|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
22.10.2007 12:29:53   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Kaj pa počnete v tem turobnem vremenu - samo ne rečt, da likate user posted image  Hanna1 najboljš, da mi2 eno user posted image  še spijeva, pa bo svet takoj lepši user posted image .

Kava bo takoj po kosilu user posted image ,peglate pa tako pri junijkah tako aktivno,da si jaz s kakšnim drugim delom (vrt....)sploh ne upam javit,ker bi bla čisto kontra user posted image user posted image .Prave džekice ste tam,jaz sem pa res nekam čist ven padla tam,kaj morem,tu moje izpade jemljejo mojim letom primerno,nevem pa,kako bi me drugje user posted image .

Se pa itak tako dobro počutim tukaj gor,da ne utegnem po drugih temah-preberem še,idej pa zmanjka za pisanje-se grdo sliši,posebej ko vidim kako si ti pridna.Zdaj mi pa oprosti,če sem jaz kaj narobe razumela,ker je že malo nazaj-a si ti imela mamo v bolnici??Al sem mogoče jaz kaj zašuštrala kot ponavadi user posted image -če je,kako je kaj?

Lp

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 651
22.10.2007 12:37:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KT

duskamb - kaj boš okna pucala, sej bojo spet takoj umazana!

Imam izgovor, ker dežuje.
user posted image
Ampak pred zimo jih res moram. Ko  bi ve vedele koliko imam oken.
user posted image

(odgovor članu KT)
  Neposredna povezava do sporočila: 652
22.10.2007 13:32:05   
viator
Tale dež je definitivno znamenje - NE POMIVAJ OKEN!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dokler skoz vidite, je vse OK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 653
22.10.2007 13:37:12   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Hana a si že dala Hani kakšen priboljšek.Midve sva začele malo dodajat,sicer včeraj in dans ne,drugač pa mala obožuje kašice.

Jaz sem ji že dala malo spasirane banane,pa spasiran kompot jabolko-banana,danes pa je dobila malo čiste kurje juhice s korenčkom in presenetljivo,da je to še najrajši jedla user posted image user posted image user posted image .Sam pa res še čisto malo dodajama,toliko,da se malo privaja na okus.Je pa zdaj palični mešalnik zakon v kuhinji,drugače pa tudi zizija ne dauser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: viator

Tale dež je definitivno znamenje - NE POMIVAJ OKEN!

user posted image user posted image   no coment  user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 654
22.10.2007 14:08:24   
Anonimen
TO SEM DOBILA PO MAILU:

Moški čaka na bus, v naročju pa nosi dva dojenčka.
Mimo pride ženska in vidi dva luštna dojenčka in začne spraševati: "Joj,
sta srčkana, kako jima je pa ime?"

Moški jo grdo pogleda in odgovori: "Ne vem!"
Ženska vrta dalje: " A sta punčki al fantka?"

Moški ji besno odvrne: "Pojma nimam!"
Ženska zgroženo: "Kakšen oče pa ste!?"
Moški: "Jaz nisem njihov oče. Sem direktor tovarne kondomov in

to sta reklamaciji!"

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 655
22.10.2007 14:13:40   
hanna1
user posted image user posted image zato imam pa jaz Mireno-če pa bo reklamacija,jo pa tudi sprejmem user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 656
22.10.2007 15:30:30   
hanna1
viator,kako pa kaj pilates napreduje  user posted image ,tvojo punčko pa še kar krči matrajo,ti bogica mala!!!!Počasi se ji bo pa že uredilo,pa ji pošiljamuser posted image user posted image user posted image ,da bo ja pomagalo!!!!

Pa-pa

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 657
22.10.2007 18:25:38   
.muki.
neli 99 hvala za informacijo o smeškotih.

viator lahko povem, da je počutje že malo boljše se pozna da sem že v 12 tednu in jutri me čaka nuhalna svetlina (zdej me pa mal živčki dajejo).

vilma, sem se nasmejala ko si opisovala mamo ki je imela sina starega 21 let. Saj podobno se je nam zgodilo, ker je kolegica srečala v lokaku svojo hčerko. In kolegičin komentar: No mije  rekla Nina da ne hodi sem, pa sem jo dobila da hodi!

