|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
12.11.2007 8:16:52   
sayuri
tita13 uf, verjamem da pri toliko jajčkih, kot si jih imela bolj boli. Odvisno je seveda od vsake posameznice posebej. Zgleda, da imam visok prag bolečine. Meni tud rodit ni bilo nič hudega. Bolečine popadkov so bile pri meni zanemarljive in grem takoj še enkrat rodit. Ženske se zelo razlikujemo med seboj. Je pa lahko moja izkušnja lepa in dobra tolažba za tiste, ki jih je strah. user posted image

Tole glede tvoje službe je pa zoprna zadeva. Tud jst ne vem, kaj bom naredila, če bo test pozitiven user posted image . Glede na to, da sem imela že 2xSS in da sem bila v prvi nosečnosti od 5 meseca naprej doma... Res ne vem. user posted image  Težko mi je takole na sredi leta pustit otročke drugi učiteljici in jst sem take vrste človek, da imam potem slabo vest, pa mislim, da me vsi postrani gledajo.... Ampak za mojega otročka in za moje zdravje sem pripravljena tud vseh 9 mesecev ležat, samo da bo ok. Sem pa imela v prvi nosečnosti od komisje napisano strogo mirovanje. NA sprehode sem hodila, ker mi je tako osebna zdravnica naročila. Je pa vsekakor tvegano, ja, če ti pozvoni inšpekcija na vratih. 

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
12.11.2007 8:26:48   
kajsica
Tita13, tudi jaz se pridružujem še neuradnim čestitkam. Kar pa se bolniške tiče je pa res, da naj ne bi šel nikamor, vendar spet vse zavisi od tvojega zdravnika. Kolegica moja je imela enako vendar si je izprosila izhode, tako da je vsaj v trgovino in na sprehode kupila. Pa ja ne moreš biti zaprt med 4 stene celih 8 mesecev.

Bilka, naj te ne bo strah punkcije, malce pika (jaz sem sestri rekla da mi je tako kot malo hujša M), res pa je da sem po njej bila malo boga ker sem imela hiperstimulacijo in me je vse bolelo. Še danes 3 dan po punkciji težko hodim na WC ker me mehur boli. Ampak v upanju na user posted image  se da vse potrpeti.

Ja jaz pa bom decembra dopolnila 35 in to je najin prvi IVF za prvega user posted image . Tudnži naju so spraševali kdaj bo....in vsi najini prijatelji že imajo otroke, si predstavljam kakšna groza je to. Midva sva vedno odgovarjala, da ko bo čas in ko se bova odločila bodo itak izvedeli, priznam pa da boli, ker že hodiš skozi to proceduro in se nikakor ne zgodi kaj. No sedaj pa vedo le najožji sorodniki in najina najboljša prijatelja in vsi navijajo za naju.

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
12.11.2007 8:29:39   
sayuri
Punce, lahko pripopam vaša leta k imenu na seznamu user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
12.11.2007 8:32:02   
kajsica
Zaradi mene lahko!user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
   [Brisano sporočilo]
12.11.2007 8:36:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2080
   [Brisano sporočilo]
12.11.2007 8:40:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2081
12.11.2007 8:44:14   
bilka
tudi mene lahko, 36 let, joj kako bežijo..user posted image

a ja , ena je spraševala koliko piva sem spila, v celem postopku dva deci, tako da ni to nič uplivalo, ampak sem zgleda dobro reagirala na zdravila.
Pa hvala za tolažilne besede, saj vem da naj me ne bo strah, ma ne moreš mimo tega, skozi si govorim da ne bo nič hudega pa še blažila dobim, ma vseeno nevem zakaj, včasih sem sama nase jezna in mi je kar nerodno ko sem tako plašljivo bitje pa bolečine slabo prenašam, ufuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2082
12.11.2007 8:45:19   
kajsica
Sayuri, kako pa je kaj s teboj? Vse OK? Te nič ne matra?

