|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
24.11.2007 14:10:34   
maja24
Sulfinija pej si ogledat moj trebuh,sm ga glih dala na moj album,tok da sm se sama slikala in se vrjetn na tok dobr vidl,sej če bi me moj vidu bi reku ta pa je mal neumnauser posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
24.11.2007 14:18:45   
Sulfinija
Maja24.ful velik buši saj dosti mi ne manjka,ker bom kmalu tudi samega takega mela.Tri dni 3kg gor na moji tehnici me je prejle skoraj kap zadela.Kaj pa ti mojega bušija ne  boš pohvalila,ko si ga včeraj na slikici videla.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
24.11.2007 14:21:29   
maja24
Ja sej sm ti včeri povedala da maš fletn debelga trebuščka.Pa jest sm se prejšnn tedn vagala pa sm se isto za 3kg zredila,zej se pa raj negrem da me nau kap.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3353
24.11.2007 14:23:56   
Sulfinija
Maja24,meni tudi no jasno 3.dni po ET kar za 3kg gor tole je pa resno malo čudno?

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
24.11.2007 14:32:29   
maja24
Mrbit te je pa vse skupi od hormonov,a pa si se prej tut kej vagala.Sej men je tut čudn da mam tak trebuh pa mislm da je še zgodej da bi se kar kol vidl.

Neposredna povezava do sporočila: 3355
24.11.2007 14:40:42   
Sulfinija
He,he nimam pojma od kod nas je tkole razganlo,smao jaz sem po punkciji bila čisto ravna ko deska z 54kg danes pa 57kg.

Malo pozneje pokukaj na mail velja?

LPuser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
24.11.2007 15:00:05   
Sulfinija
Punce,če katera želi videti moj trebuh 3.dni po ET naj mi piše na zs,zaradi gesla.

LP user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
24.11.2007 16:15:40   
Abra
Pikovit si bla pa res boga. Lepo počivaj. Ja, pa bogi moški user posted image nam pa ni treba nč lajšat bolečin, saj bomo tko rodile, takrat bomo šele vidle vraga user posted image user posted image Ko sem avgusta Reša spraševala, če boli in da bi vzela kak nalgesin mi je reku, da je bolj zoprno, kot da bi res bolelo user posted image pa mi je pol vseeno dovolil tisti nalgesin. Mislim, da ga bom jutri tut vzela.

m.rudovic jutri pa kar naredi test, bosta mela z user posted image lepo nedeljo user posted image

arneja še vedno me boli. Imam tak rdeč flek, ene 5 x 3 cm pa rahlo bolj topel je. In še vedno težko sedim. Sem šla brat deklaracijo, pa piše, "da poročajo o takih reakcijah". Ma ne vem, zakaj je tko, prejšnjič ni blo nič. Se pa ne spomnim ali sem tudi imela dve dozi (10000). Mogoče bo pa tebi dal tako za v trebuh.
Midva še nimava otročka, s čim sem te zmedla? Z datumom? Sem mislila na malo širšo familjo, kot sva midva. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3358
24.11.2007 16:20:09   
Sulfinija
Abra tudi mene je tale stopka pekla,d sem kar v noro pamet šla prej nikoli takole.Prej sem mela vedno ovitrele sedaj pa tudi neko drugo 10000 enot po dve 5000.

LPuser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
24.11.2007 16:27:00   
Abra
Sulfinija, pregnyl je tole. Si imela tudi drugi dan še take težave? Moja tazadnja je malo bolj obložena, pa je flek mogoče tut zato večji user posted image Pa prej sem bla na enem dveurnem sprehodu in sem prišla domov tudi čisto fuč. Bom poskusla malo odležat, na boku seveda user posted image pol se bo pa počasi treba upedenat za jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 3360
24.11.2007 16:29:22   
barbarela77
sulfinija prosim pošlji mi geslo na ZS da vidim tvoj trebušček. me zanima, če je tak kot moj. jaz sem po punkciji tako napeta in imam prav zaobljen trebušček. ne vem kaj je touser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
24.11.2007 16:31:50   
barbarela77
aja pa še tole, da te ne pokličejo če kaj ni v redu?!?
spomnim se, da je enkrat ena pisala da so jo klicali da se nobeden ni oplodil. pa je bila v MB.
zdaj me je šele strah, kaj me čaka v torek user posted image user posted image user posted image

meryana pozdravljena soborka, sva v istem "zosu".imam mešane občutke, tak kot ti. ampak vseeno upam, da naju pričakajo vesele novice v torek user posted image

