|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
23.10.2007 21:48:39   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: KT

IZVIRNO SPOROČILO: julci

Veš KT jaz sem jih tud,dokler nisem prišla k temu,ko hodim zdaj.Po narodnosti je Grk,mlad,s pacienti pa dela ful nežno.On te pred vsakim plombiranjem vpraša za injekcijo,ker tud pol on lepo v miru dela,ne da mu skačeš po stolu,ker te zaboli.Včasih mu ugre kaka kletvica,da se morš še nasmejat..Vglavnem takega zobozdravnika ne srečaš vsak dan

Aja, nežno - zdej pa vidim zakaj rada hodiš k zobarju user posted image user posted image user posted image
Uh ,bi rekli.user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 701
23.10.2007 22:15:16   
julci
Neli ne bi te rada prestrašila glede pritiska,sam daj se pazi,ker ni nedolžno.Sama sem mela v začetku nosečnosti problem z njim (170/110),sem takoj pristala v bolnici,kjer sem dobila tablete.Potem pa mi ga je okoli 20 tedna vrglo na 79/49,tolko da nisem skup padla.Takrat so mi ukinli tablete.V 36 tednu pa mi je spet porastel na 140/90,vedno mi je skakal.Ampak v vodi so se začeli pojavljati proteini.Proteini ponavadi pomenijo,da je začela postlca odpovedovat.V 37 tednu sem zaradi tega bila sprejeta v bolnico,ker so mislili delat urgentni CR,ker je bila mala v stiski.Sem pa mela spet prisotne proteine in povišan pritisk.po treh dneh se je stanje malo umirlo,ker sem POČIVALA,no po tednu pa se je vse skupaj ponovilo,tako da so mi sprožili porod v 38 tednu.Rodila sem pa 5 dni kasneje,ampak to je paže druga zgodba.Zato  naredi sebi in bebici dobro in res počivaj,jej neslano,kolkor moreš in čimveč vode spij.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 702
23.10.2007 22:18:00   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

hanna nihaj se mi smejat,prosim!moja prva ljubav je doma v prevaljah......pri sg-ju! sam je to že tooooooooollk let nazaj,da so se mogoče prestavl user posted image user posted image .. je..i ga,men zemljepis ne gre....

sedaj pa res lahko nočko! upam,da bo hanča lahko spala ponočiuser posted image
če se gre za hano sem pa panik!
S kerga konca pa si,če ni skrivnost.Jaz sem svojga tud v Celju ujagala.Se je splačalo.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 703
23.10.2007 22:38:31   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: .muki.

majrim, ta ticker sem naštimala zato da z mojim sinkom gledava kako dojenček raste. Prav zanimivo je bilo gledat kako so bile nogice vsak teden daljše.

Drugače pa sem imela dane NS.  Verjetno bom morala na  kako se že prav napiše amniocenteza .  Edino kar se je dobro videla pa je bila nosna kost, ta je prisotna, tako da bo malo boljši rezultat.

Ali je bila katera od vas na amniocentezi in kako to izgleda, ter kakšne podatke dobiš tam?

Ta tvoj ticker tud jest že ves čas občudujem,jaz sem znala sam od baby-gaga gor spravit,ker je bilo najbolj enostavno  user posted image
Kar se pa NS in AC tiče,pa jaz mislim,da je dobro narest-človek si potem veliko bolj miren,čeprav te res vsake tolko časa malo živci dregnejo,vendar HS res ni 100% pokazatelj in če imaš možnost AC-izkoristi jo,ni nič hudega,ti pa preko trebušne stene in maternice potegnejo nekaj plodovnice,ki jo analizirajo.Po domače povedano te malo zbodejo in je malo čuden občutek takrat,lahko pa celoten potek gledaš na monitorju saj delajo to z UZ.Je pa res,da moraš potem počivat-si pač posledično človek tudi malo nervozen zaradi samega postopka ampak potem si pa rečeš,da sploh ni bilo hudo.Jaz in vse druge močno navijamo zate in ti pošiljamo veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega otročka-predvsem pa se ne naprezaj sedaj,pa počni stvari v katerih uživaš user posted image user posted image user posted image
neli,ti si pa res nepoboljšljiva,a res ne moreš malo premzat svojih konjev user posted image !!!!!!!!!!
To o sindromu belih halj se pa kar strinjam,sem pri prvem otroku že ležala v bolnici in čakala na sprožitev poroda in je poleg mene ležala ena punca,ki so ji kar naprej merili pritisk in vedno je imela zgornjega 190.Sam ko je zagledala sestro,je ratala čist user posted image in posledično je bil tak tudi pritisk.Ti pa lepo ubogaj in dosti pij,ker to je stvar,ki smo jo nosečnice kar pozabljale.Jaz ti želim veliko zdravja in veliko počivaj, vglavnem tako kot .muki.,počni stvari,ki te bodo sproščale.