No v sredo gremo pa vse po user posted image  in bomo skupaj trepetale.

Joj eno vprašanje, od danes dalje si moram tudi jaz vaginalno dajati Utrogestan, ker pa sem zasledila da rado ven steče, ima katera kakšen nasvet, da bi ja čimmanj steklo ven?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
12.11.2007 8:47:25   
Crnitulipan
Sayuri, tudi moja leta lahko pripneš..
Res držim pest, da ti uspe.

Kar se mene tiče sem pa čist neki 'down' ker sem bila neumna in šla Pušenjaka spraševat kako je z utripi in podatki... pa mi je povedal, da se pri teh tednih mora vse videt in da lahko da je bil Reš nesiguren zaradi utripa, ker ni videl plodovega ampak MOJEGA... user posted image user posted image user posted image Kaj naj rečem.. Ja, pa da podatki kažejo na dobrih 6 tednov ne pa 8 tednov??? Kar se GV tiče verjetno...ker drugih podatkov sploh nimam.  Kar se  tega  izračuna tiče, pa mislim, da sem noseča 4 dni manj, ker sem imela punkcijo zelo kmalu po zadnji menstruaciji - ne pa 14 dni od punkcije nazaj..

Sicer pa sem od druge polovice avgusta, ko sem začela s spontanim postopkom pa vse do sedaj sem v tem vrtiljaku.. pa še ni konec????
Morda je res bolje, da pozabim in čakam na UZ v četrtek - spet ga imam popoldan, ker greva vedno oba z možem - on pa nikakor ne more dopoldan...

Mi je Pušenjak še napisal, da nosečniški znaki niso povezani s prisotnostjo ploda oziroma njegovimi utripi ampak s trofoblastom iz katerega potem nastane placenta. Ampak, ma, saj ne vem, ker še nisem bila noseča - ampak če ploda ni, potem se verjetno tudi placenta ne razvija ali KAKO to???

jao, punce, kot lahko vidite sem danes  čist out...poleg tega sem izvedela, da nisem dobila projekta in se moram uradno pritožiti..in to do srede!!!!  Obvestilo pa so nam poslali v petek po tretji uri!!!

Za zdaj nisem sposobna kaj več kot pojamrat...mi je zelo žal..

Pozdravček vsem,
Čarna

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
12.11.2007 9:00:18   
blanč
Dobro jutro punce. Najprej čestitam vsem novim nosečkam, pa vsem za prestano punkcijo in opravljene ET-je.
Mojauser posted image je prišla in pri naslednji gremo zopet v akcijo. Jaz sem od prijateljev slišala za homeopata, da lahko pomaga pri neplodnosti. Sem malo pobrskala po internetu in zasledila, da lahko pomaga pri postopku IVF-jev, da so postopki uspešnejši. A ima katera že kake izkušnje s tem? Jaz se bom kar naročila, saj škoditi ne more.
Želim vam lep dan.

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
12.11.2007 9:09:57   
tita13
Daj no Čarna - kako je že tisto ''prav je, da kdaj stemni se nebo, da mogli bi sonce ljubiti'' ni prav tako, ampak v tem smislu. Tudi jaz sem v tem vrtiljaku že dolgo tik pred tem 3. postopkom sem imela zamrznjenčke in ET isti dan kot ti (mislim celo, da vem katera si) zato te že ves čas spreljam v tvojem postopku. Tudi tvojih navodil pred in po ET sem se natančno držala!!! Ne vem, kar nanako zaupam, da kar ti delaš deluje.

