|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
22.10.2007 8:25:04   
Bety upa
Pozdravljene vse junijske nosečke!

Jaz bi se vam tudi rada pridružila.....user posted image user posted image sem zagledala že 5 dni pred M (ki naj bi bila danes)....pa še nekaj testov sem naredila do danes in črtice so booj močne.....Tudi občutki so tipični za user posted image  in vse bolečine, slabosti, ješčnost......

G nisem še klicala.....Počakala bom okrog 10.11.,ko bom samoplačniško naredila UZ pregled inče bo vse OK, pokličem G in gre vse naprej,kot mora.....

Imam malo več izkušenj s SS-ji in me je zelo strah vsako minuto.....Živim od ure do ure....od dneva do dneva.....

Uporabljam Prometrij 2x po 200 ml, polovičko Medrola zjutraj in 2x Persen forte. Ne pijem nič kave, ne seksam.....Drugih razvad pa že prej nisem imela.

Po izračunih je moj PDP 30.6.2008 ....

Upam na najboljše. To bo moj četrti otrok pri starosti 42 let.

Srečno vsem do konca!!!

LP

(odgovor članu Cofijana)
Neposredna povezava do sporočila: 526
22.10.2007 8:34:35   
fragola
Čestitke bety upa!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 527
22.10.2007 8:34:57   
marty5
Dobro jutro user posted image

Tu na Obali piha taka burja, da jo čutiš do kosti....brrrrrr.

Drugače upam, da ste lepo preživele vikend - meni se zdi, da smo cel vikend samo jedli user posted image . Joj mene, če se ne bom pazila, me bodo naslednjič pri G samo kregali user posted image .

Kaja08 - bi te prosila, če me lahko popraviš an seznamu. Sem bivša Anonimna pisana pod pdp 2.6. Zdaj sem se odkrila user posted image , G pa mi je pdp prestavil na 3.6.

Kar se starosti tiče - jaz sem stara dobrih 28 let, ko se user posted image  rodi bom že 29, prvega sem pa imela pri skoraj 27ih. Toliko za statistiko user posted image .
Drugače ste v redu? Jaz moram trkati, ampak me gospa slabost ni obiskala že enkaj par dni user posted image . Upam, da je ta hudo za mano. Zdaj čakam 2. pregled 14.11. in predvsem NS 21.11.

Nič, bo treba malo služben mail prečekirat, če se je kaj dela nabralo user posted image .

Se beremo - lep in čim manj zoprn ponedeljek!

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 528
22.10.2007 8:35:29   
fragola
Punce kako ste kaj? Kako ste kaj preživele vikend?

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 529
22.10.2007 8:35:38   
marty5
Aja - bety upa: čestitke user posted image user posted image user posted image . verjamem, da bo vse ok user posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 530
22.10.2007 8:39:39   
beyba
Kaja 08 sej bo na pregledu vse vredu boš vidla. KAr pa se tiče službe, pa ti na žalost ne morem rečt kako bo šlo...banes  se zgodi vse živo, šefi so različni .....
Mene to še vse čaka...

Drugače sem pa stara 28 let

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 531
22.10.2007 8:43:11   
beyba
Aja pa beti upa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 532
22.10.2007 8:45:00   
Anonimen
Jutro.user posted image user posted image user posted image

Evo, kavico sem že spila, zdaj pa se odpravljam k zobarju po napotnico, ker mi je paradontoza zalo napredovala.user posted image  Do zdaj je še nekak šlo, zadnje 3 dni pa grozno krvavim iz dlesni, tak da si še umit ne morem tako kot bi morala.
Se tolažim, da sem na bolniški in bom lahko hodila vsak 2 dan v Lj.
Pa me zanima, če kakšna ve, če ZZZS povrne stroške nujnega obiska stomatologa in vseh obiskov pod napotnico.user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 533
22.10.2007 8:51:14   
fragola
Punce jaz bom imela čez en mesec pa 26 let! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 534
22.10.2007 8:52:11   
fragola
Ojla Taly ma sej si prav boga upam, da bo vse ok z zobmi!
Pošiljam user posted image za srečo!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 535
22.10.2007 8:55:13   
Anonimen
Hvala. user posted image

Februarja bom pa jaz stara 26.user posted image

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 536
22.10.2007 8:55:20   
Anonimen
Bety upa - pozdravljena.

