|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
10.11.2007 13:07:18   
maja24
Sam da bo!Pa uživej še namest mene ker morm v službo pa se mi čist popolnoma nč ne da.user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
10.11.2007 13:08:28   
Goldy
Upam, da ti čimprej mine - služba namreč, pa da ne bo pretežko. Jaz bom pa uživala!user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
10.11.2007 13:11:29   
maja24
v tork ma zdravnika in se ji bom izpričala do konca in bom dosegla da mi da bolniško,ker jest tut za med ljudi nism več ker sm tok zoprna da grem še sama seb na živce,pol me pa še panika zarad šiht da ja nam kej preveč narobe naredla kar bi si škodovala.

Če mi pa rata da dobim bolovanje pol pa nebom več tok zoprna.UPAMuser posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
10.11.2007 13:13:47   
maja24
Tko se govori,pa da se neboš preveč torte najedla,če boš pa kšn kos zame zrihtala me pa takoj spravš v bolš volouser posted image .

Nora sm na torte,čokolado(me kupiš stemuser posted image )

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
10.11.2007 13:15:25   
Sulfinija
Maja24,torto ti tudi jaz lahko zrihtam,ker jo bomo meli.Sedaj peljema veliko pciva v dom starejših babica časti,ker jutri praznuje,pol jutri pa je fešta pri nas dvojna martinova in njen 88.rojstni dan.Pa seveda na moj UZ in rezultate moje.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
10.11.2007 13:17:38   
maja24
SULFINJA TI SI MOJA NAJBOLJŠA PRJATELJICA,KJE PA SI DA PRIDEM user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1981
10.11.2007 13:25:05   
Goldy
Maja24
Pri nas pa ne bo torte, bolj Martinovo obarvana zadeva!

Lahko pa jo nabavim posebej zate, če prideš!user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
10.11.2007 13:25:34   
Sulfinija
Po mojem bi bilo bolje danes,da bi se ti malo izogibala ker sem tečna ko en user posted image ,hormoni delajo 100 na uro,pa še zdi se mi kot da mi je vse skupaj popokalo ne vem kaj mi je hudiča no.

Ja,jaz sem iz Prekmruja če ti ne bi bilo daleč.Lahko pa mojega najdeš v Kranju pa gresta skupaj na en kremšit namesto mene,še deset minut maš časa potem pa odrine moj domov k meni.

Punce je nujno da si injekcijo cetrotide tam točno ob 5.30 kot gonal ali lahko kdaj mi bo zapasalo?

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
10.11.2007 13:34:11   
maja24
No to je pa lepo da nism edina k je zoprna.user posted image

Goldy ti jo kr zrihtej pa še kšno čokolado.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1984
10.11.2007 13:37:22   
maja24
Nč dekleta mislim da je čas za moj odhod,se še kej jutri tipkamo.

Pa bodte pridneuser posted image

Čaučiuser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
10.11.2007 14:23:52   
barbarela77
pozdravljene!

ANA P potem pa sva bile midve včeraj skupaj na UZ! kje si sedela, kaj si imela oblečeno, si bila sama? jaz sem bila sama in sem imela oblečene kavbojke in preko črno tuniko, imam blond lase. se me spomniš?
daj javi semi kaj, da bova skupaj korakali skozi to kalvarijo. jaz imam tudi naslednji petek UZ in se lahko najdeva, če ti je ok?!
lahko mi pišeš tudi na ZS, da ne bova tukaj klepetali.

SAYURI želim ti čim manj bolečo punkcijo in čim več jajčec user posted image !

SULFINIJA držim pesti, da bo jutri na UZ vse ok in da bo videti veliko foliklov!

ostalim pa mirno roko pri pikanju, mirne živčke pri čakanju na test, in vsem nam veliko pozitivne energije in dobre volje!

lepo soboto želim

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
10.11.2007 16:00:49   
sayuri
Kje je šemalo? Zihr je važna, ker ima sedaj v varstvu user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image

Jst sm pa tri ure popoldne spala user posted image . Se danes tud jst pridružujem klubu tečnob user posted image . Moja dva sem kar ven nagnala, da mam mir. user posted image  Pride včasih takšen dan.user posted image

(odgovor članu barbarela77)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
10.11.2007 16:12:15   
Pija76
Sayuri jutri ti želim čimmanj bolečo punkcijo, pa kvalitetna jajčka. Vsaj 1 naj bo ta pravi!!!!
Tudi jaz sem spala - 2 uri. Ne vem kaj je to danes, pa tako sonce je bilo zunaj!