Sayuri, očitno te bolečina res ne gane, pa saj se mi zdi da tudi mene ne, ampak pri teh punkcijah se mi zdi, da se mi skombinira psiha in bolečina, ker mi je vsakič ko grem, teže. Pa v prvih dveh postopkih sem se spraševala, kaj dela tista postelja tam zunaj pri pisalni mizi od Reša, pa mi je bilo zadnjič po punkciji tako slabo, da sem kar lep čas tam ležala...no zdaj vsaj vem, zakaj jo imajo. Tvoja služba je res, kar se manjkanja tiče, še bolj zoprna, ampak kaj čmo, dobro je, da jo imamo. Jaz še vedno ne vem kaj bom neredila. Se mi zdi da bi bila vsaj do 1. UZ doma - bom danes mojega osebnega ginekologa poklicala in vprašala, kaj mi svetuje. Pa se bom probala še zmenit, da grem 14. merit Bhcg.

Kajsica, meni je osebni zdravnik dovolil sprehode, ampak ko je komisija je pa malo drugače.

Rebeca, z veseljem sem se ti pridružila. Sem te brala cel postopek...ti si tista, ki si klicala Reša ob polnoči, ne?
Se strinjam s tabo glede foruma. Meni so vaše besede pomagale it čez najtežje trenutke. A si si šla kaj merit Bhcg?

Tudi ostale, ki vas ne omenjam, seveda berem, samo nas je že toliko, da jaz sproti pozabljam, kaj je katera napisala.

Veliko sreče vsem.

Aja, pa še glede let. Mene je od začetka, ko sem začela brati ta forum, zanimalo koliko ste stare, da bi se znala umestiti, in sem bila vedno srečna, ko je katera tako mimogrede omenila svoja leta. Torej jaz sem stara 32 in je to borba za mojega prvega otroka - pa čisto nič me ne moti, če mi pripišeš leta.

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
12.11.2007 9:17:06   
Abra
Dobro jutro!

Najprej čestitke novi nosečki user posted image user posted image tita13 12. dan je isto kot 14. pri tistih, ki imajo et 3. dan. Tu ni več dvoma. A ni lepo - včeraj prišla na forum, danes pa že s plusom user posted image

Sayuri, ti pa kar počivaj, jaz sem tudi naslednji dan težko hodila in sem ga kar preležala. Tretji pa sem šla na bratrančevo poroko in tam še ful plesala, sej pol me je kar neki bolelo, da mi je blo ful žal. Sej se mi nevem kako plesalo tko ni, ampak kaj ko ti vsi težijo, da moraš, sploh če so navajeni ... valda ni nihče vedel, pol sploh ne bi šla.
jah glede let, ne vem katera naj dam user posted image zdaj sem še 36, Reš mi pa že skoz govori, da sem 37 user posted image ne vem, zakaj me hoče postaratuser posted image sej ne vem, če jih hočem zraven imena gledat user posted image sej sem že pisala, da me samo Reš skoz na to opominja, počutje, izgled, hormoni pa ne user posted image

Zame se pa DANES spet vse začne. Evo, nov teden, nov začetek. Prejšnjega sem končala z minusom, novega pa že z novo špiko. Zdaj se mi je pojavila še user posted image tko, da je začetek popoln. Bom vidla, kaj bo popoldne Reš rekel. Zdaj mi pa neki spet ni jasno - me bo na uz tudi pregledal al ne? Res, da se je user posted image šele začela, ma kaj jaz vem, kaj bo popoldne. Kaj, če bo lila? user posted image user posted image Sej navadno nimam ne vem kako močnih, ampak z user posted image ležat na mizi no user posted image

