|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
23.10.2007 18:38:02   
Vilma
user posted image Joj Neli, kaj bom jest huda! Pridem gor pa berem takole. Dej se pazit res, sej veš, da visok pritisk ni tko nedolžen pri nosečnosti. Kolk pa maš tega pritiska, sam o visokem govoriš, nič pa o številkah? Da ni tolk visok, da niti povedat ne upaš?

Duskamb ti si carica res. Kuhaš marmelado, men še kosila ne rata skuhat vsak dan user posted image  Mamo bolj tahitre variante kakšne njoke, pašto, al pa kakšne golaže, ki jih tašča naredi, jaz pa samo iz skrinje vzamem user posted image

Zvezdi kaj pomen poflegat? Mi je tko hecen izraz, da se kr smejim, čeprav pojma nimam kaj pomeni.

Vidim, da ste se ene že kepale user posted image  Hana a tolk snega ste imeli? Sem mislila, da ga je bilo samo na Dolenjskem, drugje pa nič. Pri nas je mal snežilo, ma se ni nič prijelo. Je pa Dominik tako gledal sneg, da je pozabil usta zapret. user posted image  Evo vam pošiljam še en link, sem našega malčka pred kratkim snemala, kako se sam zaigra. Je pa star zdaj 10 mesecev in pol.

http://www.youtube.com/profile?user=Vilma88K

Kje pa je Muki danes? A ni imel pregleda?

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 676
23.10.2007 19:04:58   
majrim
NO,KONČNO SEM PRIŠLA DO RAČUNALNIKA...jojjjjjjjjjjj,to je noro...saj sploh nimam več časa zaseuser posted image ...zjutraj smo se le spravili do kopra na citroen  naročit avtouser posted image ,a kaj ko najhujše šele pride...skakanje za kredit in kaj vem kaj še vse...katastrofa...pa še s tamalo laufat okoli..no ja,se bo navadla da ni življenje tako rožnato kot misliuser posted image
...katera je iskala taebo bill's....julci si bla ti?...jaz sem neki našla...no,to kar ti hočeš met...povej,če želiš ti potegnem dol in zapečem,pa pošljem?!..zdej sem kliknila,če boš hotela povej...
...ma povejte mi,kako vam vse to uspeva...llikat,kuhat marmelado,delat snežkote...user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 677
23.10.2007 19:30:10   
viator
KONČNO JE ZASPALA!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image .
Moja Lara se namreč meni, da trimesečnici absolutno ne pritiče spati čez dan. Sem jo hotla nafintirat in sem jo peljala na sprehod, v upanju, da bo le zadremala...haha, pajade. Tudi to preizkušeno orožje - sprehod, je odpovedalo. user posted image Upam, da bo kej boljše kmalu...grrr.

Tako da se jaz, tako kot Majrim sprašujem, kako vam uspe sploh še kaj naredit zraven tehle naših sončkov...pride tudi kakšen posebej blagoslovljen dan, ko je že  kosilo spedenat čista znanstvena fantastika.

Vilma..Dominik je luštkan, za pojest, pa kako lepo se nasmeje...a velik snemaš?

Točno, Muki je imela nuhalno....kako je bilo?

Hanna1 - snežaka ste že naredili...Hana pa navdušena, a? Bog ve, kaj tele malčki razmišljajo.

No pa se je zbudila....spala je celih 2o minut, jaz pa bolj počas tipkam...

Punce, držite se!!!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 678
23.10.2007 19:41:27   
julci
Majrim jaz sem bila tista.Majrim proooooooooosim če si tako dobra.Men je to ful fajno razmigavanje,ker si pretegneš vsako mišico extra.user posted image user posted image user posted image
Od mojga peglaja spet nič.user posted image Smo meli bolj svetlo noč.Zala se je namreč odločla od od pete zjutr nebo več spala.Ob osmih jo je moj prevzel.Sem mislila malo potegnit s spanjem,pa me iz postle vrže moj zobozdravnik,ki se je spomnil.če lahko pridem ob devetih namesto ob dvanajsti uri.user posted image user posted image Pol pa dirke po bajti,pa je vseeno trajalo eno uro,predenj se sprajim.Sem pa bla kot zombiuser posted image vsa nenasšpana.Še dobro da mi je dal injekcijo,ko mi je zob popravlu.Kar se tega tiče je pa faca.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 679
23.10.2007 19:54:15   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

ALINA VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE!!!!!

Hvala Hanna1 - en velik user posted image  & lupčka od Aline. 

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 680
23.10.2007 19:57:20   
julci
Vilma tvoj mali je pa smeško.Se tolk na glas smeji,kot moja Zala.
Viator spanje čez dan so tud pri naši samo pobožne želje.Zadnjič je spala celi dve uri,pa sem jo hodla gledat,če še diha.Sam to se zgodi na vsake kvatre 1x.user posted image user posted image
Muki
kaklo je bilo na nuhalni.

