|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
25.11.2007 11:32:21   
Abra
Daisy, če si pa tolko štorkelj vidla, bi jih moralo res bit dost za nas vse. Jaz jim bom kar navigacijo posodla, za vsak slučaj, če bi katero težko našle.

Sayuri, tvoj možek ima očitno trdne argumente user posted image user posted image sej ima prav. Meni je prvič blo žal, da sem delala tko zgodi. Ti si imela et 3. dan, kajne? Mogoče je res boljš, da počakaš do srede. Ma takrat pa res takoj na raport. user posted image user posted image

Jadrnica, kako je z izcedkom, se je umiril?

Arneja, Reš je ob nedeljah po mojem čist isti kot med tednom user posted image mora zmer še kaj zint. user posted image user posted image Danes, ko sva odhajala in jaz še s plaščem v roki, je user posted image reku, vi ji neste stvari, pol pa še pa kaj mate tok s sabo za oblečt user posted image user posted image sej ni tko mraz user posted image user posted image
Pa upam, da ti bo ratalo user posted image do stopke. Mene je zadnje dneve tko v trebuhu tiščalo, zelo težko sem se sklanjala ... mi ni blo čist nč do tega user posted image user posted image

Kind lady veš da bo plusek, saj ti je že Daisy povedala user posted image

Sayuri, po mojem je bil Čedo, nisem pa ziher user posted image je pobrit po glavi? Če je, je bil on user posted image A on boljše user posted image zmeša?

Daisy, velik user posted image user posted image danes je nedelja, je dost cajta, pa fajn se z merlotom nalij, bo jutri hitro user posted image tu

bilka, 7. dan je pa res prezgodaj, naj te to ne spravi v slabo voljo. Ti kar lepo počakaj še par dni.
Bolečino pa jaz kar dobro prenašam, me je še Reš vprašal, če nič na monitor ne gledam, pa sem rekla, da se koncentriram user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
25.11.2007 11:41:10   
Abra
Sem pozabla ... Sulfinija, pošli še meni geslo, da bom vsaj vedla, o čem se pogovarjate user posted image user posted image moj je že zdaj tak, da ni za v noben album user posted image user posted image

Amelia, sej ne rabiš 10 celic. Pa počakaj, folikli bodo še ziher zrasli, kdaj pa imaš spet uz? Jaz sem bla tut tokrat na začetku razočarana, ker je šlo vse bolj počas, kot prvič. Reš je bil sicer zadovoljen, prvič mi pa je reku, da sem hitra. No, pridelek je na koncu isti, že zadnjič so bli "zelo kvalitetni" zarodki, upam, da se bodo pa tokrat prijeli, ker niso prehitevali po desni user posted image Mi je na prvem uz rekel, boljš počas, pa ziher. Ne še obupat. Pa tudi, kdo pravi, da je 5. dan boljši za et.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
25.11.2007 11:59:33   
konina
sulfinija, tale tvoj trebušček pa res kaže na dva korenjaka, ki bosta sedaj lepo ostala do konca nosečnosti pri tebi. Moj trebušček še daleč ni tako napihnjen, pa tudi kakšnih drugih znakov nimam. tako, da me je že  malo strah zagrabil in upanje kar odhaja počasi. edino kar je, da se mi občasno vrti. To se mi pa prvič ni. Tile dnevi bodo res dolgi!

Abra, čestitke za dobro in plodno punkcijo. Sedaj pa le malo počivaj in se pusti razvajati.

Lp, Nina

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
25.11.2007 12:07:08   
Sulfinija
Konina,vrtoglavice povzroča utrogestan tudi jaz jih na momente imam tkole,da skoraj skupaj zlezem.A te ni nato opozorila na GK?

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
25.11.2007 12:14:16   
konina
Je rekla, da bodo samo tiste dni, ko sem ga morala jest. Da če gre v nožnico ni stranskih učinkov. user posted image  Saj sem si malo mislila, da je to krivo.

Lp, Nina

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
25.11.2007 12:15:46   
Sulfinija
Ja,konina jaz sem čisto pozabila,da si ga že v nožnico daješ pol pa je vse mogoče da je pri tebi tole znak.Jaz pa mam po novem drisko u madona kaj me še ne doleti no to so pa že ilizuje no.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
25.11.2007 12:15:53   
bilka
hmsmrkuser posted image  mene je pa začelo nekam čudno šravfat tam spodaj, joj..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3457
25.11.2007 12:17:06   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: bilka

hmsmrkuser posted image  mene je pa začelo nekam čudno šravfat tam spodaj, joj..user posted image

Halo,brez panike,je že čas ko naj bi dobila M sigurno še ni.Pozitvno misli mene tudi danes nekam čudno zvija samo še temu na čelu že dvakrat danes imela drisko.

LPuser posted image

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
25.11.2007 12:19:05   
Amelia
Hvala Abra za tolažbo, deluje!!! Ne vem kaj mi je danes, skoz nekaj user posted image , mogoče so pa hormoni podivjali...Pa če mož ne bi nič vprašal, bi se mi zdelo vse OK, ker najprej je rekel samo da gre počasi, jih je bilo videti pa čist dost  frnikul na vsaki strani, drugi UZ imam v četrtek.

