|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
3.12.2007 21:56:27   
neli99
ja med nogami pa še čišča momogrede ...user posted image  ... ma ... zdej se mi pa preklinja ...

natasaom ... kako je pa tebi ratalo v pol leta napisati tisoč objav ... ti pa si huda čveka ...user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
3.12.2007 21:59:12   
neli99
zdej pa grem ... je ta mala na vrsti za mojo pozornost ... pol pa res spat ... punce sej bom sporočila natasiom kaj bojo rekli jutri ... držte pesti  zame ...user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
3.12.2007 22:02:08   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

ja med nogami pa še čišča momogrede ...user posted image  ... ma ... zdej se mi pa preklinja ...

natasaom ... kako je pa tebi ratalo v pol leta napisati tisoč objav ... ti pa si huda čveka ...user posted image

če sem pa 2mesca sama domauser posted image user posted image  sej v sredo bo konc veselja....sporoči mi kaj ti bojo rekli-naredili. drži se!!

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
3.12.2007 22:02:16   
julci
Neli če si zdaj zvečer opazla,daj zdaj pokliči pa naj ti povejo,ker do jutra se ti  bo že celiti začelo.Meni je pri Mihanu spusto en šiv,sam ni blo pol panike.Če bi pa še kakšen bi pa bla.user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojga sineka da se čimprej pozdravi.Maš pa res vse na kupu,ti bogica.Za mlekec pa res pazi,da se ne boš sekirala,ker gre vse na maliko.A veš da je moji mami blo tud ime Nataša.Tk da mata tvoja Nataša in una tavelka Natašauser posted image prav posebno mesto pri meni.

Natasaom tebi sem se pa zdaj od srca nasmejala.user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
3.12.2007 22:04:59   
julci
Ej Nataška je user posted image če si sam doma,sam priznaj da včasihpa paše.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
3.12.2007 22:06:46   
natasaom
če je pa res..če nebi bilo rr-a bi se mi zmešal od dolgčasa...

hvala za posebno mesto user posted image   ..mojo sestro pa julči kličejouser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
3.12.2007 22:07:44   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Ej Nataška je user posted image če si sam doma,sam priznaj da včasihpa paše.user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
3.12.2007 22:11:51   
natasaom
ja,nč moja malenkost mora mal spat!! lahko noč pa dobro se spočijte,da boste lahko miklavžu kvalitetno pehar nastavleuser posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
3.12.2007 22:15:16   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

če je pa res..če nebi bilo rr-a bi se mi zmešal od dolgčasa...

hvala za posebno mesto user posted image   ..mojo sestro pa julči kličejouser posted image
Kaj bi bilo če nebi bilo Julčk.A sta slikale Hano.user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
3.12.2007 22:15:23   
hanna1
natasaom,ne bo zdaj spanja,ko sem jaz priklamala tu gor user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
3.12.2007 22:15:53   
julci

ja,nč moja malenkost mora mal spat!! lahko noč pa dobro se spočijte,da boste lahko miklavžu kvalitetno pehar nastavleuser posted image
Kakor ukažete Madamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
3.12.2007 22:16:50   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

natasaom,ne bo zdaj spanja,ko sem jaz priklamala tu gor user posted image user posted image
Jaz sem že mislala da si v mižulah,al pa da treniraš za Miklavžauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
3.12.2007 22:17:43   
hanna1

ja,nč moja malenkost mora mal spat!! lahko noč pa dobro se spočijte,da boste lahko miklavžu kvalitetno pehar nastavleuser posted image ..jes pa nisem vedla,da se temu po novem pehar reče user posted image ...da nav kr cel not padu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
3.12.2007 22:23:45   
julci
O ti Nataša pa njen pehar,pa menda nis tud teb šivi spustli,user posted image user posted image Pol bi pa Miklavžek reku;a ti si pa kr notli paduuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
3.12.2007 22:25:55   
hanna1
tole pri neli mi pa čist nič ni všeč.julci ti to bolj obvladaš,kaj pa če ji vse skupaj malo pristiska še dol - ma ne znam se izrazit - al kakoti lahko šivi grejo tako narazen user posted image
julci,a so že priplavale slike po Meži user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
3.12.2007 22:30:36   
julci

tole pri neli mi pa čist nič ni všeč.julci ti to bolj obvladaš,kaj pa če ji vse skupaj malo pristiska še dol - ma ne znam se izrazit - al kakoti lahko šivi grejo tako narazen user posted image Meni je babica rekla da od napenjanja.Lahko da je dvignala tavečjega,polpa mimogrede napačne mišice našponala.Meni je šel narazen,ker nisem na wc mogla.Je pa hudo pekoče in neprijetno,sploh ko greš lulat.
julci,a so že priplavale slike po Meži user posted image user posted image sem jih že.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
3.12.2007 22:34:19   
hanna1
julci,a so že priplavale slike po Meži user posted image user posted image sem jih že.user posted image user posted image user posted image user posted image   ....OK,zdaj moram pa še sam diplomirat na kameri,lahk mi pa ti poveš,kako posneto spravim na rač.in pol po e-pošti user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
3.12.2007 22:35:49   
hanna1
evo,zdaj nas je pa zapustila najina prijateljica user posted image user posted image user posted image ..naj počiva v miru user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
3.12.2007 22:39:02   
julci

julci,a so že priplavale slike po Meži user posted image user posted image sem jih že.user posted image user posted image user posted image user posted image   ....OK,zdaj moram pa še sam diplomirat na kameri,lahk mi pa ti poveš,kako posneto spravim na rač.in pol po e-pošti user posted image

uh na totem področju sem pa v temi,user posted image user posted image še nisem prišla tk davč,lahk pa brata vprašam,ker bolj obvlada vso stvar.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
3.12.2007 22:40:06   
julci

evo,zdaj nas je pa zapustila najina prijateljica user posted image user posted image user posted image ..naj počiva v miru user posted image user posted image user posted image
A misliš da je šla pehar rihtat za sredo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jo ko me bo.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
3.12.2007 22:46:46   
hanna1
A misliš da je šla pehar rihtat za sredo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jo ko me bo.    .........user posted image user posted image user posted image ne vem,če navš ti dobla eno čez rit kar po hitri pošti namesto Hanine slike...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
3.12.2007 22:48:53   
hanna1
...user posted image user posted image user posted image me je moj glih zdaj prišu vprašat,kaj tk dovgo pišem..user posted image a mislite,da me mogoče pogreša pred TV,al pa njemu diši viset na rač.  user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
3.12.2007 22:49:06   
julci

A misliš da je šla pehar rihtat za sredo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jo ko me bo.    .........user posted image user posted image user posted image ne vem,če navš ti dobla eno čez rit kar po hitri pošti namesto Hanine slike...user posted image user posted image user posted image

Men se tud zdi tk.Sem dans ful dobre volje,ker je moj vrli možek10 dni doma.Majo remont,pa so fraj dobli.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
3.12.2007 22:50:09   
hanna1
uh,me zažeja to čvekanje,morm it malo vode spit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
3.12.2007 22:51:26   
julci

...user posted image user posted image user posted image me je moj glih zdaj prišu vprašat,kaj tk dovgo pišem..user posted image a mislite,da me mogoče pogreša pred TV,al pa njemu diši viset na rač.  user posted image user posted image
bog si ga vedi,moj me ne pogreša,ker že spi.Bo pa fajn jutranja kavica z dodatki pela.user posted image user posted image In to celih 10 dniuser posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?