Mišolina
|
Pozdravljene, najprej Dakec in Šemalo, žal mi je, da postopek ni bil uspešen. Pogumno naprej. Pošiljam vama en velik in za naslednjič. Punce, ki ste imele punkcijo, čestitam za celice . Držim pesti, da se oplodijo prav vse in se razvijejo v prelepe blastociste. Citrončica, tudi meni se je v prvem postopku, ko sem imela stimulacijo z Gonalom (150) zgodilo, da sem od 10 lepih in velikih foliklov (še zdravnik, ki mi je delal punkcijo, jih je hvalil) pridelala samo 4 celice. Zakaj tako, ne vem. Ko pa sem imela v drugem postopku stimulacijo z Menopurjem, sem imela od vsega začetka samo 6 foliklov, so pa bili nato vsi polni. Sedaj imama spet stimulacijo z Gonalom, sicer večja doza (225), pa bom videla, kako bo. Sicer pa kot pravijo punce, važana je kvantiteta ne kvaliteta. Rebeca, čestitke za . Martinščica, vse najboljše za rojstni dan . Najlepše darilo pa že itak greješ v trebuščku. Arneja, tudi jaz sem imela na začetku težave z Menopurjem. V primerjavi z Gonalom je bil postopek tako kompliciran, potem pa je šlo. Boš vidla, jutri boš že mojstrica. Trepetalke, želim vam, da vam dnevi do testa čim hitreje minejo in da ugledate en debeli . Sayuri, hvala, ker si me dala na seznam. Podatki, ki jih še potrebuješ - imela bom ICSI in ne IVF (tako mi je dr. Zorn napisal na napotnici), stimulacijo bom pa imela z Gonalom. Aja, pa 32 let sem stara. LP
|