|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
3.12.2007 22:52:33   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

uh,me zažeja to čvekanje,morm it malo vode spit user posted image user posted image user posted image
Voda še za čevlje ni dobra,nepa da jo piješuser posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
3.12.2007 22:53:06   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci
.Sem dans ful dobre volje,ker je moj vrli možek10 dni doma.Majo remont,pa so fraj dobli. ...pazi,da sosedje spodaj ne bojo preveč pre-treseni user posted image user posted image   se mi je pa zdelo,da bo nekaj na Miklavžu,sam tvoj miklavž se pa zgodaj pripravlja user posted image user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
3.12.2007 22:54:12   
hanna1
uh,me zažeja to čvekanje,morm it malo vode spit user posted image user posted image user posted image
Voda še za čevlje ni dobra,nepa da jo piješuser posted image user posted image    taj se grem pa tuširatuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
3.12.2007 22:58:28   
julci

Voda še za čevlje ni dobra,nepa da jo piješuser posted image user posted image    taj se grem pa tuširatuser posted image

boljš,sam pazi da nebo meni tu spoda odplaknalo proti Ravnamuser posted image user posted image sem rokavčke zgubla.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
3.12.2007 23:02:18   
julci
jaz tud gremv mižule,da bom zutra fituser posted image user posted image

Lahko noč,pa eno bolho napomoč,pa enga grila da ti zašpila.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
3.12.2007 23:15:32   
hanna1
jaz tud gremv mižule,da bom zutra fituser posted image user posted image
Lahko noč,pa eno bolho napomoč,pa enga grila da ti zašpila.user posted image user posted image user posted image     pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
4.12.2007 8:11:52   
natasaom
user posted image  joj sta me nasmejale!!! dobro jutro!hana še spiuser posted image  mami pa kofetka...julči hano še nisva slikale.jutri greva v kranj pa bom probala zrihtat..v nedeljo jo je slikal očka od tega dojenčka ki sem ga merkala pa se je pol kr neki štulu zraven,da bi še za ne vem koga rihtala slike njegovih otrok-jok brate odpade-bi bom ti pa poslala tud od hane prjatla ime mu je maj,,pa hani so podaril novo tv za miklavža.edino to bi prooooossssiiiiiilaaaaaa!!!sam slikat ga morjo,sej oni majo kamere pa aparate..nimajo pa internetauser posted image ...

no,upam,da sliko dobiš kmalu

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
4.12.2007 8:13:43   
natasaom
pikica-kako si?

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
4.12.2007 8:59:55   
hanna1
DOBRO JUTRO user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni je pa pred pol ure napisalo,ko sem odprla RR - PRAZNO.....pa nisem mogla nobene rubrike odpret,vse je blo error...me je skor infarkt,da bi jes brez čvekanja ostala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....kako sem si zdaj oddahnila,a ste slišale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
4.12.2007 9:05:23   
natasaom
user posted image tud men je vse zablikiral...hana se je premislila za kitaro in mikrofonuser posted image user posted image
hoče leseno kuhinjouser posted image ...juuupiii!pa še cenej je

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
4.12.2007 9:21:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: misska

Živijo!

jaz sem tudi ena stara konzerva! A TUKAJ SE SKRIVATE????

Hm, očitno moram močnejša očala kupit, ker do sedaj nisem zasledila te teme!

Me vzamete medse? Imam vse pločevinaste lastnosti: stara 35, hči skoraj 10 let, sin 3 mesece. Malo pubertete in malo plenic. Možek, jasno še starejši, že korenito leze proti 40.

kako sem te vesela misska - pa sva še na tej temi skupaj

Pozdravljene čveke.

Nekaj dni sem malo zatajila in ste mi naredile veliko dela. Je kar trajalo, da sem prebrala za nazaj. Šele sedaj pijem user posted image . Matija se je zbudil in mislim, da bo počasi spet jedel. Ne spomnim se kdaj je jedel zjutraj - samopostrežba.user posted image user posted image
Grem pogledat otroka, potem pa bo več časa - če odmislim likanje.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2436
4.12.2007 10:03:57   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Pozdravljene čveke.

Nekaj dni sem malo zatajila in ste mi naredile veliko dela. Je kar trajalo, da sem prebrala za nazaj. Šele sedaj pijem user posted image

Ja res, tole si mi pa z jezika (oziroma tipkovnice) vzela user posted image user posted image user posted image .