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 658
22.10.2007 19:11:34   
majrim
muki...maš full dober ticker...tak sem imela jaz screensaver..pa mi je kar žal,da ga ni večuser posted image ...lahko pa da še kdaj bouser posted image
...ajde,grem zdej kej naredit do 20,ker pol je klinika (pop  tv)...tle za mano imam kuuuuuuuuuuup cunj...fujjjjjjjjjjjjjjjjj...vreme pa tako,da bi samo ležala danesuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 659
22.10.2007 19:44:01   
viator
Ojla, sem malo prišla gor pogledat, kaj je novega...
Ravno sem se hotela pohvalit, da je krčev konec...dva dni je bila tišina....danes je pa spet hudo...pišuka. Zdejle jo mal ata tolaži, ker se meni že malo trga...revčka boga. Kapljice nobene ne primejo...sab simplex, vertovne, nič ne nuca...

Hanna 1 - Pilates je že malo boljše, ampak sem še kar vajenka. Mi je pa zmeraj bolj všeč....pa mal se namigam.

Muki - držim pesti za jutri, normalno da si mal živčna, jaz sem bila tudi...ampak vse bo v redu, pa se svojo pikico boš videla, to je tak super občutek. Itak pa zdaj prehajaš v talepše mesece nosečnosti, dobro počutje, pa sigurno zgledaš kot rožica..
Evo smena..šibam otroka nosit...

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 660
22.10.2007 20:10:02   
Anonimen
Danes pa bolj slabo čvekate. Sem mislila, da boste danes bolj klepetale, ko ni za ven.

(odgovor članu viator)
  Neposredna povezava do sporočila: 661
22.10.2007 20:20:39   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Kava bo takoj po kosilu user posted image ,peglate pa tako pri junijkah tako aktivno,da si jaz s kakšnim drugim delom (vrt....)sploh ne upam javit,ker bi bla čisto kontra user posted image user posted image .Prave džekice ste tam,jaz sem pa res nekam čist ven padla tam,kaj morem,tu moje izpade jemljejo mojim letom primerno,nevem pa,kako bi me drugje user posted image . Hanna1 saj veš, vsaka stvar prav pride, da človek odklopi - pri junijkah je pač likanje user posted image  - čeprav me malo skrbi, da je to že prav bolezen user posted image  - jest se še nisem nalezla user posted image user posted image

Se pa itak tako dobro počutim tukaj gor,da ne utegnem po drugih temah-preberem še,idej pa zmanjka za pisanje-se grdo sliši,posebej ko vidim kako si ti pridna.Zdaj mi pa oprosti,če sem jaz kaj narobe razumela,ker je že malo nazaj-a si ti imela mamo v bolnici??Al sem mogoče jaz kaj zašuštrala kot ponavadi user posted image -če je,kako je kaj? Mami je še vedno na infekcijski - je v neki gorenjski gostilni "uspešno" našla salmonelo. Saj par dni sta bila z očetom skupaj, ampak jo je on veliko bolje odnesel in je že doma, njen je pa infekcija šla v kri. Prav boga je bila, zdaj je pa že veliko bolje in čakam, da jo en dan ta teden spustijo domov. Kar meša se ji že tako si želi svojo prvo in edino vnukinjo videt. Mah saj bo, zdaj je že veliko bolje - bi pa najraje kar bombo vrgla na tisto gostilno user posted image    

Lp

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 662
22.10.2007 20:21:24   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: viator

Tale dež je definitivno znamenje - NE POMIVAJ OKEN!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Točno to - se nebi mogla bolj strinjat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 663
22.10.2007 20:30:14   
hanna1
.muki.,nč panike jutri saj malo res stiska,ampak ko zagledaš svoje detece na zaslonu,pa kar pozabiš na vse drugo in me vse stiskamo fige zate,da bo dober rezultat user posted image . Z Vilmo sta ga žurali in če se jaz samo spomnim,kakšne komentarje smo imele včasih že ne tako mlade frklje,zdaj se pa nam to dogaja  user posted image !!!!...čeprav jaz že tako dolgo nisem bla na kakšni žurki,da sem že čisto izven konteksta  user posted image .Grem pa v soboto v Maribor na 50-letnico,ampak,če dobro user posted image ,hodim še samo na 50-tke.Ma kaj že sodim v ta rang???Pa še 2× se okrog obrnem,pa bo že moj user posted image star toliko!!
Jaz bom malce premzala,pol pa ne bom tako hitro stara user posted image !!!!

julci,neli99,majrim,natasaom in druge,kaj delate?...(stalno nekaj popravljam...)
joj,mam spet alarm....user posted image

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 22.10.2007 20:41:21 >

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 664
22.10.2007 20:51:59   
neli99
ojla KSK user posted image ...

