|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
15.10.2007 21:13:02   
sayuri
Cati, ne...po stopki ničesar več

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 501
15.10.2007 21:18:26   
konina
mene pa zanima, tale utrogestan (a je prav?) . Mi je G napisala recept za dabroston, rekla pa je, da naj se poskušam na GK zmenit za utrogestan, da je boljši. Dobi se ga menda pa samo na kliniki, ker ga tam direkno nabavljajo. V lekarni, da ga ni. Pa to kar rečeš in dajo al kaj?

V prvem postopku nisem imela nič, tako da nič ne vem. Pa sedaj mi tudi ni hotla dat, pa sem malo zatežila. Pol je pa rekla, da naj bo, ker sem imela veliko foliklov in da je verjetno vse skupaj malo utrujeno in rabi podporo.

LP, Nina

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 502
15.10.2007 21:19:29   
Amelia
Cati po stop inekciji se nič več ne špikaš.

Jaz sem pa še vedno ena velika reva, mi menstruacija zamuja že 10 dni pa si še ne upam testa narest, je tako fino imeti upanja, da mogoče pa je res kaj ratalo ta mesec, po 1. avgustovskem neuspelem ICSI, ko čakam, da bo čim prej november, da bi začela z 2. ICSI, pa takole. Kakšnih slabosti ni, sem samo nenormalno mozoljasta in pa skoz imam napet trebuh, ampak to je lahko od kostanjev:)) Mah, ne vem kaj bom, mogoče za vikend.

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 503
15.10.2007 21:26:24   
cati
Hvala vam. Sem se malo zmedla. Vam jutri poročam.
Lahko noč

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 504
15.10.2007 21:28:23   
sayuri
user posted image AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 22.10.
user posted image mandarinca - pregled
šemalo - UZ

Torek, 16.10.
cati - punkcija

Sreda, 17.10.
Goldy - UZ
spelka12 - UZ

Četrtek, 18.10.
Pikica26 - ET
_rebeca_ - UZ

Petek, 19.10.
blanč - TEST

Sobota, 20.10.

Nedelja, 21.10.
cati - ET

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

blanč greje user posted image user posted image  - TEST 19.10.
MARTINŠČICA greje user posted image user posted image  - TEST 29.10.
cukica greje user posted image user posted image  - TEST 29.10.
KOSTANJ greje user posted image user posted image  - TEST 23.10.

user posted image DaisyE (PO)user posted image
user posted image upajoča (PO)user posted image
user posted image  pikovit (PO)user posted image
user posted image fortun (PO)user posted image
user posted image Ozone (LJ)user posted image
user posted image kikaa (LJ)user posted image
user posted image kajatina (LJ)user posted image
user posted image Pija76 (LJ)user posted image
user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image
  • pika74 (LJ) - zamrznjenčki
  • sayuri (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 4.10. začetek špikanja z Diphereline 23.10.
  • Anonimna
  • PAMELA
  • Amelia (2.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 16.10.
  • Goldy (1 IVF;LJ,dr.Drobnič) 3.10. razgovor in začetek Suprefact,
  • šemalo (1.IVF;Lj,dr.Drobnič) 8.10. začetek Suprefact,
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • gloria (2.IVF;LJ, dr. Bokal)
  • mami26 (2.IVF), razgovor 4.10.
  • tassi1 (5.IVF, MB)
  • Anonimna (Praga)
  • beti upa (6.ICSI;PO, dr.Reš) 23.9. razgovor
  • barbarela77 (1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8 razgovor, začetek oktobra femodeni, špikanje 26.10.
  • Sulfinija (3.IVF;LJ, dr. Zorn), začetek špikanja 25.10.
  • mlinčka (1IVF;LJ, dr.Drobnič), pokliče 1.dan nov.M
  • Abra (PO;dr.Reš) zamrznjenčki, 12.10. začetek estrofem
  • _rebeca_(1.ICSI;PO,dr.Reš) 4.10. začetek špikanja Diphereline, 12.10 začetek Gonal
  • konina (2.IVF;LJ) začetek Suprefact 22.10.
  • pikovit v nove boje
  • sonček500 (1IVF;LJ, dr. Tomaževič), začetek 18.10.
  • citrončica (3.IVF;LJ, dr.Drobnič) 24.9. razgovor, začetek špikanja 15.10.
  • kajsica (1.IVF;LJ, dr. Tomaževič) 19.10. pregled
  • andreja07 (PO, dr. Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • spelka12 (IVF;PO,dr.Reš) razgovor 13.9., začetek špikanja 2.10., Gonal od 9.10.
  • sonček75 (LJ) zamrznjenčki
  • DaisyE (3.ICSI) začetek novembra
  • dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  v  S E P T E M B R U  user posted image

