|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
13.11.2007 12:41:17   
sayuri
mandarinca user posted image  Stisni k sebi svojega fanta, ta te zelo potrebuje. in res je - trije meseci zelo zelo hitro minejo. Potem pa v nov boj user posted image

MARTINŠČICA oooo dvojna noseča user posted image user posted image . Joj, kako lepo user posted image . KAr dva user posted image user posted image  rasteta v tebi user posted image . Verjamem, da je težko obdržat zase ampak jaz sem se tokrat odločila, da do 12.tedna ne črhnem nikomur -no, razen vam user posted image
spelka12, tud jst sem enkrat stala pred zaprtimi vrati na Fernetičih in to ob 17h, ko bi že eno uro mogla bit lekarna odprta. user posted image  Sem se potem naprej v Opcine odpeljala, tam je lekaren ful veliko. In v prvi sem vse dobila - ampak na recept. No, ok, potem bom šla kar z unim listom A4 not user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
13.11.2007 13:11:18   
sayuri
user posted image  AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 19.11.
Abra - UZ
Goldy - TEST

Torek, 13.11.
bilka - punkcija
jadrnica - punkcija
Sulfinija - UZ

Sreda, 14.11.
konina - UZ
citrončica - UZ
sonček75 - TEST
kajsica - ET
sayuri - ET
tita13 - TEST
Sulfinija - UZ

Četrtek, 15.11.
Anonimnauser posted image  - TEST

Petek, 16.11.
ANA_P - UZ
barbarela77 - UZ

Sobota, 17.11.
tassi1 - UZ

Nedelja, 18.11.
mavrica72 - TEST

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

tita13 greje user posted image user posted image   - TEST 14.11.
Anonimna user posted image  greje user posted image  TEST 15.11.
mavrica72 greje user posted image user posted image - TEST 18.11.
Goldy greje user posted image user posted image  - TEST 19.11.
šemalo greje user posted image user posted image  - TEST 26.11
m.rudovic greje user posted image user posted image  - TEST 26.11

user posted image KOSTANJ (PO)user posted image
user posted image cukica (LJ)user posted image
user posted image reni70 (PO)user posted image
user posted image pikica26 (PO)user posted image
user posted image GITA14 (LJ)user posted image
user posted image dajamaja (PO)user posted image
user posted image  spelka12 (PO) user posted image
user posted image Abra (PO)user posted image
user posted image M.L.B.K. (PO)user posted image
 user posted image sonček75 (LJ)user posted image