naš sine je danes ozdravel ... spal od pol 8 do pol 8 zjutraj ... nič nočnega vstajanja ... in vstal brez vročine. edino tek se mu še ni vrnil ... pa tut to še bo ...user posted image  user posted image  user posted image  ... kako ostali otročki (klemen, zala ...)?

danes sem mela spet pregled ... pa spet voda: kr eni proteini, pa pritisk da se ti zmeša  ...user posted image  ... joj joj ... kaj je spet to. pritisk pa itak vem, da mi naraste vsakič ko grem jst v lj ... sem šla dovolj zgodaj (da ja ne bom živčna ...) pol pa mam jst še 45 min časa pa grem kao mal pogledat ta nov mercator... in valda padem u gužvo, pa pol se zgubim v knjigarni, ko začnem gledat vse une lepe knjigice, pa slikanice ... pol pa ura na enkrat fuuul ... jst pa še lačna, pa nč spet za pit, pa guuuuuužva na cesti, pa guuuuužva v trgovini, pol pa na hitro pomlatim un sendvič, pa štenge do G . ... jasno da bo pritisk user posted image .

no takole mamo ... bi rekla natasaom ... sej res, kje pa je danes kaj naša natasaom ??

trixi  - upam da bo s tvojim vse ok ... user posted image user posted image user posted image  za pomoč. sicer pa tut mi čist neprilagojeni na zimske razmere ... pa smo gorenjska ... še sreča da danes pri nas ni snežilo.

Vilma - ojla, lepo te videt ... no brat ...  pa upam da se una smreka pol ni zares podrla user posted image  ... zgleda da mamo vsi ta grd vreme. a dominik še tako pridno spi? sem še jst kar mal ponosna nanj user posted image  user posted image  user posted image . no vidiš, tut tvoj mali zahtevnež se spreminja v velikega cukra ...

... če bi to prej vedla user posted image user posted image user posted image user posted image

ej punce, sej ste lihkar rodile ... zdej pa že o dodajanju ... kok gre to hitr ... še mal pa bojo shodile, te vaše princeske user posted image user posted image user posted image .

.muki. user posted image user posted image user posted image  za jutri ... sej bo vse ok. je pa tok fino videt, ker je v 12t že pravi mali človeček, ki plava v trebuščku.

KT ... upam da bo hitro konec za tvojo mami in bo lahko videla vnukinjo ...

hanna1 ... znano, znano ... pa obletnice, pa xxl obletnice SŠ, pa še bolj xxxl OŠ ... sicer sem pa jst tak zapečkar ratala ... ven it user posted image    kaj je že to ??

kje pa je naša mateyka ?? a ni šla nekam na obisk ... jo kar nič ni ...

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 665
22.10.2007 21:00:59   
natasaom
khm..khm  tukaj semuser posted image .pokorno se javljam ,da vam zaželim ln...mi je hana že rekla,da moram k njej spat..mal je prehlajena in sitna-po atijuuser posted image ...KT mi lahko zaupaš kje ste staknil salmonelo? na zs,če hočeš,prosim..da bomo vedli kam NE SMEMO PAPAT.
prav vse lepo pozdravljam,jutri se kaj čitamo user posted image

LN

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 666
22.10.2007 21:41:32   
julci
Čer
Tud jaz se pokorno javljam.Zjutr sva ble z Zalo pri zdravniku.Fasala je vnetje obeh uhic,zgleda da od bruhanja.Tako da sva dobile Hikoncil antibiotik,v četrtek pa mamo ponovni pregled.Sva se pa mimogrede še zvagale in zmerle.Naša pupika je velika 66cm in težka 6500g.malo je zadnje dni zgubila apetit,pa boma pol nadoknadle.Cepljenje pa odpade.

Ko ste že tk pri likanju,jaz sem kup skrila kr za vrateuser posted image user posted image user posted image pa že delam novga.Joj kje je moj delodiš,mi je nekam vsa energija zginla.Pa si rečem da bom jutrpa čiz zares peglala,ko pa vidim kup me pa mine.Ampak jutr pa morem čisto zares se lotit.user posted image Miha si je namreč sedaj sam šel peglat majco za jutr.user posted image Saj škodi ne če se nauči.

Punce KSK
-ja za nas disko odpade.Mi smo bolj za gasilske,pa za one po 40,50,60,..........user posted image user posted image user posted image user posted image .Kje so tisti časi.user posted image ko smoše v disko hodili,zdaj pa še na večerjo nimaš cajta jit.

