neli99
|
Jaz sem pač ta link označila in ga prekopirala v polje za sporočilo,nato sem stlačila tale "Odgovor na sporočilo" čisto v levo stran (malo pomanjšano,da ni celozaslonsko).Pol sem si pač te www hiti ali kaj so že ,tudi malo zmanjšala (ampak šele potem ko sem si izbrala slikco),potegnila polje čisto v desno stran,s kurzorjem šla na slikco ,stisnila levo tipko in vlekla to slikco v polje za sporočilo.Spustim tipko in slikca bi se morala pokazat.Če je šlo vse posreči,sem potem tekst tistega linka označila in ga izbrisala-slikca pa ostane.Uhhh,kak sem jaz sedaj to spet zakomplicirano razložla ja??? ...hanna1 ... sej kopiraj - prilepi tut deluje ... (joj pa ne zamert, a je prehud smajli , sam tok je smešen, da sem ga mogla prilepit ... ) drugače pa vsi občasni bralci ... če vas moti naša smajlimanija ... ... sej lohk tut drugje čvekate ... jst se zmeri najprej narežim, pa zmeri me spravi v dobro voljo ko druge berem, pa velik bolj si zapomnim, kas se s kero dogaja, če je slikca zraven ... da ne govorimo, da se še kdaj sredi kakega dolgočasnega dela spomnim na kero, pa se kar smejat začnem ... julči ... ti kar povej unmu zmaju kar mu gre ... eno so pa res kure, k da nimajo tut mal ne srca, pa sočutja, pa zdrave pameti, da bi vedle kdaj je treba mal spustit vajeti ... natasaom ... ti gorenjka na vrhniki, jst lublančanka na gorenjskem ... ... mislim da pol nimava nič kaj velik skupnega ... al kako? .muki. ... julči ... ok ferrari lahko zmaga ... samo da ne bo un finec kakega prvaka fasal ... zmaga naj kar lepo un črnc. a sva še na isti valovni a bo fajt ?? drugače pa drage moje ... naše dete je fasalo neko čudno vročino. prehlajen ni, samo vročina ga daje ... in posledično fuuuuuul spi ... ko malo dete. ne vem če je bil danes že dve ure skup pokonc .... samo da ne bo pol zvečer žurka ... ... sej skrbi me še ne ... nimam pa pojma kaj mu je. mamo pa bolj lenuharsko nedeljo in vsi lenuhamo ... nč ... še volt bo treba, pol pa formula ... morva z mojim še od nekje eno TV usposobit... naša je še kar fuč ... pridne bodite, pa se še kaj beremo ...
|