Jaz sem stara 28, bo pa to moj prvi otrok, upam, da bo vse ok.

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 537
22.10.2007 9:00:06   
beyba
Ojal men se je javla bejba, ki proda Angel sound iz primorske, a katero zanima, ker sem ga jst že uspela kupit od ene iz maribora?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 538
22.10.2007 9:02:06   
zp
Jutro,

dobodošle nove srečke nosečke! za vse držimo pesti, da se družimo do konca, zate draga bety upa pa še posebejuser posted image . Jaz se počasi sestavljam skupaj po virozi, izcedek je čudežno izgnil, tako da  se na Dabrostonu nabira prah, včeraj mi je bila pa prvič malo slabo-sem bila kar vesela, ker drugače nimam občutka, da se karkoli dogaja....

Kaja08- za na seznam pa podatki, da je to moja druga nosečnost , stara  sem 33 let. Naslednji pregled pa imam 7.11 in stiskam pesti, da se sliši  srčni utrip malega pikca, pa tudi zate na današnjem pregledu -naj ti hitro služba mine....

lep dan želim,

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 539
22.10.2007 9:07:24   
Anonimen
Moram vam malo pojamrat, ker je moj dragi v službi, pa se nimam s kom pogovarjat. Danes sem kr malo slabe volje. Včeraj me je zvečer zvilo, krči, tko kot pred user posted image , pa celo noč nisem dobr spala, ker sem se bala, da je kej narobe. Danes je sicer ok, vendar se mi zdi, da se mi je povečal beli tok, pa bolj rumen je postal. Tole bo najbrž čudno vprašanje, ampak a je možno, da je od cedevite? Do zdaj sem skoz pila samo vodo, zdaj pa med vikendom cedevito. Bi bilo možno, da sem dobila v telo ptreveč vitaminov.
Naslednji pregled mam čez tri tedne, upam, da bo vse ok.

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 540
22.10.2007 9:09:01   
Anonimen
Kaja08 - vse najboljše na pregledu in v službi.

zp - jaz pa moram jemati dabroston do 12.tedna, tebi so ga dali samo za čas krvavitve?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 541
22.10.2007 9:12:53   
čbela
punce dobro jutro!
prosim za POMOČ!

sem user posted image ...in v čet. sem imela malo rjavega izcedka, in v petek in včeraj....
sm šla v čet. takoj k zdravniku , ker še nisem imala prveda pregleda in je vrečka ok, srček bije....pravi da je za ene to normalno za ene pa lahko ne.....29.10 imam sep....komaj čakam da dobim MK.....upam , vem da bo vse ok...mislim pozitivno...je imela še katera tak icedek-obarvan rjav....sm 7 teden

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 542
22.10.2007 9:15:34   
fragola
Ojla čbela! jaz sicer nisem imela rjavega izcedka ma tle gore je blo dosti govoro o tem, baje da je treba počivat ti bo bolj pomagala katerea k ga je imela!

Srečnouser posted image !

(odgovor članu čbela)
Neposredna povezava do sporočila: 543
22.10.2007 9:26:49   
zp
nya- za cedevito mislim, da nima posebnih vplivov, krči naj bi pa pomenili, da se maternica širi,... danes je pa že ok, a ne? Dabroston sem pa jaz že v 1. nosečnosti nehala jemat takoj, ko se je nehal krvav izcedek, pa je bilo vse ok... takrat so me malo prestrašili stranski učinki, čeprav moja G pravi, da absolutno ne škoduje,  razumela pa  sem jo tudi , da v bistvu pomaga samo v 1% primerov, da ne pride do splava (samo v primeru redke insuficience rumenega telesca-naj me katera popravi, ker nisem za zihr kuga tocno je to), tako da naj bi bil bolj blažev žegn- v smislu- poskusimo pač vse, da se nosečnost ohrani... nekateri G ne verjamejo v Dabroston in ga sploh ne predpisujejo, med drugimi dr. Pušenjak...

