|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
23.11.2007 20:02:07   
konina
Abra, se strinjam, da je tukaj fajn. Jaz sem že kar malo odvisna od tegale našega čvekanja. user posted image  Ampak slikce mi pa ne gredo od rok. Moram še malo poskušat pa vadit, da ne bom zaostajala. Pa upam, da bo stopka čim manj boleča. Mene rit še kar boli od ketonala, ki sem ga dobila pred punkcijo.

Lp, Nina

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
23.11.2007 20:03:24   
konina
Na, pa me je na drugo stran vrglo. A veš katera pesem mi gre sedajle po glavi?
Men se rolaaaa, v glavi vrti se mi....  user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
23.11.2007 20:11:44   
maja24
Konina men se tut rola ampak vrtel se mi je pa res sam je zej mal bol,sam še nacajte se mi zvrtiuser posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
23.11.2007 20:16:46   
tassi1
user posted image tud jes znammmm!a ni lep

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
23.11.2007 20:36:01   
tassi1

user posted image a bo katera?men jeuser posted image ,mam raje eno ,user posted image   

punce lepo user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
23.11.2007 20:39:28   
maja24
Ja no sej znašuser posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
23.11.2007 20:42:51   
maja24
Sam so res fletne fotke.Tale je dobrauser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
23.11.2007 20:43:33   
maja24
Zej smo pa res ko tamal otrocuser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
23.11.2007 20:46:17   
DaisyE
Takole drage moje, sem se štopala. Začela sem pred dnevnikom in sem šele zdaj vse prebrala! user posted image

Čestitke vsem za dobro opravljene punkcije in ETje.

Arneja, če hočeš v inekcijo čisto vse potegnit (pa ni treba), malo nagni flaško in obrni iglo tako, da bo odrezan del gledal proti steni.

Pikovitek, vidim, da sva v istem zosu user posted image . Menstro bi mogla dobiti nekje 28.11. ampak se je pri reškotu 15. tega meseca pokazal folikelček velik 14 mm. Mi je prav tako napisal prometrium, ampak kolikor jaz sebe in svoje telo poznam, se ne bom dala motit in bom dobila user posted image  čisto po regelcih. In ti praviš, da imamo samo do 28.11. šanse za user posted image  dobit, drugače pa bye, bye postopek? Pri moji sreči mi itak ne bo uspelo. Mah klinc, včasih mi je že vse odveč. Upajmo, da bo.

Lepga večerčka vsem skupaj. A je dons padu že kakšen testek pri trepetalkah?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
23.11.2007 20:57:45   
maja24
kje pa ste a ne bo nobene več ,a ste šle vse žeuser posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
23.11.2007 21:00:23   
DaisyE
Viš maja, jaz sem se tudi ustrašila, da sem vse pregnala.user posted image

Mogoče pa vse slikice iščejo...user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
23.11.2007 21:02:20   
maja24
Mogoče pa res.user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
23.11.2007 21:03:57   
DaisyE
Pol se moram pa hitro odstranit user posted image

user posted image user posted image user posted image

Če sem jih vse odgnala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
23.11.2007 21:07:38   
maja24
Ma tisi nora user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
23.11.2007 21:08:58   
jadrnica
user posted image
evo mene, ja , jaz sem res samo tele slikice cekirala, pa meni v mozili tud ne delajo, sem mogla it na explorerja,  samo smo pa res k eni otroc
grem kr v postlo , te slikce so pa zakon

cau za danes

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
23.11.2007 21:12:17   
DaisyE
Na to pa nimam odgovora
user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
23.11.2007 21:17:14   
DaisyE
Ma ja, jaz grem tud v horizontalo user posted image . Sem čisto neprespana.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
23.11.2007 21:21:09   
kikaa
        user posted image

Sem morala še jaz poskusit, slik'ce so ful lepe! Pa še uspelo mi je...upam

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
23.11.2007 21:21:19   
konina
user posted image Men je bil pa tale všeč! Pacek. No, tudi jaz sem se naučila! Sedaj pa grem lahko spat.