user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image
  • sayuri (31 let) (2.ICSI;PO, dr.Reš) 4.10. razgovor,23.10. Diphereline,31.10. začetek Puregon, 11.11. punkcija, ET 14.11.
  • Anonimna user posted image  (PO,dr.Reš) zamrznjenček ET 1.11.
  • PAMELA
  • Amelia (31let)(2.ICSI;PO,dr.Reš), 13.11. začetek špikanja
  • Macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 16.10.
  • Goldy (33let),(1 IVF;LJ,dr.Drobnič) 3.10. razgovor in začetek Suprefact, GonalF, punkcija 31.10., ET 5.11.
  • šemalo (1.IVF;Lj,dr.Drobnič) 8.10. začetek Suprefact, od 24.10. Menopur,ET 10.11.
  • gloria (2.IVF;LJ, dr. Bokal)
  • mami26 (2.IVF), razgovor 4.10., začetek Suprefact 29.10.
  • tassi1 (34let)(5.IVF, MB) kratek postopek, 12.11.začetek Merional
  • Anonimna (Praga)
  • barbarela77 (1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8 razgovor, začetek oktobra femodeni,26.10 začetek Diphereline, 9.11. Gonal
  • Sulfinija (29let),(3.IVF;LJ, dr. Zorn), kratki postopek, 5.11. začetek GonalF
  • mlinčka (1IVF;LJ, dr.Drobnič), pokliče 1.dan nov.M
  • konina (30let)(2.IVF;LJ) začetek Suprefact 22.10., 5.11. začetek GonalF,
  • pikovit (IVF,ICSI?;PO,dr.Reš) 19.11. UZ
  • sonček500 (1IVF;LJ, dr. Tomaževič), začetek 18.10.
  • citrončica (3.IVF;LJ, dr.Drobnič) 24.9. razgovor, 15.10. začetek Diphereline, 5.11. začetek GonalF, UZ 14.11.
  • kajsica (35let),(1.IVF;LJ, dr. Tomaževič) 19.10. pregled, kratek postopek, GonalF,9.11. punkcija, ET 14.11.
  • DaisyE (3.ICSI) začetek konec novembra
  • maja24 (ICSI;PO, dr.Reš) ET 23.10.
  • m.rudovic (1.ICSI; PO,dr.Reš) 18.10. začetek Diphereline, nato Menopur, 9.11. punkcija, ET 12.11.
  • jadrnica (1.ICSI;PO,dr.Reš) 29.10. začetek Dipheeline, nato Menopur, 13.11. punkcija
  • mavrica72 (IVF;PO, dr. Merlo,dr.Reš) Diphereline, Menopur, punkcija 1.11. , ET 4.11.
  • Linda25 (IVF) začetek špikanja 20.11., GonalF
  • babylove (IVF;Francija)
  • Ana_P (1.IVF/ICSI?; MB, ?) 26.10. začetek Diphereline,9.11. začetek GonalF, 21.11. predvidena punkcija
  • arneja (34let)(1.ICSI,PO,dr.Reš) 15.11.začetek Diphereline
  • Abra (36let),(2.ICSI;PO, dr. Reš) takoj v nove boje
  • sonček33 (IVF;LJ,?) Pokliče prvi dan nov. M
  • bilka (36let),(2.IVF/ICSI?,LJ,?) dolgi postopek, Suprefact in GonalF, 13.11. punkcija
  • tita13 (3.ICSI;PO,dr.Reš), ET 31.10

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor
  • blanč (34let),decembra v nove boje
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) januarja začetek
  • kikaa (32let)(2.IVF,LJ) - začetek jan/feb
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj
  • cati (MB) zamrznjenčki
  • Pija76 (LJ) zamrznjenčki v decembru ali januarju
  • spelka12(26 let) (PO,dr.Reš) ponovno v boj januarja
  • pika74(LJ) zamrznjenčki
  • gold fish (33let)(LJ) ponovno v boj
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki

• user posted image
    pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image ,mlinčka, perlicauser posted image , GITA14, Shuka, user posted image Bety upa, mozart, _rebeca_, anadejka, Amelia, pika 74, MIŠEK13, ele, Sisy, poopsie, upajoča, zvezdica26, andreja07, lejla007, user posted image dolenjka, mihi78. *ajetam*, user posted image micka zaloska, gold fish, M.L.B.K,mandarinca

user posted image
    user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image
  • GOYA (30let),(PO) user posted image user posted image ,  DARMAR (PO) user posted imageZALAZOYA (PO) user posted image ,  SKYE (MB) user posted image user posted image  ,  CRNITULIPAN (40let),(PO)user posted image , BETY UPA, žani4 (LJ),

user posted image user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image user posted image

user posted image MARTINŠČICA (32let),(LJ) user posted image user posted image
    user posted image _rebeca_ (28let),(PO) pregled  22.11.
    user posted image maja24 (PO) pregeld 20.11.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu sayuri)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2227
    13.11.2007 13:13:12   
    Abra
    O martinščica user posted image user posted image user posted image sej smo vse tuki vedle, da bosta dva. Končno ena krasna novica!!!! Ful sem vesela!!!
    Sem samo par zadnjih postov prebrala, ker nimam časa. Upam, da so same take novičke danes. Se vam bom popoldne bolj posvetila user posted image še glede lekarn na Fernetičih - jaz sem se zadnjič, ko sem šla slučajno mimo, kar tam ustavila in si kupla še malo prometriuma na zalogo (če bi bil zadnjič test poz. bi ga že rabla) in aspirin 100 - za vsak slučaj user posted image Nisem imela nobenega recepta ne papirja in niso nč komplicirali. Če greste pa tja samo zaradi tega, je fajn prej poklicat, ker je možno, da česa nima na zalogi - vsaj tko mi je rekla.

