|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
10.11.2007 18:21:46   
Abra
Kajsica, po punkciji večina težko hodi na wc, ne skrbi zaradi tega, ponavadi čez par dni mine. Moraš pa veliko pit, če se bodo težave stopnjevale pa začni pazit tudi na diurezo. Prsa so mene kasneje bolela, te bolečine so (se mi zdi) bolj povezane s progesteronom. Lahko, da imaš pač bolj občutljive in zato, ker progesteron ješ. Me pri Rešu si ga vstavljamo vaginalno.
Endometrium je sluznica, če je pretanka se zarodek težko vgnezdi. Mora bit vsaj 8 mm, idealno je od 10-14. Naj me katera popravi, če se motim. Se mi zdi, da je tu nekje. Malo sem že pozabla - zgleda, da bom po vsem tem rabla še bilobil user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
10.11.2007 18:22:52   
Sulfinija
Da se zarodek lahko vgnezdi je endometrij lahko debel le 6mm od takrat dalje ma idealne šanse zarodek,da se vgnezdi.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
10.11.2007 18:29:15   
Abra

IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Da se zarodek lahko vgnezdi je endometrij lahko debel le 6mm od takrat dalje ma idealne šanse zarodek,da se vgnezdi.

LPuser posted image

O vidiš, neki novga. Sem mislila, da je 8 magična meja - nisem na nobenem uz imela manj kot 8, pa sem najbrž zato tko sama zaključila user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
10.11.2007 18:31:15   
m.rudovic
Andreja jaz nisem vzela nikakršne tablete proti bolečinam ampak me je pa zelo bolelo moram priznati  komaj sem čakala da prideva domov čeprav jaz ti priporočam da imej s seboj kakšno tabletko za vsak slučaj .

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
10.11.2007 18:53:14   
kajsica

Kaj to pomeni da ne sme biti debelejše endometrij kot 6 mm, nič več in niče manj? Ker jaz sem ga na zadnjem UZ imela 12mm.

(odgovor članu m.rudovic)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
10.11.2007 18:55:45   
Sulfinija
Punce,več mm meri endometrij od 6mm naprej boljše je,najboljše je nekje od 8mm-12mm.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
10.11.2007 18:55:45   
bilka
Lep pozdrav vsem!

no že nekaj časa vas spremljam pa nisem nič pisala, pa se mi zdite tako fajn in ker sem v drugem postopku sem si rekla zakaj ne bi še malo z vami poklepetala?

no prvi je bil žal neuspešen, jutri dobim stop in v torek punkcija ob kateri me misel kar strese, se namreč zelo bojim, bomo videli kako bo..

vsem ki so nosečke želim obilo sreče in čestitke, tiste, ki še čakate tako kot jaz pa srečno in ogromne pestke.

Toliko na kratko od mene in se pišemo.

Neposredna povezava do sporočila: 2007
10.11.2007 18:58:49   
kajsica
Sulfinija, hvala na odgovoru. Me je kar malo stisnilo, ko sem videla da imam krepko preseženo mejo od 6 mm.

No upam da no OK.

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
10.11.2007 18:58:56   
taraji
sayuri - najti punkcija jutri mine neboleče in pridelaj kvalitetna jajčka - jaz osebno bi dala prednost kvaliteti pred kvantiteto

Črni tulipan
- tudi moje mnenje o Rešu je, da če kaj nebi bilo v redu bi ti to sigurno povedal - pri najini neplodnosti je problem v meni, saj imam visok FSH in ko sem mu prinesla izvide, je bil e 6, drugi 11,4 ostala dva pa čez 12 (eden 14,7, eden pa celo29) in meni je Reš kar takoj direktno povedal, da imam glede na izvide malo možnosti, da sploh pridelam kakšen folikel, pa še to ni rečeno, da bodo polna.Iz tega sklepam, da on pač ni oseba, ki bi karkoli olepševal.

La vita e bella

Neposredna povezava do sporočila: 2009
10.11.2007 19:01:42   
taraji
BILKA - dobrodošla v klubuser posted image user posted image user posted image user posted image Pesti za uspeh pa stiskam že sedaj

La vita e bella

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
10.11.2007 19:15:13   
Sulfinija
Bilka,dobrodošla med nami borkami.Naj bo tale postopek zate uspešen.