Čarna, sem prebrala tvoje vprašanje in Pušenjakov odgovor. Sem prav razmišljala, kako je včasih bolje, da nč ne veš. Tudi on ga velikokrat pihne, milo rečeno. Je zadnjič tudi o estrofemu pisal, kaj se grejo. O IVF postopkih ne ve vsega, ker se s tem ne ukvarja. Glede pričakovane velikosti in starosti pri spontani zanositvi pač rečejo, ja ste zanosili kasneje, kot ste mislili ... pa čeprav niso nič kasneje seksali. Narava je čudovita stvar in nas vedno znova preseneča. Ko že misliš, da si neko stvar pogruntal, se že naslednjič pokaže nekaj novega. Tko kot je vsak človek unikum, je tudi zarodek. Reš te ziher ne bi kar tko zavajal, če bi vedel, da ni upanja. Tko, da kar pogumno. Verjamem pa, da ti je težko iz kože. Jaz sem tuki totalen analfabet, moje področje je bolj neotipljive narave, pa prebiram vse možne članke o ivf-ju ... na koncu me bo še biologija začela zanimat user posted image Če pa kdo ve, kaj to pomeni bit tri mesece v postopku, sem to definitivno tudi jaz - 20. avgusta sem začela prvi ivf, vmes zamrznjenčki, danes pa kot vidiš že drugi.user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
12.11.2007 9:17:10   
Sulfinija
Pozdrav!

Vsem skupaj en lep pozdravček iz Prekmurja.No moj dan se ni začel najbolje,me boli se komaj premikam sem kot en zombi.Ponoči sem spala ko ubita no.Mam en cel kup pranja,vsi koši polno,moj dragi pa sedaj menjava pumpo na pralnem stroju,ker ima danes dopust in nato sledi pranje,pranje in še likati imam lep kup smao ne vem če bom več tole zmogla pravim,grozno kaj mi dela tokrat.Moj dragi bo metal v stroj cunje kajti jaz se več ne morme pripogniti he,he.Jutri pa spet težko pričakovani Uz da vidimo kok smo kaj zrastli,če smo kaj novega zraven navalili mater sem firbčna glede UZ jutri.
Pozneje ob štirih popoldan pa grem na refleksno masažo stopal,upam da zvečer spet ne bom objemala wc školjke kot zandjič in da ne bo tkole huda reakcija po masaži kot je bila zadnjič ali pa še hujša bomo videli,samo nič ne de glavno,da boma tokrat midva zmagala.Pozneje še morem poklicati v MB in odjaviti termin za IVF,ker sem začela tokrat z IVF v LJ in v MB več ne bom šla.

Špelka12,midva sma bila stara 25.let ko sma začela okrog zdravnikov hoditi zaradi user posted image .

Bilka,dobrodošla med nami borkmai in klepetuljami.Naj ne nikar ne bo stra jutršnje punkcije,bom že zrihtala da medtem ko boš čakala boš sedela poleg mojega možeka in ti bo star pregnal,jaz pa na drugi starni tebe,velja?Saj veš katera sem,kajne?

Sayuri,bravo za prstano punkcjio in za pridelanih 9.celic,ja ja tudi tebi bo tokrat ratalo,velja?
Lahko zraven mojega imena pripopaš najina leta oba sma 29.

Tita13,neuradne čestitke za debel + na tstu,ko boš pa imela uraden test pa bodo tudi čstitke uradne.

Blanč,že stiskam pesti,da boš kmalu šla v novi boj.

Citrončica,spet en dan UZ pred tabo.Upam,da me še v sredo enkrat na UZ naroči,da boma kaj počvekali medtem ko boma čakali.

Tkole to je na hitro od mene sedaj,sedaj pa grem me že moj user posted image  kliče.

Papa,se beremo in tipkamo seveda!!!

LPuser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
   [Brisano sporočilo]
12.11.2007 9:21:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tita13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2089
12.11.2007 9:32:10   
MARTINŠČICA
Dobro jutro, bejbe!
Jaz sem še kar tukaj, pri vas. Je luštno.
Joooooj, kolk to napišete. Včeraj nisem bila nič na RR-ju, zdaj pa že 15 min samo berem ... Pridne kofetarice, ni kaj.

