|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
24.11.2007 19:28:29   
DaisyE
Madona sulfinija, tale trebušček je pa res tak, kot da bi bila že 4 mesece noseča!!!! Sem kar user posted image .

Geslo je tud lušno. user posted image user posted image user posted image  

Ni kaj, štorklja je že parkirala.user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
24.11.2007 19:29:36   
Anonimen
Še meni geslo, prosim user posted image

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 3402
24.11.2007 19:30:18   
Sulfinija
Martinščica,slikala sem se tudi od strani poglej geslo je isto kot za prvi album.

LPuser posted image

Daisye hvala na komentarju.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
24.11.2007 19:33:15   
tinkamiška
Sulfinijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hihi kako je luškanuser posted image čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se iz srca veselim s tabouser posted image in ti želim vse lepo še naprejuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
24.11.2007 19:34:12   
Anonimen
Sulfinija to pa bo nekaj user posted image user posted image Držim močno pesti.user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 3405
24.11.2007 19:36:00   
Sulfinija
Punce meni je sedaj malo user posted image user posted image user posted image user posted image ,sem vas čisto omrežila z mojim bušijem.Je še katera po ET v moji kategoriji z takim ogromnim trebuhom?

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
24.11.2007 19:44:52   
konina
DaisyE, tale tvoj pisemček mi je pa kar solzico priklical v očke. KO bi se vsaj tole res uresničilo. Čudovito si napisala. Jaz štorkljo z veseljem in odprtih rok sprejmem, potem pa jo pošljem naprej, da osreči še druge.

Jaz pa sem danes ugotovila, da sledijo dooolgiiiiii dnevi čakanja. In da bodo kar težki. Psiha že deluje. Jaz si tako želim... Pa kaj govorim, a je tukaj katera, ki si ne? user posted image  

Dajte Miklavž, Božiček in Dedek Mraz, polepšajte nam praznike in nam vsem trepetalkam (sedanjim in  bodočim) podarite najlepše darilo. Prosim, prosim.

LP, Nina

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
24.11.2007 19:47:29   
Sulfinija
Konina jaz sem z tabo,kak pa maš ti trebuh prvi dan po ET?

LPuser posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
24.11.2007 19:57:35   
DaisyE
Blanči, a je bilo težko sprejeti odločitev, da pol leta ne bosta delala na user posted image ?

Jaz te mam na sumu, da si boš januarja premislila. Pol bova pa skupaj v postopku, kajti meni se vse bolj dozdeva, da user posted image  ne bo prišla pravi čas. Sicer imam v vsakem primeru namen it k Rešu, ker mi je samo okvirno govoril in mi ni nobenga datuma postavil. Naj me pa tam na realna tla postavi.user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
24.11.2007 20:22:16   
MARTINŠČICA
Sulfinija, sva obe zelo tam-tam, a ne. No jaz sem dodala še 2 sliki, narejeni na dan urinskega testa. Boš lažje primerjala. Sedaj me ni nič v primerjavi s tistimi dnevi. Katera hoče slikce videti, naj mi pošlje zs, da napišem geslo.

200% MAMI

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
24.11.2007 20:28:35   
konina
Moj trebuh je napihnjen, vendar manj kot prvič. Imam pa več težav z njim. Spodaj me špika, pa mal boli, tako, da kar bol mirujem še. Prvič me ni pa nič, sem bila pa napihnjena. Tako, da ne vem kaj pravijo ti moji znaki. user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
24.11.2007 20:28:57   
tassi1
SULFINIJA_to pa je trebušček.

to je ziher dober znak,kar poglej MARTINŠČICO!!!

ja ,jes pa grem v torek po pikice-me že nestrpno čakajouser posted image user posted image

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
24.11.2007 20:30:03   
arneja
Aja, sorry, Abra, jaz sem pa že računala, da potem imata pa že prvošolčka user posted image . Zdaj razuemem, si me malo zmedla, ja user posted image . Sem ravno prejle dragega nagovarjala, da kaj če bi mi on vseeno stopko dal, pa se ne da pregovoriti user posted image . Sva bila tudi midva prejle na sprehodu, je pasalo, ker je prav toplo, ampak sem pa tudi jaz čisto utrujena danes user posted image . Res ne vem, ali je vreme krivo ali dodani hormončki. Za jutri pa jaz že stiskam pestke zate user posted image .

Sayuri je pa danes nekam velikokrat uporabila izraz rit user posted image . Se preveč z Reškotom druži user posted image . Ah, bo moja rita kar strokovno špikico dobila user posted image . Ti, ti, takole svojega možička okoli preneseš, ko še spi, kaj user posted image ? In tvoj dober občutek te seveda ne vara, kar boš najkasneje v sredo ugotovila user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
24.11.2007 20:51:41   
arneja
Abra, jaz sem pa ravnokar tri mini čokoadice pojedla: Mars, Twix in Bounty. Se ne morem zadržat user posted image . Lahka hrana pa temu res ne bi mogli reči user posted image .

