|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
22.10.2007 17:29:09   
Anonimen
Jaz sem tud fuulll zaspana, si bom zdle neki za jest nardila, pol grem pa mal ležat.
Kaja08 - sem vesela zate, da je bilo vse ok na pregledu. Za službo se pa ne sekiraj, vse se bo uredilo, boš videla.

Danes je en tak zaspan dan.

(odgovor članu pikica_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 576
22.10.2007 18:05:56   
Shani
Kaja08 user posted image user posted image user posted image za pregled.

Čbela jaz sem imela rjavi izcedek en teden nazaj in sem zato šla takoj do G in mi je rekla, da je na začetku pogosto, da je rjav izcedek in da ni panike, sem ga pa mela res malo in zdej nič. Če se ti ne bo ustavil bi pa jaz G. mal težila, da te bolj pogosto gleda.

Vidim, da imate kar večina že prave nosečniške znake, no pri meni pa zaenkrat nič, niti slabosti nimam. Počutim se kot, da ni nič samo trebuh pa je bolj napet.

Danes sem tudi sama povedala svojem šefu in ta teden bom kr povedala še glavni šefici, ker sem imela prejšnjič SS mi je G priporočila, da če se bom kej počutila slabo naj grem na bolniško.

No to je moja 3 nosečnost in doma imam že 6 let starega sina in stara sem 32.

Nove nosečke ČESTITKE in dobrodošle.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 577
22.10.2007 18:07:06   
fiesta
živjo junijčice

joj kok ste načvekale medtem ko me ni bilo nič na spregled...
bety upa, murkica, slovenka in ostale nove članice dobrodošle
Kaja08user posted image za pregled,
cofijana - če se ne motim imaš danes pregled. držim pesti, pa sporoči čimprej, da me ne bo konec od radovednosti

jst sem po dolgem času na RR-ju. v pon popoldne sem se začela slabo počutit, sem dobila vročino, pa bruhala. jao, jao. ne smem pomislituser posted image najhujše pa je, ker ne vem al sem staknila kšn virusek al je to zaradi user posted image    še testiram, sporočim, ko bom dognala user posted image zaenkrat sem ok.

midva tudi nisva imela namena povedati za user posted image nikomur do prvega pregleda, a zaradi izredne situacije ta teden sva bila prisiljena povedat tašči in tastu pa svakinji, ker živimo pod isto streho in jih je moje bruhanje prav skrbelo user posted image moji starši in ostalo sorodstvo ter šef pa zvejo po pregledu.
user posted image vsem mladim user posted image . jst vas občudujem, da se tako med študijem odločite za user posted image .
jaz sem stara 26 let, ko bom rodila pa 27, lohk da me preseneti pa še v 26-em. user posted image
sem zaposlena za določen čas, ma se zaenkrat s tem ne obremenjujem. sam da bo user posted image ok.

no pozdravček od mene in se še kaj beremo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 578
22.10.2007 18:39:19   
*Mojca*
Oj punce!

Evo mene iz službe. Danes se mi zdi tak turoben dan, nič se mi ne da, počutim se ne najboljše, nimam apetita, pa še spodaj me nekaj špika. Pika pa I pa ena kolegica. Septembra je rodila sinčka in od takrat je požrla vso pamet tega sveta. Ful jo imam rada in vse, ampak danes mi je stopila na živec. Me kliče in jaz ji pojamra da nisem taprava in da me nekaj špika. Začne se zasliševanje kaj sem včeraj jedla. Ja rižoto z jurčki. Joooooj pa kako si lahko!!! Pol zraven solata. Lepo te prosim, kje imaš glavo da ješ solato, solata je špricana, jej raje radič (a radič pa ni al kaj). Zvečer sem pojedla 5 mandarin. Ma kako lahko ješ mandarine ki imajo tolko kisline. Pa vodo si pila, upam da ne iz pipe, ne ne iz steklenice....jooooj še slabše. Da slučajo ne bi  jedla: pomaranč, mandarin, banan, hrušk, gob, solate,....ja p.... kaj pa naj pol jem?? Zrak??
Res sem nasikana, pa še dragi je neki slabe volje ker ima izpit....komaj čakam da se konča ta dan! user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu fiesta)
Neposredna povezava do sporočila: 579
22.10.2007 19:11:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Da slučajo ne bi  jedla: pomaranč, mandarin, banan, hrušk, gob, solate,....ja p.... kaj pa naj pol jem?? Zrak??