• GITA14 (2.IVF;LJ, br.Bokal) razgovor 29.8, začetek Suprefact 14.9.,naprej Menopur, punkcija 15.10,
  • cati (ICSI;MB) začne papat Femoden 4.9, štart z Diherline 24.9,nato Gonal, punkcija 16.10, ET 20.10.
  • blanč (2 ICSI ali IVF;PO,dr.Reš), začetek špikanja 10.9. , punkcija 2.10. ET 5.10.
  • Ana_P razgovor 17.8; Konec septembra femodeni, 26.10. injekcije, 25.11 predvidena punkcija
  • cukica (1.IVF;LJ,dr.Ribič), 17.9. razgovor, 26.9. začetek špikanja z Gonalom, punkcija 8.10., ET 13.10.
  • MARTINŠČICA (1.IVF;LJ), razgovor 3.9., začetek Suprefact 7.9., Gonal, punkcija 8.10., ET 12.10.
  • bojana4 (1.IVF;LJ, dr. Ribič) 4.9.razgovor + začetek Suprefact, Špikanje Menopur, punkcija 3.10
  • reni70 (3.IVF;PO, dr.Reš) 25.9. začetek špikanja z Diphereline, 1.10. začetek Menopur, punkcija 12.10.
  • Pikica26 (1.IVF;PO,dr.Reš) 25.9. začetek špikanja z Diphereline,2.10 začetek Menopur, punkcija 13.10., ET 18.10.
  • škatlica (1.IVF) 22.9. začetek Suprefact
  • KOSTANJ (1.IVF;PO, dr.Reš), punkcija 6.10., ET 9.10.

• user posted image
    pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image ,mlinčka, perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upa, mozart, _rebeca_, anadejka, Amelia, pika 74, MIŠEK13, ele, Sisy, poopsie, upajoča, zvezdica26, andreja07
    user posted image  

user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image

user posted image GOYA (PO) user posted image user posted image
    user posted image DARMAR (PO) user posted image
    user posted image ZALAZOYA (PO) user posted image
    user posted image SKYE (MB) user posted image user posted image
    user posted image MANDARINCA (MB) pregled 22.10.
    user posted image DAJAMAJA (PO) pregled ???
    user posted image CRNITULIPAN (PO) pregled 25.10.

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
    Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu sayuri)
  • Neposredna povezava do sporočila: 505
    15.10.2007 21:30:26   
    sayuri
    Amelia, dobra si, da zdržiš 10 dni. Jst bi že delala test user posted image

Pogrešam GITO14, ki je imela danes punckijo in reni70, ki jo je imela že v petek user posted image . pa bojana4 se tudi še ni nič javila, a ne?

Grem jst tudi počasi v vodoraven položaj....user posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 506
    15.10.2007 21:50:22   
    arneja
    IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

_rebeca_ si še mene nasmejala s to štorijo pri Rešu s torbico. Ampak on ima takšne fore, ja...user posted image user posted image user posted image  No, le špikaj se lepo...user posted image

Sem se tudi jaz nasmejala. Meni je pa enkrat rekel, da če moram res tako veliko torbo za sabo nosit, če res toliko stvari rabim user posted image . Sem si mislila, pa kaj je to tvoj problem - ga takrat še nisem poznala, danes bi se takšni pripombi smejala user posted image .