Lp, Nina

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
23.11.2007 21:22:49   
kikaa
user posted image

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
23.11.2007 21:44:11   
maja24
Grem tut jest maluser posted image lahko noč pa lepe sanje

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
23.11.2007 22:08:48   
meeryana
Hej Barbarela77, sem ok, nič me ne boli, tudi mene tu pa tam samo špikne spodaj. Pa fuuuul mam plavi flek od metuljčka, hehe.
Jaz sem ful neki pesimist postala danes....kar strah me je torka, kaj če nebo o.k., bla bla, eh....pa kaj bo potem, pa ZIHER ne bo pa take....ne vem, grem spat, mogoče bo jutri boljše :). Toliko razočaranj je že blo, da si sploh ne upam pomislit, da bi bilo sedaj vse ok, in da bi bila user posted image ...
Lepo spite in hvala za vse lepe besede tukaj....samo ste pa res klepetulje, človek rabi dobro uro, da vse prebere, hehe user posted image

(odgovor članu barbarela77)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
23.11.2007 22:37:03   
Mišolina
Pozdravljene,

najprej Dakec in Šemalo, žal mi je, da postopek ni bil uspešen. Pogumno naprej. Pošiljam vama en velikuser posted image in user posted image za naslednjič.

Punce, ki ste imele punkcijo, čestitam za celice user posted image . Držim pesti, da se oplodijo prav vse in se razvijejo v prelepe blastociste.

Citrončica, tudi meni se je v prvem postopku, ko sem imela stimulacijo z Gonalom (150) zgodilo, da sem od 10 lepih in velikih foliklov (še zdravnik, ki mi je delal punkcijo, jih je hvalil) pridelala samo 4 celice. Zakaj tako, ne vem. Ko pa sem imela v drugem postopku stimulacijo z Menopurjem,  sem imela od vsega začetka samo 6 foliklov, so pa bili nato vsi polni. Sedaj imama spet stimulacijo z Gonalom, sicer večja doza (225), pa bom videla, kako bo. Sicer pa kot pravijo punce, važana je kvantiteta ne kvaliteta.

Rebeca, čestitke za user posted image user posted image .

Martinščica, vse najboljše za rojstni dan user posted image .  Najlepše darilo pa že itak greješ v trebuščku.

Arneja, tudi jaz sem imela na začetku težave z Menopurjem. V primerjavi z Gonalom je bil postopek tako kompliciran, potem pa je šlo. Boš vidla, jutri boš že mojstrica.

Trepetalke, želim vam, da vam dnevi do testa čim hitreje minejo in da ugledate en debeli user posted image .

Sayuri, hvala, ker si me dala na seznam. Podatki, ki jih še potrebuješ - imela bom ICSI in ne IVF (tako mi je dr. Zorn napisal na napotnici), stimulacijo bom pa imela z Gonalom. Aja, pa 32 let sem stara.

LP

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
23.11.2007 22:41:31   
Mišolina
važana je kvantiteta ne kvaliteta.

Ups, sem se zmotla. Važna je kvaliteta in ne kvantiteta!

(odgovor članu Mišolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
23.11.2007 23:00:45   
pikovit
Čer,
vidim da ste že vse odšle spat.Jst se pa psihično pripravljam na punkcijo ciste za jutri.Upam da bo neboleče in da do 28.11. dobim M,da bomo šli v postopek.Dejzica sva v istem zosu ja.Upam da nama rata.Če ne bova pa vsaj z lahkoto,brez pomislekov uživali v PIVU v decembru.Pa tudi če bo kakšen vrček čez.user posted image Marjetka koliko prometriuma pa si moraš ustavljat?1 ali 2 tabl. na 12h?

Vsem puncam veliko sreče in veselja.

Lahko noč

(odgovor članu Mišolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.