|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
10.11.2007 9:01:30   
Abra
Sayuri saj res, puregon. Se spomnim, da si spraševala, če ga katera pozna. Mogoče pa je podoben gonalu? Hvala bogu, je zdaj mimo. Zdaj pa še prometrium, in kile slaščic user posted image user posted image jaz si ne morem pomagat, sem zdej prav vesela, da mam tega prometriuma vsaj za neki dni dost user posted image Jaz imam poleg šibke volje, še to smolo, da stanujem čisto zraven slaščičarne. Kako naj se potem človek upre, če skoz v stanovanje voha topel biskvit, pa čokolado?
Daisy jaz sem včeri jamrala moji maserki, da sem se zredila in mi je rekla naj si od medexa kupim "apetit stop". Baje ji je ena zdravnica, ki ravno tako hodi k njej, rekla, da so dokazali, da puncam, ki so na hormonih to zelo pomaga. Je pa tko user posted image da ne vem, kolko časa bom lahko jemala. Je kot nek zgoščen sok (za eno žlico) iz korejskega bora, medu in vem kaj še. Moraš pa fajn z vodo zalit. Meni vsi ti medeni izdelki grejo na user posted image Bom poročala, če deluje. Če pa ne bom zdržala, ti škalo z veseljem podarim.
Zgleda, da sem po letih pa res čista fosilka. Ne vem, kdaj se je to zgodilo user posted image jaz se čisto nč stara ne počutim, edina oseba, ki mi je to rekla, je (kdo pa drug) Reš. Še pred tremi dnevi so naju z user posted image v gostilni vprašali, če bova jedla na bone user posted image user posted image da ne povem, kdaj so me v leclercu vprašali, če sem polnoletna, ker sem vino kupovala user posted image
Jaz sem pri vaših letih še cincala, ali še tabletke al ne, zdaj pa mam hudiča.
Pri meni pa se mi zdi ni blo Čedota - a ni on črn? Se mi zdi, da je bil Rešev sin, mu je čist podoben, sam brez las. Kuker sem lahko v tisti temi za masko sploh lahko vidla.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
10.11.2007 9:06:37   
DaisyE
Ne smemo zdaj toliko od čedota, ker glih zarodke v pipete vlači, pol se mu bo pa kolcalo, in bo kaj sfalil. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
10.11.2007 9:06:48   
sayuri
Abra, glede slaščičarne sva si pa čist na istem user posted image . Tudi jst mam slaščičarno 5 korakov od mojih vhodnih vrat. user posted image  Sam an srečo mi njihove torte niso dobre user posted image .

Rešev sin je tisti v Dravljah,a  ni tako?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
10.11.2007 9:11:34   
Abra
Arneja, meni je včeraj Reš rekel, da gremo kar takoj v postopek, da ne bomo med prazniki delal. Najbrž bi ti menstruacija glih tko padla, da ne bi prišel v poštev ne dec. ne jan. Se mi zdi, da si vzame ene 14 dni .. ni ziher .. Amniocinteza pa, spet se mi zdi, pripada po dopolnjenem 37 letu.
Sayuri, glej, da ne boš zamudila jutri. Ko sem jaz nazadnje imela et me je naročil ob 9. in ker moj mehur ni zdržu, sem morala po poti še na wc in sva zamujala. Pet čez devet sva bila na parkingu im me je že klical, kje da sva user posted image user posted image zgleda, da je bil tak dan. Ko sva bila prvič na et sem bila naročena ob 8.50, na vrsto pa sva prišla malo pred pol deseto.
Hrvatov je pa kar precej ja. Ne glede na to, kako se na te ustanove skoz jezimo, imamo očito boljše pogoje, kot tam

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
10.11.2007 9:15:26   
Abra
Sayuri, ko bi le torte ble zanič user posted image so pa oni tko smotani in počasni, da je vsaj neki kar odbija