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 2228
    13.11.2007 13:16:03   
    Skye
    Martinščica saj sem vedela da bosta user posted image user posted imageuser posted image

Čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....zdaj ju pa pridno čuvaj, da bosta zrasla v krepka junakauser posted image

(odgovor članu MARTINŠČICA)
    Neposredna povezava do sporočila: 2229
    13.11.2007 13:28:48   
    spelka12
    sayuri a si seznam malo prenovila? Super je. Kakšen bo šele decembra? Ho,ho,ho sigurno bodo takrat same dobre novice.
    Gledam malo tale leta pod 30 nas je res zelo malo. Mislim, da smo zaenkrat samo 3.

trepetalke kje ste? Sonček, Tita, anonimna, mavrica a so nohti še dolgi?

(odgovor članu Skye)
    Neposredna povezava do sporočila: 2230
    13.11.2007 14:00:20   
    Crnitulipan
    Martinščica to je pa super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res dobra novica!!!

Sicer pa mi je že tvoj visoki beta HCG močno dišal po dvojčkih!!! UŽIVAJ!
    Pozdravček,
    Čarna

(odgovor članu spelka12)
    Neposredna povezava do sporočila: 2231
    13.11.2007 14:05:03   
    sayuri
    Evo za lekarno Fernetiče :

Lekarna na Ferneticih je odprta od
    TORKA do SOBOTE od 8.30 do 13.00 in 16.00 do 17.30, ob NEDELJAH in PONEDELJKIH pa je ZAPRTA. njihova telefonska je 0039 040 212 733. govorijo slovensko!!!

(odgovor članu Crnitulipan)
    Neposredna povezava do sporočila: 2232
    13.11.2007 14:17:26   
    šemalo
    lep pozdrav vsem srečkam nosečkam, vsem trepetalkam, vsem borkam in navijalkam....berem vas tukaj vsak dan in z vsako doživljam njeno dramo, vsaj tako se mi zdi....je življenje bolj napeto user posted image user posted image user posted image
    šalo na stran, sem 4. dan po ET, mi danes zaključijo bolniško....user posted image

me pa zanima, če je vas kaj špikalo tam spodaj....mene direkt v jajčnikih, včasih kar močno zaskeli.....

ŽIVIM ZA NASLEDNJO SREDO PUNCE.....BOM ŽE DONS TEST KUPLA....
    AL PA NE...DA NE BOM PREKMALU V SKUŠNJAVI?user posted image

lepo se mejte še naprej

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

Neposredna povezava do sporočila: 2233
    13.11.2007 14:48:20   
    Pija76
    Čau punce,

Martinščica čestitke še od mene! Kdaj pa imaš res namen povedat?
    Mandarinca hudo mi je ko berem tole o tvoji nesrečni, punco samo pogumno naprej!
    Sayuri in Kajsica pripravita se, od jutri naprej ne bosta več sami okrog hodili!

Pozdravček ostalim!! Letim k Karmen!

(odgovor članu šemalo)
    Neposredna povezava do sporočila: 2234
    13.11.2007 15:45:41   
    taraji
    Martinščica: tudi moje čestitkr za user posted image user posted image

bilka, jadrnica: upam, da vaju punkcija ni preveč zmatrala

kajsica, sayuri: no, upam da sta dobro pripravljeni za jutrijšnji pikici

Trepetalke: vsem seveda veliko sreče in da bodo rezultati lepi

La vita e bella

(odgovor članu Pija76)
    Neposredna povezava do sporočila: 2235
    13.11.2007 16:18:17   
    MARTINŠČICA
    IZVIRNO SPOROČILO: Pija76
    Martinščica Kdaj pa imaš res namen povedat?