natasaom,ne bit huda,res sploh nisi falila,bolj sem se smejala zaradi tega,ker med našimi otročki sploh nisem vedela,kaj bi naj to vprašanje pomenilo...-a stara ljubezen,ti ti...user posted image

Ma morm priznat,da se zvečer tolk dogaja tu gor,tud jaz prav uživam ob teh smajlijih,da tako kot pravi neli,se še pol včasih režim,ko kaj delam in posledično moji moški sprašujejo,če rabimuser posted image

Jap,bo treba pančat ,moj user posted image je šel v nočno,men pa še spanje glih ne diši....zjutraj bom pa spet user posted image  

Pa-pa

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 23.10.2007 22:48:52 >

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 704
23.10.2007 22:49:49   
julci
Hana a ti si tud sama ponoč.Jaz tud.user posted image user posted image user posted image Tk da maaaaaaaaaaaaaam cajtčvekat.
Grem pa pogledat posnetek oddaje svet na kanalu a,ker je šlo vPostojni nekaj narobe in je umrla22-letna mamica .Groza.Sem se kr na sebe spomnala,Hana ti boš vedela zakaj.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 705
23.10.2007 22:50:02   
hanna1
Kako je pa kaj na celjskem koncu Stephany a tebe še veter ni odpihnil?Zdej se mi pa ne da it nazaj gledat-v katerem koncu si rekla da si-a je Laško user posted image -ma bukselj jaz!!Enkrat sem pa bila tam na Pivo in cvetje-Ma kaka fešta,še dobro da sem bila takrat v mono postavi user posted image user posted image .

Pa-pa

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 706
23.10.2007 23:05:56   
stephany
Pozdravček vsem! Spet ste pridno čvekale in je bilo precej za prebrat.
Klemen sedajle spi že skoraj tri ure. Če bo ponovil prejšnji dve noči, se bo kmalu zbudil. Potem pa zna bit problem. Sinoči sva se eno uro šla igrico - kdo bo bolj vztrajen. Po tem, ko sem ga podojila in je zaspal, sem ga odložila v posteljico in v tistem hipu - jok. Pa spet ponovno uspavanje. Mali zaspi, ga odložim - spet jok. In tako skoraj eno uro user posted image . Potem sem obupala in ga vzela k sebi. Saj ga je lepo imet pri sebi, a se mi zdi, da se potem sploh ne spočijem.

Kot vidim, tudi vaši sončki niso ljubitelji spanja čez dan. Pri nas je isto. Zadnje čase pol urice naenkrat ... Potem je pa mala sitnobica, ko ni naspan, škratek mali.

Duskamb - njami, jagodna marmelada. A si res še imela domače jagode? Jaz sem pa v nedeljo pri svakinji jedla marmelado iz grozdja (tudi zelo okusno).

Majrim - sedaj boš pa važna, ko boste kupili nov avto...user posted image user posted image user posted image

Julči - jaz bi tudi imela takega zobarja (se jih bojim kot hudič križa user posted image ). Upam, da bo Zala kmalu ozdravela.
Seveda enake želje tudi tvoji Hani, Nataša om.

.muki. - user posted image user posted image user posted image  za AC user posted image user posted image user posted image !

KT - čestitke Alini za 4 mesece še od mene in Klemna. user posted image  user posted image  user posted image
Hanna 1 - mi pa še ne moremo delat snežakov, nimamo še nič snega.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 707
23.10.2007 23:12:24   
stephany
Sem še nekaj pozabla. Bi rabila vašo pomoč oz. mnenja.
Počasi bomo morali nabavit avtosedež. Trenutno je jajčka še dovolj velika, ko bom začela pa kombinezonček oblačit, bo pa verjetno že kriza.
Ker vsak trgovec hvali svoje blago, se bolj zanesem na osebne izkušnje. Zanima me, kakšne avtosedeže ste kupile svojim sončkom in kako ste bile zadovoljne.
Ste kupile 9 - 18 kg ali 9 - 36 kg? Glede na to, da ima Klemen že pri dobrih petih mesecih 9 kg, se bolj nagibam k slednjemu.

