|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
17.10.2007 12:29:45   
blanč
Kostanj, pri Rešu je praksa, da se vsak drugi postopek plača. Zarodka sta ostala dva vendar se nista razvijala, je reku Reš.
Sem poklicala mojga in je reku, da če želim decembra pa naj grem, čeprav bo treba plačat. Takrat je tak lep mesec in bom verjetno boljše razpoložena. Bova si postopek podarila za božička.V tretje gre rado...
Moj partner je starejši od mene 15 let. A imajo moška leta tudi veliko pri tem spočetju otrok???

(odgovor članu KOSTANJ)
Neposredna povezava do sporočila: 576
   [Brisano sporočilo]
17.10.2007 12:49:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu blanč)
  Neposredna povezava do sporočila: 577
17.10.2007 13:37:46   
dajamaja
Blanchi, moj 3.postopek je bil gratis. Sem pričakovala samoplačniškega, pa tudi trznil ni v to smer. Kvaliteta semena je pomembna, naj se s starostjo pri moških ne bi tako hitro slabšala kot je pri ženskah vse skupaj omejeno, gotovo pa ima vpliv. Ti ga kar na našo dieto vrž user posted image !  Mi je pa sila všeč, da si že vsa zapalena. Tako je prav naša pošast, kr zobe pokaž. Čeprav preveč grdo nam pa Reša tudi ne smeš met! Go girl!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 578
17.10.2007 14:03:34   
spelka12
martinščica in cukica upam, da vama uspeuser posted image user posted image
cati si pa res veliko pridelala. Pridna.user posted image
Pri meni jutri pade stopkauser posted image , punkcijo pa imam v soboto. A bo še katera izmed vas takrat v Postojni?

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 579
17.10.2007 14:16:47   
Goldy
Sam toliko, da se javim. Bila sem na UZ in dobila še Gonal F.

Ampak prosim, levega jajčnika mi niso našli. So me vprašli, če ga sploh imam, pa sem rekla, da so v CE rekli, da ja. No, potem pa se bo potem videl, ko poln.

Lepo se imejte vse!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 580
17.10.2007 14:36:23   
cati
Alo punce!
Evo mene iz postelje. Kako dolgo je vas bolelo po punkciji???

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 581
17.10.2007 14:43:02   
sayuri
user posted image AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 22.10.
user posted image mandarinca - pregled
šemalo - UZ

Torek, 23.10.
KOSTANJ - TEST

Sreda, 24.10.

Četrtek, 18.10.
Pikica26 - ET
_rebeca_ - UZ

Petek, 19.10.

Sobota, 20.10.
cati - ET
spelka12 - punkcija
Nedelja, 21.10.
cati - ET

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

MARTINŠČICA greje user posted image user posted image  - TEST 29.10.
cukica greje user posted image user posted image  - TEST 29.10.
KOSTANJ greje user posted image user posted image  - TEST 23.10.

