Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 14:10:34
|
|
|
|
maja24
|
Sulfinija pej si ogledat moj trebuh,sm ga glih dala na moj album,tok da sm se sama slikala in se vrjetn na tok dobr vidl,sej če bi me moj vidu bi reku ta pa je mal neumna
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 14:18:45
|
|
|
|
Sulfinija
|
Maja24.ful velik buši saj dosti mi ne manjka,ker bom kmalu tudi samega takega mela.Tri dni 3kg gor na moji tehnici me je prejle skoraj kap zadela.Kaj pa ti mojega bušija ne boš pohvalila,ko si ga včeraj na slikici videla. LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 14:21:29
|
|
|
|
maja24
|
Ja sej sm ti včeri povedala da maš fletn debelga trebuščka.Pa jest sm se prejšnn tedn vagala pa sm se isto za 3kg zredila,zej se pa raj negrem da me nau kap.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 14:23:56
|
|
|
|
Sulfinija
|
Maja24,meni tudi no jasno 3.dni po ET kar za 3kg gor tole je pa resno malo čudno? LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 14:32:29
|
|
|
|
maja24
|
Mrbit te je pa vse skupi od hormonov,a pa si se prej tut kej vagala.Sej men je tut čudn da mam tak trebuh pa mislm da je še zgodej da bi se kar kol vidl.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 14:40:42
|
|
|
|
Sulfinija
|
He,he nimam pojma od kod nas je tkole razganlo,smao jaz sem po punkciji bila čisto ravna ko deska z 54kg danes pa 57kg. Malo pozneje pokukaj na mail velja? LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 15:00:05
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce,če katera želi videti moj trebuh 3.dni po ET naj mi piše na zs,zaradi gesla. LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 16:15:40
|
|
|
|
Abra
|
Pikovit si bla pa res boga. Lepo počivaj. Ja, pa bogi moški nam pa ni treba nč lajšat bolečin, saj bomo tko rodile, takrat bomo šele vidle vraga Ko sem avgusta Reša spraševala, če boli in da bi vzela kak nalgesin mi je reku, da je bolj zoprno, kot da bi res bolelo pa mi je pol vseeno dovolil tisti nalgesin. Mislim, da ga bom jutri tut vzela. m.rudovic jutri pa kar naredi test, bosta mela z lepo nedeljo arneja še vedno me boli. Imam tak rdeč flek, ene 5 x 3 cm pa rahlo bolj topel je. In še vedno težko sedim. Sem šla brat deklaracijo, pa piše, "da poročajo o takih reakcijah". Ma ne vem, zakaj je tko, prejšnjič ni blo nič. Se pa ne spomnim ali sem tudi imela dve dozi (10000). Mogoče bo pa tebi dal tako za v trebuh. Midva še nimava otročka, s čim sem te zmedla? Z datumom? Sem mislila na malo širšo familjo, kot sva midva.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 16:20:09
|
|
|
|
Sulfinija
|
Abra tudi mene je tale stopka pekla,d sem kar v noro pamet šla prej nikoli takole.Prej sem mela vedno ovitrele sedaj pa tudi neko drugo 10000 enot po dve 5000. LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 16:27:00
|
|
|
|
Abra
|
Sulfinija, pregnyl je tole. Si imela tudi drugi dan še take težave? Moja tazadnja je malo bolj obložena, pa je flek mogoče tut zato večji Pa prej sem bla na enem dveurnem sprehodu in sem prišla domov tudi čisto fuč. Bom poskusla malo odležat, na boku seveda pol se bo pa počasi treba upedenat za jutri.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 16:29:22
|
|
|
|
barbarela77
|
sulfinija prosim pošlji mi geslo na ZS da vidim tvoj trebušček. me zanima, če je tak kot moj. jaz sem po punkciji tako napeta in imam prav zaobljen trebušček. ne vem kaj je to
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 16:31:50
|
|
|
|
barbarela77
|
