![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 18:14:46
|
|
|
|
Sulfinija
|
tassi1,jaz sem tkole napeta po Et ne po punkciji,po punkciji je sem bila ravna kot deska,pa med samim postopkom se tudi nisem pordila,niti nisem bila ne vem kako napeta sedaj pa si lahko vse tole pogledate v albumu kok me je raznelso v roku treh dneh. Ja bilka ni kaj midve sma . LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 18:16:11
|
|
|
|
maja24
|
Za vse naše trepetalke ,da boste čimprej zibale.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 18:17:40
|
|
|
|
sayuri
|
Sulfinija, bi jst tud rada vidla tvoj trebušček. No, jaz sem se pa danes v Atlantisu v špeglu zagledala Zgleda, da so hormoni tud moje telo zdelali. In trebuh sem tud jaz dobila. Ampak tehtnioca pa isto kaže 68 kg (imam 180cm drugače) DAnes me zelo zateguje v jajčnikih. DA nisem še jaz česa fasala?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 18:21:37
|
|
|
|
bilka
|
kak mi je lepo sama sebe prepričevati da sem nosečka hvala za lepe slikice in ker mislite in držite pesti za nas trepetalke. tassi1, joj pol pa bo bolje da mal počakam sem mislila tam nekje deveti dan delat, mogoče pa bom šla vsaj krvnega, ni vrag da kej ne pokaže, če se je prijelo... m. rudovic, upam da sem prav napisala, sem prebrala za majhno krvavitev, morda pa ni nič hujšega, prav danes sem brala eno knjigo kjer piše da se marsikateri ne more dokončno ustavit menstruacija pa še par mescov imajo na tisti dan ko bi morale dobiti take manjše krvave izcetke, zato nič še obupat, počakaj še malo in pol delaj test, če ga ne želiš iti delat prej, jaz sem v mislih s tabo in ti želim vse dobro, srečno!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 18:23:06
|
|
|
|
maja24
|
Sayuri jest zej tolk vagam kokr ti sm pa 5cm manjša od tebe.Pa nč nisi fasala,pomoje so res hormoni.Ti maš pa ta teden test a že kej komi čakaš na +
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 18:26:13
|
|
|
|
bilka
|
no kaj sem hotela napisat, joj sem začela pozabljat..????emšo dela svoje??? sayury srečno za test, čakamo na lepe novičke pa morem pohvalit za ta seznam, ki se trudiš da je zmeraj lepo urejen in pregledan.. Ah sedaj sem se spomnila kaj sem hotela še povedat, od 4 zamrznjenčkov kolikor je bilo na dan Et rečeno da jih je, sem učeraj dobila pošto iz Lj, in sta se obdržala samo dva, no nič hudega bosta pa ta dva počakala za naslednjič..
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 18:29:58
|
|
|
|
maja24
|
Sayuri zate k si vedno tko pridna za seznam
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 18:35:53
|
|
|
|
sayuri
|
majči, ful hvala za rožice . Jih imam zelo rada. JAz pa čakam moža, da mi baklavo prinese. Mi je cuker padu in kar sanjam sosedove baklave . Kje ste ostale sobotne raglje? bilka, to je super rezultat, da sta šla od 4 dva na hladno. Jst sem jih imela 5, pa nikjer nobene pošte
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 18:41:39
|
|
|
|
mami 26
|
ojla punce moje jaz žal nisem imela veliko časa ker sem zelo zaposlena z službo in pa študi......in mi ostane malo časa moram vam samo povedat da danes ob 22h dobim stop inekciji v ponedeljek imam punkcijo nato pa bolniško tako da bom malo več na računalniku in bila na tekočem kaj se dogaja z vami.....in seveda bom klepetal.........
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 18:43:02
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ravnokar sem se stuširala Sedaj pa sem vam pridružujem h klepetu.Sayuri geslo maš na zs. LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 18:43:30
|
|
|
|
maja24
|
Mami too oooooo
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 18:44:36
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami 26 ojla punce moje jaz žal nisem imela veliko časa ker sem zelo zaposlena z službo in pa študi......in mi ostane malo časa moram vam samo povedat da danes ob 22h dobim stop inekciji v ponedeljek imam punkcijo nato pa bolniško tako da bom malo več na računalniku in bila na tekočem kaj se dogaja z vami.....in seveda bom klepetal......... Mami držimo pesti za ponedeljek,naj bo čimmanj boleča punkcija in čimveč pridelka ti želim.Pa še dober,da boš v bolniški,da boš lahko pridno z nami klepetala. LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 18:59:36
|
|
|
|
mami 26
|
ja punce hvala ja itak da bom klepetala z vami vse bom nadoknadla........ malo se bom pa tudi učila,,,, malo sem živčna kar se pa pridelkov tiče jih pa ni kaj veliko cerka 5-6 jih je bilo danes za videt na uz no malo bolje kot prvič ker je bil samo eden
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 19:03:54
|
|
|
|
maja24
|
Bolje išta nego ništa
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 19:12:40
|
|
|
|
DaisyE
|
Ja punce, vam moram povedat... ...danes sem videla Ena je letela proti m.rudovič Druga je šla proti Celju in ima namen obiskati sayuri Tretja kroži nad Lj in išče kajsico Ena se bliža kind lady Spremlja jo tista, ki je namenjena k jadrnici Tud konina naj se pripravi na obisk Pa še k bilki je ena namenjena Povedale so pa tudi, da je ena že v MS, kjer kroži nad sulfinijino hišo . Za njimi so prišle pa še tri , ampak niso želele povedat, kam gredo. Pustite se presenetit.
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 19:15:43
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ja punce, vam moram povedat... ...danes sem videla Ena je letela proti m.rudovič Druga je šla proti Celju in ima namen obiskati sayuri Tretja kroži nad Lj in išče kajsico Ena se bliža kind lady Spremlja jo tista, ki je namenjena k jadrnici Tud konina naj se pripravi na obisk Pa še k bilki je ena namenjena Povedale so pa tudi, da je ena že v MS, kjer kroži nad sulfinijino hišo . Za njimi so prišle pa še tri , ampak niso želele povedat, kam gredo. Pustite se presenetit. Jeeeeeeeeeeeeeee,kako lepo sporočilo.Hvala,hvala ti sem se kar zraven ko sem ga brala raznežila. LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 19:15:48
|
|
|
|
maja24
|
To za naše štorkle
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 19:17:00
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 To za naše štorkle Tudi jaz zraven plešem he,he. LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 19:17:33
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 19:19:32
|
|
|
|
Sulfinija
|
kind lady,kak maš kaj trebuh?kateri dan po et si ti danes?moje slikice so v albumu moj trebuh je naravnost ogromen. LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 19:19:41
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 19:20:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Sulfinija takšna sem jaz
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 19:21:39
|
|
|
|
Sulfinija
|
Jaz te čisto resno vprašam,da vidiš le še kaka sem jaz he,he. LP
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2007 19:23:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.11.2007 19:23:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Še sem napihnjena, danes je 4.dan po ET. Tudi špika me in moj test je tako daleč. Napisali so mi, da ga naredim šele 17 dan. Se bom načakala.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.