arneja
|
Abra, a Prometrium je tako zanič za jesti?? A ga ne pogoltenš dol? Uf, potem se moramo navaditi na vložke za koliko časa? Jaz sem pa ravno mislila, kako fino bo, ko bomo , ko ne bomo nobenih vložkov rabile . No, jaz v bistvu tampone ves čas uporabljam, mi gredo že tako vložki na jetra, tako da me bo motilo. Ampak, če je treba, je treba . Hvala, da si me pomirila, glede kapljic, ki notri ostanejo, čeprav danes sem posesala ven vse do zadnje . Sicer z veliko truda in časa, ampak je šlo . Jaz sem bila včeraj v BTC-ju pa sem mislila po čaj iz malinovih listov zaviti, pa sem si rekla, ma, saj ga bom eno figo pila, in potem nisem šla. Mi moj že tako teži, da je to full šok za telo, da sem zdaj začela sok rdeče pese piti, pa celo malo mesa jesti, pa zaradi tiste grozne popotovalne driske sem še shujšala par kg. Da je to šok za telo, če kar naenkrat nekaj prehranjevalne navade menjaš . Pa še sladkriji se precej izogibam, čeprav ne gre čisto. Pa daj kuglo poišči, no . Gita, zadnjič sem nekje prebrala, da zato kao ne sprejemajo za zamrznjenčke, ker imajo še toliko postpkov letos za pokurit, da dajejo temu prednost, buče trde . Žal. Kind lady, super za krče, otročki očitno res zidajo . Sayuri, morda pa danes pošta pride, ne smeš obupavat , prav? Jadrnica, Pušenjak včasih takšno spusti, da se jaz narežim do konca . Jaz sem pa že pet let ozdravljena kadilka . Smo opustili kajenje, ko smo začeli delati , no, uspelo nam ni, ampak naredila sem pa vseeno nekaj dooobrega zase, ne? Aja, včeraj sem pa kozarček rdečega vinčka spila, pa mislim, da ne bi smelo biti nič narobe ? Pivo mi nekako ne gre, morda se danes malo pomatram. Mandarinca, upam, da bo sobota zate precej lepša kot petek . Žal mi je, da moraš dajati vse skupaj skozi. Ampak, glavo gor, in naprej, tudi tvoj trenutek bo prišel . Itak, da boš spet trepetalka, in to precej kmalu, tako da prav, da si testek vzela. Stisni k sebi svojega otročka, ki je včeraj opice oponašal - očitno postopki so uspešni, vidiš? Pismo, ste včeraj načvekale, grem zdaj na novo stran, pa raje tole odpošljem, da me ne vrže ven.