Pija76, tam nekje okrog NY nameravava povedat, ko bo NS za mano in se bom bližala 4. mesecu. Verjetno bom za NY oblekla majico z napisom 1+1=4. user posted image  Ta račun mi je fuuuuul všeč, ker spodbija osnove matematike ... Pa taki šolniki, a ne?
    Pa še tiste majice Pridem junija ... so mi preveč vsakdanje. Jaz bi mogla itak imeti napisano Prideva junija.  Lahko bi tudi pri napisu PRIDEVA JUNIJA v vsaki besedi črko i zamenjala z otroško flaško s cucljem. No zaenkrat še zbiram predloge za izvirne napise na majico, s katero bom sporočila veseli dogodek. Sliko bom sama naredila in dala tiskat.

Pišuka, imam cajta za glumo, samo prevajala ne bi! Sem sama nase huda, ker imam do konca tedna rok, da prevedem še okrog 800 vrstic, pa mi nikamor ne gre, ko so pa te nosečnostne zadeve tako luštne ...

M.L.B.K., kok si luštna cmokca pripopala.

LP Martinščica

200% MAMI

(odgovor članu Pija76)
    Neposredna povezava do sporočila: 2236
    13.11.2007 16:23:22   
    sayuri
    Matinščica, zdaj maš orng razlog za veselje. user posted image  Tko da se ne sekiraj zarad prevajanja. Bo že user posted image  Iz tvojih besed kar teče sreča user posted image user posted image user posted image . Imaš pa res dober predlog - tisti z računom je super. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2237
    13.11.2007 16:38:24   
    MARTINŠČICA
    Pa vsem še enkrat hvala za lepe misli, želje in čestitke. Res sem vesela, pa tudi za vsako izmed vas, ki vam uspe. Tiste pa, ki vam do sedaj še ni uspelo, nikar ne obupajte. Tudi midva sva čakala na ta dan več kot 5 let in to res ni malo. Sicer pa, greste za mano, a ne? No, nekatere ste že pred menoj in vas lovim.

Mandarinca, tako si lepo napisala, da sem prav ganjena. Res, sedaj ti rabiš ljubezen svojega petletnega malčka in svojega user posted image , pa tudi onadva tvojo. Skupaj boste te tri mesece en, dva, tri, prebrodili, potem vas bo pa kmalu na pohodu 5!

Sonček75, imaš tako lep in spodbuden nick name, da je sigurno nekaj simbolike v njem, zato kmalu pričakuj toplo sonce, ki bo pregnalo temne oblake.

Maja24, kar mirne živce. Vse je in bo OK. Lepo uživaj v nosečnosti in se ne obremenjuj z izcedki.

Sayuri, le kaj bi rekli tvoji malčki, če bi jih tako matematiko učila, a?

200% MAMI

Neposredna povezava do sporočila: 2238
    13.11.2007 16:39:02   
    kikaa
    Špelka - sem vedela, da je še nekdo pisal o tem na forumu, pa nisem šla nazaj brat. Sedaj vidim, da si bila to ti. Sej nočem rečt oz. trdit, da je kaj na tem, ampak imam pa en čuden "feeling". Nehote se vsake toliko spomnim besed iz predavanja, pa se kar malo zamislim. Takrat še sploh nisem dojela, kaj je rekla, potem pa ko nisem imela nobenega zamrznjenčka, pa so mi te besede udarile v glavo - kot preblisk, se je film nazaj zavrtel. Zato prav z zanimanjem spremljam statistiko iz LJ GK od deklet, ko povejo, koliko zamrznjenčkov imajo... vse bolj malo ali nič.
    Nič, bomo spremljali naprej...

Drugače pa - lep dan še naprej vsem...kolikor ga še je.... LP!

Sayuri - nov seznam je še lepši!user posted image

(odgovor članu kajsica)
    Neposredna povezava do sporočila: 2239
    13.11.2007 16:49:53   
    kajsica
    Martinščica, uradne čestitke tudi od mene za user posted image user posted image . Jupiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image .