user posted image DaisyE (PO)user posted image
user posted image upajoča (PO)user posted image
user posted image  pikovit (PO)user posted image
user posted image fortun (PO)user posted image
user posted image Ozone (LJ)user posted image
user posted image kikaa (LJ)user posted image
user posted image kajatina (LJ)user posted image
user posted image Pija76 (LJ)user posted image
user posted image blanč (PO)user posted image
user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image
  • pika74 (LJ) - zamrznjenčki
  • sayuri (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 4.10. začetek špikanja z Diphereline 23.10.
  • Anonimna
  • PAMELA
  • Amelia (2.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 16.10.
  • Goldy (1 IVF;LJ,dr.Drobnič) 3.10. razgovor in začetek Suprefact, GonalF
  • šemalo (1.IVF;Lj,dr.Drobnič) 8.10. začetek Suprefact,
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • gloria (2.IVF;LJ, dr. Bokal)
  • mami26 (2.IVF), razgovor 4.10.
  • tassi1 (5.IVF, MB)
  • Anonimna (Praga)
  • beti upa (6.ICSI;PO, dr.Reš) 23.9. razgovor
  • barbarela77 (1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8 razgovor, začetek oktobra femodeni, špikanje 26.10.
  • Sulfinija (3.IVF;LJ, dr. Zorn), začetek špikanja 25.10.
  • mlinčka (1IVF;LJ, dr.Drobnič), pokliče 1.dan nov.M
  • Abra (PO;dr.Reš) zamrznjenčki, 12.10. začetek estrofem
  • _rebeca_(1.ICSI;PO,dr.Reš) 4.10. začetek špikanja Diphereline, 12.10 začetek Gonal
  • konina (2.IVF;LJ) začetek Suprefact 22.10.
  • pikovit v nove boje
  • sonček500 (1IVF;LJ, dr. Tomaževič), začetek 18.10.
  • citrončica (3.IVF;LJ, dr.Drobnič) 24.9. razgovor, začetek špikanja 15.10.
  • kajsica (1.IVF;LJ, dr. Tomaževič) 19.10. pregled
  • andreja07 (PO, dr. Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • spelka12 (IVF;PO,dr.Reš) razgovor 13.9., začetek špikanja 2.10., Gonal od 9.10., punkcija 20.10.
  • sonček75 (LJ) zamrznjenčki
  • DaisyE (3.ICSI) začetek novembra
  • dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor
  • blanč decembra v nove boje

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  v  S E P T E M B R U  user posted image

• GITA14 (2.IVF;LJ, br.Bokal) razgovor 29.8, začetek Suprefact 14.9.,naprej Menopur, punkcija 15.10,
  • cati (ICSI;MB) začne papat Femoden 4.9, štart z Diherline 24.9,nato Gonal, punkcija 16.10, ET 20.10.
  • Ana_P razgovor 17.8; Konec septembra femodeni, 26.10. injekcije, 25.11 predvidena punkcija
  • cukica (1.IVF;LJ,dr.Ribič), 17.9. razgovor, 26.9. začetek špikanja z Gonalom, punkcija 8.10., ET 13.10.
  • MARTINŠČICA (1.IVF;LJ), razgovor 3.9., začetek Suprefact 7.9., Gonal, punkcija 8.10., ET 12.10.
  • bojana4 (1.IVF;LJ, dr. Ribič) 4.9.razgovor + začetek Suprefact, Špikanje Menopur, punkcija 3.10
  • reni70 (3.IVF;PO, dr.Reš) 25.9. začetek špikanja z Diphereline, 1.10. začetek Menopur, punkcija 12.10.
  • Pikica26 (1.IVF;PO,dr.Reš) 25.9. začetek špikanja z Diphereline,2.10 začetek Menopur, punkcija 13.10., ET 18.10.
  • škatlica (1.IVF) 22.9. začetek Suprefact
  • KOSTANJ (1.IVF;PO, dr.Reš), punkcija 6.10., ET 9.10.

• user posted image
    pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image ,mlinčka, perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upa, mozart, _rebeca_, anadejka, Amelia, pika 74, MIŠEK13, ele, Sisy, poopsie, upajoča, zvezdica26, andreja07
    user posted image  

user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image

user posted image GOYA (PO) user posted image user posted image
    user posted image DARMAR (PO) user posted image
    user posted image ZALAZOYA (PO) user posted image
    user posted image SKYE (MB) user posted image user posted image
    user posted image MANDARINCA (MB) pregled 22.10.
    user posted image DAJAMAJA (PO) pregled ???
    user posted image CRNITULIPAN (PO) pregled 25.10.

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
    Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu Goldy)
  • Neposredna povezava do sporočila: 582
    17.10.2007 14:46:13   
    sayuri
    Bolj malo časa imam zadnje dni za pisanje - preberem pa vse user posted image .
    Tudi zdaj se vam samo na hitro javim, da sem totalno naknadno še enkrat prehlajena in vsa zaštofana user posted image . Glavo mi bo razneslo, proizvajalci robčkov služijo na meni..... ampak bo za preživet. user posted image  Zdajle šibam po Filipa v vrtec, potem pa grem k nam domov, ker okrog štirih pride moj brat Franci iz Havajev in so mu vaščani sprejem pripravili user posted image  Tko da bo žurka..... user posted image .
    Javim se v petek , ker bom jutri cel dan v šoli (pouk+konferenca+govorilne)user posted image user posted image .