aja pa še tole, da te ne pokličejo če kaj ni v redu?!? spomnim se, da je enkrat ena pisala da so jo klicali da se nobeden ni oplodil. pa je bila v MB. zdaj me je šele strah, kaj me čaka v torek meryana pozdravljena soborka, sva v istem "zosu".imam mešane občutke, tak kot ti. ampak vseeno upam, da naju pričakajo vesele novice v torek
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 16:34:26
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Sulfinija, pregnyl je tole. Si imela tudi drugi dan še take težave? Moja tazadnja je malo bolj obložena, pa je flek mogoče tut zato večji Pa prej sem bla na enem dveurnem sprehodu in sem prišla domov tudi čisto fuč. Bom poskusla malo odležat, na boku seveda pol se bo pa počasi treba upedenat za jutri. Točno tole injekcijo em mela.Meni jo je zapičila podkožno v trebuh in me je peklo ko sto in celo bunko sem okrog tega pika imela še dva dni potem. LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 16:41:28
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Sulfinija, ti si taka, kot sem bila jaz! Ti rečem, da je to dobro. Šlogam še dva . Daj se slikaj še s strani, prosim, bom lažje primerjala, ampak glede na to, da se ti napihnjen trebuh začne že pod prsmi, je to verjetno to.
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 16:42:16
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Drugače sem pa tudi jaz imela pregnyl stopko, pa me ni nikoli nič bolelo.
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 16:44:08
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija Točno tole injekcijo em mela.Meni jo je zapičila podkožno v trebuh in me je peklo ko sto in celo bunko sem okrog tega pika imela še dva dni potem. LP Sej sem danes tudi jaz prebrala, da se jo lahko daje v trebušno steno - prav piše, da si jo lahko daste sami ali vaš partner. V mišico pa samo zdravnik ali med. sestra Smo pač tko nardili, kot je šef naročil ... saj naju je še spraševal, če obvladava oz. bolj ugotavljal in sva rekla seveda bi pa res raje na trebuhu imela oteklino, kot na riti me že levi bok boli, ko se skoz na njega naslanjam že danes tko jamram, kaj bo šele jutri po punkciji
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 16:46:52
|
|
|
|
Abra
|
Martinščica mene tudi prvič ni, tokrat pa fuuuul.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 16:53:57
|
|
|
|
sayuri
|
Abra,pa kaj si včeraj našlogala, da tebe zdaj rit peče . Tud jst sem imela Pregnyl v rit (2 ampuli), pa reakcije nisem imela. Sicer pa zares vsaka drugače odragira na to fiksanje. Jutri ne boš nič na rit mislila, ampak na une frnikule, tako da bo minilo. Že zdaj ti moram zaželet čimmanj zoprno punkcijo. Si spraševala, kdaj gremo mi zvečer spat. Filip po osmi uri, midva pa okrog enajstih arneja, če si zdajle Menopur sama mešaš, si boš tudi stopko sama zmešala. Ni nič drugače. Le v rit si jo daš- to je razlika. barbarela77 mislim, da je bila Pamela tista punca, ki so jo klicali, da se celice niso razvijale . Drugače pa Reš tudi zapiše telefonsko v primeru, da se ne bi razvijali, al pa če zamujaš na ET Pikovit Bog ne daj, da bi morali moški rodit ali pa da bi imeli samo en dan menstruacijo. Pol sveta bi pobralo . Počivaj in čakaj tetko rdečko. Jaz sem zdajle eno uro spala . Dopoldne smo bili na bazenu, pa sem domov jaz bolj utrujena prišla, kot ta mali. Me pa danes obdaja čudna slabost , ki se do sedaj še ni pojavila. Stanje pri meni (tam doli) je nespremenjeno. Danes je 10. dan od ETja in imam vsak dan boljši občutek Sem omenila možu, da bi jutri zjutraj test naredila, pa mi je prepovedal. Je rekel, da mi ga bo skril Če je Reš rekel v sredo, potem v sredo . Zdaj pa ne vem, kako naj to izpeljem. . Ga bom jutri zjutraj prepričevala, ko o še napol v transu spal in takrat on vse obljubi
