slovenka
|
joj, danes ste pa pridne junčice. Jaz imam toliko dela, da samo občasno priletim do računalnika. Ja, tudi meni se zdi, da bi lahko kako drugače vprašali, če ga želimo. Oziroma se mi zdi, da že jaz sama potem ne bi rekla, da bi rada pregled, ampak splav... Verjetno sem preveč zgodaj poklicala, pa še jim ni bilo do novih Bom videla, kako bo moja ginekologinja. Tako po forumu ni kaj preveč hvaljena in če bom imela na pregledu občutek, da sem ji preveč, bomo vidli, kaj bo, bom šla h kakemu drugemu G. No, jaz pa ravno sedaj čutim, da je idealni čas za Verjetno ni toliko odvisno od let kot od situacije, veze... Jaz pri 22 nisem imela resnega fanta, živela sem v tujini... bolj tako po vetru sem se ravnala, sedaj pa so tisti časi mimo in komaj čakam, da bom imela kaj trebuha, da bom lahko šla po nosečniške oblekice, pa po stvari za dojenčka Saj glede tega me itak vse razumete, a ne? Je pa moja prijateljica rodila pred 2 letoma, je stara isto kot jaz in je rekla, da so ji v porodnišnici vsi govorili 'naša mlada mamica'. Tako pač je danes, ta doba se viša. Smo pa itak da vse še mlade. Lep dan še naprej... držim pesti za vse, ki imate te dni preglede. Sporočite, kako bo. aja, pa morda za seznam - moja 1.
|