|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
23.11.2007 23:03:18   
pikovit
Tale je pa ravno za mojega 3 letnega nečaka,ki je nor na opice.user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
24.11.2007 6:17:55   
sayuri
Jutro punce user posted image user posted image user posted image

Kako malo je potrebno, da so otroci zadovoljni user posted image user posted image user posted image . Ve kar lepite slikce, so res prisrčne user posted image

Logično sem spet med prvimi. Pokonci sva s ta malim že od pol 6h user posted image  AMpak sem že vajena. Nekateri smo jutranji ljudje.user posted image
Pikovitek, držim pesti, da ti spunktirajo tisto cisto in da do sredo pride user posted image  v vsej svoji veličini.
DaysiE, tudi tebi naj se že enkrat user posted image  prikaže, da boš potem na konju.
arneja zdajle zihr meša Menopur.....user posted image

Naj bo sobota lepa.....user posted image

Aja-evo user posted image  za vas.user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
24.11.2007 6:47:37   
DaisyE
UUU kafe! Bo pasal. Hvala sayuri. A samo do srede imama čas!? Ja itak, 28. 11. je že v sredo. Mater gre hitro. Jaz sem samo na enem prometriumu na dan, ampak, če bo kaj pomagalo, lahko tud celo škatlo požrem. user posted image

Pikovit, lepo opravi danes. Grem gledat seznam, kdaj mamo teste.

Aja sayuri sem videla, da imam ?. Menopur naj bi bil v kombinaciji z diphereline. Tako mi na shemi piše.

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 24.11.2007 6:49:34 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
24.11.2007 7:34:38   
tassi1
jutro punce!midva z user posted image  pa greva v LJ. po nov avto!!!Mater sem važna-je moj reku,da letos bo padel user posted image  in avto,sam do bo familija favš!!!
user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
24.11.2007 7:35:54   
arneja
Uf, punce, sem vesela: mi je zdajle lepo uspelo zmešati zvarke, pa injekcija je normalno delovala, tako da sem vse do zadnje pikice posesala notri user posted image . In celo spala sem normalno po dolgem času in se zbudila šele 6.50 user posted image . Sva bila včeraj zunaj do 11-h, pa še utrujenost je očitno že velika, tako da bom koooončno začela normalno spati.

Zdaj vas grem pa brati s kavico v roki user posted image . Prav paše, čvekice moje user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
24.11.2007 7:37:03   
arneja
Uau, Tassi, nov avto - lepo ga pripeljita domov user posted image .

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
24.11.2007 8:01:23   
arneja
Abra, a Prometrium je tako zanič za jesti?? A ga ne pogoltenš dol? Uf, potem se moramo navaditi na vložke za koliko časa? Jaz sem pa ravno mislila, kako fino bo, ko bomo user posted image , ko ne bomo nobenih vložkov rabile user posted image . No, jaz v bistvu tampone ves čas uporabljam, mi gredo že tako vložki na jetra, tako da me bo motilo. Ampak, če je treba, je treba user posted image . Hvala, da si me pomirila, glede kapljic, ki notri ostanejo, čeprav danes sem posesala ven vse do zadnje user posted image . Sicer z veliko truda in časa, ampak je šlo user posted image . Jaz sem bila včeraj v BTC-ju pa sem mislila po čaj iz malinovih listov zaviti, pa sem si rekla, ma, saj ga bom eno figo pila, in potem nisem šla. Mi moj že tako teži, da je to full šok za telo, da sem zdaj začela sok rdeče pese piti, pa celo malo mesa jesti, pa zaradi tiste grozne popotovalne driske sem še shujšala par kg. Da je to šok za telo, če kar naenkrat nekaj prehranjevalne navade menjaš user posted image . Pa še sladkriji se precej izogibam, čeprav ne gre čisto. Pa daj kuglo poišči, no user posted image .

Gita, zadnjič sem nekje prebrala, da zato kao ne sprejemajo za zamrznjenčke, ker imajo še toliko postpkov letos za pokurit, da dajejo temu prednost, buče trde user posted image . Žal.

Kind lady, super za krče, otročki očitno res zidajo user posted image .

Sayuri, morda pa danes pošta pride, ne smeš obupavat user posted image , prav?