HANAjaz sem tud rekla da bo treba gojzarje gr dat.Če ne pa to nabavituser posted image .user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 681
23.10.2007 19:57:27   
KT
julci - sovražim zobarje user posted image  ampak je pa fajn imet lepe domine user posted image . Jest grem jutri svoje razvaline pokazat user posted image .

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 682
23.10.2007 20:02:55   
julci

user posted image

Ko za temnimi gorami sončece zaide,
k tvoji zibelki veverička pride,
pa ti čisto tiho na uho zašepeče;
˝DRAGA MALA ALINA,MNOGO,MNOGO SREČE!"

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 683
23.10.2007 20:39:41   
natasaom
čeeeeeeerrrr!sam pofočkamse...hana je zbolelauser posted image user posted image  težko diha,zdaj sem jo,namazala z mentoklarom po hrbtu...bogica je..
zobar je preživel user posted image user posted image  imam kontrolo čez 1 leto!
hanna marmelada itak uspela user posted image ..sem mal čudna jest,veš...ker ves sadje,ki raste na vrtu predelam...imamo veliko marmelade in kompotov..zelenjava gre pa tud v kozarce.....in skrinjo...midva velik doma pridelava..drugo leto bo pa sploh velik,ker bomo povečali vrt...sem bila huda v trgovini,ker čebula stane 1eur kg!user posted image user posted image  

lahko noč konzervice..se jutri ka beremo-moram mojo pikico spat dat

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 684
23.10.2007 20:40:29   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: julci

user posted image še od naju user posted image

Ko za temnimi gorami sončece zaide,
k tvoji zibelki veverička pride,
pa ti čisto tiho na uho zašepeče;
˝DRAGA MALA ALINA,MNOGO,MNOGO SREČE!"

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 685
23.10.2007 20:42:50   
natasaom
julči????!!!!!! a so prevalje pri sg?

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 686
23.10.2007 20:43:50   
KT
julci & natasaom Alina vama pošilja en zvrhan koš slinastih poljubčkov user posted image , saj bi sama kaj natipkala, ampak je že v miževi deželi.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 687
23.10.2007 20:46:07   
natasaom
ooo hvala lepa user posted image user posted image !takih lupčkov nikol dostuser posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 688
23.10.2007 20:46:13   
hanna1
Takole,Hana pase kravce,jaz pa moram še malo pozdravit našo julci in njeno Zalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bogica mala,ob takem vremenu sploh ni čudo,da otročki kaj ne fašejo,še jaz imam čist kosmato grlo user posted image Pa še zobar mamico muči user posted image .A zdej se bomo pa konzerve pri zobarju sproščale,jaz tudi moram iti,pa me je kar strah,za kolk me bo spet upilila user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: KT

julci - sovražim zobarje user posted image  ampak je pa fajn imet lepe domine user posted image . Jest grem jutri svoje razvaline pokazat .

Tole je pa  user posted image user posted image user posted image
Vilma tvoje ga Dominika sem pa morala pogledat in sem se še bolj user posted image tistemu prvemu posnetku.Je moj sine tudi snemal Hano(je dobil kamero za RD od dedija-mulc....),ko se je smjala,ko čvešpl,ko sem jo samo pogledalauser posted image user posted image -ampak ma pa zdaj probleme s kravcami,jo nekaj ne ubogajouser posted image -na zdaj pa v duetu tipkavaSo posrečeni tile pikeci,ko se včasih kar iz nič začnejo smejat...

IZVIRNO SPOROČILO: viator
Moja Lara se namreč meni, da trimesečnici absolutno ne pritiče spati čez dan. Sem jo hotla nafintirat in sem jo peljala na sprehod, v upanju, da bo le zadremala...haha, pajade. Tudi to preizkušeno orožje - sprehod, je odpovedalo. Upam, da bo kej boljše kmalu...grrr.

Tako da se jaz, tako kot Majrim sprašujem, kako vam uspe sploh še kaj naredit zraven tehle naših sončkov...pride tudi kakšen posebej blagoslovljen dan, ko je že  kosilo spedenat čista znanstvena fantastika.

viator,se mi kar smiliš,ker jaz se že sedaj čudim,ko moja pikica čez dan manj spi,včasih je pa lahko vlekla tudi po uro v enem kosu,tvojo pa še krči matrajo.Pa še tole vreme ne dopušča več takšnih potepanjuser posted image

Tako sedaj se greva pa kopat,ker je že tečka ratala,
Pa-pa

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 689
23.10.2007 20:50:05   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

user posted image user posted image user posted image

Prevalje so bliže Mežici-akumulatorji TOPLA,extra za vaš avto,so pa na relaciji SG user posted image -Velenje-Celje -Lj

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 690
23.10.2007 20:50:58   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: KT

julci - sovražim zobarje user posted image  ampak je pa fajn imet lepe domine user posted image . Jest grem jutri svoje razvaline pokazat user posted image .

