neli99
|
dan konzervice evo mene spet tuki ... kera je že rekla kako mi znese ... ... to je meni droga, pa ni vrag, da ne bom našla 15 minut za vas. sta šla ta velika dva urejat papirje, mala spi (po spet prekrokani noči - lumpa mala ) ... mami pa tuki visi ... smo jo potem včeraj čez dan hecali, da je bla malo več budna, da bi potem ponoči bla koma, pa je zaleglo tja do 3h, pol pa spet akcija ... ob 6h sem jo vzela k sebi, pa na zizo, pa sva padle obe v komo ... pol pa zaslišim velikega, grem k njemu in mu dopoveduem da mora spat, se je tako užaljeno razkuril ... sem šele pol pogledala na uro da je že pol 8 ... pa smo bli pokonc. zdaj pa čakam patronažno ... pol bomo pa našo lumpo še mal matrali, da bo ponoči spala, ne pa podnevi. sem pa punce jst se mal zamislila nad sabo ... sem res mal optimistična, kako bo tole šlo. sej zdej ko sva dva, ni problem ... mava pa včasih oba dost opravt ... kaj bo ko bom sama ... mala tudi ni tak zlatko zakladko, da bi fasala dudo pa lohk počakala 5 min... še dobro da je moj optimističen ... ga kar gledam in sploh ne upam jamrat, da me pa zdaj pa mal skrbi. drugače pa punce moje ... porod je bil res dokaj hiter (2h in pol), pa ni tako bolelo, ker sem mela že svoje popadke, pa 5cm že odprta ... so me pa spet rezali in šivali ... a sem povedala, da so šli lani šivi narazen in so me morali še enkrat zašit ... ej, vsak dan gledam, če še stoji vse skupaj ... ... pa tiščim te noge skup, pa sedim na obroču, pa se kotalim iz pojstle pa na pojstlo ... ... zdej je pa men dost tega rojevanja ... bomo mel mal pauze ... ... po tihem sem upala, da me v drugo ne bo treba rezat ... pa evo ... pol bi blo pa že preveč lepo, a ne!? lepo kofetkajte ... še namesto mene že 35, a malinovec deluje da se bolj dela mleko? jst ga tut pijem ... ne upam začet s pivom (uni da se razume) ... ne bom nikol zgubla kil ... ... deluje pa, preverjeno!
|