Ostalim pozdravčke.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
10.11.2007 16:31:29   
sayuri
Sem čist aut user posted image  in sem se pozabila zahvalit za vse lepe žleje za jutrišnjo punkcijo. user posted image  Hvala, da mislite name. user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
10.11.2007 16:39:55   
Crnitulipan
Ojla punce pozdravljene,

Sayuri - čim manj bolečo punkcijo in veliko jajčec ti želim jutri; tudi moja je bila na nedeljo, 23.septembra. Takrat sem rekla, da nikoli več... kar pa se tiče purgeona, na ameriški spletni strani IVF.ca, se ga zasledila in ga na veliko uporabljajo; tudi menopur, gonala pa nisem zasledila.

Joj, Sayuri, resnično upam, da bo srček še bil tej mali pikici naslednji teden...
in res sem vesela, da je GV zrasla za celih 10 mm in sploh, da se vidi.

A misliš - mislite - da je možno, da bi mi Reš kaj zamolčal, da recimo utripa sploh ne vidi ali kaj podobnega??? To me malo preganja, ampak nekako se mi ne zdi tak človek, da bi ženske zavajal. Če utripa ne bi videl, bi mi to verjetno zelo jasno povedal??? Mogoče plodek malo zaostaja ampak tam pri Pušenjaku sem zasledila, da pri 8tednih naj bi se že vse videlo in tudi ko enkrat GV doseže 22 mm, se mora vse videti..

Sicer pa sem čedalje bolj napihnjena; trebuh je že kar precej izbočen; znaki vztrajajo, le da sem na trenutke grozno lačna, imam občutek kot, da bom vsak čas dol padla... kot, da mi sladkor 'pade' ali kaj.. kar tresem se na trenutke in potem moram takoj nekaj pojesti, najbolj mi paše sadje in to tisto kislo, pomaranče, kivi, mandarine, kar limone bi jedla.

Kar se transferja tiče in števila zarodkov - jaz sem ga prosila, da naj mi vstavi najmanj TRI, pa se je zgrozil, ker sta bili dve lepi blastocisti in da se že ti dve lahko primeta. Jaz bi, da mi vstavi kar vse...  pa kar bo, pa bo.

Ja, vidim, da razpravljate o starosti, jao, mislim, da sem tu med vami najstarejša - 40!!! Res pa je, da se še zdaleč tako ne počutim in tudi izgledam ne. Še Ribičeva se je začudila mojim hormončkom. FSH, ki je pokazatelj jajčne rezerve je bil 3,5; po klomifenskem testu pa nekaj čez 4. Nad 10 je rezerva zelo zmanjšana in zato tudi uspeh IVF postopka vprašljiv.

Vsem deklicam, ki te dni trepetajo veliko sreče in čim mirnejše živčke; vsem ostalim veselo špikanje!
Pozdravček,
Čarna

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
10.11.2007 16:45:34   
arneja
Midva sva bila pa zdajle zunaj in skoraj zmrznila na tem tečnem vetru user posted image . Zna tudi mene zdajle za kakšno urco zmanjkat user posted image .

Sayuri, že kaj živčki delujejo? Upam, da ne, pa saj si pogumna, ko greš neoborožena tja (brez analgetikov) user posted image .

Pa, Daisye. saj Čedo je takšen, kot sem si ga predstavljala, samo da je ravnokar do frizerja in brivca prišel user posted image . Če mu narišeš brado, bo točno takšen, kakršnega sem si predstavljala user posted image . Je pa mulo še leto dni mlajši od mene, tako da njemu se bom pa že upala kaj reči user posted image . Reškota pa itak mora človek imeti rad.

Abra, tudi jaz sem čisto predolgo na kontracepcijskih tabletkah vztrajala, zdaj pa imamo user posted image . Jao, jaz se čokoladi tudi ne morem odpovedati, tako da ne vem, koliko zdravo bom kaj jedla user posted image . Mogoče tisti apetit stop nabavim, če ga kje ugledam. Potem sem pa jaz zadnjič mogoče v Dravljah Reševega sina videla - brez las in mali, suhceni?? Aja, pa kako bom jaz tisto s polnim mehurjem na ET zdržala, bi tudi rada videla user posted image . Me stalno na WC, tako da bo res kriza.