LPuser posted image

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
10.11.2007 19:43:46   
konina
Hojla, dekleta. Ste se pa naklepetale danes! Mi smo že martinovali, sedaj pa sem se še tukaj malo oglasila.

user posted image  Sayuri, želim ti čim manj bolečo punkcijo in čim več jajčec. user posted image
Sulfinija, ti boš pa jutri videla veeeelikooo foliklov in prišla vsa srečna in nasmejana do računalnika in nam to hitro sporočila! user posted image

Imam pa tudi jaz nenormalno veliko izcedka po tem gonalu. drugače kot je bil moj običajni beli tok. Sem se tudi jaz malo zasekirala, ampak menda je vse v redu. Me je pa začelo špikat in napenjat, tako, da očitno se nekaj dogaja. Upam.

Lp, Nina

Neposredna povezava do sporočila: 2012
10.11.2007 19:50:18   
tita13
Punce pozdravljene,

danes sem se tudi sama odločila, da ''zares'' pridem med vas. Berem vas namreč že dolgo, ampak nekateri pač rabimo malo več časa, da se opogumimo. Upam, da me sprejmete medse.

Sem v tretjem postopku pri doktor Rešu in sicer 10. dan po ET, dan za test je torej 14.11. Tokrat sem precej optimistična, čeprav sem po naravi kar hud realist.

Tukaj vas prosim za pomoč, saj sem že ogromno težav in vprašanj, ki so se mi tekom postopkov pojavili, rešila prav z vašo pomočjo.

Reš mi je po punkciji dal 14 dni bolniške (hiperstimulacija že v prejšnjem postoku, pa precej veliko število celic). Ko sem šla k osebnemu zdravniku, pa ta niti slišati noče, da bi v primeru pozitivnega testa šla v službo. S tem se sicer po svoje strinjam, saj se ne bi rada izpostavljala stresu in raznim virozam, ki trenutno razsajajo, ampak, kaj naj v službi rečem. Zdaj si že dva tedna zmišljujem virozo, ki da se ni še pozdravila,...
Torej v ponedeljek še ne grem delat in mogoče bom že v ponedeljek naredila test - 12.dan (seveda, če ne bo prej kakšnega presenečenja). Mogoče je vse skupaj prehitro,... ampak,...če bi slučajno test pokazal uspeh, kaj naj rečem, kajti pri meni v službi namreč o mojih postopkih nič ne vedo, niti ne mislim nič povedat.

Martinščica, zate sem brala, da se že od začetka na bolniški, pa me zanima, kako si to rešila, pa seveda tudi druge, ki ste že bile v podobni situaciji.

Upam, da nisem za prvič predolga in prezahtevna.
Hvala za odgovore in lep pozdrav vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 2013
10.11.2007 20:39:20   
konina
tita13, jaz bi povedala za nosečnost, vendar bi rekla, da je rizična. Jaz sem povedala, da sem v postopku, ker sem v majhnem kolektivu in bi bilo čudno, ko grem vsake toliko časa za 14 dni ali več na bolniško. Če pa ne želiš povedati, kako si zanosila, pa samo reci, da sodiš med rizične. To naj bi bilo dovolj za vse delodajalce.

Lp,Nina

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
10.11.2007 20:52:02   
cati
tita13 se strinjam z konino povej da si noseča in da imaš rizično nosečnost.
To jim je več kot zadosti informacij.
pa veliko sreče v ponedeljek in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
10.11.2007 21:03:51   
konina
Sedajle pa en preizkus. Se trudim nalepit slikco pod moje ime, pa mi ne gre in ne gre.user posted image Vse so prevelike. No da vidim, če je ratalo.user posted image  Saj računalnik je moj prijatelj, ampak včasih se ne razumeva najbolje!user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
10.11.2007 21:04:24   
konina
Na, pa je ni! user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
10.11.2007 21:07:52   
konina
Juhu, pa mi je ratalo.user posted image  No, samo površna sem bila. potrdi sem pozabila pritisnit.user posted image user posted image user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
10.11.2007 21:53:05   
DaisyE
Bilka in tita dobrodošli