< Sporočilo je popravil Amelia -- 25.11.2007 12:20:08 >

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
25.11.2007 12:24:27   
šemalo
alo klepetulje....sm  se prišla pofočkat....

kaj ste me v dobro voljo spravle s tistimi slikcami......

včeri padla prva žurka, blo je noroooo.....super se počutim.....

drugače pa jutri zjutraj takoj pokukam, da vidmi, kaj bo pokazalo M.rudovic....ziher bo plusek user posted image user posted image

vse ostale pa .....držite se.........saj se še oglasim (kosilo afkorse.....)user posted image

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
25.11.2007 12:25:01   
sayuri
Amelia glavo gor. Pa saj imajo tvoje frnikule še neki časa, da se pomnožijo. Jaz sem že tolikokrat napisala, da sem jaz sam kake 4, 5 folklov vidla, na koncu jih je bilo pa 9. Pa pri Abri je blo isto. Je bla tud ona žalostna nad prvim UZjem, se spomnim, pa jo poglej zdaj kokoško user posted image
Abra si predstavljaš, da ti kličeš Reša user posted image user posted image user posted image . Verjetno je imel gnečo zjutraj, da je bil tako pozno v Postojni. user posted image  Čestitam ti za 10 jajčk user posted image user posted image user posted image . sedaj imajo že zmenke in do petka te bo pričakala cela četica user posted image . Ja, jaz sem imela 3 dan ET. se ni mogel odločit, al me naj da 3 ali 5 dan. Zgleda, da je 10 tista magična številka, kos e odloči za peti dan.user posted image  Zdaj pa kar lepo počivaj. user posted image
bilka če te tko šraufa, kot bi vsak čas M pritekla, je to krčenje in raztezanje maternice, ki bo prisotno vsaj do 8. tedna nosečnosti user posted image . Nič bit žalostna.

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
25.11.2007 12:38:19   
Sulfinija
Sayuri tudi jaz mam danes cel čas take krče,kot da bi vsak čas pritekla user posted image  pa je do datuma njenega prihoda še 6-9 dni glede na moje cikle.Po mojem se tudi meni maternica razteza joj pa tile znaki no.Pa še čudni mi je komaj 4.dan po ET pa resno ne more že priti M.

LPuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
25.11.2007 13:28:17   
jadrnica
pozdravljene vse skupja,
danes je pa za naju z mojim srčkom žalosten dan. Na 7 dan po Et se je prikazala user posted image . me je čisto s tira vrglo, res, skozi mi gre na jok. sicer še ni user posted image  v vsej svoji veličini, ampak teče user posted image user posted image user posted image  ponoči kar nekaj nisem mogla spat. sem se malo bala jutra.

Saj razmente, da mi je zelo  težko pri srcu, kar jokam, ko vam tole pišem.
včeraj me je nekaj čudnega špikalo tam doli, pa saj veste, da kar upa človek do konca, na najbolje. Sem si danes vseeno en prometruim dala noti.

Toliko od mene, res sem/sva žalostna. Sedaj upava, da pa morda so kakšni zmrznjenči (dali smo 2 zmrznit). Ne vem , če sem morda naredila kaj narobe, da se ni prijelo, morda bi morala več ležat. Mi je pa res čudno, da imam menstruacijo sedaj na 25 dan, ker jaz imam ponavadi od 30-33 dni dolg cikel. Bom pa Rešku kar SMS napisala.

sulfinija - ti si pa prava nosečka, prav prikupna izgledaš, luštno, ni kaj, zihr si nosečka user posted image  in to dvakratna.

ostale pozdravljam in vam želim vse dobro, da se lepo špikate, preživite punkcijo in lepo grejte svoje user posted image .aja, pa ena pridna kokoška je bila danes - bravo, čestitke , pa seveda, da čimprej zagledate svoj plusek.

Neposredna povezava do sporočila: 3463
25.11.2007 13:36:14   
Sulfinija
Jadrnica,user posted image user posted image user posted image user posted image  skupaj z teboj.Tudi mene danes tam doli nekaj zvijalo vendar me je dvakrat potiralo oreng in je sedaj ok.Saj tudi jaz sem se malo bala samo sem po eni strani vedela,da je četrti dan po ET že prerano da bi dobila user posted image .Zame je bil vedno usoden 9.dan in se prav bojim tega petka ,ki prihaja.

Jadrnica žal mi je.Pošiljam ti en velik in topel prijateljski objem.

