|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
25.11.2007 7:49:49   
arneja
Jadrnica, midva sva si pa včeraj kar privoščila malo user posted image . Jaz od teh injekcij nisem nič modra in nič me trebuh ne boli, tako da mi je prav pasalo user posted image . In misliva to izvajati lepo do stopke, pa potem po ET-ju tudi čez kakšen teden dni. Se pravi samo okoli 10 dni življenja v puščavi user posted image . Edino koliko je tisti Prometrium moteč?? Po kolikšnem času se čisto raztopi, da o njem ni sledu? Se pravi, če ga daš zjutraj in zvečer notri, okoli 4-h popoldan ne bi smelo biti sledu o njem, ali pač? Bomo imeli pač popoldansko user posted image  user posted image . Ti si imela pa vgnezditveno krvavitev, držim pesti user posted image .

Abra, upam, da so foliklčki na svobodi in da jih je ravno pravšnje število user posted image . Kakšne volje je kaj Reško bo nedeljah user posted image ? In kakšne barve kaj tvoj flekec na riti izgleda user posted image ? Pa upam, da ti je uspelo včeraj kaj kmalu zaspati.

Amelia, kaj je pokazal prvi UZ? Si morala dirkati kot Schumi v ordinacijo in iz nje user posted image ? Je bilo kaj gužve? Seveda smo drugo leto me na vrsti user posted image . Bomo imele takšen čas že malo več en mesec stare otročičke user posted image . Joj, bi jaz tudi kakšno majhno punčko pestovala, pa je trenutno nima nihče naokoli user posted image .

Jaz pa kavo popijem do konca, rdečo peso, nekaj pojem, Elevitko čez, se stuširam pa uživat h Karmen user posted image .

< Sporočilo je popravil arneja -- 25.11.2007 7:57:38 >

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
25.11.2007 7:56:46   
arneja
Sayuri, kaj tebi pomaga test na najvišjo polico dati, če imaš meter 80 user posted image ? To bi ga meni lahko edino dragi skril, pa še vse stole iz stanovanja odnesel user posted image . Tvoji znakci očitno kažejo user posted image , in imaš prav, da ženska intuicija redko zataji. Glede na to, da se v vseh teh letih z mojim telesom ni nič dogajalo, mi bo prav hitro jasno, da je prišlo do neke spremembe. In prav si naredila, da boš počakala na sredo za testek. Se bom tudi jaz skušala zadržati, no, sporočim ali mi bo uspelo ali ne. No, zdaj se bom pa vedno, ko bova šibala na morje mimo Ribnice, nate spomnila user posted image . Se mi je zdelo, da je naša Marjetica malo kiksnila s Celjem user posted image . A ti pa nimaš tako napihnjenega bušija?

< Sporočilo je popravil arneja -- 25.11.2007 7:58:53 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
25.11.2007 8:10:19   
sayuri
arneja ti sploh ne veš, kolk visoke omare imamo mi. user posted image user posted image user posted image  
KAr se trebuha tiče - ne, jaz nimam tok napihnjenega. Če se zdajle zjutraj pogledam, ga sploh nimam napihnejnega. user posted image  Če bi kaj pojedla, bi blo drugače.user posted image  SAj sem že pisala, da pri meni ni bilo nikakršnih znakov po punkciji ali po ETju. Tudi v prvem postopku. Je pa res, da je napihnjen trebušček dober znak.
A tlele mimo hodite na morje? No, fajn. Drugo leto me ne boš zgrešila z ogromnim trebuhom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
25.11.2007 8:13:47   
arneja
Upam, da tudi jaz ne bom napihnjena.

Ja, mimo vas, kadar čez vikend skočiva do Crikvenice. Veš, da te ne bom zgrešila z ogroomnim trebuhom user posted image . No, če sem bom s svojim ogromnim sploh lahko v avto spravila user posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
25.11.2007 8:22:59   
Sulfinija
Punci tkole vneto sem vaju brala,da sem si skoraj utrogestan pozabila vstaviti.

