|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
3.12.2007 17:32:55   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

IZVIRNO SPOROČILO: natasaom
prejle je še kuhinjo naročila miklavžu user posted image     ojej,a že Miklavž user posted image ......mogoče bo pa meni tud kaj prnesu user posted image user posted image user posted image   P.S. šib mam doma dovolj,ne rabimuser posted image user posted image

Boš pa nastavla  Miklavžu,mogoče bo pa baso prinesuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
3.12.2007 17:37:16   
julci
Hana sem bla ful kregana od našga mulca,ker sem šla sama k tebi.user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
3.12.2007 17:43:32   
Anonimen
hojla hči je Dunja, sin Leonid.  Ti kar prašaj, saj sem tudi jaz klepetulja radovednica!

hvala za dobrodošlico

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2378
3.12.2007 17:44:12   
natasaom
moj miklavž pride v sredo domov-mu bom že mogla kej nastavtuser posted image ..pa midve imava psihoteste.pol bo pa še mami šla mal v Qalandijo user posted image user posted image  pa seb bom nekej kupila

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
3.12.2007 17:45:16   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: misska

hojla hči je Dunja, sin Leonid.  Ti kar prašaj, saj sem tudi jaz klepetulja radovednica!

hvala za dobrodošlico

dunja user posted image user posted image  je mojmu ful všeč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
3.12.2007 18:17:43   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci
Hana sem bla ful kregana od našga mulca,ker sem šla sama k tebi.user posted image   bo pa drugič zravn prišel..user posted image user posted image user posted image ..a si pogledala na pošto,če si že dobila slikce

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
3.12.2007 18:19:18   
julci

Hana sem bla ful kregana od našga mulca,ker sem šla sama k tebi.user posted image   bo pa drugič zravn prišel..user posted image user posted image user posted image ..a si pogledala na pošto,če si že dobila slikce

grem jo zdaj pogledatuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
3.12.2007 18:20:18   
hanna1
Boš pa nastavla  Miklavžu,mogoče bo pa baso prinesuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    uh,si žleht....user posted image ....P.S.nimam kaj proti user posted image
Moji Hani pa zgleda še drugi zobek ven tišči,je bla prej tečka,zdaj je pa čist fertik - se čist malo vidi tako roba - eh,bogica user posted image

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 3.12.2007 18:22:02 >

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
3.12.2007 18:34:41   
hanna1
misska,krasna imena...pa da navš mislila,da se z natasaom kregava,to je čist najino izkazovanje ljubeznivosti.user posted image user posted image ..se mama ful radi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
3.12.2007 18:35:27   
julci

Boš pa nastavla  Miklavžu,mogoče bo pa baso prinesuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    uh,si žleht....user posted image ....P.S.nimam kaj proti user posted image
Moji Hani pa zgleda še drugi zobek ven tišči,je bla prej tečka,zdaj je pa čist fertik - se čist malo vidi tako roba - eh,bogica user posted image

Pa sem tk vedla da se fino delaš,da ti nebo še nerodno.user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
3.12.2007 18:38:41   
julci

misska,krasna imena...pa da navš mislila,da se z natasaom kregava,to je čist najino izkazovanje ljubeznivosti.user posted image user posted image ..se mama ful radi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miška te mormo opozorit da smo malo bolj na otročje mahjene,zato nam je pa tolk fajn.resne teme so bolj izjema kot pravilo.Sem pa pogledala tvoj album.Kak cukrček je tvoj sin.a tisto si pati na slikci.

Hana user posted image user posted image za drugi zobek.a ji je Zala dala pospeška.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
3.12.2007 18:55:19   
julci
HANA poglej pošto.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
3.12.2007 19:05:10   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je za julci..lepo te je blo šlišat...saj bi še klepetala,pa mi je že neža težilauser posted image ...danes sem mogla bit samo njenauser posted image  (nič novega)
..miška...dobrodošlauser posted image user posted image user posted image ...tu smo pa tiste nartabulšeuser posted image ...dolgčasa pri nas ni..user posted image
...zdej pa tečem še kej pospravt,pol ko pride dragi pa pod tušuser posted image ,ob 8 pa je klinikauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
3.12.2007 19:31:21   
hanna1
julci,drugi poskus.......user posted image .....prihajajo.....

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
3.12.2007 20:02:05   
Laubica
MIŠKA dobrodošla in vse druge TA NOVE -jaz nima glih cajta sproti pisat in pol pozabim kdo je novuser posted image user posted image user posted image
Naš ati je bolan-a sem to že povedalauser posted image user posted image user posted image user posted image Joj me emšo dajeuser posted image user posted image user posted image sem čisto zgublena od poroda daljeuser posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
3.12.2007 20:45:26   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: že 35

MIŠKA dobrodošla in vse druge TA NOVE -jaz nima glih cajta sproti pisat in pol pozabim kdo je novuser posted image user posted image user posted image
Naš ati je bolan-a sem to že povedalauser posted image user posted image user posted image user posted image Joj me emšo dajeuser posted image user posted image user posted image sem čisto zgublena od poroda daljeuser posted image user posted image

En kamion user posted image user posted image user posted image da bo ata kmalu bolje.