Milko imam pa jaz prav rada, mi ni nič pekoča user posted image . Vesela bodi, Abra, da ne maraš preveč sladkorja, je bolj zdrava čokolada brez sladkorja. Jaz žal nisem te sreče.

Okroglosti pa mi rečemo baročna postava user posted image . Jaz s tem na srečo nimam prav velikih problemov, ampak okoli trebuha se pa kar najde kaj, pa upam, da Reško ne bo komentiral.

M. rudovic, 5 celic je čisto dovolj. UPam, da jih tudi meni uspe z enako terapijo toliko pridelati. Pa upam, da mi tudi slabo ne bo, če tebi ni bilo. Ti, si vzela kakšne analgetike pred punkcijo?

MOgoče pa Reš avtomatsko vstavi dve pikici, ko smo malo starejše??

Lepo soboto še naprej.

< Sporočilo je popravil arneja -- 10.11.2007 16:46:22 >

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
10.11.2007 16:47:24   
sayuri
Črnitulipan kar se Reša tiče, kapo dol. Je vztrajen in korekten ter direkten. Sem 100%, da bi ti rekel, če utripa ne bi bilo. Meni je rekel kar direktno, da to ni vredu, da ni ploda, da je GV premajhna (v enem tednu je zrasla samo 2mm). Pa je kljub temu vztrajal še en teden z besedami, da so odstopanja možna. Zato se sedaj prepusti toku in čimbolj mirno počakaj nasklednji UZ. user posted image
Sem se pa prav nasmejala tem tvojim ennadnim zahtevam po hrani user posted image . Tipično nosečniško.user posted image  NAj ti tekne, punca. user posted image

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
10.11.2007 16:49:54   
Abra
Jaz sem pa danes tko naspedirana user posted image še v nepričakovanju user posted image , da mi jutri zjutraj ne bo treba k Rešu. Povejte mi neki, a takrat ko začneš z diphereline greš usput še na uz, al ne? Ko sem prvič začela sem predčasno dobila user posted image in sem začela z vsem na drugi dan, takrat me ni nč na uz gledu. Se mi zdi, da se danes tko fajn počutim, ker dva dni nisem na hormonih, v ponedeljek pa spet inekcije, kar ne morem verjet. Pišuka, kar pozabiš, kako je fajn živet brez teh dodakov.
Dejte malo ven pogledat, tko lepa svetloba je zuni za znoret.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
10.11.2007 16:51:02   
sayuri
arneja, je mrzlo, a ne? Kljub sončku je tud meni prišel mraz do kosti. Pa sem samo v knjižnico dopoldne skočila user posted image .
Joj si ti faca. Si me tko nasmejala s to brado user posted image .
Mene je Reš prvič vprašal, koliko želim imet vstavljenih. PA sem rekla, da dva. On je pa komentiral, da je to dobra izbira. user posted image

Drugače pa živčki nč ne delajo. Pravzaprav sploh nč ne razmišljam o punkciji. Sam mal me skrbi vožnja nazaj in tiste luknje na cesti user posted image  Se spomnim, da sem prvič čist vsako čutila user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
10.11.2007 16:53:22   
sayuri
Abra, ja mene je pregledal z UZjem tisti dan, ko mi je dal prvo špiko Dipherelina.Ampak pri tebi gre pa res ful hitro naprej. Greš iz postopka v postopek. A ti je kaj reku, zakaj? A te hoče zrihtat pred božičnimi prazniki? user posted image  SAj greš tud na koncesijo, a ne? Zgleda, da ima res preveč postopkov še za porabit.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
10.11.2007 17:46:02   
Sulfinija
Evo moj user posted image  je doma kar je najbolj pomembno.Drugi peresnik sem izpraznila maloprej,cetrotide sem si tudi dala tkole da čakam komaj ko noč mine da gremo na UZ.Jutri vstanem ob treh naredim zajtrk in ob štirih zjutraj že šibama za LJ.Sem bila na obisku in mi je znanec rekel,joj pa ti si že  user posted image  he,he.
Sedaj pa šibam k pekaču,ker pečem za mojega user posted image  pizzo.