Mislim, da se vam decembra pridružim, do takrat bom pa le pridna bralka user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 507
    15.10.2007 22:11:22   
    KOSTANJ
    u kolk ste pridne, da zdaj se že v posteljo odpravljate. To je moja slaba stran. ne morem in ne morem se spravit spat pred polnočjo. Pa vem, da rabim več spanca, ampak nekako kar zmanjka dneva.
    Pikovit - kako naj bi pa glino uporabljala? jaz sem že slišala zanjo,ampak pojma nimam kaj se z njo dela.
    Konina - nikar ne obupuj. 30 let še ni nobena starost. Moje kolegice so skoraj vse po tridesetem začele ujčkati otročke. Boš videla, ko bo prvič uspelo (to bo pa tako, zdaj zdaj), po potem takoj še enkrat. Če ne boš že v samem postopku dva pridelala. user posted image
    Sayuri - a ti v torek začneš s postopkom? jaz imam pa takrat test. Mogoče je še bolje zate, da kar malo pozabiš nase, se mogoče botem manj živciraš.
    Amelia - daj naredi jutri test in nam javi, da imaš gor plusek. prav heroj si, da zdržiš toliko časa. jaz sem že zdaj vsa panična.
    Vsem, ki se odpravljate spat, lahko noč, ostalim pa lep večer.

(odgovor članu arneja)
    Neposredna povezava do sporočila: 508
    15.10.2007 23:35:39   
    pikovit
    Ja Sayuri glina naj bi bila zdravilna.Pa ne vsaka.Odvisno za kaj gre.Imaš v obliki obkladkov,lahko jo tudi piješ in z njo se mažeš.Vem da jo priporočajo.Sploh če imaš slabe jajcevode.Danes sem si kupila knjigo Glina zdravi-moč žive zemlje.Drugače pa bom šla v stiški samostan in se tam z patri kaj pomenila okili te gline.So ful vredu ljudje in vse toliko zavijem k njim.Če ne drugega po med in marmelado.Moja sestra pa tam kupuje koprivin čaj in tinkturo.Je ful dobr za lase in kri.Tako,ko bom prebrala knjigo vam napišem kaj več.

Lepo nočuser posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 509
    15.10.2007 23:53:35   
    pikovit
    Evo en linka

www.bolus.si
    www.ladeja.si

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 510
    16.10.2007 6:33:17   
    Anonimen
    Na enem postu sem tole nalimala, pa bom še tu, ker vem da tu še bolj rabimo tole. Saj ingliš več ali manj vse zastopite, če ne pa se bomo že potrudili in prevedliuser posted image . Res, da smo že to vse več ali manj povedala, pa vseeno ne škodi, če še enkratuser posted image

1. Jan. 12, 2004 -- A common antioxidant may help men with problem sperm increase their chances of conceiving a child.
    A new study shows that daily supplementation with coenzyme Q10 can help improve sperm movement in infertile men.
    Decreased sperm motility, the percentage of sperm that move forward normally, is a common cause of male infertility.
    Coenzyme Q10 Boosts Sperm Health
    Researchers say coenzyme Q10 is known to be active in the testes and is an antioxidant that plays an important role in forming the membranes and other structures within cells by fighting the effects of oxidative stress.
    In the study, published in the January issue of Fertility & Sterility, researchers looked at the effects of daily oral supplementation with 200 mg of coenzyme Q10 in 22 infertile men with low sperm motility.
    At the start of the study, researchers found the men had lower-than-normal levels of coenzyme Q10 in their seminal fluid. After six months of supplementation with the antioxidant, the men experienced a significant increase in these levels.
    In addition, researchers also found a significant increase in sperm motility, and this increase was linked to the rise in coenzyme Q10 levels.Researchers say that if further studies confirm these results, supplementation with coenzyme Q10 may help in the treatment of male infertility caused by sperm motility problems.

2. ja pije ga lahko tudi ženska, škodi ne nobenemu http://www.rootsofnature.com/articles2006-12-02InfertilityFemale.php
    tu piše, da lahko Q-encim pripomore k boljši kvaliteti jajčec . zravne je še kup vitaminov in čajev, ki pomagajouser posted image

3. . The antioxidants, green tea, vitamin E, and selenium, improve overall reproductive health. L-arginine, an amino acid, stimulates the reproductive organs by improving circulation. Folic acid, vitamins B6 and B12, iron, zinc and magnesium help promote womens' fertility. Sperms are highly susceptible to free radical or oxidative damage from environmental toxicants and natural aging. Vitamins C and E, coenzyme Q10 and selenium are all potent antioxidants that help improve sperm counts and quality. Ferulic acid, an antioxidant found in Dong quai, also improves sperm quality. Zinc and B vitamins (B6, B12 and folate) are critical nutrients in male reproductive systems for hormone metabolism, sperm formation and motility. The amino acid, L-carnitine, promotes formation of healthy sperm.

