|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
1.12.2007 21:28:17   
natasaom
user posted image user posted image  da se ne boš ti zaljubila user posted image user posted image user posted image  
sam dasi doma pa da sta vidve ok!zdej pa počivej pa ne tolk v rač gledat user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
1.12.2007 23:36:31   
julci
čer

sem prej napisala cel roman pa me je skenclalo.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
1.12.2007 23:38:33   
julci
Zgleda da sem bla predolga.

Majrim če v ponedeljek ne bo pošte,grem na pošto vprašat,kaj se dogaja.

Neli lep pozdravček in lepo se cartajte vsi skupaj.
Ostalim ragljam pa lep pozdrav.Jutr se pa dobimo na jutranji kaviuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
2.12.2007 8:44:30   
Laubica
NELI-DOBRODOŠLA DOMA Z TVOJO MALO NATAŠOuser posted image user posted image user posted image čimveč se cartajta in dosti ajajtauser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
2.12.2007 9:30:19   
julci
DOBRO JUTRO ČVEKICE

tolko da vas pozdravim,pol si pa grem eno velko dozo kave skuhat,da pridem k sebi.

Neli kako smo preživeli prvo noč.Upam da ste celo noč pančali.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
2.12.2007 9:31:55   
.muki.
user posted image

Čestitke neli 99, lepo se cartajte s svojo pupiko!

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
2.12.2007 9:33:30   
natasaom
dobro jutro!vas samo pozdravim!danes greva na en izletek,ati bo pa še mal na gorenjskem ostaluser posted image .....lep dan vam želim
julči upam,da bom lahko danes hano slikala

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
2.12.2007 9:52:46   
julci
No taj jo pa le sliki.Lepo se mejta na izletu.user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
2.12.2007 14:01:47   
neli99
ku ku user posted image

sej bom šla spat,  moram pa še prej pozdravit moje čvekice.

najprej hvala tudi tebi že 35 da si obveščala tut novembrke user posted image user posted image user posted image  ... jih pa še zdej nisem do konca prebrala ...

naša princeska bo pa zgleda vsakega malo: mal pridne punce, mal scrklanke in mal navihanke. v kranju je tako, da ti prvo noč ponudijo, da ti odpeljejo otroka da se lahko naspiš. sem najprej mislila da bo pri meni ... pol pa je jamrala in godla tja od 10h do čez polnoč, pa visela na zizi.. sem jo pa kar k sestram odpeljala. in so jo veselo nafutrale in sva obe spali.

drugo noč je bla na infuziji, je mela gosto kri, pa je bla spet pri sestrah. šele zadnjo noč je bila pri meni in punce ... smo bli celo noč na zizi al pa sva se cartale, samo v svoji postelji ni mogla bit. pa evo danes doma isto.

ampak smo še optimistični. mislim da bo treba tut na te kupčke pa na prebavo pazit ... bomo občutljivi. pa sploh ni pimerjave s sinom: un je tulil dokler ni omagal ... to pa vzameš v roke, pa neha jokat. to je že veliko.user posted image

natasaom ... prepozno. če maš romantičen glas maš romantičen glas ... si mi že všeč ...user posted image user posted image user posted image  ...

... sploh ne bo zneslo komentirat ostale ...

še to: stephany ... klemen je pravi pozeruser posted image .

pa danes nekdo praznuje a ne ...user posted image user posted image  za Mihana od julči ...

zdej grem pa res še novemberke prebrat...

pol pa spat ...user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
2.12.2007 19:00:09   
natasaom
hej hoj!!!! midve doma,hano smo slikali pa ker so vsi hotli portret sem rekla da jo bom slikala samauser posted image   bi pa sam za mojo prjateljico sina,ker bi ji rada  podarila za NL ona je danes hani dala novo TV..
sem pa mal huda-so me sosedje razpizdli,da sem se šla skregat-to pomeni,da zelo hudo..sklicala sem sestanek z lastniki hiše.to bo pestro!! in ko pride moj domov bojo vsi mirno stal.prekleti gnoji leni!!!!se oproščam,ampak moram iz sebe dat...eden bo letu..al midva al pa oniuser posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
2.12.2007 19:10:40   
natasaom
ja,konzervice kje pa ste???
nelli a sta dobr??polupčkej mojo soimenjakinjo user posted image ,,

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
2.12.2007 19:13:52   
tjaga
Jaz sem tukaj. Ravnokar se nam je spraznila hiša po obiskih. Se mi zdi, da sem cel dan samo skodelice in kozarce prala.

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
2.12.2007 19:19:43   
hanna1
ČEEEERRR  user posted image user posted image user posted image

NELI,DOBRODOŠLI DOMA IN PONOVNO MED NAMI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MIHA
user posted image TI SI CAR,VSENAJBOLJŠE ZA 11 LET.PRIDEN SI PA ŽE ITAK user posted image user posted image user posted image user posted image

MOJA HANA IMA PA ZOBEKuser posted image user posted image user posted image user posted image ,smo morali po njega v MB user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
2.12.2007 19:31:11   
Anonimen
user posted image

Šele sedaj sem vas našla.user posted image
Jaz nisem zrjavela konzerva(ni moj izraz)user posted image , pa vseeno- BRAVO PUNCE, za pogum!

