![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 23.11.2007 19:03:20
|
|
|
|
Abra
|
Maja24, kaj jte muči? Čudne misli stran! Napila se boš pa lahko šele čez dobro leto ali več če ti bo dal tok časa. Sayuri, zdaj pa ne znam več prilepit že tko mi ta stran ne dela dobro v mojem brskalniku, če pa iz firefoxa kopiram, mi pa samo link da najbrž bi morala vse v enem programu delat, pa se mi ne da zdaj še drugje prijavljat ... Mogoče samo pošte nisi dobila in zamrznjenčki so. Sej veš da niso glih hitri, saj tut račun pozno pošljejo. Sicer pa boš že tko imela velko familijo! Jadrnica, jaz sem si tut prejšnji teden lase pobarvala, si kar ne predstavljam kaka bi bla, če tega par mesecev ne bi počela. Vse je treba delat z eno mero. mandarinca Testek boš pa prav kmalu spet potrebovala. Sulfinija, tudi tebi sem že zdavnaj šlogala, ma nisi porajtala, dokler nisi zvedla, da šlogam No, ta dar sem jaz dobila, od kar sem na RR
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 23.11.2007 19:07:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Moje drage punce. Hvala za objemčke in spodbudo. Res ste fajne. Sayuri, ko bom imela datum za novi IVF ti sporočim, čeprav vem, da boš ti že takrat na drugem forumu med julijčicami a ne? Kdo bo potem nam ostalim puncam urejal tako pregledno razpredelnico? Mam prav punce? Mandarince, pošiljam ti . ŠE MALO, seveda greva naprej. Se bova čez kakšno leto srečali z štirimi vozički. Držim pesti, da bo tako. Lahko pa nama Abra, pove prihodnost????? Nosečke, uživajte, jejte, lenarite, zapravljajte, izkoriščajte svoje .
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 23.11.2007 19:07:41
|
|
|
|
Abra
|
M.L.B.K. si ti tut Sayurino stran s smajliji odkrila? Hvala za lepe želje. Kdaj bomo pa zate spet navijale? Že januarja?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 23.11.2007 19:09:26
|
|
|
|
Abra
|
dakec ti boš urejala seznam , ampak samo naslednjo rundo Sayuri bo mela dost dela na drugem forumu
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 23.11.2007 19:10:18
|
|
|
|
sayuri
|
Abra, hm men delajo normalno tile smejkoti. Mam pa Explorer. Sam z miško kliknem na smajli (z desno tipko), označim kopiraj, grm lepo na tole sporoilo, ki ga pišem , zopet slik z desno tipko in prilepi. Za zamrznjenčke bom pa v ponedeljek vprašala. Evo, tale bi bil tud dober zate maja24 kar odmisli alkohol zda vsaj 8 mesecev. Potem si boš pri dojenju lahko kako pivo privoščila Me smo tukaj, da te tolažimo Punce, men se zdi, da Božiček pravkar bere naše želje. Poglejte ga
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 23.11.2007 19:13:16
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra dakec ti boš urejala seznam , ampak samo naslednjo rundo Sayuri bo mela dost dela na drugem forumu Ne bom kar takole šla. Brez skrbi. Babe babaste. Bi se me rade kar rešile Hecam se . Ma s seznamom ni tolk dela, ker je že nastavljen in samo dodajam stvari, ap je. Je pa res fajn, da vsak dan sproti uredim, ker drugače je za prebrat Sicer pa mislim, da če mi uspe, bom pod avgust sodila. ZM je 30.10. + 7 dni - 3 mesece je 6.avgust. Jep....
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 23.11.2007 19:15:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobri so tile smajliji, ko bi lahko napisala bi vidle, kako se zvaven smejim ko jih gledam. Bom jst tud probala.............čak mal....................... Ja lej ko gre. ..... Abra, jst pisala seznam???? No bomo vidli lp
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 23.11.2007 19:16:03
|
|
|
|
taraji
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra M.L.B.K. si ti tut Sayurino stran s smajliji odkrila? Hvala za lepe želje. Kdaj bomo pa zate spet navijale? Že januarja? Sem odkrila par strani že pred časom, ampak ker sem bolj računalniški "frik", mi je moral možek obrazložiti, kako stvari delujejo, da ti ne nalima samo naslova. Ja, jaz pa grem januarja spet v nove boje in takrat bom res rabila vašo pomoč pri navijanju in držanju pesti. L.P.
