Anonimen
|
Ajetam kaj in kako naprej, boš videla na naslednjem razgovoru. Težko ti katera pove, kaj te čaka lai greš takoj na IVF. Včasih dajo G PCO-jevke takoj na IVf, včasih pa morajo prej na IUI. Odvisno od samega ginekologa in odvisno od še kakega vzroka, ki je na vajini strani, npr leta, doba poskušanja, še kak vzrok neplodnosti...... Kakor koli že, pa ne moreš na IVF, dokler ti vso dokumentacijo G ne pošlje na konzilij. Torej, če tega G še ni naredil, pomeni, ad še ne boš tako hitro na IVF, saj brez odobritve konzilija ne moreš na IVF. Da pa konzilij odobri, pa moraš opravit vse preiskave, ki jih zahtevajo, razen, da tvoj G obrazloži, zakaj niso potrebne. Ko pride tvoja dokumentacija do konzilija, preteče nekaj časa, da konzilij odloči in potem še enkaj časa, da sploh prideš na vrsto. Odvisno kake sreče si, lahko vse skupaj traja 3 mesece, lahko pa 6 mesecev ali celo več. Jaz ne vem kaj hočeš slišat od nas, vendar ti težko povemo, kaj te čaka, vse to boš zvedela na naslednjem pogovoru z svojim G. Zadnje preiskave pred konzilijem, ki jih morajo vsi opravit so testi spolno prenosljivih bolezni (oba opravita), pap test in hormonski test. (pred tem so HSG, spermiogram, laparoskopija, histeroskopija, kar si pa rekla, da si že dala skoz). Torej zdaj smao čakaš, kdaj ti bo G reku, da je dal vse na konzilij. Če pa je že dal, potem pa čakaš smao na pošto, kjer boš o vsem obveščena. pri Rešu ni konzilija in niso potrebne vse preiskave, tam si takoj na vrsti. Kar se tiče grdega odnosa, si pa sama moraš razčistit kaj ti je pomembneje, če se pač n epočutiš ok ob grdih besedah greš drugam. Jaz moram rečt, da so meni šle na živce lepe pocukrane besede v LJ gk, ter njihova prelaganja ter dolge vrste, bolj kok kaka grda besed ana strani Reša. Poleg tega sem imela take izkušnje, da Mi je Reš bil boljši strokovnjak, kot moj G na LJ GK. Bistvo je strokovnost in da ti dajo , se pa moraš ti počutit skozi postopek sproščeno, če ne moreš požret besed, potem je boljše it vstran
|