Hana a te je dans zametlouser posted image kk je blo fajn pogledat v zasnežene hribe.
Midve z Zalo sva tud jedle že kašice,sicer frutek in hip,drugač pa ji pri kosilu vedno dam malo probat kar mi jemo(se kolko tolko držimo zdravegajedilnika).Tako da je že probala špinačo,Različno narejen krompir,malo obare(brez mesa),juhice,.......Pa ne moreš verjet kk je mlaskala.Boma pa začele malo bolj dajat,čeprav pravijo,da bi naj do 6 meseca sam dojil.Moja svakinja je tudprej začela dajat.Stolček smo tud že pripravli tk da bo.

Duskamb to je pa ful lepa reklamacija.user posted image Jaz bi je bla pa vesela.

Mene pa zanima,če se je katera kdaj ubadala z TAEBOE-jem.Mešanica aerobike,kicksboksa,.....Jaz sem pred leti ful delala s tem ,pa bi zdaj tud probala ponovit.Problem pa je v tem,ker ne najdem kje bi se dal dobit cd.Obstaja namreč od BILL´S BOOTH CAMPING.Da se naročit v Nemčiji,tukaj pa smo bolj zadi.user posted image user posted image Če ma katera kako informacijo bi jebla ful vesela.Mateyka ti si rekla da ful dol vlačiš,daj poglej če obstaja kaj podobnega.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 667
23.10.2007 8:12:00   
natasaom
 user posted image  dobro jutro!!!!!! pri nas  user posted image  zzzzzzzzeeeeebbbbbeeee! user posted image  mal bo treba,ja!bi katera user posted image ? jest jo že pijem...danes imam zobarja...me je maal strahec...grem moje zajčje otroke nafutrat..pa kure po rit pobožat,da bo kakšem jajček...ustante konzerve-posim

[link=http://smiley.smileycentral.com/download/index.jhtml?partner=ZSzeb098_ZSYYYYYYYYSE&utm_id=7926][/link]

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 668
23.10.2007 8:45:26   
Anonimen
Dobro jutro,
sem spet sama tukaj?? Kje ste vse??? Pijem user posted image , kaj nič ne vohate????

IZVIRNO SPOROČILO: julci

Mene pa zanima,če se je katera kdaj ubadala z TAEBOE-jem.Mešanica aerobike,kicksboksa,.....Jaz sem pred leti ful delala s tem ,pa bi zdaj tud probala ponovit.Problem pa je v tem,ker ne najdem kje bi se dal dobit cd.Obstaja namreč od BILL´S BOOTH CAMPING.Da se naročit v Nemčiji,tukaj pa smo bolj zadi.user posted image user posted image Če ma katera kako informacijo bi jebla ful vesela.Mateyka ti si rekla da ful dol vlačiš,daj poglej če obstaja kaj podobnega.

Slabo poznam,.... (to se vidi tudi po kg - ostalo še +7user posted image )
Doma tudi že vsaj 2 tedna brišem prah iz orbitreka in si predstavljam kako sem pridna,...user posted image

Se pa je blizu nas odprl novi center in imajo pilates. To pa se bom vrjetno spravila en krat na teden, samo moram še najt sotrpinko. Na srečo imam mamo čez cesto in bo lahko popazila na malčka.

Moram ga odnest v posteljico, ker mi je zaspal v jajčki, da ne bo celi ukrivljen.

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 669
23.10.2007 10:32:56   
zvezda71
Se pofočkam pri nas nič novega razen da je danes naš user posted image težil od 4naprej, spal po kupčkih vmes pa navijal, če me ubijete ne vem zakaj. Zdaj spi v jajčki, sem ga probala ven dat pa se takoj zbudi. Čakam na taščo, da ga prevzame, da se lahko grem jaz v miru poflegat. lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 670
23.10.2007 10:35:55   
viator
Oj,
Duskamb..si že spila kavico, ne...vedno zamudimuser posted image
Ti se kar vpiši na pilates, meni je super. Se mi zdi ravno prav za po porodu..jaz sem čisto vso kondicijo zgubila...je pa za krepitev mišic, pa mogoče malo bolj gibljiv postaneš - no vsaj tako obljubljajo user posted image .