Jadrnica, Pušenjak včasih takšno spusti, da se jaz narežim do konca user posted image . Jaz sem pa že pet let ozdravljena kadilka user posted image . Smo opustili kajenje, ko smo začeli delati user posted image , no, uspelo nam ni, ampak naredila sem pa vseeno nekaj dooobrega zase, ne? Aja, včeraj sem pa kozarček rdečega vinčka spila, pa mislim, da ne bi smelo biti nič narobe user posted image ? Pivo mi nekako ne gre, morda se danes malo pomatram.

Mandarinca, upam, da bo sobota zate precej lepša kot petek user posted image . Žal mi je, da moraš dajati vse skupaj skozi. Ampak, glavo gor, in naprej, tudi tvoj trenutek bo prišel user posted image . Itak, da boš spet trepetalka, in to precej kmalu, tako da prav, da si testek vzela. Stisni k sebi svojega otročka, ki je včeraj opice oponašal user posted image - očitno postopki so uspešni, vidiš?

Pismo, ste včeraj načvekale, grem zdaj na novo stran, pa raje tole odpošljem, da me ne vrže ven.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
24.11.2007 8:25:25   
Sulfinija
Dobro jutro!

Vsem lep pozdrav.Vidim,da ste že navsezgodaj pošteno načvekale.Mene je sinoči kar vrglo tolk sem bila utrujena.
Pri meni ni nič novega vse po starem,trebuh je še vdno ogromen moj dragi pa me pridno carta.Joj punce kok mam jaz eno veliko željo,.....da bi,.....samo kaj bomo že počakali.
Sedaj sem en lep kup evrov zapravila in naročila preko kataloga eno par lepih stvari.
POzneje me bo moj dragi malo peljal v šoping in en dober čajček,če kavice ne pijem.Sedaj si pa grem vsavit utrogestan in nato malo za iglo prijet.
Danes si bom kuhala špagete z omako iz kozic mjami.Dnevi mi še kar nekam hitro grejo čeprav je dane skomaj tretji dan po ET.

Tkole punce se kaj netkamo,beremo pozneje.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
24.11.2007 8:33:07   
arneja
M.L.B.K, januarja bomo navijale pa zate user posted image .

Abra, saj si videla, da Božiček natančno bere, če si naročila dva, bosta dva user posted image . Jaz mu moram tudi še pisati, da slučajno ne pozabim user posted image . Sem si šla pa prejle hitro izračunat, kdaj bomo mi dobili štručke v roki (ker bo itak šlo vse po sreči, ne dovolim, nikomur besed "če" in "bi" uporabljat, pač pa samo "ko" in "bo " user posted image ) - 28. 8. 2008 user posted image . Toliko osmic v datumu, da mora zadeva iti skozi user posted image . Aja, mami je pa zadnjič kar iznenada izjavila, da bomo imeli fantka, ker ona tako hoče user posted image .
Golg fish, super, da si dobitno kombinacijo dobila user posted image .

Konina, ti samo uživaj v misli, kako si pikici domek pripravljata user posted image . A oranžne zadeve moramo jesti?? Hlačke bom pa tudi jaz za punkcijo in ET rdeče oblekla, pa posteljnino imamo tudi belo oranžno user posted image . Oranžna je barva energije, in me je rabimo veliko, tako da pokupit vse oranžne stvari user posted image .

Barbarela, v torek te bo pričakalo kar več kot dve pikici user posted image . Bosta dala samo eno vstavit? Midva se še vedno nisva zmenila za število.

Abra, Reško in ti se zdaj že bolje poznata, pa si privošči uporabo besed kot je rit user posted image .

Haha, včeraj ste imele pa potem foto-seanso user posted image . Sem mislila, da ste toliko čvekale, ste pa bolj ustvarjale user posted image .

Daisye, hvala za navodilo, menda mi je že danes uspelo odrezan del proti steni obrnit, ker je šlo vse ven user posted image . Ma, nič ne pustim notri, eden foliklček več, pa eden user posted image . Sem pa jaz Reškotu težila, da bi kar celo škatlo Klomifena pojedla, ko sem bila še samo na tabletkah. Je rekel, da bi mi takoj dve napisal, če bi pomagalo user posted image . Tako da Prometrium kar v zmernih količinah uživaj user posted image .

