Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.10.2007 9:58:15
|
|
|
|
cati
|
Dober dan punce. Kako kaj na tak lep sončen dan. Imam še 3 dni do ET in sem že vsa neučakana. So mi rekli v bolnici (MB) da če bi bilo kaj drugače ali narobe da bodo poklicali. Se pravi mora bit vse ok ker ne kličejo No vsaj upam
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.10.2007 10:19:44
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Cati, seveda da je vse ok. Te še kaj boli?
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.10.2007 10:40:57
|
|
|
|
GITA14
|
mal se vam javljam, sem bol počivala po punkciji, zdej pa več ne morem, ker sem že čist zlomljena. V soboto imam ET. Bomo vidl kaj bo ratalo s tega postopka. Jesenska statistika za LJ GK je zelo švoh.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.10.2007 11:00:10
|
|
|
|
Pikica26
|
Jaz pa direkt iz ET-ja med trepetalke . Sedaj tudi jaz grejem dva sončka in jima želim, da se čimbolj udobno ugnezdita. 1.11. pa preverim, če verjemete .Po moje bom že par dni prej strašila s CB po hiši . Kako ste se odločile ostale trepetalke in tiste, ki to še boste, a ste na bolniški do testa? Jaz sem sedaj od punkcije doma, pa me ima da bi bila še naprej, ker ko se vrnem v službo grem na drugo bolj odgovorno delovno mesto in bo prvi teden zato malo bolj stresen že zaradi tega.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.10.2007 11:01:06
|
|
|
|
darmar
|
OJLA, KAKO JE Z NAŠIM SREČANJEM, KDAJ, KJE SE DOBIMO??? BLO BI FINO DA V ROKU 1 TEDNA. MI V KRANJU PA SONČKA NIMAMO, ah sej mi je pa slabo zato, zelooooooooooo.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.10.2007 11:11:08
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Drage moje jaz sem iz mesta in .Danes teden pa bom jaz že lepo na igli jupi,komaj čakam. No tudi danes ni pri nas nič sončka in je napovedan za popoldan dež.bomo pač doma in lepo počivali in brali knjigo. Punce na temi katera bo tekla z mano novi krog bo pa novoletni žur,zato se kar prijavite relacijo bomo zrihtale in se prilagodile ko bo malo več prijav in tudi datum takrat določile. Sedaj pa si grem še ven po neko sadje nato pa si zmiskam sveži sok,ga miksam doma od včeraj naprej. Za kosilo pa bo zelenjavna juhica in pa seveda ajdove palačinke z jabolki. Dajamaja UZ pa imaš 25.10 ravno na moj dan ,ko jaz začnem z injekcijami. Punce vse vas lepo pozdrvaljam in se netkamo in beremo. LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.10.2007 11:47:23
|
|
|
|
spelka12
|
cati vse je o.k., drugače bi že klicali. Pa nehaj se strašiti, misli pozitivno. gita14 statistika ne pomeni nič. Jo boš pa ti pač popravila ko boš . darmar sem mogla skozi okno pogledat pa res nimamo sončka . Pikica 26 grej do 1.11. Moja mami ima takrat r.dan. Praznik je malo žalosten, ampak mi imamo vseen takrat žurko. sulfinija jaz sem se začela špikat 2.10, gonal pa imam od 9.10. jutri stopka in v soboto punkcija. Tak zgleda kratki postopek pomoje. MMMMljaska a lahko pridem na tele tvoje palačinke? Sliši se božansko.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.10.2007 11:50:37
|
|
|
|
pikovit
|
Se pridružujem vprašanju Darmarke?Zdej pa letim na Rožnik. Za vse punce držim pesti. Novinke pa dobrodošle
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.10.2007 12:11:40
|
|
|
|
KOSTANJ
|
Živjo punce, Jaz sem prvi dan po punkciji v službi. No pa ni nič hudega. Pikica - dobrodošla med trepetalkami!!! Jaz sem bila na bolniški še en teden po ET, več pa zdravnica noče dat. Baje so komisije precej tečne. Martinščica, Čukica, kako se kaj počutita? Jaz sem danes zagledala na WC papirju en čisto mini mini delček krvi ( kot za zrno zdroba). Prsa so me ponovno začela boleti in trebuh tudi, tako, da mislim, da se bom izpisala iz kluba trepetalk Če danes ne dobim M bom najbrž jutri zjutraj naredila CB. Saj jutri je 10 dan - zdaj bi pa skoraj moralo pokazati a ne? Tolk sem žalostna....