Danes sem (po mojih izračunih) 7 teden in 1 dan nosečka. No, jaz sem sedaj ugotovila, da mi zjutraj in dopoldne ne paše več sadje, ker mi je po njem slabo, tako da sedaj že zjutraj začnem s konkretno hrano, pol je pa vse ok in vsak dan pošljem user posted image  pa, pa ... Včeraj sva bila na volitvah, nato pri staršin na martinovem kosilu, pol pa še na sprehodu. Res je bil dan za izkoristiti. Jutri pa komaj čakam na UZ, da vidim svoja user posted image user posted image  in morda tudi že njuna user posted image user posted image . Al pa če je eden, saj ne vem, če sta se oba prijela. Res me že nenormalno firbec matra. 
Aja sedaj sem se spomnila, da sem si za ET navlekla "lucky pants" - moderne v stilu z obleko. Sva se z mojim doma smejala, ko sem si šla ta tovorne bele spodnjice zamenjat, pa še modrček, pa štumfe ... vse za srečo. Sem nekje na forumu prebrala, da moraš imeti srečne hlačke in jaz sem se to v zadnjem trenutku spomnila, vse skupaj zamenjala in voalaa! Sem najsrečnjša srečka user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: kajsica
Sedaj pa imam še eno vprašanje. Včeraj sem bila na punkciji. OK razen standardnih težev, boleč mehur, slabost....mene še prsi bolijo in to kar precej v spodnjem delu in na zunanjem koncu pri rokah. Zraven pa še jemljem Utrogestan, 3x2 jih sedaj 2 dnii jem, potem pa še isto dozo 2 dni vaginalno. Ali so vas tudi prsi bolele in ste težko hodile na WC?

Kajsica, ja, vse te stvari so tudi mene dajale po punkciji.

Bilka in Tita13, dobordošli med nami! Navijam za obe user posted image !
Bilka, jutri ti želim čim manj bolečin pri punkciji in dober pridelek s pozitivnim rezultatom. 
Tita13, optimizem, punca! Ti greš samo še 2x spat, potem pa boš zagledala najlepši plus v življenju. Drugače pa pri meni v službi uradno še nihče ne ve, tudi domači ne. Enostavno sva se odločila, da to obdrživa zase - to je vendarle najina stvar. Kdaj bova povedala, se bova pa še odločila, morda po UZ, po pregledu, po NS ...? Vidim, da je tudi Gold fish v tem "nakladanju". Lahko mi obe pišeta na ZS, da se skupaj česa brihtnega izmislimo.

Sayuri, ti si pa ena trdoživa punca, da ti še punkcija ne pride do živega. Čestitam za 9 jajčec! V sredo pa s Kajsico le skupaj po otroke. Leta pa seveda pripopaj k seznamu. No, vsaj moja. Še nekaj dni bom stara 32 let.

Sulfinija, ti imaš pa tudi pravo municijo v sebi! Kar tako naprej!

Šemalo, lepo čuvaj svoja user posted image user posted image , pa na lignje in zelenjavne sokove ne pozabi!

M.rudovič bo pa danes začela z gretjem user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit
Boljše je zaradi Parkinsa polovico špricarja politi,
kot pa ga zaradi Alzheimerja pozabiti spiti!

Tale rek je pa res huuuuudo dober! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Crnitulipan
Ja, teh želja po posebni hrani je čedalje več... dogaja se mi tudi, da trernutku postanem grozno lačna, vsa se tresem kot, da bi mi sladkor totalno padel..kaj takega še nisem doživela. Upam, da je le eden od nosečniških znakov...

Jaz sem ista user posted image user posted image user posted image  Tega občutka od prej ne poznam, čeprav točno vem, kako je, če ti cukr pade dol in padeš skupaj. Da ne govorim, da sem šla danes ob 00.24 uri jest sendvič!?! Čist sem divja, no.
Čarna, kaj pa študiraš?