Držim pesti tudi za vse ostale, trepetalke in bodoče trepetalke, nbas bo kar nekaj.

Punce eno vprašanje, ker imam ET šele po 10.00 dopoldne, me zanima ali lahko prej normalno zajtrkujem? Ne bi rada karkoli narobe naredila!

Hvala za nasvet!

(odgovor članu kikaa)
    Neposredna povezava do sporočila: 2240
    13.11.2007 16:58:58   
    sayuri
    Kajsica, seveda lahko zajtrkuješ user posted image .
    Jst mam pa ob 9h uro. Joooooj, kako komaj čakam. user posted image  Danes sem se morala zelo zamotit, da mi je dan minil. Brala sem, malo sem sede likala, pa Filipovo sobico sem skorajda do konca poslikala. user posted image  Pol mi je barv zmanjkalo, tako da jih  moram it kupit user posted image
    Sicer pa po seznamu sodeč, bo jutri zelooooo pestro user posted image
    MArtinščica moji prvošolčki ne bi še razumeli računa in tud razlage ne. V petem razredu pa bi user posted image

(odgovor članu kajsica)
    Neposredna povezava do sporočila: 2241
    13.11.2007 17:13:43   
    MARTINŠČICA
    Sicer vem, da prvi črvi še ne računajo, ampak pri nas kar nekaj prvčkov že zna računati in bi mi zelooooo hitro povedali, da sem se zmotila. Ni boljšega, kot dobiti učiteljico, da se je zmotila.
    Vem, da če bi moj nečak videl tako majico, bi takoj rekel, da je bila gotovo kupljena na kakšni razprodaji in da je škart user posted image .

200% MAMI

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 2242
    13.11.2007 17:45:04   
    arneja
    Punce, predno vas grem brat, vprašanje, da ne pozabim:

a lahko Rešu že v četrtek, ko bom šele dobila prvo injekcijo Diphereline rečem za recept za Prometrium, da bi ga šla midva že kar to soboto kupit?? In koliko škatlic naj kupiva??

Zdaj pa na branje. Sem že popoldan brala, pa je spet cel kup novega user posted image .

Sayuri, seznam je fuuull lep user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2243
    13.11.2007 17:53:36   
    maja24
    Ženske a veste kaj,

dobla sm bolniško in to en mesec no ja 12.12 mam kontrolo pol bomo pa vidl.

Martinščica čestitam  za tvojiuser posted image user posted image !!!!

(odgovor članu arneja)
    Neposredna povezava do sporočila: 2244
    13.11.2007 17:58:45   
    taraji
    IZVIRNO SPOROČILO: arneja

a lahko Rešu že v četrtek, ko bom šele dobila prvo injekcijo Diphereline rečem za recept za Prometrium, da bi ga šla midva že kar to soboto kupit?? In koliko škatlic naj kupiva??

Meni ni dal recepta - napisal mi je na en list, kaj naj greva iskat, rekel pa je, naj kupiva 6 škatel.
    Mislim, da je sayuri prej napisala tel št. lekarne na Fernetičih - je res dobro, da prej pokličeš, če jih imajo na zalogi, da ne boš zastonj hodila

La vita e bella

(odgovor članu arneja)
    Neposredna povezava do sporočila: 2245
    13.11.2007 17:59:32   
    Sulfinija
    Maja24,bravi vidiš,da si vseeno dobila bolniško,sedaj pa le počivaj in se pusti razvajati tvojemu dragemu.

Bilka,si preživela punkcijo?Kok je bilo kaj celic?

Sedaj pa grem pod tuš in lase oprat,ter navit nato pa v krtovo deželo jutri bo zame spet ful naporen dan.Držite petsi za dobro opravljen UZ.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu maja24)
    Neposredna povezava do sporočila: 2246
    13.11.2007 18:06:42   
    arneja
    Zlata ribica, dobra si, da zdržis s tako malo spanja. Jaz rabim svojim 8 ur, da sem ok user posted image .

