tita13
|
Punce pozdravljene, danes sem se tudi sama odločila, da ''zares'' pridem med vas. Berem vas namreč že dolgo, ampak nekateri pač rabimo malo več časa, da se opogumimo. Upam, da me sprejmete medse. Sem v tretjem postopku pri doktor Rešu in sicer 10. dan po ET, dan za test je torej 14.11. Tokrat sem precej optimistična, čeprav sem po naravi kar hud realist. Tukaj vas prosim za pomoč, saj sem že ogromno težav in vprašanj, ki so se mi tekom postopkov pojavili, rešila prav z vašo pomočjo. Reš mi je po punkciji dal 14 dni bolniške (hiperstimulacija že v prejšnjem postoku, pa precej veliko število celic). Ko sem šla k osebnemu zdravniku, pa ta niti slišati noče, da bi v primeru pozitivnega testa šla v službo. S tem se sicer po svoje strinjam, saj se ne bi rada izpostavljala stresu in raznim virozam, ki trenutno razsajajo, ampak, kaj naj v službi rečem. Zdaj si že dva tedna zmišljujem virozo, ki da se ni še pozdravila,... Torej v ponedeljek še ne grem delat in mogoče bom že v ponedeljek naredila test - 12.dan (seveda, če ne bo prej kakšnega presenečenja). Mogoče je vse skupaj prehitro,... ampak,...če bi slučajno test pokazal uspeh, kaj naj rečem, kajti pri meni v službi namreč o mojih postopkih nič ne vedo, niti ne mislim nič povedat. Martinščica, zate sem brala, da se že od začetka na bolniški, pa me zanima, kako si to rešila, pa seveda tudi druge, ki ste že bile v podobni situaciji. Upam, da nisem za prvič predolga in prezahtevna. Hvala za odgovore in lep pozdrav vsem.
|