Jadrnica, ti pa z najmanj 9 vozli drviš po morju proti svojim otročkom! Vidim, da imaš hudo reakcijo na špike. Veliko pij. V torek pa ti želim tako nebolečo punkcijo, kot jo je imela naša borka Sayuri. Verjetno boste odslej vse pred punkcijo popevale: "Včeraj me je piču ne komaaar!" user posted image

Amelia, jaz tudi ne maram pomilovanja, zato se o zdravljenju neplodnosti sploh več ne pogovarjam s prijatelji in kolegi, ker enostavno nič ne zastopijo in s svojimi izjavami streljajo kozle. Zato smo pa me tukaj. Tudi ti boš kmalu držala user posted image  v naročju. Boš kar sijala od sreče!
Uauuuuuuu, Tita 13, sedaj sem šele prišla do tvojega pluska! Jupiiiiiii! ČESTITKE user posted image user posted image user posted image !

LP vsem
Martinščica

200% MAMI

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
12.11.2007 9:34:15   
blanč
Ej punce takoj vam moram povedat. Pravkar sem končala pogovor s homeopatom. Naročena sem v soboto zjutraj. Povedala sem, da kličem v zvezi z neplodnostjo in mi je postavu samo eno vprašanje. "Gospa ali imate beli tok?" Seveda ga imam, in njegov odgovor. Gospa dokler imate močan beli tok pomeni, da imate vnetje maternice in nikakor ne boste zanosila. Uradna medicina pravi, da je to nekaj normalnega, jaz pa vam zagotavljam, da to ni normalen pojav. Vprašala sem ga, če lahko pomaga , da bo drugi mesec moja maternica pripravljena na zarodek otroka in je rekel, da bova to uredila, vendar tu 100% ni, lahko pa je veliko večji %.  Bom ta postopek veliko bolj pozitivna in mogoče pa celo meni uspe, da zanosim.
Meni tudi lahko pripišeš Sayuri 34 let.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
12.11.2007 9:42:51   
tita13
Martinščica, ti si v bolniški, ne? Pa kaj si rekla v službi?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
12.11.2007 9:45:11   
Crnitulipan
Tita 13 - čestitke še z moje strani user posted image user posted image user posted image Se mi kar fajn zdi, ko si napisala, da si se držala mojih navodil. Rek je odličen.. upam, da se sonček čimprej pokaže.... jaz sem bila na transferju 28.09. - praviš, da se me spomniš? Taka manjša, temna, takrat sem bila brez moža...

Ja, Abra - zelo zelo mi je žal, da sem ga šla sploh kaj spraševat....  mož sploh noče nič slišat o odgovoru, ker pravi, da naj kar na Reša počakamo... pa kar bo pa bo.  Njemu se zdi Reš zelo v  redu, ker je bil v zvezi z nama vedno zelo direkten  in konkreten.
Morda pa je pri naravnih zanositvah drugače in so lahko odstopanja - presenečenja - pri nas, ki zanosimo z IVF postopkom večja;  saj ni kaj, počakat moram do četrtka. Danes me hudo daje vrtoglavica; malo slabosti in prav boleče špikanje na desni strani... prej sem se začela kar nekaj trest, po piškotu je bilo malo bolje... mat kurja, a je to od strahu al' kaj???

Punce hvala za tolažbo in lepe besede. Pomagajo.

Pozdravček,
Čarna

Neposredna povezava do sporočila: 2093
12.11.2007 9:48:07   
Abra
blanč, zanimivo. Jaz belega toka sicer nimam, pa mi vseeno ni ratalo.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
12.11.2007 9:50:51   
blanč
Abra, kaj pa vem. Jaz sem glede takšne medicine kar skeptična. No ja bom videla, sem pripravljena že vse verjet samo, da že enkrat rata.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
12.11.2007 9:51:23   
sayuri
blanči uf, beli tok user posted image  kaj ga nima vsaka ženska? No, ne skoz, ampak vsake tolk časauser posted image  Sicer pa-sem že brala o tem, da so se punce tudi k homeopatom zatekle. Ma glih ena naša borka, pa se ne morem spomnit imena user posted image  Mogoče se bo sama javila. Močno upam, da ti bo pomagal user posted image