Veš KT jaz sem jih tud,dokler nisem prišla k temu,ko hodim zdaj.Po narodnosti je Grk,mlad,s pacienti pa dela ful nežno.On te pred vsakim plombiranjem vpraša za injekcijo,ker tud pol on lepo v miru dela,ne da mu skačeš po stolu,ker te zaboli.Včasih mu ugre kaka kletvica,da se morš še nasmejat..Vglavnem takega zobozdravnika ne srečaš vsak dan

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 691
23.10.2007 20:56:15   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Veš KT jaz sem jih tud,dokler nisem prišla k temu,ko hodim zdaj.Po narodnosti je Grk,mlad,s pacienti pa dela ful nežno.On te pred vsakim plombiranjem vpraša za injekcijo,ker tud pol on lepo v miru dela,ne da mu skačeš po stolu,ker te zaboli.Včasih mu ugre kaka kletvica,da se morš še nasmejat..Vglavnem takega zobozdravnika ne srečaš vsak dan

Aja, nežno - zdej pa vidim zakaj rada hodiš k zobarju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 692
23.10.2007 20:57:36   
julci

IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

user posted image user posted image user posted image

Prevalje so bliže Mežici-akumulatorji TOPLA,extra za vaš avto,so pa na relaciji SG user posted image -Velenje-Celje -Lj

Ti je Hana že razložla.Midve sva narez le pet minut zuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Prevalje so od SG-ja oddaljenenekje 16 km.Tja pa hodim v službo.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 693
23.10.2007 20:58:44   
natasaom
hanna nihaj se mi smejat,prosim!moja prva ljubav je doma v prevaljah......pri sg-ju! sam je to že tooooooooollk let nazaj,da so se mogoče prestavl user posted image user posted image .. je..i ga,men zemljepis ne gre....

sedaj pa res lahko nočko! upam,da bo hanča lahko spala ponočiuser posted image
če se gre za hano sem pa panik!

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 694
23.10.2007 21:09:25   
natasaom
quote]Ti je Hana že razložla.Midve sva narez le pet minut zuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Prevalje so od SG-ja oddaljenenekje 16 km.Tja pa hodim v službo.

[/quote] no vidš.da nisem čist mim usekala!user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 695
23.10.2007 21:11:22   
.muki.
majrim, ta ticker sem naštimala zato da z mojim sinkom gledava kako dojenček raste. Prav zanimivo je bilo gledat kako so bile nogice vsak teden daljše.

Drugače pa sem imela dane NS. Cca 1,5 ure sva se mučili in merili pa ni bilo najbolje. najprej je mali tako čuno ležal da se ni videlo , kaj je podlaga, kaj je svetlina. Potem pa je ugotovila da ima popkovnico zavito okoli vratu in je bila svetlina na eni polovici večja, na drigi pa normalna. Naredila je okoli 30 slik, polovico jih imam jaz, če bo treba iti naprej. Nato sem šla v laboratorij na odvzem krvi in ko sem prišla nazaj še enkrat UZ ki je bil malo bolji, ker se je malček obrnil, ampak povprečje je še vedno izven varnega območja. Tako da moram počakat do petka,  poglicat mojo G, ter jo spomnit da pokliče v LJ za rezultate in potem bomo videli kako in kaj. Verjetno bom morala na user posted image  kako se že prav napiše amniocentezauser posted image .  Edino kar se je dobro videla pa je bila nosna kost, ta je prisotna, tako da bo malo boljši rezultat.

Ali je bila katera od vas na amniocentezi in kako to izgleda, ter kakšne podatke dobiš tam?

Hanna 1, nič čudnega da je danes zjutraj v velenju tako pihalo, ko pa je pri vas šel sneg. Verjetno je okol ovinka na SG in Mislinjo  dol pripihal. Sem mislila da bom zmrznila in  se nikakor  nisem mogla pogret. user posted image .

Šele user posted image  me je spravil v tople vode, ker  sem že morala pogledat  za nosečniške cunje.  Me je že tako razpihnalo, da se v nobenih normalnih hlačah ne počutim več dobro.

Zdaj pa gremo malo migat, sem prejle zadremala na kavču zraven Nejca, tako da moram zdejle še peglajzn zakurblatuser posted image user posted image .