Jaz sem vprašala g, česa se ne sme: surovega mesa, plesnivih sirov, aja pa solato je treba dpbr oprat zarad mačk. Drgač pa jaz se bom poskušala temu odpovedat, drugo pa jem kar mi paše. Najboljš da živimo od vode, aja vode ne, no maš prav od zraka, pa še ta je onesnažen.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 580
22.10.2007 19:16:55   
*Mojca*
Pozabila sem dodati da se ne sme tudi kostanja, čokolade, tortic, sladoleda...ehhh
od vode pa pride v poštev prekuhana, se pravi čaj, ampak pozor...ne sme bit iz trgovine, samo domač user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 581
22.10.2007 19:25:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Pozabila sem dodati da se ne sme tudi kostanja, čokolade, tortic, sladoleda...ehhh
od vode pa pride v poštev prekuhana, se pravi čaj, ampak pozor...ne sme bit iz trgovine, samo domač user posted image

Kostanj jedla v petek, čokolado v soboto, torto včeraj, sladoled - ups tega pa res še nism kar sm noseča. Pijem pa vodo iz pipe, čaj sam zjutraj, pa za kavo jo prekuham. user posted image  Dej naslednjič vpraš to tvojo prijateljico, če je bla njej nosečnost v veselje, k sklepam, da ne. Sicr pa mene tud špika, pa včer zvečer me je kr precej zvilo, kr konkreten krč, pa pravi zp, da je to normalno. Po moje je tko, včasih se ful dobr počutiš, spet kasneje malo slabše. Ma bo že, glavno, da smo user posted image , mamo vsaj izgovor, da smo tečne.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 582
22.10.2007 19:27:25   
*Mojca*
hehehe ja ta izgovor vedno užge user posted image

Jah, sej tudi med nosečnostjo je bila pametna, zdaj pa prav pretirava. Mislim da bo boljše če bomo sproščene kot če se bomo neki obremenjevale s takimi bedarijami. Sem že boljše volje user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 583
22.10.2007 19:37:21   
Anonimen
Itak, hitro na en sladoled s čokoladnim prelivom, al pa na en hamburger v mcdonalds, al pa banana split z velik smetane in čokolade. user posted image

Pa bo stanje 100% boljše. Če ne, bo pa 10dag čokolade tud dovolj.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 584
22.10.2007 19:39:19   
Anonimen
JAo ,jao.....spet sem krvavela,sem se naročila za nov pregled,čez pol ure,pa sem začutla kako se mi je nekaj ulilo,pogledam kri............takoj pokličem moža in mu rečem,to je konec.........pa še ni konec,bila pri ginekologinji,videla ponovno samo GV premera 15 mm in rumenjaček,brez ploda,baje je to še normalno,čez par dni pa bomo videli ali se veča in kaj se dogaja,nikjer ni videla iz kje bi krvavela,rekla je samo to ,da moramo čakat......groza to čakanje......čist sem na psu.....prebava mi dela 100 na uro...skoz sem na wc-ju.Drugače pa bom stara 32 let in imam dva sinkota,starejši je star 4 leta malček pa je star 13 mesecev. Punce mejte se lepo,pa nobeni ne želim da sproba moje dogodivšče,mejte se Lunca14

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 585
22.10.2007 19:46:28   
Anonimen
Držim pesti Lunca14, da bo vse ok. Sem ti poslala tud zasebno sporočilo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 586
22.10.2007 19:50:00   
*Mojca*
Lunica14 tudi jaz držim pesti zate in pikico!!!

