|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
3.12.2007 6:54:34   
natasaom
user posted image user posted image user posted image    dobro jutro,jest bi še tko spala user posted image user posted image  pa me je hana v luft vrgla.zdej  pa že kavo pijem,da mal k seb pridem.podočnjake mam do kolenuser posted image . julči imaš pa pravega lepotca doma..a je to po atiju ?user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
3.12.2007 8:27:21   
hanna1
DOBRO JUTRO tud od mene user posted image user posted image user posted image

Sem včeraj nekaj zadremala pred TV ,pol sem morala pa kar izklopit rač.si sploh nisem upala tapkat po njem,ker se je mala tako premetavala po postelji in stokala - je bila napol budna.na,spet neki jamra,grem jes tud user posted image .

julci,če se vama da,kar pridita na kavo,ker mi ne gremo dopoldne nikamor ,sam moj gre h dohtarju,ker je padel na roko in ima čist otečeno in razbolelo zapestje - že mora bit kajuser posted image - boš prišla sprobat,kaj sem jaz dobrega spekla user posted image user posted image user posted image

majrim,bravo za Nežo in prespano noč

natasaom,tej pa spijma kavo skupaj,moja že tk fajn diši sem v sobo user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
3.12.2007 8:55:07   
Laubica
Dobro jutro-NELI,ni zakaj-raje poročaj kakšna je bila nočuser posted image
Naš ati je pa včeraj zbolel,ponoči je še ta velik začel kihat in nos se mu je zamašil,tako da ati mora pri svoji mami doli spat ,ta malega pa sem k sebi vzela,da ga še bratec ne okuži-sranje
Včeraj je v MB bilo čudovito toplo in sončno od kod ste ve ko je deževalo?Danes pa je oblačno.
JULČI-VSE NAJBOLJŠE TVOJEMU VELIKEMU FANTUuser posted image user posted image user posted image
HANA-SUPER ZA ZOBEKuser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
3.12.2007 9:08:57   
julci
Dobro jutro

mi smo dans fajn spali,hvala bogu.

Hana no taj pa prideva na kavico.Tk da bova okoli 10 pri tebi.

Majrim ti pa poročaj,če si dobla.Na ZS ti bom poslala svojo telefonsko,pa me poklič,če je ne bo.user posted image

Natasaom
julči imaš pa pravega lepotca doma..a je to po atiju ?
A po mami pa ne sme bituser posted image user posted image user posted image user posted image .Pravijo že da je cel ata.Mu hvala bogu vsaj poštarja nev treba pozdravlatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
3.12.2007 10:01:31   
neli99
dan konzervice user posted image

evo mene spet tuki ... kera je že rekla kako mi znese ...user posted image user posted image user posted image  ... to je meni droga, pa ni vrag, da ne bom našla 15 minut za vas. sta šla ta velika dva urejat papirje, mala spi (po spet prekrokani noči - lumpa malauser posted image ) ... mami pa tuki visi ...user posted image

smo jo potem včeraj čez dan hecali, da je bla malo več budna, da bi potem ponoči bla koma, pa je zaleglo tja do 3h, pol pa spet akcija ... ob 6h sem jo vzela k sebi, pa na zizo, pa sva padle obe v komo ... pol pa zaslišim velikega, grem k njemu in mu dopoveduem da mora spat, se je tako užaljeno razkuril ... sem šele pol pogledala na uro da je že pol 8user posted image  ... pa smo bli pokonc.

zdaj pa čakam patronažno ... pol bomo pa našo lumpo še mal matrali, da bo ponoči spala, ne pa podnevi.

sem pa punce jst se mal zamislila nad sabo ... sem res mal optimistična, kako bo tole šlo. sej zdej ko sva dva, ni problem ... mava pa včasih oba dost opravt ... kaj bo ko bom sama ... mala tudi ni tak zlatko zakladko, da bi fasala dudo pa lohk počakala 5 min... še dobro da je moj optimističen ... ga kar gledam in sploh ne upam jamrat, da me pa zdaj pa mal skrbi.

drugače pa punce moje ... porod je bil res dokaj hiter (2h in pol), pa ni tako bolelo, ker sem mela že svoje popadke, pa 5cm že odprta ... so me pa spet rezali in šivali user posted image user posted image user posted image  ... a sem povedala, da so šli lani šivi narazen in so me morali še enkrat zašit ...

ej, vsak dan gledam, če še stoji vse skupaj ...user posted image  ... pa tiščim te noge skup, pa sedim na obroču, pa se kotalim iz pojstle pa na pojstlo ...user posted image user posted image user posted image  ... zdej je pa men dost tega rojevanja ... bomo mel mal pauze ...user posted image  ... po tihem sem upala, da me v drugo ne bo treba rezat ... pa user posted image  evo ... pol bi blo pa že preveč lepo, a ne!?

lepo kofetkajte ... še namesto meneuser posted image

že 35, a malinovec deluje da se bolj dela mleko? jst ga tut pijem ... ne upam začet s pivom (uni da se razume) ... ne bom nikol zgubla kil ...user posted image user posted image user posted image  ... deluje pa, preverjeno!

