arneja
|
Hojla, v povprečju smo pa kar kakšnih 31 let stare, kaj? Sayuri, jaz dovolim objavo svojih rosnih 34 let . Mandarinca in Sonček, tudi za vaju bo posijalo sonce, bosta videli. Je spet prišel en črn oblak, ampak se že umika. Res pa ni pošteno, da vas po tolikšen trudu kaj takšnega doleti. M. rudovic, bravo za štiri dobre pikice in dve vstavljeni . In naj 26-tega test pokaže . Kajsica, ti imaš pa kar hude bolečine . Naj hitro popustijo. No, upam, da bo ET-ju zdravnik ne odredi strogega ležanja, pa da te potem dragi ne bo do računalnika spustil . Špelka, na krvodajalsko verjetno ne bi bilo smiselno hoditi. Joj, Abra, ti si pa danes že dobila špikico? Jaz tudi komaj čakam na četrtek. Pa upam, da me Reško ne piči grdo. Imava pa enako terapijo, tako da bova lahko primerjali rezultate. Pa še stari sva približno enako. Koliko enot Menopurja boš pa jemala? Jaz dve. In super, če so injekcije zdaj manjše . Si dolgo čakala pri Rešu? Koncesijskih postopkov ima pa očitno na tone . Meni je pa UZ naredil prejšnji četrtek in mi ga verjetno ne bo spet. Ali pač? A igle ti pa kar nasuje v torbo?? Jih šteje, koliko jih da, ali to "od oka" naredi ? Kolikor ga poznam, verjetno kar "od oka" . Tassi, devet let borbe za ? Kriza. Sva pa tudi midva pred 7 leti kontracepcijo opustila in potem kao pazila - le čemu, se sprašujem . Upam, da vama tokrat uspe. Se tudi jaz bojim punkcije kot hudič križa, ker sem bolj revaste sorte . Punce, a katera ve, če je lekarna na Fernetičih tudi ob sobotah odprta? Ali pa če ima katera morda link? Bi šla čez vikend tja, da bi se še malo na tistem koncu sprehodila. Kikaa, ne razmišljati v tej smeri. To bi bilo pa res neetično, in mislim, da si česa takšnega res ne morejo dovoliti.