Julci - glej kaj sem našla, TAEBO..link je tukaj
http://www.topshop.si/index.asp?tn=productview&c=7649&pid=8122
pa še nek skonto imajo...lahko pa Mateyka pove, če se da kje kaj na to temo dol potegnit..to bi bilo pa tudi fino.
Ej boga Zala...ampak sej bo, samo da antibiotik prime, pa bo spet vse OK, pa apetit bo spet dobila..
Glede peglanja, ti ga kar prelagaj..evo pri rezultati so že tu..Miha si je sam speglal.user posted image user posted image . Jaz imam podobno taktiko...zaenkrat mi punci občasno pomagata, rada bi pa tud kdaj najdražjega vidla za desko..to bi bilo sanjsko.

Natasaom - ti kar ugrizni zobarja, če bo pregveč bolelo...jao, se mi zdi, da bi blo dobro, da bi se naročila tudi jaz...uhh.

KT - tole je pa res hudič, s salmonelo namreč...upam, da bosta starša kmal boljšeuser posted image .

Neli99 - hmmm, tole mi pa ni všeč...pritisk pa proteini - tole ni najboljša kombinacija. Punca moja, čim več počivaj!!!! In pij!!! Pa pozitivne misli...res.
Jaz sem imela pri prvi nosečnosti podobne probleme - so mi rekli dohtarji na levi bok, pa Jano in Lady v roke...pa samo na lepe stvari mislit.

Hanna1 - sej ni važno, katera obletnica je..glavno da bo žurka in da se bo ste fino imeli...mislim, da se nam nekaj podobnega obeta v soboto..sicer imata od prijateljice hčerki rojstni dan, ampak mi tastari tud svoj piskrček pristavimo in je prav luštno.

Dost sem nakladala, Lara je spet v elemetu in se dere.....ko bo krčev konec, dam za pir!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 671
23.10.2007 10:55:13   
natasaom
men pa neki šteka rr

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 672
23.10.2007 11:02:15   
natasaom
user posted image pa toooooolk sem napisala! neli-počivat!sej men so tud tkole moril,da moram počivat pa nč delat,bognedej vozt..ma mene je blo povsod dost!!!user posted image user posted image
danes mam zobarja hana bo z mano šla....sej me ni tolk strah,noouser posted image ,,
kuham marmelado-jagodno1domače jagode-sevedauser posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 673
23.10.2007 16:57:39   
hanna1
EN LEP SNEŽEN DAN!!!user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa enega majcenega snežakeca naredli danes pri biciuser posted image user posted image . Škoda,da nisem mela aparata poleg,kako je gledala Hana v sneg.Res ga je bilo dobrih 5 centimov,ko smo se zjutraj peljali gor v breg in sem jaz kar paniko zadaj zganjala,ker smo bili še vbalerinkah-bo treba takoj v gojzarje zamenjat user posted image .Še dobro,da je tam, kjer je bilo zvoženo,že pobralo sneg,drugače bi bili kar v user posted image -saj veste,nad cesto breg,pod cesto breg,cesta pa ozka....Me je še sedaj se strah tam gor vozit,ker ko sem bila stara 6 let smo se s fičkom 2×obrnili,ko smo šli s cesteuser posted image .Avto je bil tak,kot bi papir fajn zmečkal,nas je ven pometalo,ampak nobenemu nič!!!! Smo imeli res angela varuha poleguser posted image -še mleko v kanglici se ni polilo ,ampak ko smo prišli domov s tisto kanglico mleka vsi pobunkani,je pa bica šla kar v horizontalo-smo ji komaj dopovedali,da nobenemu nič ni...Avto....je pa šel na odpaduser posted image .

Sem pa res danes čistila okna pri mami in sem jih preuser posted image ,saj veste kako jih je pucat v takem mrazu-smo bili že ob pol osmih gor,zato se šele sedaj pokorno javljam za eno popoldansko user posted image .
Drgače pa neli-res počivaj,poslušaj punce,ker sedaj pa res samo malo še manjka!!!!user posted image user posted image .Pa res cajtnge v roke al pa kakšno dobro knjigo,karkoli,ostalo bodo že drugi spedenali,sedaj si ti najbolj pomembna.Res te rada berem,a še pomemnejše je sedaj tvoje detece-daj vse drugo na odklop in eno lepo user posted image ,da bo počutje čim boljše.

natasaom,a si že od  user posted image   ,upam da je zobar preživel,ker zate sploh ne dvomim.Kaj pa marmelada-jaz sem jo tudi enkrat pred leti že kuhala in je bila hudo dobrauser posted image .

Ja sedaj moram pa Hano malo pocrkljat,se mi že tako kremži,pa kavico si grem skuhat....se beremo user posted image user posted image user posted image

Pa-pa

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 674
23.10.2007 17:10:12   
hanna1
ALINA VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE!!!!!

user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?