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
3.12.2007 10:13:11   
hanna1
neli,dobro jutro user posted image user posted image user posted image

...jaz tud mislim,da je doma kar nekaj dni treba,da se vsi malo ulavfate - pa še posebej,ker te veliki sine tud zahteva zase,saj je bil on tud šele user posted image ...drgač pa zdaj kar fajn izkoristi možeka,nič dvigovanja in naporov,da se stvar v miru zaceli.Saj drugi tud ne pričakujejo od tebe,da bo zdaj pa kar fit,včasih smo ženske take,da nevede hočemo dokazat,da že zmoremo,pol pa jih dobimo po grbi user posted image .Najhuje je ,da pol ti najbolj trpiš,saj drug ti bolečine ne more vzet nase - je že bolš,da zdaj drugim prepuščaš,zdaj si ti  " v kimpeti " - kot je rekla moja mama (otročnica)

Lepo crkljaj svojo malo Natašo in malo večjega Petra...sirena,letim...user posted image ....

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
3.12.2007 10:23:59   
makala
Hello.
Sm rabla pol ure, da sem vse prebrala, tok ste ble pridne čez vikend. Mi smo mal pohajal in nas ni blo nč doma.
Nelli ti kr počivaj in se dej crklat. Jst sem prvi mesec po porodu tud mela ful energije in nism skor nič počivala. Ta drug mesec sem bla kot pohojena solata, čist hin. No zdej je pa že dobr, če odštejem kaj vse me mal boli, pa nč zato, bo že. Ma to je davk na srečo.user posted image
Vidm, da so vaši sončki ponoč kr živhni.  Mam kr srečo, k mi Lana spi celo noč.user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
3.12.2007 10:58:05   
mateyka
prvo - hvala punce za čestitke (4 mesece i to user posted image )
drugače pa smo bizi, ker nam ful stvari nagaja. odtoki so nehal požirat, napa je crknila in pušča vodo na štedilnik, pa še en kup stvari.. zdele je hišnik pr napi in še kuhat ne morem user posted image najeti fleti, bleh..
sem vam tok fouš k ste na svojem in se vam ni blo treba selit (in bit v najetih fletih user posted image ) - mi smo se selil sem, ko je bla 1,5 mesec stara in se bomo spet, ko bo mela ene 10. najbolj zoprna stvar kar si jih lahko privoščiš, ko maš novorojenca imho..
in lepo, da ste tok vesele in pridne, samo:
mal preveč kavo šopate punce moje user posted image bom še začela mislit, da maš lahko otroke po 35 samo, če si kavoodvisnik in zasvojenc črne tekočine user posted image
o kok bi tuki gagale - majo samo filtrirano kavo, ki ji jaz pravim češpljeva voda. pozab na espresso al pa turško.. se sploh ne da kupit kave za turško (una za filter je pregrobo mleta), kafiči pa majo sam uno češljevo vodo.. moj mož nama je zato kupu espresso mašino za doma, da lahko mami in oči pijeta dobro kavico user posted image tale model, ker se ful izi uporablja: 123spresso
tko da - dober tek in se tipkamo user posted image

aja, neli99 - čestitam user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 3.12.2007 11:07:56 >

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
3.12.2007 11:16:40   
natasaom
nelli a 2h in pol je dokaj hiter porod?????moj je bil pa malo daljši-12h user posted image user posted image  šivi pa...ja mal počivej pa noge skup tišuser posted image user posted image
julči-naši otroci so po mamah pametni user posted image

hanna jest sem že zajnike spucala,hani sobo pospravla,snežinke na okna našpricala pa naredila dobro delo-eni babici podarila posodo in pojstelninouser posted image

me je pa gazdarca spet fehtala,da bi prišla iz doma pa da bi jest skrbela zanjouser posted image  

ji sploh ne more, dopovedat,da to ne bo šlo...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
3.12.2007 12:25:14   
Laubica
NELI mislim da res malinovec pomaga ker ne rabim več dodatka,ga pa po vsakem dojenju spijem pol litersko plastenko edino ponoči samo par požirkov-a da Uni res tudi deluje,SUPER da vem za rezervouser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
3.12.2007 12:30:28   
makala
Drage konzervice.
Ste že kej Miklavžu pisale?.
Glih zdej naj bo obiskal, ker smo ble pridne.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
3.12.2007 12:37:41   
Laubica
Ja naš Miklavž nosi samo sadje in sladkarijeuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
3.12.2007 12:41:24   
hanna1
Halooooo,jes sem mela pa obisk!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hanina najboljša prijateljica,pakako se mata radi user posted image user posted image

user posted image

pa še malo igranja

user posted image

pol je pa Zala rekla adijo Haniuser posted image

user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
3.12.2007 13:07:04   
julci
Hana si bla pa hitrauser posted image user posted image Hvala.
Neli  za mlekeca je pa tud radler fajn.Al pa hipovo mleko za pomoč pri dojenju.Najbolj je pa važno da veliko piješ.Neli s kilam se boš pa pol ubadala.user posted image

Mateyka dobrodošla nazaj,smo te že pogrešale.