Mislim na vas....

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 583
    17.10.2007 14:46:23   
    cati
    sayuri čudovit seznam, vse pohvaleuser posted image user posted image
    SAm nevem če bom imela v soboto in nedeljo ET
    Imam ga v nedeljouser posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 584
    17.10.2007 14:48:09   
    sayuri
    IZVIRNO SPOROČILO: cati

SAm nevem če bom imela v soboto in nedeljo ET
    Imam ga v nedeljouser posted image

user posted image user posted image user posted image  Tole se pa zgodi, če hitim....
    Oprosti cati...pri naslednjem urajanju bom popravila, prav? Al pa če greš in v soboto in v nedeljo, pa boš imela potem user posted image user posted image user posted image user posted image . Kaj praviš? user posted image

(odgovor članu cati)
    Neposredna povezava do sporočila: 585
    17.10.2007 15:22:22   
    darmar
    Ajetam povem ti, da sem jaz z napotnico od moje osebne ginekologinje opravila slikanje maternice, prehodnost jajcevodov, ... in ko kljub temu, je vse OK (tudi spermiogram) ni bilo nič, sem ji rekla za napotnico k Rešu. KO sva prišla k njemu je poskusil še s terapijo Prometrium in Klomifen. In ko tudi to po 4 mesecih ni uspelo, je predlagal, da gremo kar na umetno. Prej sem pa edino enkrat tudi prišla 19 ur po user posted image , da je preveril, če je ostalo notri še kaj spermijev. Bilo jih je več kot dovolj, in zato se tudi nismo posluževali nobene inseminaciije in smo šli direkt na umetno. Svaka mu čast dečkotu, zdej sem že 2 meseča srečka user posted image .

Rebeca tebi pa svetujem, da če si prvič v postopku in za povrhu še pri Rešu, se kar navadi, da ti ne bo nič povedal za v naprej. On pričakuje, da če si se odločila za ta postopek, moraš imeti ves čas na razpolago, da se mu prilagodiš. Midva sva vedno na vse preglede in UZ z možekom hodila skupaj, saj veš več ušes več sliši, ker on pa nerad pojanjuje in ponavlja. Vse gre s svetlobno hitrostjo. Ampak važno je da boš srečka user posted image :)

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 586
    17.10.2007 15:44:10   
    darmar
    Blanč meni se tudi zdi, da je REŠu všeč, da prideš v postopek ko se njemu zdi. In tako maš tudi več možnosti za zastonj varianto. Sej veš, da je njemu tanjaboljš tako, da je vse po njegovo.

(odgovor članu KOSTANJ)
    Neposredna povezava do sporočila: 587
    17.10.2007 16:35:24   
    citrončica
    Evo punce, se čist na kratko javim:
    sem začela s špikanjem, in v 2 poskusih pridelala eno lepo črnicouser posted image user posted image ,ja,se bo treba spet navadit...
    Preberem vas vse...a pisat mam bolj malo časa,stiskam pa pesti,saj samo v sayurin seznam pokukam, in vem, kje je katerauser posted image user posted image

pa-pa

(odgovor članu darmar)
    Neposredna povezava do sporočila: 588
    17.10.2007 16:42:10   
    KOSTANJ
    Meni ni pa Reš sploh omenil, da bi morala drug postopek plačati, če prvi ne rata. Kakšne so pa izkušnje ostalih? meni je rekel, da imaš tri ali štiri (se ne spomnim točno) preko zavarovalnice. Zdaj pa res ne vem...
    A ste ostale že dobile kaj pisnega, koliko je zamrznjenčkov? Jaz sem imela ET 09.10., pa še vedno nisem dobila nič pisnega.
    Ej Cukica in Martinščica, šele zdajle, ko sem pregledovala tusti krasen seznam od Sayuri, sem opazila, da smo vse prvčki na IVF. Kako sta pa kaj starostno? Imata že trojko v starosti?