(odgovor članu pikovit)
      Neposredna povezava do sporočila: 511
    16.10.2007 7:37:25   
    Sulfinija
    Jutro punce!

No pa je spet novi dan pred nami.Jupi,le še 9.dni in se začenja pri meni akcija.
    Sedaj sem spila prvo jutranjo user posted image ,sedaj se bom lepo oblekla in jupi gremo na jutranji pohod,popoldne ga pa ponovim.POl si bom pa kar eno lepo masažo privoščila.

Punce mislim na vse vas trepetalke iz srca vam želim,da ugledate user posted image .

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 512
    16.10.2007 7:54:14   
    blanč
    Dobro jutro.
    Pri meni se je pojavila user posted image  in moj drugi postopek čisto neuspešen. Ostajam vaša navijačica.
    Želim vam lep dan.

(odgovor članu Sulfinija)
    Neposredna povezava do sporočila: 513
    16.10.2007 7:58:05   
    Sulfinija
    Blanč,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Izjoči svojo bolečino nato pa pogumno v novi boj novim zmagam nasproti.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu blanč)
    Neposredna povezava do sporočila: 514
    16.10.2007 7:59:30   
    Anonimen
    blančuser posted image user posted image , upam, da boš hitro nabrala moč za nov boj, ki bo zadnji in uspešen

Sulfinijauser posted image user posted image user posted image in naj te sreča ne zapusti v naslednjem mesecu in še potem naprej v celi nosečnostiuser posted image user posted image

Punce, jaz vas bom malo zapustila, ker rabim malo oddiha in čiščenje glaveuser posted image . Z mislimi bom z vami in navijala za vasuser posted image

(odgovor članu blanč)
      Neposredna povezava do sporočila: 515
    16.10.2007 8:11:00   
    darmar
    Hvala Mišek za informacije, se mi  pa zdi, da si ti res slovar v malem, na vse imaš vedno odgovor. S čim se pa pravzaprav ukvarjaš? Ugotovila sem, da se navedeni znaki kar ujemajo z mojimi. Sploh ne vem če bi za vse to pomagal le klomifen??? Imam tudi zamašen nos, vetrove, bel jezik, ... Pa mi ginekologinja ne upa predpisati klomifena ker ne ve kako deluje na prometrium. Jutri bom izvedla varianto s slino v vodo. PA DOBER ODDIH, LEPO SE IMEJ!!!

O Sulfinija tebe je pa danes spolh obsijalo sonce sreče. Želim ti, da ti postopek steče gladko in da na koncu zagledaš user posted image .

Živjo Citrončica si se naužila novih moči??? Zdaj pa v nove boje, v tretje gre rado. Jupi. Ti že pošiljam user posted image user posted image user posted image . In upam da se kmalu spet vidimo.

Hvala za odgovor tudi tebi Kostanj. To glede šole me pa že sedaj zelo zelo mori, čeprav imam še do aprila čas. Vedno sem bila misli, da mu škoditi ne more če gre rajši eno leto kasnej. Zdaj pa ko gre čisto celotna skupina vrtca v šolo ga bom pa težje zabremzala. Da se ne bo počutil manjvrednega. PA itak bi mame naredile rade le to, da bi bilo za njih najboljše. Vem Konina pravijo, da so decembrčki še zelo socialno nezreli in da so težko pri miru, pa čeprava so sicer pametni oz. že veliko zanjo.

Pikovit a veš da jaz še nikoli nisem bila na Rožniku. Imam pa ful željo. Mi možek že lep čas obljulja, da me bo peljal. Od kje pa greš peš, oz. koliko je hoda? Lahko pa prideš tudi z avotm?

Sayuri res mi je težko delat, ker mi je ful slabo. Na bolniško pa ne grem tudi zato, ker ima moj sinko v pon. 22.10. operacijo žrelnice, pa da ne bi kdo rekel, da sem na bolniški, pol pa pri njem visim. Glede operacije, pa narkoze, me pa tud zelo skrbi. Upam, da bo vse ok. user posted image  Kmalu zopet v nove boje. Dajmo user posted image user posted image user posted image .