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
10.11.2007 9:40:38   
Sulfinija
Jaz pa paničarim punce moje.Zakaj imam takole sluz kot pred O?Upam da moji folikli niso šli papa.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
10.11.2007 9:44:58   
tassi1
punce,js delam v slaščičarni in sem že itek med user posted image  ,mojuser posted image  pa ne sme!!! me videti,ko se lotim
MILKE!je kar user posted image v hiši!SEm pa tudi med fosilkami-sem bila 34,pa še vedno upam! na user posted image
kako dolgo pa traja 1UZ v MB:?me skrbi,če bom do 13 pršla do savinjske doline v službo!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
10.11.2007 9:57:25   
Abra
Sulfinija, ne se preveč opazovat. Zdaj je itak vse drgač. Boš jutri vidla, kako fino rastejo.
tassi1 pri vseh slaščicah imam jaz edino srečo, da sem zbirčna. Milke sploh ne maram, sem mi zdi, da tist cuker not prav peče. Jaz sem ta hud čokoholik, najraj mam čimbolj črno čokolado z vsemi možnimi dodatki. Sem zdaj na počitnicah jedla čokoladni sufle z olivnim oljem - kuker se sliši grozno - je blo za dol past. Če zaključim obožujem sladice brez cukra user posted image čudno ane.
Zdej moram it pa malo pospravljat, prav grozno zgleda v stanovanju k not sonček sije. Sem bla pa že na orbitreku po dolgem času in sem prav ponosna user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
10.11.2007 9:59:15   
citrončica
Še dobro, da še jaz ne stanujem kje blizu slaščičarne, a se tud doma vedno kaj najdeuser posted image ,jaz sem pa že tako bolj okrogla...temu se zelo lepo reče baje elegantno izpopolnjenauser posted image user posted image ....apetit stop si rekla,ti je to Karmen predlagala- mislim, da je tud meni omenila....
No, vidim, da vse po malem nekaj matra, mene tudi napihuje gonal, včeraj sem šla zvečer kar spat...niti nisem navajena, da mi kaj ni dobro..potem je pa še bolj čudno....
sem pa ravno včeraj preučevala prejšnja 2 postopka, prvič sem bila že 10 dni pred punkcijo doma, ker sem se komaj še vsedla in vstala,drugič pa do punkcije nič posebnega, kot da se sploh nebi pikala...zgleda da ni pravila, kako telo reagirauser posted image
zunaj je sonček-gremo mal ven.....user posted image
lep dan!!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
10.11.2007 10:02:37   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Ja jaz bom počasi 30, tako da mi po defoltu verjetno res nič ne pripada, samo hujšanje. To, meni Reš, je moja edina težava. Za LA Hatching se pa spomnim GoYe, je kar sama rekla in je Reš reku, da se mora s Čedotom zmenit, kot da on ne bi imel nič s tem. Zgleda je tole Čedotova odločitev. No pol se je pa zmenila in zdaj od treh greje dva. Bravo GoYa. Tako da, jajca je treba met. user posted image user posted image user posted image  Jaz jih mam pa samo na daljavo. user posted image user posted image user posted image  Po punkciji pa itak spet samo ven iz ordinacije letim, pol se pa dedci kar sami zmenijo.

user posted image user posted image Ja, sem morala Čedotu povedat, ker to on dela. Te pa moram mal popravit – grejem dva od dvehuser posted image . No, kar se LA-hatchinga tiče, sem jaz vedno zagledalauser posted image , ko so mi ga naredili. Zato sem ga nazadnje sama zahtevala. Jajca sem pa imela, ker sem imela zraven back-up (svojega G)user posted image user posted image . Ma ve punce kar stegnite jezik.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
10.11.2007 10:20:03   
maja24
Dobri dan,kak ste kaj,vidm da ste se že ful natipkale,madona ste pridne.No ja sm prežvela prvi dan v službi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
10.11.2007 10:25:29   
maja24
A je od vs kira iz gorenske?

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
10.11.2007 10:42:39   
m.rudovic
Dobro jutro jaz sem se šele zdaj zbudila.ANDREJAti si me vprašala koliko sem pridelala 5sem jih pridelala ni mi bilo slabo od zdravil ampak po punkciji ko sem se šla oblečt mi je postalo slabo bolečina pa neznosna tako da sem počivala pr dr.rešu.Vse je že za mano.STARA SEM 30 LET in to bi bil najin 1 otrok,zato mora človek potrpeti zanima me glede tega PROMETRIUMA a si ga dajrte v nožnico.lep pozdrav 

