sayuri
|
Jutro čvekice. Evo, Sulfinija nam je že kavico skuhala. Si me prehitela. MAlo smo potegnili spanec danes Sulfinija, sem zdajle šele tvojga bušija vidla MAdonca punca, tole je orng trebuh Uf, te je pa res napihnilo. NAj bo ta trebušček dober znak za DaisyE upam, močno upam, da imajo te štorklje navigacijo in točne naslove. Ker če bo mene štorklja v Celju iskala, me ne bo našla Bo mogla orng proti jugu zavit. Sem doma tam, kot suha roba . Si pa tako lušten post napisala s temi štorkljami blanči ti že veš, kaj je ok. Mislim, da je bila Shuka pred podobno odločitvijo. Odločila se je za službo in tako tudi malo odmislila načrtovanje . JAz jo podpiram in ko bo čas za nov postopek, bo dobro psihično pripravljena. Tudi tebi želim, da se dobro pripraviš in da uživaš v novi službi. Abra je zdaj že na poti v Postojno. Daj, da bosta točna Poročaj Ameliapri tebi se pa tud z brzino odvija vse skupaj. evo, danes že prvi uZ jadrnica si me malo prestrašila s to krvavitvijo. Se je kaj umirila? m.rudovic jutri je dan D Komaj čakam lepe novičke arneja ti me vedno nasmeješ No, jaz sem se odločila, da testa ne bom delala. Z možem sva se včeraj zvečer pogovarjala in je bil on odločno proti, jaz sem bila pa na meji. Sem vam že pisala, da sem zelo ziheraški človek. TAko da bova počakala do srede zjutraj. TAko, kot pravi ata Reš. Imam zelo dober občutek, ker so znaki zelo očitni, kot v prvi in drugi nosečnosti. Gomazenje, ki se je pojavilo po telesu, krčenje maternice, boleče prsi, zspanost in utrujenost.....mislim, da sem na dobri poti. Tole zdaj tko sama sebi govorim, vendar se res dobro poznam. In ženska intuicija je zelo močna. Čutiš, da se nekaj dogaja s tvojim telesom. Zato sem tako optimistična in bom lažje počakala do srede. Test sem pa iz police pri špeglu pospravla v omaro na najvišjo polico.
|