Meeryiana, ne dovoli si negativnih misli. Danes je nov dan, začni in nadaljuj ga pozitivno, prav? Itak, da bo user posted image .

Mišolina, si imela prav, danes sem injekcije že skorajda mojstrsko zmešala user posted image . Zdaj še tisto injekcijo z odrezanim delom k steni flaške obrnem, pa bom sploh noro dobro mešala user posted image .

Pikovit, cistica bo šla danes en-dva-tri stran. Pa user posted image  bo tudi do 28. prišla, ti samo Božičku že zdaj piši user posted image . Saj vidiš, da mu vse punce malo prekmalu pišemo user posted image .

Sayuri, sem začela Menopur mešati šele malo pred 7-o in 7.20 je bil končno injeciran user posted image . Saj počasi se daleč pride, ne user posted image ?

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
24.11.2007 11:27:55   
Abra
Daan!

Moja stopka včeri je bla kar kriza user posted image konina meni se je čist zares rolalo, nisem nobene pesmi rabla user posted image user posted image še vedno imam tak ogromen rdeč flek in prav težko sedim, se kar na stran nagibam user posted image
Prvič je skor nisem čutla, včeri pa user posted image user posted image user posted image se mi je zdelo, da bom kar skupi padla. Ne vem, kako lahko ene to same izvedete. Po včerajšnji izkušnji vas še bolj občudujem. Neki je blo res čudno, se ne spomnim, kakšna doza je bla zadnjič, ali ena ampula al dve user posted image včeri sem dve pokasirala, kar je polna inekcija. Je bil še moj user posted image čist fuč, se je čist zasekiral, kaj mi je naredil.

Ste mele včeri pa res še tečaj iz lepljenja slikic user posted image user posted image user posted image

Pikovit, upam da je punkcija ciste že za tabo in da bo user posted image kmalu prišla. Daisy, pirček za rdeč vinček zamenjaj, pa jo boš mogoče prisililaa, da bo prej user posted image tu. Pa še velik user posted image bogved kdaj boš spet lahko user posted image user posted image

Sayuri, kdaj pa hodite spat, da ste tko zgodnji? Jaz sem ob taki uri še čist v transu, takrat šele dobo zaspim user posted image user posted image
pa hvala za kofe, brez nje ne pridem iz "transa" user posted image user posted image

tassi1, vau, nov avto, sta si ziher tazga družinskega omislila, z velikim prtljažnikom za voziček user posted image user posted image

arneja, zdaj že obvladaš, si že v klubu "taizkušenih". Živčki so se umirili, zdaj se boš že napol v spanju špikala.. Prometriuma jaz nisem jedla, ker ga Reš samo vaginalno predpisuje. Ker pa tista zadeva skoz ven teče in nujno rabiš vložek (jaz sem imela dnevne, pa jih je treba kar fejst menjat) jo tudi precej vohaš ... jaz si tut včasih rada kej preveč predstavljam user posted image user posted image sem pomislila, kako bi to najbrž blo nagravžno po grlu spravt ... user posted image
Bom pa jaz večkot zadovoljna z enim user posted image pa raj za ziher pišem za user posted image user posted image zdaj se poslužujem _rebecine_ taktike user posted image user posted image tvoj datum je pa tut super, mi že mamo enga takega v familiji, no letnica je še s prejšnjega tisočletja user posted image

Sem spet cel roman napisala user posted image zdaj moram pa malo user posted image pa user posted image da bom lahko naslednje dneve bolj na izi user posted image

Lepo soboto! user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
24.11.2007 11:38:43   
barbarela77
arneja, ja nekako oklevava med user posted image  in user posted image user posted image . so mi v bolnici (MB) svetovali enega, češ da sem prvič, da sem mlada (30??? - mlada?) in da naj poskusimo z enim. se bolj nagibam k enemu. bom videla kaj mi bodo rekli v torek.