Pozdravljene vse konzervice in sploh pa še tanove in tafrišna mamica Neli!!
Sem bila mal v gužvi tele dni, pa še net je neki štekal. No zdej je vse OK in bom spet mal več tule gor visela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
4.12.2007 10:07:58   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: KT

IZVIRNO SPOROČILO: že 35

MIŠKA dobrodošla in vse druge TA NOVE -jaz nima glih cajta sproti pisat in pol pozabim kdo je novuser posted image user posted image user posted image
Naš ati je bolan-a sem to že povedalauser posted image user posted image user posted image user posted image Joj me emšo dajeuser posted image user posted image user posted image sem čisto zgublena od poroda daljeuser posted image user posted image

En kamion user posted image user posted image user posted image da bo ata kmalu bolje.

Ti mene tudi pamet zapušča, zdej ne vem a je teta Roza (beri emšo), al mi gre vse v mlek, pa bo tamal verjetno kar pokala po šivih od pameti user posted image .

no če je tako bom tudi jaz srečnauser posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
4.12.2007 10:10:49   
pikica36
hojla!!

no, evo me po "dolgem" časuuser posted image user posted image
mam tako gužvo da te kap. komaj vas utegnem malo prečikirat, napisat kaj je pa že prava umetnostuser posted image
cele pop. sedim za knjigami zraven mulca... uf.. ga spet cota ....
nevem a bi ga nabila ali kaj bom naredila z njim. kjer je kaka ****rija je zraven in posledično temu.. v šoli za kazen vprašan in seveda slaba ocenauser posted image user posted image user posted image

neli99 držita se z malo pikico in fejst se cartajta še za mene zraven

ta novim konzervam dobrodošlica, vsem ostalim pa ... pozdravček in mejte se fajn ... šibam delat daljeuser posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
4.12.2007 10:12:20   
julci
Dobro jutro vsem skupaj

Meni ni nič blokiralo,sem šele vstalauser posted image user posted image user posted image

Hana al bi bil user posted image če bi nas zbrisalo.To jeRR odvisnost.Sem slišala,kako ti je skalovjepadlo po tleh.

A je kaj novic o Neli.

Kje ste pa ostale čvekice Stephany,Pikica;Trixi,................nč nočte čvekat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
4.12.2007 10:28:29   
Laubica
NELI-tudi meni so šli šivi tokrat narazen in to v porodnišnici,pa mi niso hotli še enkrat zašit-sem imela strogo mirovanje-mož mi je pa mogel 3x dnevno negovat in razkuževat ter mazat šive,so mi šli narazen ko sem šla na blato-to je trajalo 14 dni da se je zarastlo 14 dni nisem smela sedet in nič se naprezat-bilo je ful tečno,ni pa nič bolelo

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
4.12.2007 10:44:06   
viator

IZVIRNO SPOROČILO: KT

MIŠKA dobrodošla in vse druge TA NOVE -jaz nima glih cajta sproti pisat in pol pozabim kdo je novuser posted image user posted image user posted image
Naš ati je bolan-a sem to že povedalauser posted image user posted image user posted image user posted image Joj me emšo dajeuser posted image user posted image user posted image sem čisto zgublena od poroda daljeuser posted image user posted image

En kamion user posted image user posted image user posted image da bo ata kmalu bolje.

Ti mene tudi pamet zapušča, zdej ne vem a je teta Roza (beri emšo), al mi gre vse v mlek, pa bo tamal verjetno kar pokala po šivih od pameti user posted image .

no če je tako bom tudi jaz srečnauser posted image user posted image

Madona jaz sem tud neki pozabljiva,  pa vidim, da nisem edina.

user posted image user posted image user posted image za atija!! Naj se  čimprej pocajta.

Zjutraj je pa mene tud mal stisnilo, ker nisem mogla na RR.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
4.12.2007 11:03:54   
makala
Živjo čvekice.
Moja pikica je spala dons do 10. Jst pa na mest da bi kej nardila, sem časopis brala in user posted image . Ma sej bo vse narjen. Tud pr men je blo eror, ko sem pržgala RR.
Sem bla kr mu zaskrblena.user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
4.12.2007 11:19:47   
viator
No pa mi je uspelo mal prebrat, kaj se je dogajalo...

VSEE NAJBOOLJŠEEE BLAŽ!!!!! Kolk sta fletna na slikici, veliki bratec in mala sestrica. Torta je pa tud super....user posted image user posted image user posted image .

Hanna1 - user posted image user posted image user posted image user posted image za 1. zobek! Super fotke od Zale in Hane.