Že vnaprej hvala za kakšen komentar.

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 708
23.10.2007 23:16:33   
julci
Hojla STEPHANY naši navihančki nas že zdaj navijajo okoli prsta.Pa saj je prav tako,da jih žulimo zdaj,pol ko bojo velki se nem itak nevjo pustli.
Ja toPIVO in CVETJE,kolko smo ga včasih prebiksal dol.Sem namreč 3 leta živela v Celju pri svojem user posted image .Stephany a veš da je delal v pokojnem BOR-Laško-zdajšnji Paron.V kerem koncu si pa ti.Ej ko pridem v Celje,grema definetivno na kofi.

Sem pogledala posnetek oddaje svet.Groza.Sam se sploh ne čudim,ko pa čakajo da jim že voda teče v grlo.Bogi starši,njen partnerinnajbolj se mi pa smilisinek,ki ne bo nikoli poznal svoje mamice.user posted image user posted image user posted image Kako kruto je vse skupaj.

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 709
23.10.2007 23:29:42   
julci
Stephany moj brat je kupil od Comkorda mislim da ultimaxauser posted image evo takšnega,sam v svetli barvi.Sta ful zadovoljna z njim,pa na testih je dosegel lepe vrednosti.Naštimaš ga pa lahko v obe smeri vožnje.Je pa od 9-18kg.Kar se starostne skupine tiče je boljš da vzameš tega,ker mu lahko naklon spremeniš v pol ležeči,če ti Klemen med vožnjo zaspi.Otroci namreč do enga letapridobivajo kr hitro na teži,ko pa shodijo pa ne gre več tolk hitr gr.Za primerjavo,moj sin je mel 18kg ko je šel v prvi razred.Upam da sem ti kaj pomagala.

< Sporočilo je popravil julci -- 23.10.2007 23:30:04 >

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 710
23.10.2007 23:40:08   
julci
Hana vidim da sva sam midve od KSK-jevk gr.Se vidi da nimama kaj drugega za delat,ko nimama svojihuser posted image doma,pol pa user posted image plešejo.user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 711
23.10.2007 23:50:27   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Hana vidim da sva sam midve od KSK-jevk gr.Se vidi da nimama kaj drugega za delat,ko nimama svojihuser posted image doma,pol pa user posted image plešejo.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image men se  user posted image grem počasi vuser posted image

Nočko

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 712
24.10.2007 8:17:39   
julci
user posted image zgleda da še vse user posted image
A nč ne vohate mojeuser posted image pa tk je dobra.user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 713
24.10.2007 8:31:53   
Vilma
Voham voham Julči, zato pa sem si svojo skuhala user posted image

Jaz sem že od pol sedme pokonci, malček je potegnil do 7:15. Ne morem vam povedat, koliko mi pomeni jutranjih 45 minutk, ki jih imam čisto zase. Mir, lahko se umijem, da me nihče ne cuka za hlače, lahko lulam da ne čutim prstkov na wc školjki. Amerika vam rečem user posted image

Neli vidiš, da se moraš pazit! Poglej kaj ti je Julči napisala in glede proteinov in prisitka! In dobro veš, da je vsak teden, ki ga tvoja princeska preživi v trebuhu pomemben! Zato počivat, noge u luft, pa samo nujna dela opravljat!

Muki držim pesti za amnio! Zdaj te čaka dolgo obdobje, ampak vse konzerve bomo držale pesti, da bo vse ok s tvojo pikico. Je že prav, da greš tudi na ta test, konec koncev nimamo več 20 let.

Štefka mi imamo Romerjev sedež King TS plus 9-18 kg. Tudi jaz ti priporočam raje tega do 18 kg, kot tistega 9-36. Poleg tega, da se spusti naklon kot je napisala Julči, so menda tudi bolj varni. Čeprav osebno se mi zdi vsakič, ko dam DOminika notri, da ga bo hitro prerasel. Pa nič hudega, saj pričakujemo še enega. user posted image

Julči, Hana nista sami ponoči. Moj dragi ima dostikrat dežurstva in takrat se vama zagotovo pridružim v nočnem čvekanju.  Evo naslednjič dežura drug teden, ga ne bo od torka do petka - se pravi čez praznike user posted image  Že zdaj travmiram, kaj šele bo.