Jst sem pa zdajle une posnetke gledala o letalksi nesreči na Korzikiuser posted image  Nisem mela časa prej gledat, pa me je zdaj kar pri srcu stisnilo.user posted image

Crnitulipan, ti si ista, kot jaz. user posted image  Jaz sem vse prebrskala in vse možnosti prebrala, ko sem bila v podobni (no, veliko slabši) situaciji, kot ti. Povej mi, če si ti kaj gledala na ekran, ko ti je UZ delal? Ker jst sem gledala in sem točno vse vidla. Jaz sem imela pri 7tin2 dni še UZ pri svojem ginekologu, ki je isto potrdil. si razmišljala mogoče, če bi šla samoplačniško še na kak UZ? Potolaži se in čimbolj mirno počakaj na četrtek, ok?

Abra, po moje te Reško ne bo pogledal z UZjem, če si dobila user posted image  Sporoči user posted image

Sulfinija kaj ko bi midve kakšno gospodinjsko pomočnico zaposlile? user posted image  Jst tud gledam une cunje na kupu, pa na vrvici, pa v stroju user posted image . Nekako se nočejo same u omaro spravit user posted image .

Ok, ker ste za to, da se k našim imenom vpišejo naša mlada leta, bom to naredila user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
12.11.2007 9:51:28   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Pozdravljene borke, vse srečke user posted image in tiste, ki boste kaj kmalu zagledale lep, debel user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , pa navijačice, in vse ki pišite na to stran...

Čas tako zelo beži in moja user posted image se počasi preveša v polovicouser posted image user posted image user posted image
Tako zelo lepo vas je brat - polne optimizma, zagnane... tako je prav!!!
Tudi sama sem kr nekaj let čakal na user posted image , ki se je avgusta zdel tako zelo neverjeten. Danes že čutim brce...in je res neverjeten občutek user posted image

Punce pozitivno naprej...boste videle, da bo vsem posijal sonček. Je pač tako, da se enim zgodi prej - drugi pa mal dolgo čakamo...
Važno je, da dočakamo! user posted image

Vsem želim, da v nosečnosti maksimalno uživate, saj si to res zaslužite user posted image To je res najlepše obdobje (če odmisliš malo straha in srašenja tukaj na RR user posted image user posted image user posted image )
Vse kar pišejo tukaj user posted image tud ne smete vzet za zlato resnico - sem se sama na začetku kr mal sekirala, ker mi ni blo slabo, pa kr joški kr niso hotl kipnit...pol pa ene pišejo da to pa ni dober znak... user posted image

VSAKA user posted image je zgodba zase!
                          Tako jo doživite in uživajte! user posted image user posted image user posted image

papa, user posted image Tosja

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
12.11.2007 9:53:30   
sayuri
MArtinščica in rebeca, vaju je tkoooo lepo brat user posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
12.11.2007 9:56:19   
blanč
Homeopat mora biti v Evropi tudi zdravnik, zato sem zdravnik in homeopat. Predstavljam se kot zdravnik homeopat. Licenci sem se odpovedal zato, ker naša uradna medicina ne priznava homeopatije, in bi moral podpisati, da se ne bom ukvarjal z mazaštvom, kamor naj bi spadala tudi homeopatija.
No se mi zdi kar uredu, da morajo biti zdravniki, ker to pomeni, da renično pomeni, da poznajo človeško telo

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
12.11.2007 10:06:17   
MARTINŠČICA
IZVIRNO SPOROČILO: tita13
Martinščica, ti si v bolniški, ne? Pa kaj si rekla v službi?

Zakaj ti ne dela ZS? Sploh nimaš možnosti izbire ZS user posted image
Tale forum je preveč "znan" in ga lahko bere katera od tafirbčnih v službi, zato nočem javno o svojih izgovorih. Če te še zanimajo, mi pošlji ZS.

200% MAMI

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.