|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
9.11.2007 21:21:47   
m.rudovic
Oj borke,jaz počasi prihajam k sebi.Čestitke tudi borki,ki je bila danes na punkciji,za uspešno število jajčk.Vsem ki imate stopko pa najmanj bolečo aplikacijo zdravila .Punce meni je dr.reš dal PROMETRIUM NA 12hpo eno tableto,danes si je nisem dala ker imam vserazboljeno bom pa jutri začela a si jo na dan vsavitve tudi dam tiste,ki imate iskušnje mi odgovorite prosim,user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
9.11.2007 21:29:06   
cati
m.rudovic čestitke za punkcijouser posted image user posted image

(odgovor članu m.rudovic)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
9.11.2007 22:24:23   
ANA_P
oj, punce
se že dolgo nisem javila, brala pa sem vas kar redno. Čestitke vsem tistim, ki vam je uspelo in veliko user posted image tistim, ki vam ni. Kar pogumno v nove boje!
Danes sem v MB imela utrazvok in dobila še zraven Gonal. Kar presneto na živce mi že gredo te inekcije user posted image  ampak do cilja je pač potrebno priti na nek način, takšen ali drugačen. Ta postopek naju je tudi pripravil, da sva se odločila, da bova dala vstaviti user posted image user posted image . V postopku sva prvič. A je pametna odločitev? Kaj pravite?
Torej naslednji teden Gonal, v petek spet ultrazvok, potem pa do punkcije ultrazvoki po potrebi. Punkcijo bo nekje 21.11. Jooojj, torej še manj kot 14 dni. Saj sem srečna user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
10.11.2007 6:52:54   
sayuri
Evo me. Jutro user posted image  Eno kavico za vas user posted image  Tkole zjutraj imam tak mir user posted image . tA mali me ignorira, jst si pa v miru privoščim jutranji kofe. user posted image

Včeraj sem šla po stopki takoj spat in spala do pol šestih. To je zame ful veliko in čutim, da sem se spočila.user posted image  Moram bit jutri dobro pripravljena na punkcijo user posted image

Saj vem, da še vse spite in se crkljate. user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
10.11.2007 7:18:56   
Sulfinija
Jutro!

No tudi jaz že strašim po forumu,ne le ti Sayuri.Fino,da si se lepo naspala.Jaz pa sem tole noč zelo slabo spala,sploh si nisem mogla zaradi te napetosti  rebuhu najti mesto,hujše kot če bi kmalu šla rodit.Se bom mogla navaditi,da si bom tudi takrat iskala mesto kako bom spala celo noč.

Sedaj se grem malo poštimat skuhat user posted image  in nato nekaj delat vendar si morem neko delo najti,pri katerem ne rabim priti priklonjena ker mi tole moje telo več ne dopušča.Danes si dam še gonal in pa cetrotide jutri pa prvi UZ,ki upam da bo uspešen kar se bo le dalo.V ponedeljek pa imam še eno refleskno masažo stopla,upam da ne bo tkole kriza kot je bila po prvi masaži,...

Danes čakam v svoj objem domov svojega user posted image ,pozneje pa grema z mamico v dom starejših nesemo pecivo,pijačo,ker babica praznuje jutri rojstni dan in bo malo pogostila sosede,jutri pa bo tkole pri nas  našo družinsko srečanje za martina in seveda za njen rojsni dan,ki ga ravno jutri praznuje.

Punce na kratko.Se kaj tipkamo in beremo.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1930
10.11.2007 7:19:17   
tassi1
dobro jutro!končno je prišla tudi mojauser posted image ,tako da semoram javiti na UZ v ponedeljek v MB.In končno se bom vpisala med drogerašice!
PS:ali katera mogoče ve,če bom igle dobila pri njih,ker sem samoplačnicauser posted image ?
mirno roko vsem,eno pivce za živce in user posted image  za povrh

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
10.11.2007 7:21:00   
tassi1
sem pozabla vprašat-ali bo katera začela postopek drug teden v MB.BI skup trpele,,,

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
10.11.2007 7:30:11   
DaisyE
Opa sayurči, ti pa jutri že kar punkcija? Lej jo, lej jo... Samo še par dni, pol boš pa devet sladkih mesecev user posted image . Jaz ti kar šlogam, da bodo ta nova zdravila udarna kombinacija.

Pa sulfinija je tudi že tik pred zdajci. Seveda optimistična kot vedno. Kar tako naprej. Sicer ti ne rabim pravit, ker sama veš, ampak v tretje gre rado.

Kje je naša dajčamajča, a na totalnem odklopu? In pikovitek? A kar po hribih pleza, al kaj?