nya samo bom šla res v mcdonald's  na en mcsundae user posted image , tisti z dvojnim čokoladnim prelivom user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 587
22.10.2007 19:54:29   
Anonimen
Jaz sem šla v soboto na 2 cheesburherja, pa en pomfri. Super je blo. Pa pravijo, da vsaki nosečnici zapaše.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 588
22.10.2007 19:58:38   
kodrana
Lunca14 držim pesti. če te kaj tolaži, je bila pri meni g.v. velika 17mm in lepo viden rumenjakov mehurček, pa sem bila noseča 6T in 5dni. g. je rekla, da je vse ok. imam tudi daljše cikluse. sedaj sem noseča 8T 3dni. slabo mi je še vedno, prsa napeta. pregled imam pa jutri teden. verjamem v srečen izzid. držite pesti.

glede hrane. jejte kar vam paše. čim bolj pestro. in zakaj ne bi jedla čokolade, če mi paše?! zelenjava in sadje so pa zdrava. ne vem, zakaj so eni tako, hm, kako bi rekla, pametni in nemni ob enemuser posted image user posted image . samo fajn se je izognit surovemu mesu-tatarski biftekuser posted image , pa prekajene zadeve.. dobro oprat sadje in zelenjavo, ne plesnivega sira. jaz jem, kar mi paše. že zato, ker mi ne paše ravno vse in imam včasih čudne želje. user posted image  
lepo nočko vsem.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 589
22.10.2007 22:33:24   
nInAzWeRiNa
tudi jst sem šele 22 in sem popolnoma preskrbljena na svojem leto in pol, mogoče se komu zdim mlada kar me sploh ne moti živim svoje življenje s svojim dragim zdej pa se nama bo pridružil še nekdouser posted image ... mene je tut vprašala "boš rodila"-jst pa seveda! user posted image pomoje vpraša da ve v kero smer more pol it z napotki če se kera odloči za splav ji pač razloži za to če pa ne te pa naroči na pregled.
čbela tut jst sem mela v sob izcedek kr ornk in sem totalno zapaničarla drugač je pa možno da je blo to zarad odnosa prejšnji dan, ker sem se jst tok dobr počutla da sm rekla greva pazljivo probat-baje je tam dol vse še tok bolj prekrvavljeno in je možno zarad tega tko mi je rekla dr. lahko je blo pa tut kej druzga , zdej sem za enkrat spet ok, lp

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 590
23.10.2007 8:01:07   
slovenka
punce dobro jutro. jaz sem vas že prebrala za včeraj popoldne. Čestitke kaji za dobre rezultate testa user posted image user posted image user posted image jaz moram še počakati na to. Lunca, držim pesti, da se vse dobro izteče, sigurno pa je težko čakati. Glede te hrane, jaz sem prebrala, da menda tudi ni dobro jesti jeter in takih paštet, ne vem... sicer sem tudi jaz za to, da se čimbolj normalno naprej živi. Jaz edino sedaj bolj pazim, da sploh jem. Včasih sem imela toliko dela v službi, da ves dan nisem jedla, ampak to menda sedaj ni dobro, tako da sedaj poskrbim, da si zmeraj kaj prinesem v službo. Tako sem pridna. user posted image Sicer pa jaz nimam nobenega odpora do hrane, nič ne opažam, da bi mi kaj bolj ali manj dišalo kot prej. Verjetno je še prezgodaj ali kako?
Sicer pa, kaj veste, kdaj je kaj običajno, da se začnejo slabosti?

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 591
23.10.2007 8:02:09   
Anonimen
Dobro jutro,

danes je spet en turoben dan, pa ga boomo pregurale, kajne? KOmaj čakam, da končam s službouser posted image , pa še začela nismuser posted image . Bi šla kar nazaj spat. Kriza. Ma bo že, v glavnem, želim vam en lep dan, če že ni sonca, si ga pa zamislite.

Neposredna povezava do sporočila: 592
23.10.2007 8:03:17   
Bety upa
Dobro jutro...user posted image .