Ja, Bilka, jokcaš zato, ker si srečka nosečka user posted image . Dva zamrznjenčka sta pa veliko user posted image .

Tassi, itak da bodo pikice user posted image . Torek bo pa tudi en-dva-tri tukaj.

Sayuri, mene tudi navadno kap trofne, ko se zagledam v špeglu v trgovini, kjer kopalke kupujem user posted image . Imajo vedno tako čudno svetlobo notri, da se ja vsak gramček celulita vidi user posted image . Pošta zate pa še pride, očitno poštarji nekaj štrajkajo user posted image . Jaz sem pa zdaj še riževo čokolado začela jesti user posted image .

Mami 26, pogumno si vbrizgaj stopko user posted image . 5 - 6 foliklčkov je čisto lepa številka user posted image .

Daisye, kako lep post si napisala user posted image . Zdi se mi, da si se zmotila edino pri tistih zadnjih štorkljicah z vprašajčki, ki naj bi bile le tri, je bila pa cela jata user posted image . Za Prometrium sem pa prebrala, da naj bi user posted image  prišla najkasneje v treh dneh, tako da ne vreči puške v koruzo, prav user posted image ?

Kind lady, ti si pa nagnjena k pretiravanju, kaj user posted image ? Pa kje si takšno grdo vijolično-zeleno obleko dobila user posted image ?

Rebeca, ti si čisto lepo lahko dovoliš 58 kg. In po tebi vidim, kaj mene čaka, sem v približno enaki težnostni kategoriji user posted image .

Sulfinija, daj še meni geslo pošlji, da tvoj zloglasni trebušček vidim user posted image .

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
24.11.2007 21:20:41   
konina
Abra, srečno jutri na punkciji. naj te nič ne boli, pa naj naberejo polno košaro lepih, zrelih celic. user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
24.11.2007 21:21:55   
konina
sulfinija, tudi jaz bi geslo. me je začel firbec matrat.

LP, Nina

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
24.11.2007 21:40:27   
jadrnica
uf, čvekarce, še 24 ur ni minilo, od kar sem bila nazadnja gor, pa celi romani, pa boleče riti , pa bataljon storkelj user posted image user posted image dayse - hvala, ker si jih tak lepo poslala, jaz ji grem že sedaj odpret vsa okna in vrata, da kr notri prileti. res fajn.

bom sedaj še malo vaše bušije prečekirala. jaz sem sedaj ok, malo me še špika tam pri jajčnikih in potem moja psiha dela svoje user posted image user posted image user posted image upam, da je vse ok. samo apetita pa še vedno nimam.

Sayuri - seveda držim pestke za ++, kar se pa tiče pregovarjanja tvojega srčka, ti že veš, kaj je najbolje, ko boš mela rezultat, samo javi RR-ovkam.

mene pa bolj malodušje daje, ker se mi ne da v službico, pa saj je dobra in vse, samo kar dosti sem zmatrana od te hipestimulacije in hormonov.....da spoh ne omenjam, da že tolk časa nisva user posted image user posted image da bom komaj zdržala, se mi zdi, da sem že pozbla, kako  gre to user posted image user posted image
ko pa ve zdržite tako dolgo brez ?

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
24.11.2007 21:42:13   
jadrnica
abra - pa seveda čim bolj prijetno punkcijo ti želim, bo šlo , verjemi , bom zate navijala user posted image user posted image user posted image user posted image

go abra go
go abra go

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
24.11.2007 22:19:51   
Abra
ooo, hvala punce za lepe želje. Jadrnica, upam, da bo res prijetna. user posted image Me zdaj spet ti moji folikelčki skrbijo, ma neki bo že moralo bit. Zdaj se že koncentriram in poskušam postat zaspana, pa še nič ne kaže. Je to zame pač zgodnja ura. Bom že.
Lahko noč, lepo sanjajte!

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
24.11.2007 22:41:25   
jadrnica
hoj, punce ,
ravnokar sem si dala večerno dozo prometriuma notri, vaginalno, in prišla ven z rdečim madežem na prstu ? kaj je to? pa šele 6 dan po ET-ju sem. Za menstruacijo je malo prezgodaj user posted image user posted image user posted image   -okoli 1.12. je po planu (čeprav je nočem )
sem kar naenkrat zelo žlostna postala, ampak še vedno upam na najbolje, saj razumete.
ali obstaja možnost, da je to samo vgnezditvena krvavitev?
me pa kar špika tam doli.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
24.11.2007 23:13:50   
Amelia
Živjo pikice!

Jadrnica ne obupavaj, zelo verjetno je, da je to vgnezditvena krvavitev, saj si šele 6 dan po ET, držimo pesti!!!

Midva pa jutri šibava k Reškotu ob 6.00, jutri je 8 dan, torej 1 UZ, joj kako hitro beži čas. Danes sem bila pri eni prijateljici, ki je pred 1 tednom rodila punčko in sem jo mal pestvala, mi je zaspala v naročju, joj kako drobcena je, se je rodila 1 mesec prezgodaj, ampak je vse OK. Drugo leto sem pa že jaz na vrsti, a ne!