Kar se filmčkov tiče, je Dominik na tistem, kjer se tako smeji, star 5 mesecev. user posted image  Ja ja, naše dete vse na ekstreme. Če gre za smeh ali jok. A vam posnamem še enega takega, ko tuli? Ne ne, raje ne user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 714
24.10.2007 9:00:31   
neli99
dobro jutro ...

ja zdej sem se pa zresnila ... tist pritisk me ne skrbi toliko, bolj to, da vem zakaj je visok, pa se mi to še vseeno dogaja ... tako da res upam da ni kaj narobe z mojim aparatom. bolj me skrbi ta voda in ti proteini ... to se ne sliši dobro da posteljica odstopa. do konca mava še 4 tedne in dobro bi bilo da jih večina teh zdrživa obe ok in v enem kosu.

bom pridna in bom počivala. zdej se mi zdi pa daleč do ponedeljka (grem še enkrat v laboratorij) ... pa sej zaupam svoji G. ... pa že ve, če bi blo bolj urgentno.

... kej več pa kasneje ... sem še v pidžmi ...user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 715
24.10.2007 9:10:17   
viator
Ojla, da se na hitro oglasim...preden se začne dretje....ahhhhh kavica,mmmm. Hvala Julci.

Ja a ne Vilma, kako je super, ko ima človek par minut zase...čista uživancija.

Neli99 - upam, da počivaš. Julci ti je lepo napisala....res je pomemben vsak teden, ki ga otrok pridobi. Poskusi se čim manj sekirat...jaz sem bila pri prvi nosečnosti tako smotana, (iste težave),  se sploh nisem znala umirit in sem se brez veze najedala....to pa zelo poslabša vse skupaj. VSE BO DOBRO!!!!!

Muki - glede amnio so ti punce napisale...jaz sem tudi šla. Mučno je na rezultate čakat, ampak boš videla, da bo vse OK.

evo, konec tme outa...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 716
24.10.2007 9:41:23   
hanna1
neli kar ostan še v pižami user posted image !!!!Ven tako ne moreš,kavico je možek skuhal ali pa tašča,ti zdaj lepo mažgane na pašo,ker ja z tudi grem si hitro eno user posted image skuhat,danes sem malo lenarila,ko sem imela včeraj nočno službo,a ne julci user posted image .Jaz si tudi ogledujem za avtosedežem in bom definitivno vzela tega do 18 kg,ker se še zdaj spomnem kolk je Blaž predrnjohal v avtu-smo mu takoj naklon spustili,ker je že po 5 min.vožnje spal user posted image -Ogledujem si pa tudi stajico,ker se za hojico po priporočilih ne bom odločila.Saj plazi se lahko doma po tleh,če pa grem k moji mami ali k dediju v MB,kjer tudi prespimo,pa je ne bi pustila kar tako plazit se okrog user posted image

http://www.bolha.com/index.php/ukaz/image/izd/2635901/slika/0
Stajica pa izgleda približno takole-prosim za mnenje preden pokličem user posted image .

Pa-pauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 717
24.10.2007 10:00:44   
julci
Hana zakaj se za hojico ne boš odločla.user posted image Mi smo jo pri Mihanu meli,pa je shodil v 10 mesecu.Marsikdo ma res pripombe za hojico,jaz sem pa bla ful zadovoljna z njo.Mihapa tud,ko je lahko dirkal po stanovanju.Nikoli pa mi ni hodil po špic prstih,ko marsikdo reče,da je tozaradi hojice.Mi pa avtosedež že mamo,sicer od brevijauser posted image .Sicer ni čisto nov,sem ga dobla od Zaline botrce.Je pa od 9-18 kg.Tako da ga samo na novo oblečem,pa bo kot nov.Za naprej pasi še šparam Mihanov avtosedež,ki se kasneje spremeni v jahača.Bomo pa mogli nabavit en avtosedež za dedijev avto,da nebo treba kr naprej montirat.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 718
24.10.2007 10:10:40   
hanna1
Ja saj mi smo jo tudi imeli pri Blažu in nikoli ni hodil po š****h-sem vesela,da slišim še tudi kakšen tak komentar user posted image .Stajico sem pa imela izposojeno in je svakinja potem imela še dva malčka,ki sta jo čist razturala, user posted image pa še lesena je bila,ko je mimogrede nogo vtaknil ven.Blaž je tudi shodil pri 10 m ,pol je pa grdo štrbunknil in se je do 12 m moral držat samo za mezinček,da je bil siguren,če ne se je kar vsedel na rit.Zdaj pares grem nekaj user posted image inuser posted image ,sem že pozna!!!!!

