GoYa
|
Ojoj, mandarinca, pa kar oba . Hudo mi je. Hm, kar se tiče pluskov in potem ss. Na žalost je tako, da je cca. 30% splavov. To je zelo veliko. Računajte, od 3 punc je to 1. Pri naravnih zanositvah veliko punc pač tega niti ne zazna (če ne delajo testa), saj mislijo, da gre za zapoznelo M. Me, ki pa smo v postopkih, pa takoj naredimo test in vemo, da je prišlo do zanositve. M.rudovic, jaz nikoli ne jem lignjev v postopkih, grozdja tudi bolj malo, pa sem že 3x zagledala . KAr se pa tiče počivanja, svetujem normalno življenje naprej. Soncek75, tudi zate mi je žal . _rebeca_, vrednos bhcg je super. ti pa lahko napovem z 99,9% verjetnostjo, da je eden. Z UZ pa kar počakaj. Ne naročajo nas zastonj 2 tedna po testu. MARTINŠČICA, pri tebi sta pa definitivno dva . Maja24, rjav izcedek lahko ne pomeni čisto nič. Jaz sem ga imela že pred testom in prejšnji teden (noseča 12 tednov) spet. sem šla k REšu na pregled in je rekel, da je z vse ok. verjetno je samo kaka žilica počila. Ti pa močno svetujem (glede na službo, ki jo imaš), da počivaš. Lepo pokliči zdravnico ali Reša (saj si pri REšu). ČE ti zdravnica ne bo dala bolniške, ti jo bo Reš (potrdilo s katerim boš šla k zdravnici). Aha, vidim, da si že odpravila Arneja, lekarna dela tudi ob sobotah. Samo deljeno (tako kot ostale dneve). Vmes zaprejo, ne vem pa točno kdaj. Po moje je zaprto od 12h ali 13h do 15.30h ali 14h.
|