ANA_P naš Reško vedno pravi, če vemo, kako mala je šansa, da se kaj prime in se mu dva zdita popolnoma samoumevna.

Tassi, jaz mislim, da neglede na to, da si samoplačnica dobiš igle. Saj v končni fazi je vse isto, samo sama plačaš.

Jaz sem pa kot bi me valjar povozil, pol bi šel pa še v rikverc pogledat, kaj je z mano, pa bi me še enkrat povozil. Me neka viroza daje in nimam ne energije in ne volje za nič. Hvalabogu, da je vikend.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
10.11.2007 7:41:00   
Sulfinija
Tassi1,po mojem kar vse robo dobiš v mB saj si itak samoplačnica,če ne pa naj ti povejo kje lahko te igle kupiš,da jih ne boš okrog preveč iskala.

Daisye,jaz imam jutri komaj prvi uZ po gonalu,tkole da še hiter po mojem ne čakam punkcije,ali pa me bojo kar presenetili jutri bomo videli,joj komaj čakam.Še dober da z mojim že ob štirih vstanema in krenema za lJ,da mi bo noč hitro minila.Sedaj pa letim na en topel čaj krvomočnice.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
10.11.2007 7:41:17   
sayuri
Daisy, vidim, da so se rožce v avatarju potrojile user posted image . Veš kaj je meni zadnjič rekla sestra pri zobarju, ko sem rekla, da me zob boli. Da je zdaj itak čas zobobolov user posted image . Tko da, jst bom zdaj pametno teb odgovorila - punca ne sekiraj se, zdaj je itak čas viroz user posted image user posted image user posted image  
Drugače se pa res vse tko hitro odvija,user posted image da komaj dohajam user posted image .
tassi1 še ena špikarka user posted image . Igle boš vse tam dobila. Naj te ne skrbi.
Ana Reš vedno priporoča dva. Jaz celo razmišljam, da mu bom za tri rekla, če jih seveda bo tolk user posted image . Sam odvisno, kakne volje bo on takrat in kako bom jst pripravljena na njegove ubijalske poglede user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
10.11.2007 7:53:38   
DaisyE
Ja sem jih včeraj potrojila. Moram pred vsakim novim postopkom malo imidž spremenit. user posted image user posted image user posted image  Pol se mi pa zdi, zdaj pa bo!

Jaz tudi maštam zdaj, kaj vse bom Rešu rekla... za LA hatching, za pregrado, za 3 komade... no ampak zdaj sem lahko važna, ko ga ni pred mano. Pol bom pa spet samo to gledala, kako bom čim hitreje ven in not iz ordinacije, da bo ja zadovoljen. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
10.11.2007 7:56:45   
DaisyE
a si jo na dan vsavitve tudi dam

M.rudovič tudi takrat si jo daš.

Neposredna povezava do sporočila: 1937
10.11.2007 8:07:27   
Abra
Dobro jutro!

Joj, kako ste zgodnje, pa sem mislila, da sem jaz user posted image mi je user posted image tok časa v glavo svetu, da sem mogla vstat. Zgleda, da bo po včerajšnji depri prav lep dan.

šemalo ima vsak čas et user posted image

kajsica in m.rudovic user posted image user posted image za punkcijo. Kar se pa et tiče tudi Reš vstavlja peti dan, če je celic dovolj. Jaz sem jih imela 10, pa sem imela peti dan.

sayuri, ti pa že pred punkcijo, je šlo hitro, kajne? Na uz se vsa jajčeca ne vidijo, ker se prikrivajo. Boš vidla, da jih bo velik, sej si pir pila, ane?user posted image Mislim, da je v gonalu precej večja koncenracija hormonov, zato so pa najbrž tudi stranski učinki večji. Jaz upam, da se bom tem glavobolom izognila, bom vidla, kaj mi bo dal. Zadnjič mi je diphereline povzročal več težav, kot menopur. Punce a veste, da sem jaz v postopku od avgusta dalje? user posted image razen tistih 14 dni, ko me je prestavil pol raje v naslednji mesec. Ni čudno, da nisem za nobeno rabo. Se pa včeri nisem nč s sladkarijami tolažla, sem takoj nazaj na zdravo prehrano prešaltala. Ma sej sem med trepetanjem pojedla dost kremšnit in toric. Če bom nadaljevala, bom kmalu taka user posted image
Zdej si grem pa še zajtrk narest, sok sem v tem času najbrž že prebavla. user posted image