(odgovor članu barbarela77)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
24.11.2007 16:34:26   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Sulfinija, pregnyl je tole. Si imela tudi drugi dan še take težave? Moja tazadnja je malo bolj obložena, pa je flek mogoče tut zato večji user posted image Pa prej sem bla na enem dveurnem sprehodu in sem prišla domov tudi čisto fuč. Bom poskusla malo odležat, na boku seveda user posted image pol se bo pa počasi treba upedenat za jutri.

Točno tole injekcijo em mela.Meni jo je zapičila podkožno v trebuh in me je peklo ko sto user posted image  in celo bunko sem okrog tega pika imela še dva dni potem.

LPuser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
24.11.2007 16:41:28   
MARTINŠČICA
Sulfinija, ti si taka, kot sem bila jaz! Ti rečem, da je to dobro. Šlogam še dva user posted image user posted image .
Daj se slikaj še s strani, prosim, bom lažje primerjala, ampak glede na to, da se ti napihnjen trebuh začne že pod prsmi, je to verjetno to.

200% MAMI

Neposredna povezava do sporočila: 3364
24.11.2007 16:42:16   
MARTINŠČICA
Drugače sem pa tudi jaz imela pregnyl stopko, pa me ni nikoli nič bolelo.

200% MAMI

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
24.11.2007 16:44:08   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Točno tole injekcijo em mela.Meni jo je zapičila podkožno v trebuh in me je peklo ko sto user posted image  in celo bunko sem okrog tega pika imela še dva dni potem.

LPuser posted image

Sej sem danes tudi jaz prebrala, da se jo lahko daje v trebušno steno - prav piše, da si jo lahko daste sami ali vaš partner. V mišico pa samo zdravnik ali med. sestra user posted image Smo pač tko nardili, kot je šef naročil ... saj naju je še spraševal, če obvladava oz. bolj ugotavljal in sva rekla seveda user posted image bi pa res raje na trebuhu imela oteklino, kot na riti user posted image user posted image me že levi bok boli, ko se skoz na njega naslanjam user posted image user posted image že danes tko jamram, kaj bo šele jutri po punkciji user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3366
24.11.2007 16:46:52   
Abra
Martinščica mene tudi prvič ni, tokrat pa fuuuul.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
24.11.2007 16:53:57   
sayuri
Abra,pa kaj si včeraj našlogala, da tebe zdaj rit peče user posted image . Tud jst sem imela Pregnyl v rit (2 ampuli), pa reakcije nisem imela. Sicer pa zares vsaka drugače odragira na to fiksanje. Jutri ne boš nič na rit mislila, ampak na une frnikule, tako da bo minilo. user posted image  Že zdaj ti moram zaželet čimmanj zoprno punkcijo. user posted image  Si spraševala, kdaj gremo mi zvečer spat. Filip po osmi uri, midva pa okrog enajstihuser posted image
arneja, če si zdajle Menopur sama mešaš, si boš tudi stopko sama zmešala. Ni nič drugače. Le v rit si jo daš- to je razlika. user posted image
barbarela77 mislim, da je bila Pamela tista punca, ki so jo klicali, da se celice niso razvijale user posted image . Drugače pa Reš tudi zapiše telefonsko v primeru, da se ne bi  user posted image  razvijali, al pa če zamujaš na ET user posted image user posted image
Pikovit Bog ne daj, da bi morali moški rodit ali pa da bi imeli samo en dan menstruacijo.user posted image user posted image user posted image  Pol sveta bi pobralouser posted image . Počivaj in čakaj tetko rdečko.user posted image

Jaz sem zdajle eno uro spala user posted image . Dopoldne smo bili na bazenu, pa sem domov jaz bolj utrujena prišla, kot ta mali.user posted image  Me pa danes obdaja čudna slabostuser posted image , ki se do sedaj še ni pojavila. Stanje pri meni (tam doli)user posted image  je nespremenjeno. Danes je 10. dan od ETja in imam vsak dan boljši občutek user posted image  Sem omenila možu, da bi jutri zjutraj test naredila, pa mi je prepovedal. user posted image  Je rekel, da mi ga bo skril user posted image  Če je Reš rekel v sredo, potem v sredo user posted image . Zdaj pa ne vem, kako naj to izpeljem.user posted image . Ga bom jutri zjutraj prepričevala, ko o še napol v transu spal in takrat on vse obljubi user posted image user posted image

