|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
20.10.2007 16:02:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: busybee882006

Hrošček je trenutno velik 0,48 cm in datum pororda je trenutno 8.6..

To je moja 2. nosečnost.

(odgovor članu busybee882006)
  Neposredna povezava do sporočila: 476
20.10.2007 16:02:36   
rozica984
živjo punce!
Jaz imam eno prošnjo. Sem že sama skopirala seznam nosečk in se vpisala na seznam, pa vidim, da me na zadnjem seznamu spet ni. Pa bi prosila Kajo08 da me doda na seznam, če že ne more veljati tisti, v katerega sem se sama vpisala. Pdp je 13.6, prvi pregled imam 26.10. Je pa to moja prva nosečnost.
Pa brez zamere! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 477
20.10.2007 16:06:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Eviii RR

kot moderatorka seznama nosečk in mamic vas naprošam, da določite eno izmed vas, ki bo skrbela za ažuriranje seznama nosečk. ker ste šele na novo odkrile svojo nosečnost in vem, da še marsikatera ne bi želela razkriti svojega prelepega stanja drugim, vas naprošam, da mi seznam posredujete, ko boste za to pripravljene. lahko na zs ali pa kar na seznam nosečk.

Rožica 984 - je Kaja08 potrdila, da bo ona ažurirala. Morda je spregledala, sem pa prepričana, da te bo dodala in tudi tiste, ki niso, ali imajo kakšen napačen podatek

(odgovor članu Eviii)
  Neposredna povezava do sporočila: 478
20.10.2007 17:33:03   
nInAzWeRiNa
živjo danes pa sem občutla strah ker sem dobila rjav izcedek in bolečine, takoj sem klicala na urgenco kjer so me pomirili mi svetovali počitek ali pa da pridem na pregled, res me je strah da bom izgubila tole mojo čudežno pikicouser posted image  ampak morm bit pozitivna sploh zdej, lp vsem

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 479
20.10.2007 18:05:51   
*Mojca*
Evo, pri naju vejo vsi. Eni so bili veseli, drugi najprej presenečeni pa potem veseli, skratka, lušno je bilo. Sem vesela da je to za nama user posted image

Dejte mi povedat kako je s sexom med nosečnostjo? Ja ali ne? Prebrala sem svašta, od tega da ni priporočljivo, do tega da je koristno. Vaša mnenja?

Pridne bodite in pazite nase v teh mrzlih dneh!

Mojca

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 480
20.10.2007 18:24:54   
nInAzWeRiNa
ja midva sva mela včeri spolni odnos po stotih letih in mi je zdravnica rekla da je lahko tut zarad tega pršu rjav izcedek, tko da mi je kr žou glede na to kok sm se prestrašla,sexal ne bomo spet neki časa- no jst usaj za mojga bom že drgač poskrbela
lp

*najin sonček Teja*

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 481
20.10.2007 19:38:59   
Anonimen
Glede seksa je pr nas takole:Moj bi rad jaz mu pa ne dam,ker ne čutim nobene želje.Saj se mi smili ampak ne morem si pomagat.Tak pač je,čeprav sva imela pred nosečnostjo redne spolne odnose skoraj vsak dan.Čakam na obdobje,ko me bo prjel pol se pa nej raje pazi.Zdajle sem se tak fajn napapala.Komi čakam sredo,ko imam ultrazvok,da vidimo,če sta še 2 srčka.

Neposredna povezava do sporočila: 482
20.10.2007 19:47:08   
kodrana
ojla.

*Mojca* gleed seksa.. ni prepovedan, če nimaš rjavih ali krvavih izcedkov. meni pa paše seksat, kadar mi ni slabouser posted image . takrat izkoristiva. jaz mislim, da če ti paše in jE nosečnost zdarva, zakaj pa ne?

nInAzWeRiNa lepo počivaj in nič se živcirat. če ej pikica zdrava bo leo ostala na svoejm mestu.. če pa ni, pa itak nimaš moči.. v večini primerov ti izcedki se ne končajo s splavom, tako da el pogumno. vse bo ok.

žanka jaz sem tud sita, kot bobenuser posted image . komaj čakam tvoj pregled. da boš vidla že dve veliki pikici. user posted image

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 483
20.10.2007 21:05:21   
Anonimen
Ojla

Kako ste kaj? Tudi jaz sem se ravno najedla, kr mal preveč. Upam, da mi ne bo spet slabo. Če nč ne jem, mi je mal slabo, če pa preveč, pa tud. Ma nkol ni prav.

Danes je bil kar lep dan, vsaj pri nas, sam mal je blo mrzlo. Drgač sm pa kr uživala.

nInAzWeRiNa - se pridružujem kodrani, men je g rekel, da se ss dogajajo takrat, kadar je gensko kaj narobe. Tko, da ne se sekirat.

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 484
20.10.2007 22:18:47   
Shani
Danes sem si spremenila svoje ime iz jurka6 na Shani. Bi prosila če me lahko popravite na seznamu. Se ne znam sama.

Drugače pa jaz nimam čisto nobenih slabosti in še tisti znaki katere sem imela ko naj bi prišla M jih ni. Edino kar opazim je bolj trd trebuh.
Mi je kr mal čudno, ker prejšnjo nosečnost sem imela skoz slabosti, no nažalost se je končala z SS.
Glede seksa pa pravijo, da če je vse ok potem ni panike, verjetno bom počaka do pregleda, da mi potrdi kako je.