Ti mene tudi pamet zapušča, zdej ne vem a je teta Roza (beri emšo), al mi gre vse v mlek, pa bo tamal verjetno kar pokala po šivih od pameti user posted image .

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
3.12.2007 21:21:42   
julci
ČER
moja frajla še bedi,tk da seše cartamo.
O ti teta ROZA je krizauser posted image če te obišče,ker mene že tud daje,pa se nem zgovarjala na emšo,ker še ni tako visok.user posted image user posted image user posted image

julci,drugi poskus....... .....prihajajo..... no samo da prihajajouser posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
3.12.2007 21:29:21   
neli99
ojla punce, ste lušne navihane, jst pa rabim mal tolažbe ... user posted image

sem čist iz sebe. mislim da so mi šli spet šivi narazen .... sploh ne vem, a bi tulila, al preklinjala, al kaj bi ... sam spat ne morem. rabim mal vaše tolažbe. user posted image user posted image user posted image

je blo lani isto ... pa so rekli, da brez panike, da se jim to (v lj) naredi ene trikrat na leto ... no pa evo me za statistiko... je šlo vse narazen in so me mogli še enkrat zašit.

pa letos sem jim to povedala na porodu, naj me ornk zašijejo, pa zdaj tiščim te trapaste noge skup ... pa včeri je še zgledalo, da nes pa ne več, je tut moj reku, da ne zgleda dobro.

veliki joka ...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
3.12.2007 21:35:03   
natasaom
user posted image čer!midve sva pa okraske za smrekico delaleuser posted image   iz testa,jutri jih bova pa pobarvale.se vsaj malo zamotva..no,danes sem spalnico in dnevno generalno pospravla in moja draga hči mi je jogurt po tleh zlila pa namazalauser posted image user posted image .....je že zdravauser posted image

miska midve s hanno se res imava zelo radi,ker imava obe hano doma user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
3.12.2007 21:37:07   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

sem čist iz sebe. mislim da so mi šli spet šivi narazen .... sploh ne vem, a bi tulila, al preklinjala, al kaj bi ... sam spat ne morem. rabim mal vaše tolažbe. user posted image user posted image user posted image

je blo lani isto ... pa so rekli, da brez panike, da se jim to (v lj) naredi ene trikrat na leto ... no pa evo me za statistiko... je šlo vse narazen in so me mogli še enkrat zašit.

pa letos sem jim to povedala na porodu, naj me ornk zašijejo, pa zdaj tiščim te trapaste noge skup ... pa včeri je še zgledalo, da nes pa ne več, je tut moj reku, da ne zgleda dobro.

veliki joka ...

hej!!! dej poklič v porodnišnico!bogica si...kako grejo pa lahko šivi narazen?

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
3.12.2007 21:44:10   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

IZVIRNO SPOROČILO: neli99

veliki joka ...

hej!!! dej poklič v porodnišnico!bogica si...kako grejo pa lahko šivi narazen?
verjetno so ti vozli popustili.jutr pokliči v porodnišnico in povek kako je.sam ne pa čakat,ker bo še slabš.Bi mogla že dans takoj poklicat,ko si opazla.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
3.12.2007 21:44:17   
neli99
... na vidiš natasaom ... vsaka ma en jajc ... pri vsaki se nekje kaj zaplete ...

sej bom zjutraj takoj poklicala, pa se šla pokazat, itak ... sam je še dolga noč, pa da ne bo šlo vse na mlek, moram mal tuki zjokat ...

no pa še veliki je bolan ... se je zdej zbudu, je prehlajen ... cela drama ...

no v kr so mi pa rekli ... ko sem posebej prosila dohtarja zadnji dan, naj mi pogleda šive ... so rekli, da že 10 let niso meli takega primera ... user posted image user posted image user posted image

bentiš pa 10 let ... evo me, da popravim statistiko ...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
3.12.2007 21:46:12   
neli99
julči ... sej sem opazla šele zdej zvečer, ko sem se šla umit, pa sem spet s špeglom in baterijo zjala tja dol ... pa evo. zdej prepozno, da bi delala paniko, bomo jutri ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
3.12.2007 21:49:38   
natasaom
joj...kaj pa če bi kar zdej poklicala??pa še peter je bolan??kaj za enga user posted image  pa imaš ti med nogam??(mal heca) sej to še spirat ne moreš..a lahko kej proti bolečinam vzameš?men so dal škatlco voltarena sabo ko sem šla domov

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
3.12.2007 21:54:26   
neli99
... na srečo to vsaj boli ne, natasaom ... je mal skelelo včeraj, ko se mi je začelo zdet sumljivo ... zdej pa pač boli tok kot vsaki šivi peti dan ... nč posebnega ... sam zgleda ne več zašito, ampak razparano ...

tut jst bi rada vedela kako hudiča grejo lohk men šivi narazen ... zdej pa če me dons prašate ni šans da še kdaj rodim ... dokler mi tega ne bo znal en razložit ... sploh pri tej statistiki tega pojava ... kaj vraga delam narobe???

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?