Je jutri bo pa velik dan za našo citrončico namreč gre po svoje user posted image .

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
25.11.2007 9:06:31   
DaisyE
jejhata sayuri ne vem, kako da sem skoz mela občutek, da si celjanka. A sem te z eno zamešala? Ja zgleda je tvoja štorklja tolk hiperaktivna kot ti, pa je malo ovinka naredila user posted image .

Arneja, če bi držalo, da po treh dneh dobiš menstro, bi jo morala že trikrat dobit. Včeraj je padel deveti prometrijum (jemljem od 15tega), pa še nič. Niti joski me ne bolijo, kot me navadno pred user posted image .

Abra je pa zdaj verjetno že konc...

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
25.11.2007 9:36:01   
Sulfinija
DaisyE,kaj tudi ti nimaš nič bolečih prsi?Pa ne,da sem spet z tem znakom edina gor na forumu.Jeozs mene ful bolijo le tu od kraju.Včeraj sem malce zgrešila in meni se je ful zluštala za piri radenska in danes prav malce čutim kok me počais napenja pač ne bi smela in je več ne bom pila rteh plinov.Pijem pa navadno vodo ustekleničeno in mešam z malo multivitaminskim sokom,da lažje dol pogoltnem.Spijem pa za cele sode.

LP user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
25.11.2007 9:37:59   
DaisyE
Hja sulfinija, kaj naj ti rečem... Mene so štorklje samo preletele, tebi je pa ena darilo pustila. Si srečka nosečka, zato pa je, tako kot je. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

Neposredna povezava do sporočila: 3433
25.11.2007 9:40:31   
sayuri
Sulfinija, še zdaleč nisi edina z bolečimi prsmi. Jst skoz jamram, da so občutljive. user posted image
DaisyE, kaj pa če bi tud ti kakšen test naredila? A ti zdaj že orng zamuja?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
25.11.2007 9:40:34   
Anonimen
Dobro jutro soborke user posted image
Sem toliko napisala, pa me je zabrisalo ven.
Pri meni napihnjenost še vztraja, začel me je križ boleti in stalno sem lačna.Za lakoto so sigurno krivi živčki.
Čakala sem Sayurin test, pa se je odločila, da nas v sredo razveseli.Tudi prav user posted image
Okrog Miklavža nas kar nekaj dela test.Upam, da bo Miklavž radodaren in nam prinesel najlepše darilo.
Lepo nedeljo vsem, kljub slabemu vremenu.

Neposredna povezava do sporočila: 3435
25.11.2007 9:51:09   
Sulfinija
Kind lady si taka kot jaz,ki napihnjenost še vendo vstraja.

Joj,ko bi nekdo izumil tak test,da bi nam takoj pokazal.Ja ponoči je bilo zame grozno no.Nisem mogla ne na levi ne na desen bok zaradi bolečih prsi,če ne hrbtu me spet boli križ,na trebuhu pa tkole ni šans,da bi ležala v tem času.Ja kind lady torej kdaj boma delale test?jaz ga bom ziher okrog petka sem si tole zadela takrat bo 9.dan po ET in takrat že ziher pokaže.

LPuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
25.11.2007 9:53:25   
tinkamiška
Punce, stiskam pesti za ++++!user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

Neposredna povezava do sporočila: 3437
25.11.2007 9:56:17   
Anonimen
Moj test je šele 17. dan po ET. Takšen je ukaz zdravnikov.Bom kar upoštevala.Ne vem zakaj moram tako dolgo čakati, vendar sem se odločila, da ga ne kupim prej kot tisti dan ko ga bom delala.
Morda bo pa 7.srečna številka user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 3438
25.11.2007 10:02:10   
sayuri
kind lady seveda bo plusek, boš videla. user posted image
Sulfinija uf, dobra si, da boš upala 9.dan delat testuser posted image . Jaz sem preveč bojim razočaranja, zato bom kar do 14 dneva počakala. user posted image
tinkamiška lepo, da misliš na nas. user posted image
Abra, no kako je bilo? Jst sem tud na nedeljo imela punkcijo user posted image  (pred 14 dnevi) user posted image  Je bil Čedo al je bil un ta drug? user posted image
arneja  uživa na masaži.....