Če ti je G predpisal jemanje do 12. tedna je najboljše da kar jemlješ, pa veš da si vse za svojeuser posted image  naredila..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 544
22.10.2007 9:29:09   
*Mojca*
slovenka, tudi mene so vprašali če bi ga obdržala....jasno da bi ga!!

Taly, jaz bom tudi februarja 26 user posted image
Kar pa se tiče parodontalne bolezni je žal značilno da se med nosečnostjo poslabša user posted image .

Bety upa: čestitke user posted image user posted image , boš videla da bo vse ok!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 545
22.10.2007 9:29:41   
Anonimen
zp - hvala, sej malo boljše je, ampak strah je bil pa vseeno prisoten. Zdejle grem pa v službo. Fajn se imejte.
Pa kaj čvekajte, preberem pop.

(odgovor članu zp)
  Neposredna povezava do sporočila: 546
22.10.2007 10:04:05   
tweetek
jaz mislim da se moramo čim manj sekirat, pa bo... Nya mene tud krči vsake toliko časa obiščejo pa sem prebrala v "new pregnancy and birth" da je to čisto normalno in da je problem samo če so skoz in zelo hudi... Tako da nič se bat user posted image Ja čestitke Bety upa.  Jaz sem nekje vmes med vami po starosti, sem 26 stara, ko se bo user posted image rodila bom pa 27. Sem bla pa prav vesela ko me G ni vprašala "ali ga boste obdržali" ampak "bomo rodili, a ne?" . Se mi zdi veliko bolj pozitivno....  Punce, a ve pijete kavo? Jaz sem se ji odpovedala ker sem na enih ameriških straneh zasledila da "še ne vejo če škoduje" in da jo odsvetujejo ozr priporočajo brezkofeinsko, ampak jaz jaaaako pogrešam svoj kofetek... A mislite da res škodi če enga na dan spiješ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 547
22.10.2007 10:05:02   
lonapo
živjo, junijke!
Sem spet dva dni frej in s sinčkom uživava sto na uro, sedaj greva v trgovino, po material za kosilo.user posted image

Sem stara 28 in to je moja 2. nosečnost, morm potrkat, da zaenkrat nimam nobenih krvavih izcedkov, tudi v prvi nos. jih nisem imela.
Komaj čakam prvi pregled, da vidim, če je vse ok, zredila se nisem še nič.

Pozdravljene vse nove user posted image  in držim pesti za vse, da bo vse uredu!

Uživajte v tem mrzlem dnevu.

Lonapo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 548
22.10.2007 10:11:56   
murkica
Slovenka- Ja tudi mene je najprej po telefonu vprašala če ga želim obdržati. Sem bila tako šokirana, da sem jo kar dvakrat rekla kaj me je vprašala.

Drugače pa sem jaz stara še 22, ko bom rodila bom 23. No sej tudi meni se ne zdi, da sem ful mlada, glede na to, da je moja mama imela takrat že dva otroka in jaz sem bila kot drugi otrok stara že 2. leti. Ampak je res, da je sedaj veliko mamic, ki so že blizu 40., tako da verjamem, da se ji potem jaz zdim mlada.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 549
22.10.2007 10:37:40   
tweetek
Pridna sta da sta pripravljena na bebico pri vajinih letih. user posted image Dosti ljudi bi ga še "žuralo"... Moja mami je bila tud 22 ko je imela prvega otroka, jaz pa pet let zaostajam pa me imajo za "mlado mamico" - čeprav poznam pa eno mami ki je stara 19 let in ima 1.5. let staro punčko. Zanosila je sicer po nesreči ampak je zdaj zelo srečna in ima prav ljubko družino, poleg tega pa tudi pridno študira. Tko da so tud  zelo mlade mamice lahko super user posted image ... Ja tale vprašanja "a ga boste obdržali" se men tud zdijo malo mimo... A katera ve, a so to dolžni vprašat?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?