Uživajte danes, ko je tko lep dan

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
10.11.2007 8:15:16   
Abra
Daisy, tvoje rožice pa meni že pravijo, da boš rekla za tri user posted image user posted image sej se tko skup držijo, da ne bojo hotle narazen user posted image So pa bolj optimistične, kot prejšnja, ki je bla čist zblurana, ni čudn da te je zafrkavala.
Jaz sem tud razmišljala o LA hatchingu, pa še ne vem, al moram še kaj prej sprobat, al mi to sam predlaga user posted image jaz zdej prihajam v leta, ko naj bi to že skor po defoltu delali (bom med trepetanjem 37), ti najbrž še nimaš teh pogojev user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
10.11.2007 8:24:04   
sayuri
Abra, dobra si, da zdržiš ves ta pritisk od avgusta dalje user posted image user posted image user posted image   Tko, kot me ta zdravla zdaj zdelujejo, ne bi zdržala še 14 dni user posted image . Sem imela pa poleg Diphereline še Puregon user posted image  in Ne Gonal, kot je najprej mislil. Do sedaj še nisem zasledila, da bi kaka Reševka imela Puregon. Le zakaj se je ravno pri meni za to odloču user posted image   Zdrava prehrana pa je pri meni v tem postopku čist adijo user posted image . Sem jezna nase, ker mi še bolj pašejo vse prepovedane stvari, kot kdajkoli prej user posted image .
SAj res - kar se starosti tiče. Punce, kolk smo kaj stare? Jst sem 31.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
10.11.2007 8:27:32   
DaisyE
user posted image user posted image user posted image  Abra nehi no! Ko se tolk smejim, moram pol kar kašljat.

Ja moja prejšnja rožica je bla res zblurana user posted image user posted image user posted image , ampak, da ti vidiš, kako lepa je bla na začetku, lanskega februarja. Prav fino se je smejala in se še malo vrtela. No pol sem jo šla pa jaz megaračunalniški frik malo popravljat, no pol je pa to ven prišlo. Na netu pa stare nisem več našla, ampak mi srce ni dalo, da bi se ločila od nje.

Ja jaz bom počasi 30, tako da mi po defoltu verjetno res nič ne pripada, samo hujšanje. To, meni Reš, je moja edina težava. Za LA Hatching se pa spomnim GoYe, je kar sama rekla in je Reš reku, da se mora s Čedotom zmenit, kot da on ne bi imel nič s tem. Zgleda je tole Čedotova odločitev. No pol se je pa zmenila in zdaj od treh greje dva. Bravo GoYa. Tako da, jajca je treba met. user posted image user posted image user posted image  Jaz jih mam pa samo na daljavo. user posted image user posted image user posted image  Po punkciji pa itak spet samo ven iz ordinacije letim, pol se pa dedci kar sami zmenijo.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
10.11.2007 8:33:08   
arneja
Dobro jutro,

m. rudovič, koliko foliklov si pridelala? Saj si imela Diphereline in Menopur kot bom tudi jaz imela? Ti je bilo slabo po zdravilih?

Jaz sem tudi zadnjič hotela Rešu, ko mi je delal UZ, pa rekel, da so jajčniki in maternica ok, reči, če vidi kje kakšen folikl, pa si sploh nisem upala user posted image . Kaj to pomeni, da ima tip takšno avtoriteto user posted image ? Je pa že kar veselo naprej razlagal, ko sem si jaz še štunfe gor vlačila user posted image . Kako bo šele, ko bom na UZ-je hodila. Najbolje, da pridem v kikli pa brez nogavic pa z japonkami user posted image .

Abra, res je lep dan danes. Tako kot se boš ti počutila po nasl. postopku, ko boš user posted image  ugledala user posted image . Je pa zanimivo, da kadar nam gre kaj narobe, je še vreme prav žalostno.

Sayuri, je danes kaj bolje, ko si še stopko fasala user posted image ? Jaz sem tudi danes prav dobro spala, ampak ko se bodo moji živčki aktivirali, pa ne bo več tako.

Sulfinija, ti si pa že tako okorna user posted image ? Joj, jaz res ne vem, kaj bom oblačila, če bom tako napihnjena user posted image .

Daisye, tudi meni je tvoj avatarček všeč. Sem tudi bolj na rožice mahnjena user posted image .

Punce, danes čimveč časa na sončku in svežem zraku preživeti, da si nafilamo baterije.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
10.11.2007 8:35:02   
sayuri
Čedo je un not v laboratoriju?
Hm - bog ve, kake volje bom JST jutri in kolk se mi bo dalo govort user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
10.11.2007 8:38:34   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Kako bo šele, ko bom na UZ-je hodila. Najbolje, da pridem v kikli pa brez nogavic pa z japonkami user posted image .