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.10.2007 12:14:28
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Gita14, bomo pa me popravile LJ GK statistiko, a ne. Še dva dni, pa boš tudi ti grela . Gotovo že komaj čakaš. Pikica26, lepo da si se nam pridružla na list itrepetajočih. Jaz sem na bolniški od punkcije do testa, pa tudi za vse UZ sem jo dobila. Sulfinija, jaz sem pa včeraj delala palačinke iz polnozrnate moke (prvič u lajfu) s skuto ij so bile zakon. Jaz sem tudi za NY žur, ali pa samo čvek Darmar, za trenutek se je prikazal sonček . "Yes, yes", bi reku dr. Tomaževič.
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.10.2007 12:14:29
|
|
|
|
Sulfinija
|
Kostanj,dokelr ni prave M ne izgubi upanja.Jaz ti pa pošiljam veliko pozitvne energije in seveda za srečo. LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.10.2007 12:16:26
|
|
|
|
Sulfinija
|
Martinščica,jaz delam iz ajdove moke in filane z jabolki.Mjami no.Pol si še zmiksam en sadni sok in to bo to. No pri nas je takole kislo vreme,da se bo sedaj vsaki čas oreng vlilo.Bom pa pač popoldan prelaža z svojim in brala zanimivo knjigo.Sem včeraj ob desetih mogla nehati brat mi je moj kar naenkrat ugasnil luč . LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.10.2007 12:18:23
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOSTANJ Jaz sem danes zagledala na WC papirju en čisto mini mini delček krvi ( kot za zrno zdroba). Prsa so me ponovno začela boleti in trebuh tudi, tako, da mislim, da se bom izpisala iz kluba trepetalk Če danes ne dobim M bom najbrž jutri zjutraj naredila CB. Saj jutri je 10 dan - zdaj bi pa skoraj moralo pokazati a ne? Tolk sem žalostna.... Ne bodi žalostna. Dokler ni prave M, ni še nič izgubljenega, kot pravi Sulfinija. Tudi sestre v LJ so tako rekle. Optimistično naprej!
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.10.2007 12:21:04
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Sulfinija, kaj pa bereš? Jaz sem že nakej časa daaaaaaleč od leposlovja (z lepim se hvalim, ja). Berem pa razne priročnike o vrtu, rožicah, ribnikih, pa o domu, renoviranju ... Take, bol v življenju uporabne stvari.
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.10.2007 12:24:52
|
|
|
|
Sulfinija
|
Martinščica roman Le kdo bo tebe ljubil. LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.10.2007 12:34:28
|
|
|
|
LuNa73
|
špelka12, sem ravno prebrala (dvober da mamo še nekatere čvekice okol sebe, k trosijo naokol te informacije ), kakšne velike podvige se boš šla ti ta teden, zato sem se mogla kr prjavit, da ti napišem: Draga moja špelčica, jst ti držim pesti... evo, od zdaj naprej samo za tebe! Res! Sam do kdaj pa ... to pa mi le javi, da še pol druge pridejo na vrsto za držanje pesti! V soboto pa bom še par mojim prjatlcam rekla, da morjo držat vsaj par minut pestike in sam pozitivno mislt! Evo, to sem ti mogla povedat in ker si očitno tukaj javeč, tega sporočila ne boš spregledala! Pridna mi bod, pa drž se! za vsak slučaj pa za srečo še: en bilijon , pa entrilijon , pa enštiriljon (to je sam slonček, ki bi mogu bit prmir), pa enpetljon štiriperesnih deteljic, pa eno (zlata ribica), ki ti naj izpolni željo.... itak pa, za korajžo en tak velik babji objem !