Uf, sem se zdajle spomlna, da imam jst en bon za 70€ za en welness center že pol leta doma user posted image . Ne maram, da kdo šari po mojmu obrazu, tako da h kozmetičarki ne bom šla. Masaže tud ne maram, ker mi je zoprnouser posted image , manikura, pedikura odpadeta, ker me za znort žgečka.... Hm....user posted image

Jst se moram pa kuhat spravit user posted image . Me je mami klicala, da danes ni treba na kosilo priti user posted image . Tko da moram nekaj v lonec dat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
25.11.2007 10:11:32   
DaisyE
Meni user posted image  nič ne zamuja, samo do srede mora prit, kar je glede na situacijo 15.11., ko smo našli folikel velik 14mm malo nerealno. Ampak ne vem, v kakem tempu navadno rastejo te naše frnikule. Možnost naravnega spočetja je pa pri meni znanstvena fantastika. Že z umetno nam ne rata. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
25.11.2007 10:13:43   
Sulfinija
Sayuri,zakaj le bi se bala.Če maš ET na 5.dan potem ti osmi dan ziher že test pokaže,vendar je bolj močno,da se vidi zelo lepo črtica šele 9.dan,8.dan je bila bolj taka švoh,tkole,da jaz ga delam naslednji petek 9.dna po ET to bo 99,9% držalo,da ga bom takrat delala,ker je do sedaj vedno bil zame usoden deveti dan.

LPuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
25.11.2007 10:14:48   
bilka
Punce DOBRO JUTRO, uf, vidim da ste že pridne in veselo klepetate, no jaz pa sem si danes privoščila malo več spanja..

sayuri bomo držali pestke za test.user posted image

Abra je verjetno že opravila punkcijo, upam da ni bila boleča in da bo dobra kokoška..srečno!

Daysi hvale za te štorkljice, upam da je našla pot na primorskouser posted image

Jadrnica mislim, da je ta majhna krvavitev res ugnezditvena, tako da nič bat, je še zgodaj, ti pa si sigurno srečna nosečka..user posted image

Arneja iz tvojih ust v Božja ušesa, da sem zaradi joka nosečkauser posted image  res je da počutim se popolnoma drugače in čisto nosečo, čeprav sploh ne vem kako to zgleda, ker še nikoli nisem bila, hmuser posted image

Sulfinija tvoj trebušček je dober znak, da so tvoji dvojčki se lepo usidrali in pripravljajo si teren, veš da se moreš pripravit na malo večji trebušček za dva..user posted image user posted image

jaz pa sem danes 7 dan in sem probala naresti test da vidim če pokaže toliko prej in je bil negativen, ma jaz se ne dam, ker vem da je bilo to občutno prezgodaj še posebaj ker imam samo enegauser posted image  tako da bom čez par dni šla še na krvnega, da mi potrdijo moje sume in povejo da mi je končno ratalouser posted image user posted image

toliko za sedaj, bi bilo dobro da se spravim mal pospravit po hiši pa počasi iti kuhat, bom umes prišla vas kaj prebrat, lep dan vsem in srečno trepetalkam!!user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
25.11.2007 10:40:45   
Sulfinija
Bilka,te še kaj spodaj zvija?Držim ti pesti,v mislih sem z teboj.