Miklavžu še nismo uspeli pisat,mi mu bomo samo nastavliuser posted image user posted image user posted image

julči-naši otroci so po mamah pametni
Pa saj sem vedelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
3.12.2007 13:34:05   
natasaom
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii midve vriskava iiiiiii mami jest bi tako sestrco-sej bom pridna user posted image
miklavž bo pa hani šibo prnesu user posted image

gospa hoče kitaro in mikrofon-mami pa čepke za ušesauser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
3.12.2007 15:58:51   
hanna1
meni julci prinesla slikco od Hane, user posted image user posted image user posted image user posted image kako je dobra,bravo še enkrat za tvojega ata

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
3.12.2007 16:20:37   
Anonimen
Živijo!

jaz sem tudi ena stara konzerva! A TUKAJ SE SKRIVATE????

Hm, očitno moram močnejša očala kupit, ker do sedaj nisem zasledila te teme!

Me vzamete medse? Imam vse pločevinaste lastnosti: stara 35, hči skoraj 10 let, sin 3 mesece. Malo pubertete in malo plenic. Možek, jasno še starejši, že korenito leze proti 40.

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2367
3.12.2007 16:25:24   
natasaom
seveda!!!!!! sam ne vem,no moža maš mal prestarga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   hecam se!!!! no,moja princeska spi-po ****rijah ki jih je dons ušpičla je mogla spat,,,jest pa spe dežuram..
vidi,da si ljubljančanka.....sej še mal pa bomo mogle nejet gostilno,če se bomo hotle dobit na kufetuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
3.12.2007 16:32:50   
Anonimen
sej moža lohka zataušam! važno da sem tu!user posted image

z leti postane itak vse relativno!

tamali se doji, tavelka na plavanju, mož na poti. samo še ena roka mi manjka, da bi lahko hitreje tipkala

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 2369
3.12.2007 16:47:52   
hanna1
OJLA MISSKA,ŠE ENA KO IMA OTROČKE PO NAŠEM SISTEMU  user posted image user posted image user posted image

Seveda si dobrodošla med nami,smo same zimzelene rožice
user posted image

Punce ti garantiramo,da ti med nami ne bo dolgčas,saj imamo izkušnjeuser posted image od novorojenčkov do tega da je med nami že tudi katera v.d. tašče user posted image - se ne damo,tako da se nam lahko aktivno pridružiš...mimogrede,kako pa je tvojemu sinčku in deklici ime,če seveda ni skrivnost...lahko pa pogledaš,na 88 str.je naš seznamček aktivnih partizank,pa lahko pogledaš naše sončke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
3.12.2007 17:07:10   
natasaom
hana user posted image user posted image  a ti ne moreš iz svoje kože,a??????user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
3.12.2007 17:16:10   
julci
gospa hoče kitaro in mikrofon-mami pa čepke za uše
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii midve vriskava iiiiiii mami jest bi tako sestrco-sej bom pridna user posted image No mami ,pol bo pa pridna.
miklavž bo pa hani šibo prnesu user posted image Takemu Miklavžu pa jes vrat ne odpremuser posted image user posted image

gospa hoče kitaro in mikrofon-mami pa čepke za ušesauser posted image A ti jih pošljem po pošti,jih mamo doma.

Miška
Me vzamete medse? Imam vse pločevinaste lastnosti: stara 35, hči skoraj 10 let, sin 3 mesece. Malo pubertete in malo plenic. Možek, jasno še starejši, že korenito leze proti 40.
Dobrodošla med nami konzervamiuser posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
3.12.2007 17:26:34   
hanna1

hana user posted image user posted image  a ti ne moreš iz svoje kože,a??????user posted image user posted image   ...a si to mislila osnovno žensko lastnost....user posted image ...jaz se v svoji koži prav fajn počutim,zato niti ne rinem ven...no...včasih...user posted image user posted image ...a mi ni fajn user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
3.12.2007 17:26:36   
natasaom
ja,to mora pa še atiju povedat...sva ble včeri čist zmešane k sva dojenčka merkale...sej bo...kmalu..

prejle je še kuhinjo naročila miklavžu user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
3.12.2007 17:28:33   
hanna1
prejle je še kuhinjo naročila miklavžu user posted image     ojej,a že Miklavž user posted image ......mogoče bo pa meni tud kaj prnesu user posted image user posted image user posted image   P.S. šib mam doma dovolj,ne rabimuser posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?