Amelia ti pa bi tudi lahko nareila test, meni se je 10. dan že poznala rahla črtica. Če pa bi delala CB, pa mislim, da še bolj zihr pokaže plusek. Držim pesti za user posted image user posted image user posted image .

Blanč preguraj prve dni, izjoči se, vem da je hudo vsakič ko zagledaš tega user posted image , ampak ženskice smo močne in te že vidmo pogumno v  novem postopku. Drži se.

Pa še namesto mene spijete user posted image , saj jaz je tudi zavohati ne smem. Lep dan moje soborke!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cati)
    Neposredna povezava do sporočila: 516
    16.10.2007 8:55:41   
    MARTINŠČICA
    Blanč, en velik, topel user posted image  naj ogreje tvoje žalostno srce ... Držim pesti, da bo november PRAVI mesec in postaneš srečka user posted image ...

Darmar, če mene vprašaš, bi tudi dala svojega otroka čim kasneje v šolo. Jaz sem zaposlena v OŠ in sem bila lani v oddelku OPB (1. razred) in tale devetletka je po mojem skromnem mnenju malo mimo. Pa zakaj bi malčkom jemali otroštvo? Brez veze. Imajo še celo življenje pred seboj in bodo vse nadoknadili. Letos sem v 2. r. in je tak preskok, da ne moreš "verjamit". Npr. v prvem razredu večina ne zna niti jedilnega pribora uporabljat, čevljev zavezat, gumbov zapet ..., medtem ko v drugem vse to že znajo. Pa je to morda še najmanj pomembno, ampak meni so to življenjske stvari, ki jih mora malček obvladat, preden pozna črke in številke ...

Sulfinija, ti pa res uživaš! Odštevaš dneve do začetka postopka, kot kakšen vojak do konca služenja vojaškega roka user posted image . Pa kar masažo, a? Super! A službo imaš popoldne?

Sayuri, oba s tvojim malčkom čim prej okrevajta, tvoj mož pa naj vaju razvaja.

Amelia, toliko dni zaostajanja M bi pa še jez težko zdržala. Daj naredi test, da nas vse skupaj razveseliš.

No, jaz sem zdaj ok, ponoči me je pa stalno špikalo nekje okrog maternice, tako nekako kot pri M. Pa tam, kjer sem dobila protibolečinsko špiko pred punkcijo, imam kar precej izbočeno in me boli. Prsa me pa tudi ne bolijo več tako, kot prej? V glavnem, čist preveč opažam vse, kar se dogaja z mano.

LP Martinščica

200% MAMI

(odgovor članu blanč)
    Neposredna povezava do sporočila: 517
    16.10.2007 9:18:13   
    cukica
     Blanč žal mi je in držim pesti,da ti naslednjič rata.

Jaz sem drgač dober prsi mam trdekot kamenje in občutljive,mal se mi vrti dopoldan drugače sem pa dober.
    Občasno me špikne v trebuhu pa rit me še zmeraj boli in se mi zdi kot,da bi mela kakšno klobasico.

Sulfinija  vidiš,da gre vse kot po maslu,čimveč sreče in naj ti čas hiter mineva.

Sayuri upam,da bo otroku čimprej bolje.

Vsem ostalim en lep pozdrav.

(odgovor članu MARTINŠČICA)
    Neposredna povezava do sporočila: 518
    16.10.2007 9:26:03   
    Sulfinija
    No punce,pa sem prišla iz pohoda,mi je bilo takole lepo mi je hitro čs minil eno uro sem oeng hodila,popoldne ponovim.
    Sedaj neke zadeve uredim,nato grem skuham eno dobro kosilo pol pa še enkrat na enourni pohod,popoldne pa,ko se moj dragi vrne iz službe pa malo na ranč do konca spečt še nekaj kostanjev,ki jih je ostalo.Zvečer pa si boma z mojim privoščila v kadi eno fino masažo.

Martinščica jaz ne hodim v službo,sem kar doma.