Sayuri lepo opravi jutri, prav tako sulfinija. Pol pa hitro poročat. Takoj po volitvah bom na netu. user posted image user posted image user posted image  Al pa še prej.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
10.11.2007 21:54:02   
babylove
sayuri, jaz sem uporabljala Puregon že 2x v šibkejših dozah, ta mesec pa ga bom jemala enako kot ti, 150 UI. Ce se dobro spomnim, si me spraševala o zdravilih: pred FIV imam predpisan Decapeptyl, Puregon in Ovitrelle.

Veliko sreče!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
10.11.2007 23:51:58   
gold fish
Sayuri - dobro opravi na punkciji in veliko jajčk ti želim....

Tita13 - te čisto razumem, ker imam enak problem kot ti kar se izgovorov tiče..... Tudi jaz si nonstop nekaj zmišljujem.... problem je pri meni še v tem, da se moram daleč voziti ... tako, da vsak UZ, kri.....  pa tudi ne vem več, kaj si naj zmislim..., povedati pa nimam namena.... vsaj dokler ne zagledam user posted image  ....
Če hočeš se mi javi na zs....

Vse ostale, ki ste v akciji, držim pesti in vsaki eno user posted image  za srečo.

Punce... ali gre katera v akcijo decembra na GK?  Kako dolgo delajo? Tudi po  24.12 ?
Jaz sem dobila ev.št. nekaj čez 500... Kaj ta številka sploh pomeni?  Če pokličem in rečem, da imam M, pa me vpraša za to št. in so še ene št. pred mano, ki se niso javile... moram pol čakat, da so tiste prej ali to pomeni kaj druga?

Aja, pa kar se let tiče.... letos sem se srečala s kristusom....user posted image  (mogoče, pa me zato  juser posted image  v tem letu...). Bomo videli....

Držite se .... , se mi zdi, da sem še edina tu gor....user posted image ... nekdo pač mora bit...user posted image

Nočni pozdrav!
Ribica

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
11.11.2007 8:14:37   
šemalo
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Kje je šemalo? Zihr je važna, ker ima sedaj v varstvu user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image

Jst sm pa tri ure popoldne spala user posted image . Se danes tud jst pridružujem klubu tečnob user posted image . Moja dva sem kar ven nagnala, da mam mir. user posted image  Pride včasih takšen dan.user posted image

HVALA, DA MISLITE NAME.....sem bila brez internetne povezave cel dan včeraj, nisem pa važna, ne......sem zelo vesela, da sem med vami.....trepetalkami...
test 26.11. (na GK), doma ga bom verjetno že prej napravila.
bilo je 6 zarodkov, vsi dobri, ampak uni štirje kao pogojno za zamrznit in jih niso .......in sem bila totalno razočarana user posted image
Drugač je bil pa tam Drobnič (zdravnik od vseh treh, ki smo čakala na ET), čakale smo dve uri, postopek je pa trajal 5 minut.
Včeraj sem se hecno počutila...pa še malo čutim krče v trebuhu od punkcije.....sem pa ležala.....kaj še priporočate ve, soborke...??
ČE NISTE VEČ POD VPLIVOM SV. MARTINA??user posted image user posted image

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
11.11.2007 8:22:52   
šemalo
SAYURI, držim pesti za čimmanj bolečin pri punkciji....drži se...user posted image user posted image user posted image

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
11.11.2007 8:45:16   
arneja
Sayuri, upam, da so tvoja jajčka že zunaj in da si vse skupaj prestala s čimmanjšimi bolečinami. Pa še, da bo dragi zapeljal na čimmanj lukenj user posted image . Pa kaj na avtocesti so kakšne luknje ali je tako daleč še od avtoceste do bolnišnice?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
11.11.2007 8:54:24   
m.rudovic
sayuri držim pesti za čim manj bolečo punkcijo in čimvečje število jajčk.Mislim nate.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.