arneja
|
Dobro jutro, m. rudovič, koliko foliklov si pridelala? Saj si imela Diphereline in Menopur kot bom tudi jaz imela? Ti je bilo slabo po zdravilih? Jaz sem tudi zadnjič hotela Rešu, ko mi je delal UZ, pa rekel, da so jajčniki in maternica ok, reči, če vidi kje kakšen folikl, pa si sploh nisem upala . Kaj to pomeni, da ima tip takšno avtoriteto ? Je pa že kar veselo naprej razlagal, ko sem si jaz še štunfe gor vlačila . Kako bo šele, ko bom na UZ-je hodila. Najbolje, da pridem v kikli pa brez nogavic pa z japonkami . Abra, res je lep dan danes. Tako kot se boš ti počutila po nasl. postopku, ko boš ugledala . Je pa zanimivo, da kadar nam gre kaj narobe, je še vreme prav žalostno. Sayuri, je danes kaj bolje, ko si še stopko fasala ? Jaz sem tudi danes prav dobro spala, ampak ko se bodo moji živčki aktivirali, pa ne bo več tako. Sulfinija, ti si pa že tako okorna ? Joj, jaz res ne vem, kaj bom oblačila, če bom tako napihnjena . Daisye, tudi meni je tvoj avatarček všeč. Sem tudi bolj na rožice mahnjena . Punce, danes čimveč časa na sončku in svežem zraku preživeti, da si nafilamo baterije.