LPuser posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
25.11.2007 10:59:21   
Abra
Evo me. user posted image sem najprej malo počivala. Danes nisva zamudila, sva bla celo pol ure pred Rešem tam user posted image Naročena sva bila ob 7.30 pa sva za vsak slučaj bla tam že ob 7.20, on pa je prišel 7.50. Sem ga že jaz tut hotla klicat user posted image user posted image Rezultat je pa tudi kar lep, 10 celic, et pa v petek 30.11. To bo prav posebno darilo zame, mam rd user posted image Nisem nč na monitor gledala, user posted image je bil pa kar navdušen, kako so bli lepi in vsi enako veliki. Pa da jih je še kar neki not pustu, malo manjših in ne tok perfektnih. Mu je pa Reš naroču, da mi mora on stvari nosit in naj me lepo domov pelje user posted image user posted image Me je vsake tok kar malo za nogo ruknu, če sem še pri sebi, ker sem bla čist tih user posted image me je pa nekam špiknu in še kar malo krvavim. Ma do petka bo že vse ok.
Zdaj bom še za nazaj prebrala, sem prej samo preletela.

Neposredna povezava do sporočila: 3444
25.11.2007 11:02:28   
Sulfinija
Abra,user posted image user posted image user posted image  za lep pridelek in seveda VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ DANAŠNJI ROJSTNI DAN.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LPuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
25.11.2007 11:02:45   
bilka
Sulfinija ja na vsake toliko me kar pošteno špikne, drugače pa prsi da bi me bolele kot tebe mene čisto nič, nevem morda je to dobro ali slabo, je pa tako, da sem opazila da je brezveze iskati neke znake, ker se ženske med seboj čisto razlikujemo, vsaka ima popolnoma različne znake..tako, da je treba potrpet prav do testauser posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
25.11.2007 11:07:23   
Abra
Sulfinija hvala. RD bom pa imela na dan transferja, zato bo to tko lepo darilo. Že komi čakam. user posted image

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
25.11.2007 11:14:35   
bilka
Abra prelepa novička, si bila pa pogumna da si bla tak tiho pa mirna, jaz sem vsake toliko na punkcija kar zastokala, bravo punca pogumna pa še dobra kokoška, srečno v petek, držimo pesti!!user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
25.11.2007 11:17:32   
Amelia
Hej punce, jaz sem pa bolj slabe volje danes, rabim mal tolažbe.

Sva bila pri Rešu, me je pogledal, je bilo videt ene 3-4 na vsaki strani, ampak je rekel, da bolj počasi rastejo. Potem ga je pa moj vprašal: "A samo trije so?! Pa mu je rekal ne 3-4 na vsaki strani je videti, da pa za moja leta (31) res bolj slabo reagiram (imam 1D + 3M), da sem zahtevna. Zdaj sem pa slabe volje. A ni dost da jih je toliko al kaj, jaz ne vem kakšno konjsko dozo rabim da bi jih imela več. Sem ful upala, da bi jih bilo 10, pa da bi imela transfer 5. dan. No pa saj mogoče se pa kje zadaj skrivajo, saj je še zgodaj, točno se jih itak ni dalo prešteti. Naslednji UZ imam v četrtek. Ah....

Abra čestitke za 10-ko, to je magična številka, saj veš!!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
25.11.2007 11:29:56   
citrončica
Evo, še mene, ne raportuser posted image :
sem bila kar podolgem te dni, tale moja punkcija...ja, nimaš kaj, tudi tako pride, danes pa celo že sedim normalno,
zdaj še do jutri počakam, kaj me v Lj čaka in to je to..

Ve ste se pa razpisale o trbuščkihuser posted image ...

Konina, čuvajuser posted image user posted image , sem prav vesela za lep rezultatuser posted image ,

arneja, tale mi je bila ena boljših, da otroci že zidajo....si kar predstavljamuser posted image user posted image user posted image

mišolina, vem kaj si mislila s kvaliteto in kvantiteto, tud jaz se na to zanašamuser posted image

sulfinija, res maš trebuh...si sigurna, da so ti le 2user posted image user posted image  vstaviliuser posted image ..drži se!!

enako vsem ostalim, pestke!!user posted image
da še jaz kaj pripopamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.