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 23.11.2007 19:18:59
|
|
|
|
maja24
|
Sayuri ratal mi je.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 23.11.2007 19:19:08
|
|
|
|
Abra
|
Jaz mam safari, pa ga una stran najbrž ne podpira dobro, mogoče bi morala z miško probat ... jaz sem bolj na komot, na kavču z laptopom Kako lepo, da Božiček bere naše želje in pridno kljuka! Veš, da te nisem hotla skenslat s seznama, ma boš ziher še avgustovskega urejala veš kok bo dela Jaz bi tut bla avgustovka, bi ful rada levčka al pa dva če Božiček natančno bere, bom
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 23.11.2007 19:19:11
|
|
|
|
gold fish
|
Martinščica - vse najboljše še od mene... najlepše darilo pa tako že imaš... Rebeka - za pikici Konina - - a si bila ti danes z možem tam, z eno veliko rjavo vzorčasto torbo - okrog 8 ure? Ne vem, če te nisem videla..... Če sem katero izpustila ni bilo namerno.... sem samo na hitrco preletela.... Sayuri - meni nekaj diši na ..... , prosim popravi na seznamu... jaz sem od danes nova špikarca imam pa Suprefact, ne Diphereline , UZ 7.12 ...... Sem prejšnjič imela Diphereline, pa ni bilo nič...., sedaj prihaja dobitna kombinacija .... Citrončica - hvala, da si mi pustila nekaj zdravil , držim pesti za tvoje pikice.... Zdaj si grem malo mirit roko , ob 22 pa pade špika..... Aja, danes je bilo na GK na UZ vsega skupaj kakih 8 punc , ponavadi je vse polno, še po hodniku zunaj.... Trepetalke držite se.... prav tako vse ostale... Pozdrav.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 23.11.2007 19:20:02
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce jaz pa sem svojega nahecala,da je lsikal moj buši he,he pa mam slikico od drugega dve po Et kok me je razgnalo.In še ena vesela novička moj dragi bo v ponedeljek imel zame dopust jupi kok sem vesela. LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 23.11.2007 19:24:06
|
|
|
|
konina
|
Takole, mi smo se malo odpočili. Sem zaspala kot polh. Malo me še špika tam doli, pa kakšen položaj ni primeren. Ga pa spremenim in uživam ob misli na najini pikici, ki veselo grizeta v maternico in se bosta vgnezdili. Tokrat sem nekak optimnist, čeprav me je groza ponovnega razočaranja. No, ampak saj ga ne bo! sayuri, za tvoj čudoviti seznam, sporočam, da je test 8.12., ampak ker je sobota, dam kri v pon 10.12. gita, hvala, vesela sem, da si se oglasila. Upam, da boš čim prej lahko šla po pingvinčke. Imajo pa menda gužvo s ta dolgimi terapijami in zato ne jemljejo pacientk za zamrznjenčke. Jaz ne kadim, kavi se pa trudim odpovedat, pa imam malo težav. tako, da sedaj spijem kakšno brez kofeina. Če se pa le da, pa nič. Danes nisem. Danes skrbim, da bo vse tako kot treba. Imam rdeče hlačke, pa oranžno rjuho, pa lignje sem jedla, pa veliko oranžnega moram še pojest... Veste kaj, mogoče se mi pa že malo rola!? Lp, Nina
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 23.11.2007 19:24:46
|
|
|
|
Abra
|
Maja24, vidim, da si že boljše volje M.L.B.K. veš, da bomo navijale. Ni vrag, da ne rata. Si že pisala Božičku? Saj si vidla, da že pridno pregleduje sezname
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 23.11.2007 19:25:00
|
|
|
|
barbarela77
|
halo! se oglašam en dan po punkciji. stanje ok, bolečin nimama, včasih me malo pikne spodaj in to je vse. imam pa zelo napet trebuh?! kaj je to? najbrž hiperstimulacija ni, glede nato , da me nič ne boli. upam, da so se najine celice in "plavalčki" lepo združili in da me v torek čakata vsaj dve pikici. ena za vstavit in ena za zamrznit. saj nisem preveč zahtevna, ne? lep večer vsem
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 23.11.2007 19:26:05
|
|
|
|
taraji
|
Maja 24- tebe pa res nismo vajeni, da si takšne volje No, kakršne koli težave že imaš, verjamem, da si močna punca in da jih boš uspešno rešila. Samo zate
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 23.11.2007 19:26:10
|
|
|
|
barbarela77
|
aja, meeryana kako si ti? te kaj boli? se mi zdi da bo torek kar hitro tu in potem bova tudi mi2 greli najine
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 23.11.2007 19:26:50
|
|
|
|
konina
|
gold fish, nisem bila jaz. sem prišla po 9h. Pa so me še na kavo poslali, ker sem bila prezgodnja. So imeli najprej punkcije, potem pa ET. Lp, Nina
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 23.11.2007 19:27:37
|
|
|
|
Sulfinija
|
Barbarela,čestitke za prestano punkcijo.Držim petsi,da je sedaj že v labolatoriju ful velika fešta pa še povrh je še danes petek in začetek vikenda. LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 23.11.2007 19:28:16
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Veste kaj, mogoče se mi pa že malo rola!? A se ne nam vsem? zato pa je tuki tko fajn, ker smo vse
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 23.11.2007 19:36:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravoo Barbarela. Tudi če je trebušček mal večji nč hudga. Držim pesti. Ej Sayuri, sedaj pa bodo zelo lepi ti naši forumi s temi slikicami. Hvala za link.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 23.11.2007 19:39:13
|
|
|
|
maja24
|
Madona ka pa je zej to cirkus
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 23.11.2007 19:53:32
|
|
|
|
Abra
|
Zdaj smo pa toplo vodo izumle, al kaj? bojo tuki samo še slikce Punce, čez dobro uro mi pade stopka. že komi čaka pravi, da to najraj pikne Že cel postopek to čaka, sem mu parkarat rekla, da ene tut v trebuh dobijo, pa se ni pustil motit Mi je pa Reš tokrat rekeu, stopka gre v rit!! Zadnjič mi je na sebi pokazal in reku v mišico , zdej je bla pa RIT
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 23.11.2007 20:00:31
|
|
|
|
maja24
|
Kako pa je zgledal to k ti je ponazoru
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.