Ja, tole je dobra bojna oprema. user posted image  Poleg tega pa še vzameš zalet že v čakalnici, najbolje da s troskokom pristneš direkt na tisti mizi za razkačenemi nogami in si zmagala. Aja, pa brez spodnjih hlač.user posted image

Men je ta brzina in njegove besede :"No, dejmo, dejmo...." tko simpatična, da mi gre kar na smeh.user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
10.11.2007 8:40:08   
arneja
Kako ste dobre, ko že vsa imena poznate - Čedo, si ga predstavljam s kakšno dolgo črno brado, ne  vem zakaj user posted image .

Jaz sem 34, so kar leta zbrzela mimo. Tako da je zdaj res že čas user posted image . Kdaj ti pripada tudi amniocinteza, ko si koliko star, če katera slučajno ve?

Sayuri, boš vzela jutri kakšne analgetike? A punckija je ob 8-h zjutraj ali kdaj? In koliko punc je navadno na punkciji na isti dan?

< Sporočilo je popravil arneja -- 10.11.2007 8:41:42 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
10.11.2007 8:44:11   
arneja
Sayuri, ali pa da tangice navlečeš, pa da jih Reško tudi na hitro samo odmakne user posted image . Bom pa začela zdaj nizki štart doma trenirati user posted image .

Je pa striček meni tudi prav simpatičen. Je pa res, me do zdaj še nikoli ni nakuril user posted image . Ko me bo, bom verjetno mnenje spremenila user posted image . Mi pa prav smešno deluje. Sem mojemu že vnaprej povedala, kako bo s tisto palico po koledarju dneve štel in jih seveda je user posted image .

Aja, to sem zadnjič pozabila napisati: Reško je rekel, da če ne začnemo takoj s postopkom (november), da bi potem lahko šla v postopek šele februarja, ker decembra in januarja ne bo možno user posted image . Zakaj - si bo toliko počitnic vzel?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
10.11.2007 8:49:51   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Sayuri, boš vzela jutri kakšne analgetike? A punckija je ob 8-h zjutraj ali kdaj? In koliko punc je navadno na punkciji na isti dan?

Nč analgetikov. VSe naravno user posted image . Prvič ni bilo nič hudo. Upam, da tud zdaj ne bo. user posted image
Ko sem bila prvič tam na punkciji, smo bili 4 pari - 3 za punkcijo, en za ET. Ko sem šla pa čez 3 dni na ET, nas je bilo pa kakih 8 ali celo 9 parov user posted image .

Midva bova okrog 8h tam. potem pa kadar bova na vrsti.

Aja, povejte mi punce, a imate tud ve občutek, da veliko Hrvatov hodi k Rešuuser posted image  Jst vedno na kakšen par naletim. Pa če bereš tisto knjigo pohval v Postojni.... sami Hrvati, Bosanci, Srbi...user posted image

Drugače pa ne vem arneja, če bo imel Reš kak dopust. Možno je že. Saj navsezadnje dela cele dneve. Sam če pogledam na seznam, imajo punce januarja pri njemu že najavljene postopke. Za december pa res ne vem.

Aja-Čedo je pa mlad fantina - prav prijazen in prijeten user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
10.11.2007 8:54:13   
arneja
Pismo, koliko nas ima res probleme z zanositvijo user posted image . Se pravi si je na dan punkcije in dan ET vzeti celo dopoldne na razpolago?

Hrvatov sem pa tudi jaz še veliko videla v Dravljah, knjige pohval v Postojni mi pa še ni bilo dano brati, pa mi bo kmalu user posted image .

Uf, očitno so moje vizualizacije ljudi po imenu totalno zgrešene user posted image .

No, zdaj pa pod tuš, sicer bom kar do kosila tu gor visela user posted image . Se temu reče RR-manija user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
10.11.2007 8:58:23   
sayuri
MA saj gre v Postojni tud vse o tekočem traku. Midva sva sicer imela uro ob 8.15, na vrsti sva bila pa nekaj čez 9.

Bomo vidli, kako bo jutri. Je rekel, da naj bova kar pred osmo tam.user posted image
Tud jst moram mal stran od tega računalnika. Zunaj prav zares sonček sije. user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
10.11.2007 9:01:11   
DaisyE
Evo Čedota! http://www.neplodnost.com/joksimoviccedomir.html

Čeprav v resnici še bolj prijazen zgleda. user posted image user posted image user posted image  On in Reško sta dobri in slabi policaj, kot v filmih. user posted image user posted image user posted image  Pa da ne bo pomote, meni je Reško zelo pri user posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.