Tistim,ki krvavite držim pesti, da se vse čudežno umiri in nosečnost napreduje..user posted image ..Nobena krvavitev ni dobra. Vedno obstaja sum, da grozi splav. In če se je splav začel, ga je nemogoče ustaviti (Pušenjak). Lahko pa krvaviš iz kakšne žilice v nožnici, ki nima zveze s plodom. Vse je možno. Previdnosti ni nikoli preveč.user posted image

Glede na to, da ste vse večinoma zelo mlade, se ni bati, da bi ss-ji bili pogosti.user posted image Bolj so izjema v bistvu. Ker ss nastopi, če plod ima genetsko napako, ki je tako huda, da jo tudi telo prepozna. Naravna selekcija.

Jaz sem prvega otroka imela pri 21.letih. Nisem se pazila prav nič in kar težke čase sem preživljala, pa je otrok vseeno lepo zrastel. Narava naredi vse, da se življenje nadaljuje in za ss mora biti res tehten razlog. Poznam primer, ko je ženska imela izvenmaternično nosečnost, jajcevod je počil in otročiček se je vgnezdil na črevesju, kjer je tudi zrasel do poroda. Prav neverjetno.user posted image

Lahko vam povem, da prav nič ni luštno imeti vedno prisoten strah, ali bo vse OK, ali pa ne...

Lep dan želim...user posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 593
23.10.2007 8:16:21   
Kaja08
Dooooobro jutro. user posted image  - sem jo sicer že popila, samo še ni prjela, ker sem še vedno takooo zaspana!!
Hvala vsem za čestitke in dobre želje. Včeri sem skoz gledala slikce, dons sem jih pa raje doma pustila, da ne bi v službi skoz predal odpirala in jih ven jemala. Čeprav mi je pa zdej že žal, ker bi prav z veseljem spet mal pokukala user posted image
Glede hrane pa tko - jaz sem G vprašala, če moram zdej kaj bolj paziti na prehrano in črtati določene stvari, pa je samo zavila z očmi in rekla, da naj ne kompliciram in jem tisto, kar mi paše. Tako da....jemo VSE! Edin zjutraj mi kar slabo rata, ko odprem hladilnik in zasmrdi ven poli salama..ojojojjj....
Moram pa rečt, da se mi je kar skala odvalila od srca, zdej ko direktor ve. Vsaj nimam občutka, da lažem - je vsaj vse jasn in odkrito! Me pa zanima, kdaj bojo sodelavke izvedele - povedala sem samo eni, ki je tudi user posted image . Ostalim bom pa povedala čez kakšen mesec - če ne bojo že same do takrat ugotovile!
A vas tud že kaj hlače tiščijo? Jaz jih sploh ne morem met več zapetih. A ni še mal prezgodi??
U, dons sem pa se razpisala user posted image  lp

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 594
23.10.2007 8:35:57   
slovenka
no, vsaj pri meni bi bilo prezgodaj za premale hlače. Tako na začetku to gotovo ni zaradi user posted image , ampak prej zaradi kake napetosti, zaprtosti ipd. Jaz sicer imam težave z zaprtostjo te dni, pa tega prej nikoli nisem poznala. hm, ampak to ni glih nek velik problem user posted image

Bety hvala da si nas malo opogumila glede ss. tudi mene so presenetile tako visoke statistike glede tega user posted image Držim pesti, da se vse kot ena garda držimo skupaj vse do junija, pa še potem naprej

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 595
23.10.2007 8:44:52   
fragola
Punce dober dan vam želim! Sem tudi danes zelo zaspana ma bo že, sem pa vesela, ker nimam nobenih slabosti le občasna špikanja! Upam, da ne bo slabosti do konca!
Lačna pa tudi nisem kaj pretirano, včerej je moja mami me rd in sem pojedla malo tiramisuja ma sploh mi ni nevem kako pašal!
Pa vi drage punce kako ste kaj?

