Abra
|
Sayuri saj res, puregon. Se spomnim, da si spraševala, če ga katera pozna. Mogoče pa je podoben gonalu? Hvala bogu, je zdaj mimo. Zdaj pa še prometrium, in kile slaščic jaz si ne morem pomagat, sem zdej prav vesela, da mam tega prometriuma vsaj za neki dni dost Jaz imam poleg šibke volje, še to smolo, da stanujem čisto zraven slaščičarne. Kako naj se potem človek upre, če skoz v stanovanje voha topel biskvit, pa čokolado? Daisy jaz sem včeri jamrala moji maserki, da sem se zredila in mi je rekla naj si od medexa kupim "apetit stop". Baje ji je ena zdravnica, ki ravno tako hodi k njej, rekla, da so dokazali, da puncam, ki so na hormonih to zelo pomaga. Je pa tko da ne vem, kolko časa bom lahko jemala. Je kot nek zgoščen sok (za eno žlico) iz korejskega bora, medu in vem kaj še. Moraš pa fajn z vodo zalit. Meni vsi ti medeni izdelki grejo na Bom poročala, če deluje. Če pa ne bom zdržala, ti škalo z veseljem podarim. Zgleda, da sem po letih pa res čista fosilka. Ne vem, kdaj se je to zgodilo jaz se čisto nč stara ne počutim, edina oseba, ki mi je to rekla, je (kdo pa drug) Reš. Še pred tremi dnevi so naju z v gostilni vprašali, če bova jedla na bone da ne povem, kdaj so me v leclercu vprašali, če sem polnoletna, ker sem vino kupovala Jaz sem pri vaših letih še cincala, ali še tabletke al ne, zdaj pa mam hudiča. Pri meni pa se mi zdi ni blo Čedota - a ni on črn? Se mi zdi, da je bil Rešev sin, mu je čist podoben, sam brez las. Kuker sem lahko v tisti temi za masko sploh lahko vidla.
|