela.Glede tistih majic pridem junija je pa tako, da je pri dvojčkih tako velika verjetnost, da bosta kar maja prišla, zato se mi ne zdijo lih ok. Aha, zdej vidim, da boš sama tiskala. No, meni je ta matematična fora bolj všeč. Šemalo, raje še ne kupuj testa, ker te bojo prsti preveč zasrbeli. Počakaj, počakaj še malo. Sayuri in kajsica, upam, da že grejeta svoje sončke. Sedaj pa še 14 hudičevih dni čakanja. Želim, da vama čimprej minejo. Sayuri, a nam boš pokazala Filipovo sobico? Mi se spomladi selimo in bom morala spet dve sobici na novo opremljat. Dvojčka bom zaenkrat imela kar skupaj v sobici. No, sej nisem pametna in ne vem čisto točno, kaj je bolje - skupaj ali vsak v svoji. Arneja, lahko Rešu poveš za prometrium, ker je bolje da si ga prej nabaviš in da ne hodiš dol po punkciji vsa razbolena. Malo si preračunaj. V eni škatlici imaš 15 tablet po 200mg, kar zadostuje za en teden, če si jih vstavljaš 2x na dan (praviloma tako predpiše). Če bo lekarna na meji zaprta ali ne bodo imeli zaloge, se zapelješ naprej še par minutk (5) do naslednje lekarne na Opčinah. drugače pa na meji ne komplicirajo za recpet. Jaz sem ga nazadnje kupila brez kakega lista ali recepta. Čisto nič nisem imela s sabo. Jadrnica, za lepo število jajčk. Reša ne rabiš nič klicati pred ET, kar tja greš. Kateri dan imaš ET pa je odvinsno od tega, koliko jajčk pridelaš. Pri večjem številu jajčk je večja verjetnost, da se bodo zarodki lepo razvijali do 5. dne. Ker se le boljši razvijajo naprej, ti lahko tako ta boljše vstavijo. Bilka, tudi tebi za pravljično število. S.D., še malo, še malo. Jaz tudi navijam za december, ker je tako lep pester mesec, pa naj bo s prihodom tvojih še bolj vesel. Mi smo pa danes tudi videli najina , ki pridno rasteta. Spet sta nama pomahala .
|