LPuser posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
25.11.2007 13:37:06   
citrončica
jadrnica,user posted image user posted image user posted image ,
drži se, saj vem, da zdaj prav nič ne pomagajo vzpodbudne besede, solzice morajo ven, in prav je tako...bodi močna in pogumna za naprej, bo posijal sonček, bo!!user posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
25.11.2007 13:37:52   
bilka
Jadrnica ma, ne no.. mogoče pa še ni vse izgubljeno, boš vidla še mal počakiuser posted image

sedaj pa si me prestrašila še mene, mene tudi danes nekam čudno špika tam spodaj, ma jaz se vseeno počutim nosečka..user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
25.11.2007 13:40:16   
šemalo
user posted image user posted image  jadrnica ....ne bit žalostna....saj vem, da je hudo....a moraš naprej.....tudi jaz sem dva dni jokala in bila čist adijo....a to ne pelje nikamor....moraš se postavit na noge, biti še močnejša in glavo gor.....jaz sem si rekla, dobro...tokrat je 1:0 za usodo, drugič bom jaz izbirala.....user posted image

punca, vse smo na istem.....pa vse prilezemo do zmage.....pa naj so to folikli, zamrznjenčki, dojenčki ali kaj drugega.....samo glavo gor
spet bo jutri in tudi tebi bo sonček posijal

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
25.11.2007 13:41:10   
jadrnica
bilka - ti le pozitivno misli, pa bo, držim močne pestke, da ti/vama rata, navijam zate, res upam, da vas bo čimveč zagledalo pluske

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
25.11.2007 13:43:21   
jadrnica
šemalo - hvala za pozitivno energijo, ja res upam, da bo naslednjič bolje, hvala za tople misli. se poskušam si čim zamotit, bom šla kar likat, pa mal pospravljat.

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
25.11.2007 13:46:59   
šemalo
super si, jadrnica...jaz sem šele po dveh dneh prijela za delo....ampak, ti povem, delo je res najboljša terapija.....samo delat, pa nimaš časa na nič mislit.....

držim pesti, saj bo, punca.....evo....pa še eno user posted image  za drugič.....bo že prišla.....je daleč, od tu, ispod Alp....bo pa prilezla do tebe, brez skrbi......

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
25.11.2007 13:59:41   
Sulfinija
Punce sedaj ste me takole prstrašile,da sem čisto fertik no.Tudi mene zvija bog ve kaj bo iz tega no,pa vem da bom tokrat zmagala samo sem čisto prestrašena.

LPuser posted image

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
25.11.2007 14:41:58   
m.rudovic
zDRAvo da se še jaz pofočkam da vam povem testa še nisem delala ga bom jutri ,zamima me ali je katera delala test 14 dan pa je bil negativen,Srčno upam da bo +++++++++++++++ pomagajte mi z nasveti ,upam da bo ta mesec srečenuser posted image .LEP POZDRAV

Neposredna povezava do sporočila: 3472
25.11.2007 14:44:24   
arneja
Sayuri, sem uživala, ja, na masaži user posted image . Tisti bon pa lahko meni pošlješ, če ti res nič od navedenega ne diši user posted image . In kaj si v lonec vrgla? Midva sva ravnokar lazanjo pojedla, pa rukolo zraven.

Daysie, ti ješ Prometrium? Meni je danes ravno Karmen kazala, na katere akopresurne točke je treba pritisniti, da user posted image  pride. Nekje na nogi in nekje na roki.

Bilka, če se počutiš drugače, kot takrat, ko nisi bila noseča, si torej zdaj noseča - logično user posted image .

Abra, zakaj pa nisi Reškota poklicala, pa ga nazijala, kod hodi user posted image ? In 10 foliklčkov, super številka user posted image . Pa še ET na rojstni dan - ne vem, kaj lepšega se ti lahko še zgodi user posted image . Si dobila Ketonal injekcijo? Haha, Reško pa ne more iz svoje kože - da si preveč oblečena, pa daj on nese plašč user posted image . Me prav zanima, kaj bo nama spustil user posted image . Sem ravno danes rekla Karmen, da me še nič po jajčnikih ne špika, je pa rekla, da je normalno, da je šele 5. dan ciklusa in da naj špikanje pričakujem nekje od torka naprej. Tako da čisto možno, da mi potem ne bo več do user posted image . Mojega pa najbolj zanima, kdaj bom imela kaj modrček bolj poln, pa zaenkrat še nič ne kaže na to user posted image . Mešata user posted image  pa po mojem Čedo in Žan enako dobro user posted image .

Amelia, saj bo do četrtka še kaj foliklčkov se pojavilo user posted image . Kateri dan cikla pa je danes, da je Reško težil, da počasi rastejo?? In slabo voljo takoj stran napodi user posted image .

Citrončica, no, pa so najhujše težave že za tabo - zdaj bodo prišle na vrsto samo še lepe stvari user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
25.11.2007 14:53:53   
arneja
Jadrnica, kar glavo gor, bosta šla pa po zamrznjenčka, pa bo takrat user posted image  user posted image . Pismo, ta tečka user posted image , pride takrat, ko je nočemo. Ampak solzice ven, da se srček olajša, potem pa z nasmeškom in polna upanja naprej user posted image . Ker enkrat bo user posted image !

Kje je pa Kajsica, da se nič ne oglasi - katera ve??

M. rudovič, bravo zate, da boš do jutri zdržala. Jutri pa čimprej na net, pa nam povedat, kako lepi user posted image  sta se pokazali user posted image .

Zdaj grem pa jaz tudi spat. Moj že smrči user posted image , je res tak čuden dan spet.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
25.11.2007 15:42:56   
gold fish
Sulfinija, še meni geslo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.