(odgovor članu darmar)
    Neposredna povezava do sporočila: 589
    17.10.2007 17:13:40   
    cukica
    Kostanj sej bo ne obupat.Jaz sem stara 24 let.

Lep pozdrav vsem

(odgovor članu KOSTANJ)
    Neposredna povezava do sporočila: 590
    17.10.2007 17:23:15   
    DaisyE
    Uffffff, pa sem se le prebila?

Pikovit kak Drenov grič? Kaj pa ti, a si šla na Rožnik?

OOOO Sayurči, sem videla, da si me dala na seznam. Ampak mali popravek. Bom bolj na koncu novembra, če bo sreča z tetko user posted image .

Draga Blanči user posted image user posted image user posted image  Ne bom zgubljala besed, ker se mi zdi, da te v takih trenutkih nič ne potolaži. Samo obupat ne. Smo pesimisti, pa smo drugič spet optimisti, važno je da gremo naprej. Navsezadnje se meseci tako hitro obračajo. Drži se.

Mišek fajn si očisti glavo, pa hitro se vrni. Jaz te bom pogrešala.

rebeca pri Rešu (pa mislim da tud v Lj) gre takole. 2. dan user posted image  prideš po zdravila. Na prvi UZ se namalaš 8. dan ciklusa, potem te pa načeloma na dva dni naroča. Jaz sem imela prvo punkcijo dva dneva po 2. UZ se pravi 12 dan, drugo pa mislim da 14. dan. Računaj na punkcijo nekje na sredi ciklusa, pač odvisno, kako se odzivaš.

ajetam, za prolaktin žal nimam blage veze, ti bom pa z veseljem odgovorila na katerokoli drugo vprašanje. Za Reškota se ne sekirat, človek se ga navadi. Mene tud stalno krega, ampak ga med postopki že kar malo pogrešam, ker se lahko pol še dva dneva na ta račun režim.

KOSTANJ vredu ti to z Reškotom postopaš. user posted image user posted image user posted image  Sta se dva prava na kup dala. Jaz sem vedno čisto tiho, samo kimam.user posted image user posted image user posted image  Drugače pa glede plačljivosti. Pri Rešu prvega plačaš, drugega ne, tretjega spet in tako naprej. Ampak očitno kostanj maš ti že prvega zastonj. In si že druga, za katero jaz to slišim in razmišljam, da je to mogoče povezano s tem, da je dobu dodatne postopke odobrene. In mogoče bo zdaj kaj več zastonj. Dajte tiste, ki se zdaj v tretjem postopku malo povedat. Dajčimajči, a ti si zdaj plačala? Aja saj res. Kako otroc? Kdaj maš UZ?

Jaz se pa ubadam s tole prehrano. Sem v polnem zagonu za sokovnik. Vem, da ga  pri naši žlahti ne bom našla, zdaj pa malo širim krog. Sem si pa kupila fructalov zelenjavni sok (7 zelenjav) in ga krvavo plačala. Jaz samo upam, da je natur sok kaj bolj dober, ker tale ni ničemur podoben. Ko ga pijem zgledam nekako takole user posted image

Aja pa še neki. Laneno seme. Dobivam različne info. Nekje piše, da ga moram namočit in celega pojest. Drugje piše, da ga moram zdrobiti/zmleti in nato takoj pojesti, tretja varianta pa je, da ga moram jesti celega, če imam prekomerno težo (jo imam), ker ima še kar veliko energijsko vrednost. Prosim pomoč.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 591
    17.10.2007 17:30:14   
    citrončica
    Marjetica,
    jaz sem za laneno seme prebrala, da ga je potrebno splaknit pred zaužitjem, sicer pa ga jaz kar primešam al jogurtu ali sadni kaši ali pa kar potresem po solati...meni je doberuser posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
    Neposredna povezava do sporočila: 592
    17.10.2007 17:31:41   
    reni70
    Čao,evo javljam se vam iz enga lokalčka,ker sm že cel teden brez rač.in res sm komi čakala,da vam sporočim,da sm imela Et 12.10,bila sm pridna kokoška,pridelala  sm 11 celic,potem sta se pa oplodili samo dve.Tko,da je reku Reš,da če sedaj ne rata,grem v naslednji postopek januarja in bom imela icsi.
    Torej vstavljena mam dva zarodka,test pa 29.10.
    Jutri bom imela že rač,tako,da se beremo.
    POZDRAVČEK VSEM...PAPA