LPuser posted image

(odgovor članu cukica)
    Neposredna povezava do sporočila: 519
    16.10.2007 9:26:30   
    spelka12
    blančuser posted image user posted image user posted image
    Sulfinija superuser posted image user posted image user posted image .
    Glede glivic in vnetij pa ostalih stvari tam spodaj, ki nas zajuser posted image . Nekaj predlogov, ki sem jih preizkusila in so učinkovali pri meni:
    Kapljice tee trea sem dala na tampon ( pa ja veste kam gre potem tamponuser posted image )za cca.1 uro vsak dan, če je bilo vnetje hujše pa tudi 2x na dan.
    rmanov čaj - rman kupim v lekarni, naredim prevretek in potem se namakam (a je treba razlagat kateri del namakamuser posted image )vsak dan 7 - 14 dni. To mi najbolj pomaga od vsega. Celi kosi letijo ven in potem šele vidiš, kaj vse ti canesten in ostala zdravila samo zakamuflirajo.

(odgovor članu MARTINŠČICA)
    Neposredna povezava do sporočila: 520
    16.10.2007 9:43:13   
    pikovit
    Darmar do Rožnika je 1h sprehoda.Če pa kondicijo nabiraš pa 30-45 min.Greš pa od Tivolija(jaz) imaš pa še nešteto poti po katerih prideš lahko gor.
    Blanč žal mi je user posted image user posted image user posted image  izjoči se potem pa probaj čimprej pozabiti in hitro nabrati novo eneregijo za nov postopek.

(odgovor članu darmar)
    Neposredna povezava do sporočila: 521
    16.10.2007 9:50:18   
    soncek.djukelica
    jutro,

vas bolj berem kot pišem! Tokrat sem se odločila,da nekaj napišem,predvsem zaradi naše Blanči!
    Blanč, resnično mi je žal,da se je user posted image  pojavila! user posted image user posted image user posted image  Iskreno sem stiskala user posted image  zate,da ti rata in upala s teboj! Jaz vem,da boš enkrat držala ljubo detece v svojih rokah in takrat boš najbolj srečna! Tole je le izgubljena bitka, ne pa vojna, in ko ti bo hudo, pomisli name, ki sem čakala 36 let,da zagledam user posted image ! Mislim nate draga blanči! user posted image user posted image user posted image

Sulfinija, tudi tebi čestitke! Naj ti hitro čas do prve špike!user posted image
    Darmar, seveda se da z avtom na Rožnik, po cesti,ki pelje mimo Živalskega vrta, v Rožni dolini pri bifeju Katra zaviješ levo proti gostilni Čad in nadaljuješ pot do vrha!

Punce,poslušam radio pa so povedal še eno žalostno novico,da je Toše Proeski umrl v prometni nesreči!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu cukica)
    Neposredna povezava do sporočila: 522
    16.10.2007 9:56:03   
    spelka12
    Punce,poslušam radio pa so povedal še eno žalostno novico,da je Toše Proeski umrl v prometni nesreči!

A ne no.user posted image  Ne morem verjet. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu soncek.djukelica)
    Neposredna povezava do sporočila: 523
    16.10.2007 10:00:21   
    konina
    Darmar, saj jaz se strinjam s tabo. Zanimivo, kako se starši in učitelji v večini strinjamo, da tale devetletka ni najboljš. Pa glede vpisa teh malčkov tudi. Na višji ravni pa kar rinejo z glavo čez zid. Tele naše bibe potrebujejo predvsem še zorenje in igro, ne pa šolski urnik. Čeprav marsikdo pravi, da je prvi razred skoraj kot vrtec, pa ni. Je že šola. Jaz bi dala otroka čim kasneje v šolo.

Kostanj, za leta (30) pa se ne sekiram ravno tako zelo, sam ko je bil ravno RD pred kratkim. Pol pa malo razmišljam in tuhtam.

Lp, Nina

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 524
    16.10.2007 10:01:28   
    konina
    user posted image  blanč, user posted image  žal mi je, da ti ni uspelo. Drži se, izjoči, potem pa pogumno naprej.

Lp, Nina

(odgovor članu konina)
    Neposredna povezava do sporočila: 525
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
    Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
    5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Poljubljanje otroka na usta.
    пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.