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
24.11.2007 17:11:53   
m.rudovic
user posted image punce jaz sem še  skozi brez kakršnih znakov moj mi ne pusti testa narediti pravi da do ponedeljka počakam, pošiljam vam to slikico tako me pogleda moj ko mu omenim test.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
24.11.2007 17:26:44   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Abra,pa kaj si včeraj našlogala, da tebe zdaj rit peče user posted image .

Nase sem pa pozabla user posted image sem res en butl user posted image ja, morm res na moje frnikule mislit. Upam, da so fajn zrasle in bo jutri kaj pridelka. Hvala za lepe želje. Se pa zdaj s toblerone bašem, to ni glih rahla hrana ane? user posted image Pol se bom pa čudla, če bo punkcija bolela ...
Vaju pa kar tera Filip, si kar ne predsavljam vstajat ob pol šestih user posted image sej najbrž se res vsega navadiš user posted image jaz sem zaenkrat še bolj nočna ptica
Glede testa - a tvoj mož razume, kako smo tuki vse nestrpne user posted image user posted image user posted image in nas zdaj moraš do srede puščat v negotovosti al kaj? Ma vsaj v ponedeljek, če ne že jutri? Ti kar jutri nared, bo tko fino zjutri prebrat veselo novico, ti mu kar povej, kako bo to lep dan user posted image v sredo bosta pa dirkala v službo in ne bo časa za proslavljanje user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
24.11.2007 17:30:15   
Sulfinija
Punce kaj resno mislite,da je nama ratalo po tem mojem trebuhu?

LPuser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
24.11.2007 18:02:12   
maja24
Sulfinija valda da ti je ratalo ,sej maš takega k pa jest.

Pejte še mojga pogledat ga mam na albumu.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3372
24.11.2007 18:03:38   
bilka
lep pozdravček, prvo močne pestke za tiste ki imate v teh dne punkcijo na veliko jajčk pa tistim ki imate Et za nosečnost..
tistim ki ni uspelo mi je zelo žal, vem kako je ko si razočaran, zato mi je z vami hudo, ma se ne damo in gremo naprej, a ne?user posted image

Sulfinija sem gledala tvoj trebušček je napihnjen kot moj, čeprav je moj malo padel za 2 cm, kile pa sem med postopkom dobila tudi jaz, dane pa sem spet na svojih starih kilah 58..

jaz se počutim čisto noseča, pa če je ali ni, važno da se jaz tako počutim, predvsem me malo matra to da jokcam za vsako figo pa sploh ne vem zakaj jokam, pa se pol sama sebi smejem, saj delujem že kot norecuser posted image
pa čuden apetit imam, vsake toliko me špikne spodaj, druzga pa nič, bo treba za sigurno počakat še malo še par dni, sedaj pa me zanima, kdaj ste po transferju delale test?

ene pravijo da se že od 6 dne vidi, ene od 8, kako pa pri vas, in kateri, urinski ali krvni..??
toliko od mene, do jutri, lepo se imejte lepo čvekajte, jaz pa pridem še kaj vas pogledat in brat, saj je v vaši družbi čudovito!!user posted image user posted image

Mene stopka tudi ni nič bolela, sem pa si jo dala v trebuh zvečer ob 22 uri..

Neposredna povezava do sporočila: 3373
24.11.2007 18:08:04   
m.rudovic
ABRA ko si tako dobra v šloganju daj kuglo vprašaj ali bo kaj pri men lepega se zgodilouser posted image Lep večer grem na sprehod,ko pridem upam na lepe novičke

Neposredna povezava do sporočila: 3374
24.11.2007 18:09:36   
tassi1
BILKA-delala sem test na 11 dan-pa je bil--,nato pa na 13 dan-+++,pol na 15 dan pa je bil hormon 258.sem se pa počutila nosečo,zato sem tud delala teste,ker v prejšnjih postopkih testa nisem delala,sem pa dobila user posted image  vedno na 14 danuser posted image user posted image user posted image

zdej pa upam,da bo spolh kakšna pikica za vstavit,pol pa da bo user posted image

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.