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.10.2007 12:46:08
|
|
|
|
darmar
|
JOJ KOSTANJ, ŽELIM DA TO NI , IN DRŽIM PESTI DA BO JUTRI . POŠILJAM TI DA BDI NAD TEBOJ, PA ŠE EN ŽAREK SONČKA, KI SE JE RAVNO POKAZAL IZZA OBLAKA. Zdaj pa zbiram moči, da bom poklicala osebno zdravnico, da bi mi dala vsaj en teden bolniške, da se malo spočijem. Jaz sem bila doma 2 dni po punkciji in 5 po ET. Pol je blo pa že fino iti v službo, da nisi toliko na trnih. Zdaj ko mi je pa slabo bi pa res bila raje doma. Saj čez 1 mesec bodo slabosti že za menjo. Če nima nobena nobene ideje bi bilo najbolje, da ena postavi datum, uro in kraj (Zbilje, BTC- Orehek,...) Dajmo zberimo se in se vidimo.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.10.2007 13:13:05
|
|
|
|
Crnitulipan
|
Ojla punce, samo na kratko, da vas pozdravim in pošljem morske pozdrave iz sončnega Cresa!!! Vidim, da nas bo res kar nekaj 25 na UZju. Dajamaja kako se pa ti kaj počutiš, in ostel do tega prvega UZja? Mene na trenutke lovi neka čudna panika, da ne bo Reško nič videl... še 16 in 17 dan po ETju sem imela kar nekaj močnih krčev; občasno še zdaj malo. Prsi so še vedno napihnjene in boleče... res upam, da ima strah velike oči... pa pogrešam vas, šele zdaj po teh dnevih brez vas vidim, kako lažje je to čakanje v vaši družbi.. Vsem pozdravček, v ponedeljek bom pa že na fulll na netu... vidim, da ste zelo pridne. Čarna
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.10.2007 13:31:47
|
|
|
|
blanč
|
Kostanj, ne no. Ti si . Pa raje nredi bc, ker prej pokaže, da neboš zastonj žalostna.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.10.2007 13:49:31
|
|
|
|
KOSTANJ
|
Martinščica, Sulfinija, Darmar, Blanč hvala za lepe besede. Ste me mal pomirile. Upam, da je res, da se lahko tud kaj pokaže. Blanč - kaj je to BC??? Bom danes kupila, če mi boš pravočasno javila. Kje pa se dobi? Ostale trepetalke in nosečnice pa se dobro držite. Še vedno navijam za vas vse!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.10.2007 13:51:08
|
|
|
|
koala
|
Samo toliko da se malo javim, ker se že doooooolgo nisem, samo sav sredi renoviranja in totlanega kaosa. Drage moje drogerašice in bodoče drogerašice želim vam veeeeeeeeeeeeliiiiiiiiik pridelek. Tiste ki ste tik pred punkcijo, želim čimmnaj bolečo punkcijo, tiste ki čakate da boste grele svoje sončke, naj vam ta čas ekspresno mine. Vam drage trepetelke pa itak stiskam pesti da po težkih 14-ih dnevih ugledate magične + ali ali . Zdaj pa še tako malo off topic, Sulfinija, a lahko napišeš recept za te palačinke? Sliši se namreč zanimivo, pa še to, a si jih že kdaj polnila z čem drugim kot z jabolki? Moj želodec jih namreč ne prenese
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.10.2007 13:54:41
|
|
|
|
Sulfinija
|
Koala! Recept za palačinke.Glej delaš jih kot navadne palačinke,le da daš namesto bele moke ajdovo.Jaz sem jih danes naredila ajdovo moko in eno malo žličko bele moke,da niso glih takole trde. Pol sem jih spekla in dala noter jabolka.Za nadev lahko narediš skuto,marmelado in nato jih zaviješ skupaj daš v pekač in namažeš povrh vsega tega kislo smetano in v pečico.Ko smetana porjavi in razteče jih ponudiš. Koala,pa dober tek!!! LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.10.2007 13:55:37
|
|
|
|
Sulfinija
|
Kostanj BC-pomeni tst baby mini chack,to je tstni trakec. Pa nam kmalu sporoči veselo novičko.Najceneje ga dobiš v DM malo več kot 3eur staneta kar dva trakca. LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.10.2007 14:06:31
|
|
|
|
blanč
|
Evo kostanj, surfinja ti je dala odgovor. Jaz sem trdno prepričana da boš videla .
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.10.2007 14:21:29
|
|
|
|
blanč
|
ups, sulfinija. Meni je bilo bolj všeč Mojca.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.