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
25.11.2007 7:05:16   
Sulfinija
Jutro!

najprej vsem podzravček.Pa ne mi rečt,da sem jaz in moji user posted image user posted image  danes prvi na netu.Joj punce kok vam še morem gesel poslati sem se totalno znajdla v veliki zadregi...
Punce tole noč smo mi bolj slabo spali,pa še ponoči nas je lakota napadla.No v gavnem drugač smo zelo dober,le meni se nekam čuden zdi moj trebuh ne vem če ne zginja počasi ali pa se meni smao tolk zdi.Sem pa kar 77% da nama je tokrat poratal včeraj zvečer so mene začele ful boleti prsi in ne cele temveč le ob straneh še dodatkniti se jih ne smem,kaj šele da mi me moj prijel in tkole so me bolele točno tkole ko nama je ratalo v drugem ivf.Zato mi ni nič drugega kot da čičam in veselo čakam na user posted image .
In kako kaj vse ostale?Trepetalke,drogerašiče in naše zveste navijačiče?

Tkole sedaj grem da se uštimam spijem vitamine in nato grem čičat in šivat pa še kaj na net pokukat seveda.

LPuser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
25.11.2007 7:37:40   
arneja
Sulfinija, trebuh je res nosečniško okrogel - kakšne bomo res šele v 9. mesecu user posted image . Ampak tiste boleče prsti so pa po mojem najboljši znak za nosečnost - tako, da ti kar veselo čakaj na user posted image  user posted image .

Jaz pa zaspala do 7.15, ampak ker sem zdaj že takšna profesionalka, sta bili obe injekciji vbrizgani do 7.25 user posted image , tako da sem zamudila le 5 minutk user posted image .

Sayuri, a si moža že prenesla naokoli user posted image ? In kaj je testek pokazal lepega user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 3423
25.11.2007 7:39:09   
Sulfinija
Jadrnica,kak si mi kaj.Javi ker me skrbi zate.Ne se ustrašiti vsakega izcedka vsak pa resno ne napovduje tele tečne user posted image .Maš mogoče kake druge user posted image  znake?

LPuser posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
25.11.2007 7:41:25   
sayuri
Jutro čvekice. user posted image Evo, Sulfinija nam je že kavico skuhala.user posted image user posted image user posted image  Si me prehitela. user posted image  MAlo smo potegnili spanec danes user posted image user posted image user posted image Sulfinija, sem zdajle šele tvojga bušija vidla user posted image  MAdonca punca, tole je orng trebuh user posted image  Uf, te je pa res napihnilo. NAj bo ta trebušček dober znak za user posted image  user posted image user posted image user posted image

DaisyE upam, močno upam, da imajo te štorklje navigacijo in točne naslove.user posted image  Ker če bo mene štorklja v Celju iskala, me ne bo našla user posted image user posted image user posted image  Bo mogla orng proti jugu zavit. Sem doma tam, kot suha roba user posted image user posted image user posted image . Si pa tako lušten post napisala s temi štorkljami user posted image user posted image user posted image  
blanči ti že veš, kaj je ok. Mislim, da je bila Shuka pred podobno odločitvijo. Odločila se je za službo in tako tudi malo odmislila načrtovanje user posted image . JAz jo podpiram in ko bo čas za nov postopek, bo dobro psihično pripravljena. Tudi tebi želim, da se dobro pripraviš in da uživaš v novi službi.user posted image  user posted image
Abra je zdaj že na poti v Postojno. Daj, da bosta točna user posted image user posted image user posted image  Poročaj user posted image
Ameliapri tebi se pa tud z brzino odvija vse skupaj. evo, danes že prvi uZuser posted image user posted image
jadrnica si me malo prestrašila s to krvavitvijo.user posted image  Se je kaj umirila?
m.rudovic jutri je dan D user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam lepe novičke user posted image user posted image
arneja ti me vedno nasmeješ user posted image user posted image user posted image

No, jaz sem se odločila, da testa ne bom delala. user posted image Z možem sva se včeraj zvečer pogovarjala in je bil on odločno proti, jaz sem bila pa na meji. Sem vam že pisala, da sem zelo ziheraški človek. TAko da bova počakala do srede zjutraj. TAko, kot pravi ata Reš. Imam zelo dober občutek, ker so znaki zelo očitni, kot v prvi in drugi nosečnosti. Gomazenje, ki se je pojavilo po telesu, krčenje maternice, boleče prsi, zspanost in utrujenost.....mislim, da sem na dobri poti.user posted image  Tole zdaj tko sama sebi govorim, user posted image  vendar se res dobro poznam. In ženska intuicija je zelo močna. Čutiš, da se nekaj dogaja s tvojim telesom. user posted image  Zato sem tako optimistična in bom lažje počakala do srede. Test sem pa iz police pri špeglu pospravla v omaro na najvišjo polico. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.