neli99
|
.... joj kok je spet za komentirat, pa samo en dan me ni ... zvezda 71 ... me kar mal osebno prizadane, kadar slišim za kakega malega zahtevneža. z vsako mamico sočustvujem... no men je blo težko zdržat ta tempo mesece ... sem kar rabla vso oporo in nasvete, ki sem jih lahko dobila... če rabiš, povej, jst na to temo lahko napišem veliko, smo probal vse živo in dal skozi vse živo z našim sinkom ... ampak punce recte kar čte, ampak nekaj je na tem: prvorojenec, fantek in starejša mamica ... zdej pa ta moj pritisk ...(sam da najdem kakega smajlija ...) to je res sindrom bele halje, al pa reakcija na ljubljano ... se mi je to že naredilo, pa sem cel teden potem merila doma, pa je blo 125/65: zjutraj, po kavi, pred kavo, čez dan ... nikoli visok ... pri zdravnici pa vedno čez 140 zgornji ... spodnji je bolj normalen. včeraj je bil pa čez 150 ... zato je zdravnica mal panike spet zagnala ... sam to je samo to k dirkam ko zmešana, pa mislim kaj vse bom jst ... danes spet merla, pa evo spet 125/65 ... sej drugi teden moram še enkrat vodo dat (zaradi teh proteinov - a kera ve kaj to pomeni ??) pa pritisk zmert ... pa bom mela sinka s sabo, mislim da bo potem tut pol boljš .. pa svojo mašino za pritisk bom mela tut s sabo, da ni slučajno s to kaj narobe ... sploh se ne morem znebit tega občutka da moram hitet, če mi doma pazijo sinka ... ja sej vem, sej je tut njegov ... sam to ni tako preprosto kot se sliši ... pol pa raste pritisk. drugače pa sneg, sneg, sneg ... mi bi tut. na gorenjskem zmer ta zadnji dobimo sneg . Alina tut tuki en za 4m ... drugače pa ... sej tut vaše pridne punce lumpe ne spijo čez dan ... ... zgleda da se temu ne da izognit. naš je mel probleme s spanjem tja do pol leta. samo čez dan, ponoči pa spal ko ubit, sam dojil, pa takoj spet spal ... podnevi sem pa tut jst mislila, da je praznik, če je spal 2h skupi ... tut jst čekirala, če še diha ... joj punce ne o zobarjih, da ne bom spet kake more sanjala ... me ni blo ne prvo nosečnost, ne drugo ... jst mam un princip: dokler bo zneslo bo ... tok dolgo pišem, da ste se vmes že full spet razpisale ... muki ... drži se, kot pravi majrim: ponavadi je vse ok. nuhalna je itak samo večja ali manjša verjetnost ... samo mi je žal, da ni vse ok ... bo pa amnio zihr ... dejmo mal unih pikic za srečo: zdej pa raj pošljem, mi je vmes že linijo ven vrglo, sem mislila da mi bo spet vse zbrisalo ... pozdravček
|