LPuser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
10.11.2007 17:56:43   
kajsica
Sayuri, želim ti čimmanj bolečo punkcijo in čimvečji pridelek. Ja čutiš pa vsako luknjico, daj pojej kakšen analgetik, da ti bo vsaj malo lažje do doma.

Sulfinija, jaz sem imela enkrat občutek, ko sem jemala gonal kot da mi je tam spodaj neki počilo in v trenutku se mi je izlila neka sluz. Pa ni bilo popolnoma nič narobe. Imela sem pa probleme po stopki naslednji dan, me je vse bolelo.

M.rudovič, ni važna kvantiteta, važna je kvaliteta in verjamem da je vseh tvojih 5 takšnih kot mora bit.

Sedaj pa imam še eno vprašanje. Včeraj sem bila na punkciji. OK razen standardnih težev, boleč mehur, slabost....mene še prsi bolijo in to kar precej v spodnjem delu in na zunanjem koncu pri rokah. Zraven pa še jemljem Utrogestan, 3x2 jih sedaj 2 dnii jem, potem pa še isto dozo 2 dni vaginalno. Ali so vas tudi prsi bolele in ste težko hodile na WC?

Aja pa še to, kaj pomeni tisto endometio (al neki podobnega ko to merijo zraven na UZ in koliko mora biti, da je najboljše? Mi lahko katera to pove.

Hvala, ja pa pozdrav tudi vsem ostalim!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
10.11.2007 18:06:57   
Abra
Čarna se čisto strinjam s Sayuri. Če je kdo, ki stvari pove take kot so, je to Reš. Sej veš, da nikoli ničesar ne olepšuje. Mogoče takrat, ko mu poveš, da ni ratalo ... takrat ima tko žalosten glas .. sem bla jaz v petek precej bolj zgovorna kot on.
Zdaj je čas, da začneš uživat v nosečnosti. Sej vem, da se skrbi ne nehajo, ker vedno čakaš na naslednji pregled .. srček bije!!! samo to je zdaj važno. Sicer pa, kaj nisi nč na monitor gledala? Jaz to skoz počnem in ga sprašujem, kaj je kakšna stvar, če mi glih sam ne pove. Sem vizualka in imam blazno izostreno oko tko da čist vse vidim user posted image

Arneja za et imej tko poln mehur, da te ne tišči preveč. Jaz sem se prvič tko vode napila in me je tko tiščalo, da se mi je že mešalo. Sem prav težko na mizo zlezla user posted image naslednjič sem morala pa kar po poti na wc, pol pa sem na brzino še ene tri dcl vode spila pa je bil spet poln brez panike al mi bo kje ušlo user posted image user posted image

Sayuri, če ne bi imela zamrznjenčkov bi zdaj spet prišla na vrsto. Avgusta sem se špikala, pol kao spontani ciklus z zamrznjenčki, ko se ni nič zgodilo zaradi tanke sluznice, zdaj pa estrofem in progesteron. Itak, da bi me rad pred božičem zrihtal user posted image mi je rekel, ja ne bomo pol med prazniki delal user posted image v resnici pa zato, ker sem zdaj jemala estrofem in prometrim, sluznica se bo z menstruacijo fajn ščistila in bo v novem ciklusu fajn rastla. Tko bo maternica bolje pripravljena na vgnezditev. Se mi zdi, je Čarna tudi neki podobnega že pisala. Grem pa tudi tokrat na koncesijo, ni nič rekel, da ne. Pravzaprav mi je že avgusta rekel, če prvi ne rata, bo tudi decembra na koncesijo.
Zdej pa še eno pivce spij, da bo jutri jajčk za eno fuzbal moštvo
user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
10.11.2007 18:13:47   
kikaa
Sayuri - vse dobro jutri na punkciji in čimboljši "pridelek" želim ... držim pesti!

Opažam pa, da nas je veliko starih čez 30 let. Tudi sama sem in sicer 32.

Lp!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
10.11.2007 18:18:03   
Sulfinija
Sayuri,jaz tebi pesti za čimmanj bolečo punkcijo jutri,ti meni pesti da dobro opravim UZ,da bom pridna kokoška.

LPuser posted image user posted image user posted image

P.s:Ja midva sma oba bila letos stara 29.let.

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.