Danes je pa bil res tak hladen dan in sam upam, da ne bo letos zima huda, ker bomo nosečke celo zimo in bi rajše imela bolj milo.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 485
20.10.2007 23:29:53   
nInAzWeRiNa
hey punce hvala za spodbudne besede- je že bolš, drugač se pa strinjam s tabo shani, zdej grem pa zvezdice štet, lahko noč,
lpuser posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 486
21.10.2007 9:21:42   
Anonimen
Jutro. Kako ste kaj? Kaj utrujene, zaspane?
No, jaz bom zdaj šla domov, ker moram volit, pa na kosilu bom ostala kar pri mami in očitu, ker mojega ni doma, je šel na tekmovanje z godbo v Novo mesto. In sem posledično vstala že ob pol 7, ker sta prišla še 2 kolega na kavico. Jaja pri nas se lahko kadi, pa so skoristili priliko.user posted image

Lepo nedeljo vam želim vsem skupaj, pa lepo gledanje skozi okno v poplesavanje snežink.

Neposredna povezava do sporočila: 487
21.10.2007 9:21:56   
Anonimen
Dobro jutro user posted image

Kako ste kaj danes? Jaz sem spet zelo težko vstala, drgač je pa kar ok, razen tega, da me še vedno ful prsi bolijo.
Sicer pa sem se že navadila, samo zjutraj čutim, predn vstanem, pol pa itak pozabim. Mogoče mam dobr nedrček.

Ja, mrzla bo ta zima, če se bo tko nadaljevalo. Jaz imam sicer rada sneg, vendar bi mi ogovarjala lanska zima.
Sicr pa, glavno je, da smo user posted image , se ne smemo pritoževat nad vremenom.

Neposredna povezava do sporočila: 488
21.10.2007 9:24:08   
*Mojca*
Dobro jutro!
Hvala za odgovore glede seksa. Mene kar razganja, ampak bom raje počakala do pregleda.

Lep dan vsem!

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 489
21.10.2007 9:31:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Dobro jutro!
Hvala za odgovore glede seksa. Mene kar razganja, ampak bom raje počakala do pregleda.

Lep dan vsem!

Aja, seks pa to.user posted image  Ni ovir, razen takrat, ko me začne dol tiščat.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 490
21.10.2007 10:46:27   
slovenka
punce zdravo,
kaj mene vzamete med sebe? sem ravno včeraj zagledala user posted image . Sama sem si izračunala pdp 25.6. datuma pregleda pa še nimam določenega. Sicer se šele navajam na to novico, a si zelo želim, da sem vse do junija z vami v pričakovanju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 491
21.10.2007 10:48:16   
*Mojca*
seveda te vzamemo slovenka!

Dobrodošla user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 492
21.10.2007 10:50:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka
kaj mene vzamete med sebe?

Itak. Več nas bo, več bo možnosti za čvekanje.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 493
21.10.2007 10:54:48   
*Mojca*
nya samo če bomo preveč čvekale bo non stop dež user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 494
21.10.2007 10:58:06   
slovenka
potem se bomo v materinskih šolah že vse poznale, a ne? user posted image user posted image  Malo berem za nazaj, kako ste bile tudi ostale v 5. tednu kot jaz sedaj... user posted image  Ampak tedni bodo kar šli, ne? joj, sploh si ne predstavljam, kaj vse me še čaka... pa ko tam do novega leta še ne morem nikomur povedati - no razen domači vedo, pa so pod prepovedjo širjenja, a ne vem, če bodo res vsi molčali... Kaj ve ste vsem povedale, žlahti, v službi...?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 495
21.10.2007 11:02:11   
Anonimen
Pri men ve sam ena dobra prijateljica in nihče drug. Doma bova povedala po 2.pregledu al pa po nuhalni, v službi ne vem, prijateljem pa ko bo naneslo, seveda potem, ko bodo naši - domači že vedeli

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 496
21.10.2007 11:08:14   
*Mojca*
midva sva tako navdušena da sva povedala že kar vsem user posted image
Malo me je strah da bi šlo kaj narobe, ampak upajmo na najboljše ne?
Prvi pregled imam 12.11. in vem da ne bi zdržala do takrat.
Glede službe se jaz ne sekiram ker delam v državni službi in nam nič ne komplicirajo user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 497
21.10.2007 11:22:00   
Anonimen
Sej jaz tud delam v državni službi, sem pa zaposlena za določen čas - nadomeščanje na bolniški - in se nikoli ne ve. Delavke naj še ne bi bilo z bolniške, vendar... Upam na najboljše.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 498
21.10.2007 11:24:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

nya samo če bomo preveč čvekale bo non stop dež user posted image

Izrek ni 100% potrjenuser posted image . Glavno, da se čveka, vsak izgovor je ok.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 499
21.10.2007 11:24:46   
slovenka
jaz sem tudi v državni službi, pa za nedoločen čas imam, samo povem jim ne zaradi tega, če bi šlo kaj narobe, ker jim ne bi potem vsega razlagala. Imam pa ful fajn šefa, bo ziher vesel, ko mu bom povedala, čeprav bo malo brez moje pomoči, pa kup sodelavk mi nonstop govori, kaj še nisi na porodniški... Take zadeve, samo vseeno bom počakala, ko bo vse bolj gotovo.
Doma pa sva povedala, ker tudi če bi šlo kaj narobe, gotovo ne bi mogla mimo tega tako, kot da nič ni bilo.
Ampak seveda, vse upamo na najboljše in da bomo same dobre novice okrog govorile.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?