Nelli, taglavna si...pridna da si se že oglasila. Tole s šivi je res en šit. Da bi se čim prej zrihtalo.user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
4.12.2007 12:34:30   
natasaom
matr mene 2h ni pa skor celo stran nafilate...sva s hano zrihtale štaco.skidale kuram in zajkčkom vse pometle na novo postlale..pol sem pa še mal v avto tekočina pofirbcala in vidla da najina škoda brez olja!!!!!no,pa sva še to uštimale..zdej morava pa okraske pobarvat,,sva kupile kuglice iz stiroporja pa včerej naredile okraske iz testa zdej pa umetnije pacat user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
4.12.2007 12:38:01   
natasaom
mene pa nekej zanima. kdo ma zdej roj.dan..miha al blaž????

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
4.12.2007 13:29:28   
neli99
ojla, sem že doma ... vse je ok.

sem bla pa prepričana, da sem spet pokasirala te razparane šive. to vem da grejo peti dan ven, se razkrojijo, to pa ne vem, da je normalno, če potem rana po vrhu zgleda kot razparana zadrga ...

no sem se šla pokazat prepričana da ni ok, pa me je pogledala kar ena sesra, ni najdla zdravnika, in je rekla da je to normalno. no samo da ni treba pod narkozo, pa še enkrat v bolnici ostat ...

me je pa spomnila, da res ne smem dvigovat, pa noge raztegovat, pa res počivat, pa zračit ...

sem se pol kar zjokala v avtu ... zdej se pa počutim mal trapasto, delam paniko tam kjer je ni.

pa še bolj sem prestrašena ... zdej moram pa res pazit, pa počivat ...

že 35 sem vedela, da si mela ti tut neke zaplete, sam nisem se spomnila kaj ... a tebi so tut šivi šli. ja pa mene tut tooook kakat, pa ne upam pritiskat ... upam da bo šlo, če ne bom šla pa kaj iskat v lekarno.

no tok ... sem bla že kregana, kaj zdej pa moram na računalnik namesto da grem počivat ...

moški, pa res ne zastopjo ...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
4.12.2007 13:37:40   
neli99
pa še to moram povedat user posted image

naša princeska si ponoči želi samo malo mamice ... tuli in se pritožuje če jo ma moj dragi, če jo tlačimo v posteljo ... če jo pa dam na zizo, pa pol obe zaspiva pa pade v komo. včeraj smo se spet matrali od 10h zvečer ... pa ni hotla v posteli spat ... pol jo pa ob pol 2h dam na zizo, pa sva obe padli v komo in spali do 6h. user posted image

no sej to ne bo šlo ... mene je preveč strah da jo bom potlačila ... ampak če je sam to pogrešala, pol se bova pa zmenili za kako rundo.

je pa tok pridna punca, da ful spi. moj je včeraj kar mal panike zagnal, če je to normalno, da ni kaj narobe z njo ...user posted image user posted image user posted image  ... je bil resno zaskrbljen.

to bo dete za dušo ... in zdej se bo še treba navadit da mamo tut mi pridnega otroka.

zdej grem pa res zračit moje šive, pa počivat ...

julči ... ful se mi lepo zdi, da je bla tut tvoja mami nataša. user posted image

ostale pozdravček poljubček ... res ni časa da bi kaj pokomentirala ... ma moja rit prednost user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
4.12.2007 14:58:39   
Laubica
Neli -super da ni spet isto-jaz sem še imela 4. ali 5.dan čiščenje ,so ugotovili da imam 3 cm strdek pol pa še šivi-sranjeuser posted image -glavno da je mimouser posted image user posted image user posted image
Fino da imaš pridno puncouser posted image user posted image user posted image le cartajta se saj se tako hitro ne bo navadila bit samo pri tebi -jaz sem mojega prvih 14 dni imela samo pri sebi ker jaz se nisem smela vstajat mojemu pa se ni dalo,zdaj pa mali spi samo v svoji postelji edino ko je skozi polulan in ga moram ponoči preoblačit in ga zbudim-danes naprimer ,ga dam k sebi da zaspi pol pa jaz tudi že zaspim na moževi strani-smo ga kar k tašči odselili,da nas ne okužiuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
4.12.2007 15:05:43   
natasaom
pobarvali smo vse-od kuhinje naprej!!!!!punce,za prebavo pomaga laneno seme namočeno v navadni jogurt.seveda ja treba to pojest..preverjeno..

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?