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 719
24.10.2007 10:18:28   
viator
Pssst - zaspala je, pred tem pa jok.
Zdej me pa res že malo skrbi, namesto da bi se krči umirjali, je pa še slabše. Prej jih je imela popoldne, zadnje tri dni pa kar cel dan. Pišuka, bom mal dohtarja poklicala in ga vprašala. Je pa hec, pri vseh treh smo se borili s krči...user posted image .

Hanna1, jaz bom stajco definitivno nabavila, ker se mi je zelo obnesla pri starejših dveh. Sta bili kar radi not, pa na varnem so.  Tale mi zgleda OK. Pri prvi smo imeli stajico, katere ograja je imela večje luknje....in tamala je plezala po njej kot kak alpinist...tako da se mi tale "tvoja" bolj dopade...

S hojcami pa nimam nobenih izkušenj, so pa mnenja deljena, eni so zelo zadovoljni, drugi so pa proti...po moje je čisto od otroka odvisno.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 720
24.10.2007 10:34:36   
julci
Hana mi tud mamo stajico,zdaj trenutno jo mabrat za svojga malega,jaz pa še ne vem,bomprej probala malo pri bratu notdat da bom videla kako bo,ker naša mala je ful radovedne sorte in ji more non stop neki migat če ne je pa user posted image .Bomo videli,včasih pa ko misliš si pa presenečen.Tk sem bla js,ko sem ji naredla športni vozek skupaj,namesto košare.Prej ni hotla bit v vozeku,zdaj sem ji pa naklon dvignala za eno stopnjo,pa ni problem.Prej pa sem maširala v eni roki s tamalo,v drugi pa vozek.
Kar se pa hojice tiče je res veliko mnenj,sam ponavadi majo taki pripombe,ki jo nepravilno uporabljajo ali pa je niso imeli.Tud take komentarje sem že čula.user posted image user posted image Jaz pravim da se mora človek pač sam zase odločit,kaj se mu zdi prav.Po mojem,če bi bile hojice tolk škodljive jih sploh nebi smeli prodajat.user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 721
24.10.2007 10:47:03   
viator
Neli99, probaj dovolj piti...drugače pa je najbolj važno, da so beljakovine našli in boš pod stalnim nadzorom. Dobro, da G zaupaš, sigurno bo ukrepala, tako kot je treba....

Muki - glede amnio rezultatov - pregledajo število in struktruro kromosomov otročka - zato, da izključijo morebitne nepravilnosti....ena od teh je Downov sindrom.....verjetnost zanj narašča s starostjo mamice.
Posega se ti ni treba bat, v Lj ga opravljajo sami stručkoti, tako da boš v dobrih rokah.

Ampak brez panike....največkrat amnio pokaže, da je vse OK, tudi kljub nekoliko povečani nuhalni svetlini...

No je pa "stranski učinek" amniocenteze, da izveš spol otroka 100% user posted image . in niso več možna presenečenja.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 722
24.10.2007 11:27:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: stephany

Duskamb - njami, jagodna marmelada. A si res še imela domače jagode? Jaz sem pa v nedeljo pri svakinji jedla marmelado iz grozdja (tudi zelo okusno).

NISEM JAZ KUHALA MARMELADE.....user posted image

(odgovor članu stephany)
  Neposredna povezava do sporočila: 723
24.10.2007 11:31:05   
natasaom
dan!hana jest nisem nč huda!!naša  hana je spala pri meni-ati pa v dnevni user posted image
zjutraj je bila čist ok,sam jokala je,ker sem ji rekla,da ne gre v vrtec tako,da sem popustila..bom videla kaj bo danes popoldan.vročine nima,samo kašlja pa ne grozno..sej sem rekla,da sem panik..
julči-prevalje...pojma nimam kolk user posted image ...vem,da ima 2 otroka,pa vsako leto me pokliče za roj,dan,novo leto,8 marec....pa hani čestita za roj.dan...ja takle mamo..najin ati itak ni nič ljubosumen,tako,da ni panike.
nelli ti pa počivaj še tele 4 tedne,moraš bit pridna,da te ne bojo v bolnici obdržal.mene so...sem bila 6 tednov v porodnišnici...

danes sem bila spet mal aktivna-sem šla avtu čevljčke zamenjatuser posted image ..
zdj pa kuhat,kruhek zamesit pa mal pospravt...

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 724
24.10.2007 11:32:59   
natasaom
aja-julči točno takega brevija smo imeli za hano!ful zadovolna..zamenjat smo ga morali,ker smo kupili manjši avto-sedaj imamo že tavelikega user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?