Vam ki že odhajate v deželo sanj  želim mirno nočko in da bi bili otročki pridni in zdravi.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 696
23.10.2007 21:24:21   
majrim
muki...jaz sem bila na AC...nikoli ne bom pozabla...ravno sem hodla proti knjižnici,ko mi zazvoni telefon; "dan,kličemo iz genske iz lj zaradi izvidov THT (me je moja poslala na to) in bo treba pod nujno prit v lj "..uff,kaki šok je bil...sem se obrnila in šla s solzami v očeh direktno do g po napotnico...ampak ko sem prišla gor so me takoj potolažle..pol mi je še en tip (genetik) vse lepo razložil,da je to verjetno od postopka in hormonov pri umetni oploditvi...pa me je pol dr.Cerar piknil (sploh nisem čutla) - zraven gledaš na monitor kaj dela in ti razlaga..pa mi je še spol pogledal otrokauser posted image ...in pol čakaš 3-4 tedne na izvide...ampak ne smeš sploh mislit na to,ker je itak vse ok...je pa res,da ti malo udari na psiho...pa ne smeš pustit!!!!!!!!!!!!...smo le tolko stare,da nam hormončki nagajajouser posted image
julci...boš dobila...takoj ,ko povlečem dol ti zapečem in pošljemuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 697
23.10.2007 21:38:21   
neli99
.... joj kok je spet za komentirat, pa samo en dan me ni ... user posted image

zvezda 71 ... me kar mal osebno prizadane, kadar slišim za kakega malega zahtevneža. z vsako mamico sočustvujem... no men je blo težko zdržat ta tempo mesece ... sem kar rabla vso oporo in nasvete, ki sem jih lahko dobila... če rabiš, povej, jst na to temo lahko napišem veliko, smo probal vse živo in dal skozi vse živo z našim sinkom ... ampak punce recte kar čte, ampak nekaj je na tem: prvorojenec, fantek in starejša mamica ...

zdej pa ta moj pritisk ...(sam da najdem kakega smajlija ...)  user posted image  to je res sindrom bele halje, al pa reakcija na ljubljano ... se mi je to že naredilo, pa sem cel teden potem merila doma, pa je blo 125/65: zjutraj, po kavi, pred kavo, čez dan ... nikoli visok ... pri zdravnici pa vedno čez 140 zgornji ... spodnji je bolj normalen. včeraj je bil pa čez 150 ... zato je zdravnica mal panike spet zagnala ... sam to je samo to k dirkam ko zmešana, pa mislim kaj vse bom jst ... danes spet merla, pa evo spet 125/65 ... sej drugi teden moram še enkrat vodo dat (zaradi teh proteinov - a kera ve kaj to pomeni ??) pa pritisk zmert ... pa bom mela sinka s sabo, mislim da bo potem tut pol boljš .. pa svojo mašino za pritisk bom mela tut s sabo, da ni slučajno s to kaj narobe ...

sploh se ne morem znebit tega občutka da moram hitet, če mi doma pazijo sinka ... ja sej vem, sej je tut njegov ... sam to ni tako preprosto kot se sliši ... pol pa raste pritisk.

drugače pa sneg, sneg, sneg ... mi bi tut. na gorenjskem zmer ta zadnji dobimo sneguser posted image .

Alina tut tuki en user posted image  za 4m ...

drugače pa ... sej tut vaše pridne punce lumpe ne spijo čez dan ...user posted image  user posted image  user posted image  ... zgleda da se temu ne da izognit. naš je mel probleme s spanjem tja do pol leta. samo čez dan, ponoči pa spal ko ubit, sam dojil, pa takoj spet spal ... podnevi sem pa tut jst mislila, da je praznik, če je spal 2h skupi ... tut jst čekirala, če še diha ...

joj punce ne o zobarjih, da ne bom spet kake more sanjala ... me ni blo ne prvo nosečnost, ne drugo ... jst mam un princip: dokler bo zneslo bo ...

tok dolgo pišem, da ste se vmes že full spet razpisale ...

muki ... drži se, kot pravi majrim: ponavadi je vse ok. nuhalna je itak samo večja ali manjša verjetnost ... samo mi je žal, da ni vse ok ... bo pa amnio zihr ... dejmo mal unih pikic za srečo: user posted image user posted image user posted image

zdej pa raj pošljem, mi je vmes že linijo ven vrglo, sem mislila da mi bo spet vse zbrisalo ...

pozdravček user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 698
23.10.2007 21:43:18   
neli99
a ja še to: še za natasino hančo user posted image user posted image user posted image  

joj ta butast vreme, pol pa vsi malčki bolni ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 699
23.10.2007 21:46:16   
KT
muki - kar se tiče amnio, nič skrbet zagotovo bo vse OK. Pozitivne misli v glavo (saj vem enostavno je to rečt, težko pa naredit) in čez nekaj časa bo vsa stvar samo še stvar preteklosti. Mama mi je vedno govorila "vsaka stvar je za nekaj dobra" - ti pa razmišljaj tako, da po opravljeni amnio boš 100% vedela, da je s tvojim pikcem vse v najlepšem redu. Pa en cel kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo!

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?