hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: .muki. majrim, ta ticker sem naštimala zato da z mojim sinkom gledava kako dojenček raste. Prav zanimivo je bilo gledat kako so bile nogice vsak teden daljše. Drugače pa sem imela dane NS. Verjetno bom morala na kako se že prav napiše amniocenteza . Edino kar se je dobro videla pa je bila nosna kost, ta je prisotna, tako da bo malo boljši rezultat. Ali je bila katera od vas na amniocentezi in kako to izgleda, ter kakšne podatke dobiš tam? Ta tvoj ticker tud jest že ves čas občudujem,jaz sem znala sam od baby-gaga gor spravit,ker je bilo najbolj enostavno Kar se pa NS in AC tiče,pa jaz mislim,da je dobro narest-človek si potem veliko bolj miren,čeprav te res vsake tolko časa malo živci dregnejo,vendar HS res ni 100% pokazatelj in če imaš možnost AC-izkoristi jo,ni nič hudega,ti pa preko trebušne stene in maternice potegnejo nekaj plodovnice,ki jo analizirajo.Po domače povedano te malo zbodejo in je malo čuden občutek takrat,lahko pa celoten potek gledaš na monitorju saj delajo to z UZ.Je pa res,da moraš potem počivat-si pač posledično človek tudi malo nervozen zaradi samega postopka ampak potem si pa rečeš,da sploh ni bilo hudo.Jaz in vse druge močno navijamo zate in ti pošiljamo veliko za tvojega otročka-predvsem pa se ne naprezaj sedaj,pa počni stvari v katerih uživaš neli,ti si pa res nepoboljšljiva,a res ne moreš malo premzat svojih konjev !!!!!!!!!! To o sindromu belih halj se pa kar strinjam,sem pri prvem otroku že ležala v bolnici in čakala na sprožitev poroda in je poleg mene ležala ena punca,ki so ji kar naprej merili pritisk in vedno je imela zgornjega 190.Sam ko je zagledala sestro,je ratala čist in posledično je bil tak tudi pritisk.Ti pa lepo ubogaj in dosti pij,ker to je stvar,ki smo jo nosečnice kar pozabljale.Jaz ti želim veliko zdravja in veliko počivaj, vglavnem tako kot .muki.,počni stvari,ki te bodo sproščale. natasaom,ne bit huda,res sploh nisi falila,bolj sem se smejala zaradi tega,ker med našimi otročki sploh nisem vedela,kaj bi naj to vprašanje pomenilo...-a stara ljubezen,ti ti... Ma morm priznat,da se zvečer tolk dogaja tu gor,tud jaz prav uživam ob teh smajlijih,da tako kot pravi neli,se še pol včasih režim,ko kaj delam in posledično moji moški sprašujejo,če rabim Jap,bo treba pančat ,moj je šel v nočno,men pa še spanje glih ne diši....zjutraj bom pa spet Pa-pa
< Sporočilo je popravil hanna1 -- 23.10.2007 22:48:52 >