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
   [Brisano sporočilo]
10.11.2007 11:04:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu m.rudovic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1964
10.11.2007 11:20:25   
Abra
Draga _rebeca_ bomo užaljene, če nas zdaj pustiš na cedilu user posted image veš, da nas moraš vsake tok prečekirat in sporočit, kako ti buši raste. Če ne bomo imele občutek, da nobeni ne rata user posted image
Jaz ti držim pesti za user posted image user posted image se mi zadnje cajte to zdi tko fajn.
Zdej grem pa spet mal user posted image user posted image user posted image pa user posted image se mi ne da kej preveč, pa kar tuki vsake tok visim

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
10.11.2007 11:37:20   
cati
tassi1 1UZ (med menstruacijo) traja 1minuto vsaj pri meni je da pa prideš na vrrsto je pa druga stvar. Sedaj če ga imaš čez vikend boš hitro na vrsti če pa čez tedn pa daj k naročeni uri eno uro zraven user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
10.11.2007 11:54:14   
taraji
Punce - lep sončen dan vsem skupaj

No,s te pridne - malo kasneje se pridružim, pa moram pol vse za nazaj prebrat . res prave klepetulje - še dobro, da se vreme ne zgleduje po nas in je kljub temu user posted image

No, kar se tiče starosti - sama tud že sodim med fosilke - 35 pa pol

Me pa zanima še nekaj - prej je bilo govora o LA Hatchingu - a se o tem dogovoriš že na punkciji ali na ET?
No, jaz sama verjetno ne bom imela poguma tečnart, ampak vem da mojmu user posted image to ne bo problem in bo on stegnil jezik.

Kar se pa tiče koliko pikic vstaviti - jaz sem imela samo dve in me Reš sploh ni nič vprašal koliko, ampak mi je avtomatsko vstavil obe.
No,toliko za enkrat, pa lep dan še naprej

La vita e bella

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
10.11.2007 12:38:57   
Goldy
Pozdravljene!

Tak za informacijo me zanima, koliko dni po ET ste pa prvič delale test? Jaz imam v Lj krvni test 19. 11., kdaj mislite, da bi se že kaj videlo?

Saj vem, da sem neučakana, sampojma nimam kaj znaki pomenijo: prsi so boleče (pa ne preveč), včasih me zvija, včasih mi je slabo - to je pa to. Je to dobro ali slabo? Vem, da mi nobena ne more natančno povedat, sam dajte me malo potolažit, no.

Uživajte lep sončen dan!

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
10.11.2007 12:44:28   
Sulfinija
Goldy,jaz ko sem bila drugi na ivf sem test delala osmi dan po ET,Et je bil pa narejen 5.dan in mi je pokazalo user posted image ,samo bolj blago,pol 9.dan po ET mi je kazalo že oreng lepi + kljub krvavitvi,vendar se je pozneje žal končalo z ss.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
10.11.2007 12:46:30   
maja24
Jest sm ga prvič delala 13 dan ker me je panika zagrabla,drgač pa punce pravjo da ga loh delaš 10 dan če si šla po punkciji peti dan na transfer.Drgač pa je najbol da počakaš 14 dni pa je.user posted image

Pusti se presenetiti,pa sej vem da je težko čakat 14 dni.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
10.11.2007 12:51:01   
Goldy
Hvala, punce! Čakanje je res zoprno. Me kar ima, da bi šla test delat, pa je 5 dan po ET očitno absolutno premalo in mi lahko lažno pokaže -, tega pa nočem. Po treba potrpet. Aha. Je, mal bolj zoprno, ker sem danes sama doma, pol imam pa kakšne crazy ideje.

Še enkrat, hvala!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
10.11.2007 12:55:28   
Sulfinija
Goldy,peti dan po ET pa res ne delaj testa,je mnogo kot prezgodaj.Pa še če nisi 10.dni po stop injekciji ti tkole pokaže pol lažen + zaradi hormona tkole da počakaj le do desetega dne če bo možno.

LPuser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
10.11.2007 12:55:52   
maja24
Ne to je pa res še prezgodej,pejt nekam na sprehod al pa na kavo,čaj,kakav s kolegico pa boš vidla da boš mal pozabla na to.user posted image

Tok da držim pestke da bošuser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
10.11.2007 13:03:11   
Goldy
Hvala, sej bo. Pride možek kmalu domov, pa mojemu očetu greva čestitak, ko ima RD, tak da bo.

Sam sej veste!user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
10.11.2007 13:05:57   
Sulfinija
Maja,24 kak si pa kaj ti?Si prstala v službi?Kako si se odločila glede obiska pri zdravniku?

LPuser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.