sulfinija, nekako čutim da se bliža.....user posted image , pa saj veš kaj?! ne bom še izgovorila, sem malo vraževerna. prav? ampak vsi vemo kaj..... user posted image user posted image user posted image

punce, nekaj me zanima. v torek imam transfer (upam, da me prej ne pokličejo in javijo da je kaj narobe. šic, šic črne misli). stanujeva v 4 nadstropju in nimamo dvigala. ali predstavljajo stopnice (kar nekaj jih je) kakšen problem po transferju?
iz bolnice bom itak šla k mami (je doma v pritličju), zvečer pa bi vseeno rada šla domov. saj če je problem, sta se javila dragi in moj bratec da me neseta gor!!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
24.11.2007 11:48:07   
Abra
barbarela77, pozabila sem ti čestitat za jajčka user posted image user posted image zaradi stopnic pa ni nobene panike. Če nisi imela težav po punkciji, jih tudi po transferju ne boš. ET je za nas najbolj enostaven in lušten del postopka. Le dobimo svoje user posted image G se že mora malo potrudit, da ga prav vstavi user posted image user posted image za nas je pa to čisto kot en navaden ginekološki pregled. Ne boš nič bolj fuč, pa tudi pri miru ti ni treba bit. user posted image

(odgovor članu barbarela77)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
24.11.2007 11:57:29   
Sulfinija

sulfinija, nekako čutim da se bliža.....user posted image , pa saj veš kaj?! ne bom še izgovorila, sem malo vraževerna. prav? ampak vsi vemo kaj..... user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa takoj zahtevam,da takoj poveš kaj čutiš?Jaz in moj sma bila malo v šopingu mene je tkole neka čudna slabost prijela kot,da bom tam med policami bruhala,se k sreči sme pol ven pobegnila.Me je pa prejle nekaj v trebuhu ful zabolelo,ko sem malo dlje časa stgala na enem mestu.Samo to je vse lari fari na tole jaz nič ne dam.
Sedaj pa si kuham makarone in polno zelenjave,in morske sadeže preliv mjami no,jaz od ET še sploh nisem jedla mesa sem se kar na morsko hrano vrgla.

Tkole sedaj pa šibam jest.Papa.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 3338
24.11.2007 12:17:35   
barbarela77
sulfinija, da si  user posted image . ampak še vedno nisem izgovorila, he he user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
24.11.2007 12:24:10   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: barbarela77

sulfinija, da si  user posted image . ampak še vedno nisem izgovorila, he he user posted image

Iz tvojih ust v božja ušesa.

LPuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3340
24.11.2007 13:15:00   
pikovit
Dan,
najprej hvala za vaše lepe želje.Je imel danes Reško kar gužvo.Tako,da sem prišla na vrsto šele okoli 9:30.Spunktiral pa mi je 8-9 epruvet tekočine.Se je kar za glavo držal.Poleg tega je še komentiral da je to neke vrste shujševalna kurauser posted image .Ne more preko tega.Poleg tega mi je pa dragi tiščal trebuh in hvala bogu da Reško opazuje tudi našeuser posted image  ker mu je bilo že ful slabo,ko me je gledal.No pa je naš Reško spet komentiral.Veste mi moški nismo tako močni in sposobni.Nam je hitreje slabo in skupaj padamo.user posted image user posted image user posted image No ok kaj pa jaz?Ležim tle gor kot da bi imela pravo punkcijo.6x me je zbodel.A jst sem pa Xsena al kaj?Pa da ne bom samo grajala.Mi ni računal PUNKCIJE CISTE.Mu bom naslednjič prinesla liter kakšnega dobrega vina.
Za enkrat je iz moje strani to vse.Se beremo kaj kasneje.Zdej grem pa počivat.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
24.11.2007 13:24:56   
m.rudovic
user posted image zdravo punce pri meni nič novega danes je 12 dan še zmeraj majhen rjav izcedek opažen pri brisanj tako da ne vem kaj dogaja testa ne upam delati se bojim kaj bo pokazal .
lepo soboto vse vam uživajte kar se da!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
24.11.2007 13:28:31   
pikovit
M.rudovic če se želiš prepričati od danes naprej test pokaže pravilno.Ne skrbi je +

(odgovor članu m.rudovic)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
24.11.2007 13:33:26   
m.rudovic
veš to se lepo sliši ampak se bojim da bo pokazal kontra,IZ TVOJIH UST V BOŽJA UŠESA,KAJ PA ČE POKAŽE --

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
24.11.2007 13:37:58   
Sulfinija
m.rudovic,dokler ni  prave user posted image  je še vedno upanje.Hiter zavij v DM,kjer imajo sedaj nosečniške teste v akciji in ga delaj in nam sporoči vselo novičko.12.dan po Et že 100% pravilno pokaže,meni je drugič že pokazal 8.dan po ET.

LPuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3345
24.11.2007 13:43:41   
m.rudovic
MOJ PRAVI NAJ RAJE POČAKAM IN UBOGA REŠA ON ŽE VE ZAKAJ J REKEL 14 DAN  BOM RJE POČAKALA

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
24.11.2007 13:53:03   
arneja
Abra, a tako zelo te je stopko bolela?? Kaj če te je pa dragi tako čudno pičil? Ma, jaz bom šla kar v zdravstveni dom. A da tako tisti Prometrium ven teče pa še vonj ima user posted image ? A vi, srečneži, enega otročka že imate user posted image ? Jaz sem tudi dopoldan pospravljala, se ne moreš temu izogniti. Stroj pa zdajle tudi pere. Pa kar za dva napiši, ja, da bo bolj ziher user posted image . Saj, veš, ti strički so že stari, kot naš Reško user posted image . A ne bi bil Reško tudi lušten dedek Mraz ali Božiček user posted image ? Joj, upam, da foruma ne bere, da jih v sredo ne slišim user posted image .

Barbarela, tudi jaz sem skoraj bolj za enega, ampak, če pomisliš, kako malo je možnosti in da z dvema to možnost podvojiš - ma, ne vem, še vedno ne.

Pikovit, si me nasmejala user posted image . Ja, nas ima Reško očitno res za Xsene user posted image . Me prav zanima, kako me bo pogledal, ko mu bom za Ketonal injekcijo že v LJ zatežila user posted image . Saj me edino nazija lahko, ni res? In super, da je šla cistica stran, zdaj bo
vse kot mora biti user posted image .

M. rudovič, nič ni hudega in vse bo ok, prav user posted image ? Moraš trdno verjeti v to. In če punce pravijo, da bo testek že pokazal user posted image , hitro v nabavo user posted image .  

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
24.11.2007 13:56:14   
blanč
Zdravo punce.
Joj koliko se v zadnjem času dogaja. Čestitam vsem za nosečnost, dobro prestane punkcije in za uspešno špikanje.
Pikovit in marjetica jaz se vama na žalost ne bom pridružila decembra. Reško dela le do 14 decembra mojauser posted image  pa pride za decemberski postopek prepozno. Zmenila sva se za januar in sicer dephlerine in menopur, kar verjetno pomeni zastonjski postopek, samo jaz verjetno januarja ne bom šla, ker decembra začnem na novem delovnem mestu in bom morala počakati vsaj kakšne pol leta do 1 leta.
Se za nekaj časa poslavljam iz našega foruma in vam želim veliko uspehov in veliko novihuser posted image .
Punce srečno!
user posted image      
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3348
24.11.2007 13:56:34   
meeryana
Kaj se je že dostikrat zgodilo, da pokličejo, pa rečejo, da se niso oplodili? Barbarela77 zdaj sem pa še to začela študirat, kaj če se to zgodi? Jaooooo, hahahah. Eh kaj češ, danes sem sicer boljše volje. Bo kaj bo....pripravila sem se na to, da v vsakem primeru bo o.k.

Vsem želim plusek, če ga ne bo pa tudi ne pomeni nič slabega. Saj ne vemo zakaj je kaj dobro ne? ;)....Tako da, tudi če ni plusa, ne obupat!

LP
M

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
24.11.2007 14:02:52   
Sulfinija
Glejte punce ravno zato sem se jaz na GK zmenila,da so mi dali kodo da sem lepo treji dan poklicala kaj se dogaja.Žal i klinik domov ne kličejo,če gre kaj narobe.Ko sem bila v sredo na eT v LJ sta dve ko smo imele isti dan na punkcijo jokali kot dež ko sta šle ven iz pisarne,sta se mi punci oreng smili.Vse zveste tam,ker je prvo pogovor šele nato sledi ET.

LPuser posted image

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.