Bilka in Jadrnica, kako vama je šlo na punkciji? Dobro, ne user posted image ? Kot bi vaju komar parkrat piknil user posted image , vsaj upam.

Sayuri, zbiram pogum že ves teden, da bom solo špikarka user posted image . Pa hvala za podatke o lekarni. Za potne stroške pa verjamem, da ti jih tudi do Postojne povrnejo. Je Postojna pač v sklopu Dravelj, tako da ne bi smelo biti problema. Verjetno ti pa res ne povrnejo vseh stroškov. Pa to se tudi nekaj spomnim, da je bilo govora, da moraš iti kao trikrat k istemu zdravniku. Sem prejle pozabila: a Prometrium si prvič vstaviš šele po ET? Je do Opcin daleč, če lekarna slučajno ne bo odprta?

Amelia, recimo, da ti verjamem, da se navadiš user posted image . Zbiram pogum, kot si naročila user posted image .

Kika in Špelka, jaz pa enostavno ne verjamem, da bi si v Lj upali zarodke stran metati user posted image .

Kajsica, ti pa globoko dihati, pa tremo stran odpihniti user posted image . Jutri boste šli najmanj trije iz POstojne user posted image .

No, Maja, upam, da ti končno uspe bolniško dobiti. Če imaš izcedke pa res ne bi smelo biti več problema.

Punce, je imelo pa tudi dosti mojih znank splavov, pa so po naravni poti zanosile. Tega je zadnje čase res ogromno, tako da se ne smemo preveč čuditi, če se tudi po postopkih to dogaja. Narava pač sama poskrbi, če nekaj ni ok.

Goja, hvala tudi tebi za podatke o lekarni.

Zdaj moram pa šibat.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu arneja)
    Neposredna povezava do sporočila: 2247
    13.11.2007 18:27:29   
    dolenjka
    Čestitke novim user posted image , ostalim pa user posted image  !

Sayuri, sem ti obljubila, da bom mislila jutri nate (in že danes sem začela), ker se na naši temi tako lepo javljaš. Le pogumno jutri, potem pa nas spet kaj obišči na "naši" temi user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu arneja)
    Neposredna povezava do sporočila: 2248
    13.11.2007 18:28:49   
    Crnitulipan
    Arneja jaz sem že večkrt kupila prometrijum na fernetičih brez recepta.??? Reš mi ga nikoli ni dal..
    Pozdravček Čarna

(odgovor članu arneja)
    Neposredna povezava do sporočila: 2249
    13.11.2007 18:33:03   
    tita13
    Punce pozdravljene.

Martinščica - pa to je res dobra novica, jaz sem namreč v teh dneh tako občutljiva, da sem se včeraj kar odjavila, ko sem prebrala za Mandarinco. Pa Mandarinca vidim, da si borka in da greš danes že naprej.
    Tvoja matematika, Martinščica mi je pa zelo všeč.

Punce jaz imam jutri uradni test. Ne vem, ker malo sem živčna, čeprav so znaki še prisotni. Upam, da bo OK.

Sayuri in Kajsica držita se jutri! Pa ne pričakujta kakšnih nosečniških znakov prehitro. Jaz sem že čisto obupala, ker se tam nekje do šestega dne ni čisto nič dogajalo, pa še potem ne prav dosti, če ne bi bila tako zelo pozorna, pa smo očitno le nekaj ''sčarali'' (seveda, če se bo jutri potrdil neuradni test).

Maja, končno si na bolniški. Mi je to s tvojimi zdravniki zelo čudno. Moj OZ niti pod razno noče slišati, da bi šla delat.

Vsem ostalim, ki ste v postopku, ali trenutno samo nabirate kondicijo za nov boj, želim moč, da dobimo kar želimo.

Lep večer vsem.

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 2250
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
    5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Poljubljanje otroka na usta.
    пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.