MARTINŠČICA
|
Dobro jutro, bejbe! Jaz sem še kar tukaj, pri vas. Je luštno. Joooooj, kolk to napišete. Včeraj nisem bila nič na RR-ju, zdaj pa že 15 min samo berem ... Pridne kofetarice, ni kaj. Danes sem (po mojih izračunih) 7 teden in 1 dan nosečka. No, jaz sem sedaj ugotovila, da mi zjutraj in dopoldne ne paše več sadje, ker mi je po njem slabo, tako da sedaj že zjutraj začnem s konkretno hrano, pol je pa vse ok in vsak dan pošljem pa, pa ... Včeraj sva bila na volitvah, nato pri staršin na martinovem kosilu, pol pa še na sprehodu. Res je bil dan za izkoristiti. Jutri pa komaj čakam na UZ, da vidim svoja in morda tudi že njuna . Al pa če je eden, saj ne vem, če sta se oba prijela. Res me že nenormalno firbec matra. Aja sedaj sem se spomnila, da sem si za ET navlekla "lucky pants" - moderne v stilu z obleko. Sva se z mojim doma smejala, ko sem si šla ta tovorne bele spodnjice zamenjat, pa še modrček, pa štumfe ... vse za srečo. Sem nekje na forumu prebrala, da moraš imeti srečne hlačke in jaz sem se to v zadnjem trenutku spomnila, vse skupaj zamenjala in voalaa! Sem najsrečnjša srečka . IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Sedaj pa imam še eno vprašanje. Včeraj sem bila na punkciji. OK razen standardnih težev, boleč mehur, slabost....mene še prsi bolijo in to kar precej v spodnjem delu in na zunanjem koncu pri rokah. Zraven pa še jemljem Utrogestan, 3x2 jih sedaj 2 dnii jem, potem pa še isto dozo 2 dni vaginalno. Ali so vas tudi prsi bolele in ste težko hodile na WC? Kajsica, ja, vse te stvari so tudi mene dajale po punkciji. Bilka in Tita13, dobordošli med nami! Navijam za obe ! Bilka, jutri ti želim čim manj bolečin pri punkciji in dober pridelek s pozitivnim rezultatom. Tita13, optimizem, punca! Ti greš samo še 2x spat, potem pa boš zagledala najlepši plus v življenju. Drugače pa pri meni v službi uradno še nihče ne ve, tudi domači ne. Enostavno sva se odločila, da to obdrživa zase - to je vendarle najina stvar. Kdaj bova povedala, se bova pa še odločila, morda po UZ, po pregledu, po NS ...? Vidim, da je tudi Gold fish v tem "nakladanju". Lahko mi obe pišeta na ZS, da se skupaj česa brihtnega izmislimo. Sayuri, ti si pa ena trdoživa punca, da ti še punkcija ne pride do živega. Čestitam za 9 jajčec! V sredo pa s Kajsico le skupaj po otroke. Leta pa seveda pripopaj k seznamu. No, vsaj moja. Še nekaj dni bom stara 32 let. Sulfinija, ti imaš pa tudi pravo municijo v sebi! Kar tako naprej! Šemalo, lepo čuvaj svoja , pa na lignje in zelenjavne sokove ne pozabi! M.rudovič bo pa danes začela z gretjem . IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Boljše je zaradi Parkinsa polovico špricarja politi, kot pa ga zaradi Alzheimerja pozabiti spiti! Tale rek je pa res huuuuudo dober! IZVIRNO SPOROČILO: Crnitulipan Ja, teh želja po posebni hrani je čedalje več... dogaja se mi tudi, da trernutku postanem grozno lačna, vsa se tresem kot, da bi mi sladkor totalno padel..kaj takega še nisem doživela. Upam, da je le eden od nosečniških znakov... Jaz sem ista Tega občutka od prej ne poznam, čeprav točno vem, kako je, če ti cukr pade dol in padeš skupaj. Da ne govorim, da sem šla danes ob 00.24 uri jest sendvič!?! Čist sem divja, no. Čarna, kaj pa študiraš? Jadrnica, ti pa z najmanj 9 vozli drviš po morju proti svojim otročkom! Vidim, da imaš hudo reakcijo na špike. Veliko pij. V torek pa ti želim tako nebolečo punkcijo, kot jo je imela naša borka Sayuri. Verjetno boste odslej vse pred punkcijo popevale: "Včeraj me je piču ne komaaar!" Amelia, jaz tudi ne maram pomilovanja, zato se o zdravljenju neplodnosti sploh več ne pogovarjam s prijatelji in kolegi, ker enostavno nič ne zastopijo in s svojimi izjavami streljajo kozle. Zato smo pa me tukaj. Tudi ti boš kmalu držala v naročju. Boš kar sijala od sreče! Uauuuuuuu, Tita 13, sedaj sem šele prišla do tvojega pluska! Jupiiiiiii! ČESTITKE ! LP vsem Martinščica