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2339
2.12.2007 19:33:13   
hanna1
user posted image user posted image user posted image user posted image dobra slikca,aspirinčica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
2.12.2007 20:16:34   
majrim
čerrrrrrrrrrrrr
neli99user posted image user posted image user posted image user posted image ...lepo te je imet spet v naši družbi!!!...upam,da če mi bo uspelo še kaj naredit,da bom s takim veseljem poročalo o poroduuser posted image ...vedno bolj me razganja po še eni pupiuser posted image ...skar malo prehitro raste ta naša..user posted image
...aja...da se vam pohvalim,da sem to noč spala celih 7 ur - od 23 do 6 oz 8...a vam povem,kaj sem naredila'?user posted image ...ko sem ji dala ob 23 dudo v usta,sem izklopla baby phone ko sem šla k njej,pol sem ga pa pozabla vključit nazaj...in se, veselo spala do6---in ko sem vidla,kolko je ura,me je kar vrglo na rit,pa še izključeno vidim uno,sem kar letela v njeno sobouser posted image ...ona pa prst v ustih in sesauser posted image ..pol pa je zaspala še do 8user posted image ...je blo pa fajn se naspat,to moram priznatuser posted image ...bomo vidli,kako bo danesuser posted image
julci..ti javim jutri kako in kajuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
2.12.2007 20:21:31   
majrim
user posted image evo Hana...zdej boš pa lahko jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
2.12.2007 20:32:05   
stephany
Dober večer še od mene!

Sem že imela napisano, pa me je vrglo ven user posted image !

Neli, ti si pa svetovna faca! Jaz sem uspela do računalnika priti komaj po kakšnem mesecu, ni bilo časa, pa zaradi oči tudi. Sicer se pa tebi pozna, da že imaš izkušnje. Daj enega lupčka mali dišeči štručki še od mene!

Hana, user posted image user posted image user posted image  bravo za zobek!

Blaž, vse najboljše za 11. rojstni dan!

Danes smo bili na sprehodu, mrzlo ni bilo, je pa pihalo. Sem dala na voziček kar dežno prevleko. Ena dva sta nas malo čudno gledala (verjetno še nista videla otroka v "celofanu"), pa kaj, glavno da malemu ni pihalo.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
2.12.2007 20:36:23   
stephany
Še to - od sinoči imam na spodnji strani dojke rdečkasto sivkasto rumen madež - je Klemen ponoči malo zgrešil in zobka zasadil malo prenizko. Se mi je kar nehalo dremat ...

Drugače pa - Klemna ima fotoaparat res rad, skoraj na vseh slikah izgleda zelo v redu.
Med dvojčice ga je pa posadil ati, jaz sem pa slikala.

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
2.12.2007 20:55:28   
natasaom
uh kuga sem zamudila-sem se kregala in moje počutje je fenomenalmo,ker sem vse dala iz sebe venuser posted image user posted image  paše!!!!!
no,zdej sem pa slabo voljo pustila en štuk nižje user posted image

miha!!!! sej bi kej spesnila,pa se mi neda mislt-to je zame garanje!želim ti vse najnajnaj ne bit čist preveč priden-bodi pa veliki brat svoji sestrici,da bo vedno s ponosom rekla-to je moj brat user posted image

midve bova jutr risale po steklu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
2.12.2007 21:00:14   
majrim
MIHAAAAAAAAAAAAAAAAA
user posted image UPAM,DA SI DOBIL  user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
2.12.2007 21:11:05   
KT
Neža od majrim BRAVO user posted image user posted image user posted image

Miha en prekrasen rojstni dan & veeeeeeeeeliko daril in glej, da boš lupčkal svojo sestrico vsak dan!

HANA BRAVO za zobek user posted image user posted image user posted image

Mi2 sva se navkljub dežju malo sprehajali, ker doma bi se ona skoz nosila in "sprehajala" iz enga konca stanovanja do drugega in vse prešlatala in po možnosti vtaknila v usta.   

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
2.12.2007 21:11:51   
natasaom
hana bravo za prvi zobek user posted image user posted image user posted image  kolk bi jih bilo,če bi v ljubljano prišliuser posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
2.12.2007 21:14:40   
natasaom
jest sem pa dons cel popoldan merkal 4m starga dojenčak!!!!!!! sem bla čist zmešanauser posted image user posted image  hana pa tud.mu je pravljice "brala"pa lupčkala ga za rokice držala,v naročju ga pestvala...hmmmmm upam,da je nalezljivo user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
2.12.2007 22:23:43   
julci
Čer

Miha se vam zahvaljuje za lepe želje.Torti sta ble pa kr dve.Mu jo je dans še teta prinesla ekstra za njega.Evo tu je moj pubertetnik.Šele po otrocih vidiš kako hitro gre čas.
user posted image

Hana čestitke za prvi zobek.user posted image user posted image user posted image Upam da bo tud pri nas kmalu zunaj,ker če ne bo pa kriza.user posted image Smo namreč cele dneve sitni in cmeravi,ker jo tolko boli.Dlesni se pa ne smeš dotaknit.

Neža user posted image user posted image user posted image za celo prespano noč.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?