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 17:11:53
|
|
|
|
m.rudovic
|
punce jaz sem še skozi brez kakršnih znakov moj mi ne pusti testa narediti pravi da do ponedeljka počakam, pošiljam vam to slikico tako me pogleda moj ko mu omenim test.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 17:26:44
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Abra,pa kaj si včeraj našlogala, da tebe zdaj rit peče . Nase sem pa pozabla sem res en butl ja, morm res na moje frnikule mislit. Upam, da so fajn zrasle in bo jutri kaj pridelka. Hvala za lepe želje. Se pa zdaj s toblerone bašem, to ni glih rahla hrana ane? Pol se bom pa čudla, če bo punkcija bolela ... Vaju pa kar tera Filip, si kar ne predsavljam vstajat ob pol šestih sej najbrž se res vsega navadiš jaz sem zaenkrat še bolj nočna ptica Glede testa - a tvoj mož razume, kako smo tuki vse nestrpne in nas zdaj moraš do srede puščat v negotovosti al kaj? Ma vsaj v ponedeljek, če ne že jutri? Ti kar jutri nared, bo tko fino zjutri prebrat veselo novico, ti mu kar povej, kako bo to lep dan v sredo bosta pa dirkala v službo in ne bo časa za proslavljanje
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 17:30:15
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce kaj resno mislite,da je nama ratalo po tem mojem trebuhu? LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 18:02:12
|
|
|
|
maja24
|
Sulfinija valda da ti je ratalo ,sej maš takega k pa jest. Pejte še mojga pogledat ga mam na albumu.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 18:03:38
|
|
|
|
bilka
|
lep pozdravček, prvo močne pestke za tiste ki imate v teh dne punkcijo na veliko jajčk pa tistim ki imate Et za nosečnost.. tistim ki ni uspelo mi je zelo žal, vem kako je ko si razočaran, zato mi je z vami hudo, ma se ne damo in gremo naprej, a ne? Sulfinija sem gledala tvoj trebušček je napihnjen kot moj, čeprav je moj malo padel za 2 cm, kile pa sem med postopkom dobila tudi jaz, dane pa sem spet na svojih starih kilah 58.. jaz se počutim čisto noseča, pa če je ali ni, važno da se jaz tako počutim, predvsem me malo matra to da jokcam za vsako figo pa sploh ne vem zakaj jokam, pa se pol sama sebi smejem, saj delujem že kot norec pa čuden apetit imam, vsake toliko me špikne spodaj, druzga pa nič, bo treba za sigurno počakat še malo še par dni, sedaj pa me zanima, kdaj ste po transferju delale test? ene pravijo da se že od 6 dne vidi, ene od 8, kako pa pri vas, in kateri, urinski ali krvni..?? toliko od mene, do jutri, lepo se imejte lepo čvekajte, jaz pa pridem še kaj vas pogledat in brat, saj je v vaši družbi čudovito!! Mene stopka tudi ni nič bolela, sem pa si jo dala v trebuh zvečer ob 22 uri..
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 18:08:04
|
|
|
|
m.rudovic
|
ABRA ko si tako dobra v šloganju daj kuglo vprašaj ali bo kaj pri men lepega se zgodilo Lep večer grem na sprehod,ko pridem upam na lepe novičke
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 18:09:36
|
|
|
|
tassi1
|
BILKA-delala sem test na 11 dan-pa je bil--,nato pa na 13 dan-+++,pol na 15 dan pa je bil hormon 258.sem se pa počutila nosečo,zato sem tud delala teste,ker v prejšnjih postopkih testa nisem delala,sem pa dobila vedno na 14 dan zdej pa upam,da bo spolh kakšna pikica za vstavit,pol pa da bo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.