(odgovor članu konina)
    Neposredna povezava do sporočila: 593
    17.10.2007 18:11:35   
    cati
    Kaj res ni nobene nič bolelo po punkciji??? Kak dolgo vas je???
    Reni čestitam za ETuser posted image user posted image
    Lepu ju grej
    Blančuser posted image user posted image

(odgovor članu reni70)
    Neposredna povezava do sporočila: 594
    17.10.2007 18:47:08   
    Sulfinija
    Punce mene pa nekaj zanima?Vse ki ste bile na postopku v LJ na kateri dan M ste začele z gonalom?Je nujno da začneš drugi ali tretji dan?

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu cati)
    Neposredna povezava do sporočila: 595
    17.10.2007 18:48:05   
    DaisyE
    Mene je kar precej bolelo po punkciji. Se najrajš sploh nisem premikala. Zgledala sem nekako tako user posted image

Prvič sem bila že drugi dan kar uredu, drugič me je pa ene 3 dni držalo.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu cati)
    Neposredna povezava do sporočila: 596
    17.10.2007 18:48:23   
    *ajetam*
    ja če se mi bo zdelo da se na leonišču vse preveč zavlačuje bom zbrala pogum in šla nazaj k rešu. očutno sem samo jaz preobčutljiva.sem se tam zjokala in rekla nikoli več ne pridem user posted image

(odgovor članu cati)
    Neposredna povezava do sporočila: 597
    17.10.2007 19:02:14   
    DaisyE
    Mateja nič se ne sekiraj. Nisi edina. Mislim, da je na RR ful žensk, ki ga živga ne morjo. Pri njemu je edini recept to, da ti gredo take stvari pri enem ušesu not in pri drugem ven. Al pa še bolše, da si tolk glup kot jaz, pa ti sploh ne potegne kaj ti govori, dokler ni že vse mimo, ampak pol je pa že prepozno, da bi se sekiral. user posted image user posted image user posted image  Pa preživiš. Sčasoma ti pa še k srcu priraste. Naša blanči denimo, ful obožuje njegove učke. user posted image

(odgovor članu *ajetam*)
    Neposredna povezava do sporočila: 598
    17.10.2007 20:00:49   
    cati
    DaisyE hvala za odgovor. Saj ne da me grozno boli sam tak čudno je nek pritisk pa ko grem na wc mal boli(res pa je da danes nisem vzela nič proti bolečinam) Pa krvavitve skoraj ni tko na wc papirju na vložku pa nič. No upam da bo ok in da nebo hiper kar-koli že

(odgovor članu DaisyE)
    Neposredna povezava do sporočila: 599
    17.10.2007 20:10:31   
    GoYa
    Blanč, žal mi je, da ni uspelo user posted image . V tretje pa bo user posted image . Jaz mislim, da glede na to, da si na vrsti za samoplačniški postopek, te ne bi januarja vzel na koncesijo. Moje mnenje. Takod, da se ne sekiraj glede tega.
    Cati, bravo za uspelo punkcijo user posted image  in reni70 za ET.

Sem vas bolj na hitro prebrala, ker ste spet dosti napisale, tako da tudi vse ostale lepo pozdravljam. Jaz sem malo bolj odklopljena, ker pridem zmozgana domov in sam padem v posteljo.

(odgovor članu blanč)
    Neposredna povezava do sporočila: 600
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
    Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
    Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Poljubljanje otroka na usta.
    пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.