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 596
23.10.2007 9:59:52   
lonapo
JUTRO,

men je zdej slabo že navsezgodaj zjutraj, groza, včeraj sem bila čist cel dan sitna sto na uro, prav kontrolirat se moram, da kakšnega ne naderem, vsaka malenkost mi živc ven potegne, jest mi pa tkoaltko nič ne paše.

Sem se tehtala imam pol kile manj, kot na začetku.

Jest sem v prvi nosečnosti jedla vse razen pršuta, suhe salama, majoneze in paštete.

no, toliko zaenkrat!

lp, Lonapo

gremuser posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 597
23.10.2007 10:47:24   
beyba
Pozdravček vsem.....

Jst sem pa opazla da mam full nizko mejo potrpljenja. Full hitr me kaj razkuri, vendar se pol tut hitro pomirim....
Drugače nisem nekje zoprna da bi rekla, sam tole me pa kar malo je...user posted image Drugače sem bla včeraj prvič po nakupih. Kupla sem si dve novi majčki, ker me stare vse čez joške tolk poberejo, da so mi potem kratke. Tako da sem vzela kar xl, kar zdej zgleda veliko, vendar bo šlo še velik trebuh pod to majčkouser posted image user posted image user posted image user posted image pa ne bo treba nove. Zdej je mal čuden, ampak ko dam jopicoo čes se pa ne vidi. Problem je še pri vseh bundah, plaščkih in telovnikih, ker me zdej čez joške vse špona, pa se v nobeni stvari ne počutim dobro...a ma še katera take probleme?

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 598
23.10.2007 11:01:58   
slovenka
jaz sem se pa čez vikend zmerila čez pas, da bom vedela začeten obseg. Imam sedaj 65 cm in je sestra rekla, no, potem bo pa 110 cm. Kaj mislite? bo res toliko? Mogoče še več, nekaterim user posted image vidim res velike trebuhe. Ni pa mi jasno, kako bi lahko bile nekatere noseče, pa tega ne bi vedle do 9. meseca, kot nekje piše na forumu user posted image

joj, kak fajn, da ene že po trgovinah hodite. Jaz sem si rekla, da moram počakat vsaj na kak pregled ali dva. Sicer pa tudi nimam problemov, da bi morala po kaj it. Verjetno bo najprej problem modrc user posted image sicer pa so bile v zadnjem času moderne te majčke, ki so široke od prsi navzdol, imam nekaj takih in bodo zdaj ravno prišle prav.

Aja, pa še nekaj, delam na faksu in me je ravno danes en študent vprašal, kaj pa kaj otročiček, še nič ne planirate. user posted image Pa sem rekla, da bo že videl, ko bo kaj. uh, me je presenetil, pa sem preveč vraževerna, da bi kar zanikala, ker se lahko hitro zgodi.

< Sporočilo je popravil slovenka -- 23.10.2007 11:02:06 >

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 599
23.10.2007 11:14:26   
Anonimen
Dober dan tud z moje strani,danes je pri nas grozen dan ,starejši sin,že od zjutraj bruha in bruha,želodec ga boli,pravi bošek je,sedaj je končno zaspal,tko,da upam ,ko se zbudi,da bo kaj bolje .....pri meni,pa se je zadeva malo umirila,ni več toliko izcedka,za enkrat,bomo videli,daan je še dolg,upam pa na najbolje.Drugače pa mi je malo slabo,špika me vsake toliko časa,prebava pa dela in dela.....glede hrane pa,prejšnje nosečnosti sem se ful pazila,pa sem pred drugo nosečnostjo fasala toksoplazmozo,tako da sem bla celo nosečnost v skrbeh,kaj pa če bo kaj narobe....sedaj pa jem vse,tud salamo in pršut,seveda v malih količinah,a če mi bo zapasalo bom pojedla,saj sem že imela tokso,tako,da....ne bom komplicirala,ker vidim,da lahko paziš še tako,če ti je usojeno,se ti nekje polomi nevede.Deklice mejte se lepo,pa upam ,da bo kmalu sonce posijalo.Lunca14

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?