|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
21.10.2007 10:29:22   
hanna1
JAZ SEM PA DANS POZABLA NA  user posted image -pa moja dva sta mi jo spet zbrisala avto pozavhat,ker je že cela štala noter....Bo pa po kosilu ena orng močna padlauser posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 626
21.10.2007 11:11:07   
.muki.
Uf kavica, ta mi bo pa danes pasala. Sem ga ponoči lumpala. Prijateljica je praznovala 41 rojstni dan, smo šle najprej na pico potem pa v Celje v ''študenta'' lokal v 3 nadstopjih z divjo musko in se hitro pobrale ven, ker so bili sami otroci. In hec vsepovsod so imeli napisano da zaradi sosedov poslujejo samo do 2.30.  Ko smo bile že zunaj smo se zelo na glas pogovorjale kam naprej in pride varnostnik ter nas opozarja da smo preglasne. Smo si rekle, pridejo stare mamike delat zgago in slab vzor mladini.
No smo se hitro spokale naprej v lokal, ki je bolj primeren za naša rosna leta. Ob odhodu domov , stojimo na pločniku inše neklaj debatiramo pa prideta dva mulota. Ojla mamike a ste se zgubile, a ti vidiš kero ki bi lahk šla dans domov z mano. Ka misliš kolk so stare.  itd. na koncu nam je bilo dosti in je ena rekla, veš kaj mali, nobena od nas nebi šla v zapor zarad mladoletnika, sicer pa zakaj bi ti mel katero v postelji, ko se boš se sam dost namatral da bo postla pri miru in se ne bo vrtela, ko boš ti vanjo padel.

Se potem malo zamisliš a bo bodo naši otroci tudi taki?

No ja pri nas je spet mrrrrzlo, apak brez snega. Hanna 1, jaz sem doma v tistem kraju kjer delajo štunfeuser posted image .

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 627
21.10.2007 14:03:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

DObro jutro...sem mislila, da sem zašla na napačno stran..zaradi smeškotov mislim...user posted image

saj veš, da bolj si star, bolj kontra tolče user posted image user posted image user posted image

user posted image

BOLJ SMO STARI - BOLJ SMO NORI!!!!! Smo na stopnji naših otrok. Moji so tudi navdušeni nad smajliji.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 628
21.10.2007 14:47:30   
neli99
Jaz sem pač ta link označila in ga prekopirala v polje za sporočilo,nato sem stlačila tale "Odgovor na sporočilo" čisto v levo stran (malo pomanjšano,da ni celozaslonsko).Pol sem si pač te www hiti ali kaj so že ,tudi malo zmanjšala (ampak šele potem ko sem si izbrala slikco),potegnila polje čisto v desno stran,s kurzorjem šla na slikco ,stisnila levo tipko in vlekla to slikco v polje za sporočilo.Spustim tipko in slikca bi se morala pokazat.Če je šlo vse posreči,sem potem tekst tistega linka označila in ga izbrisala-slikca pa ostane.Uhhh,kak sem jaz sedaj to spet zakomplicirano razložla

ja??? user posted image ...hanna1 ... sej kopiraj - prilepi tut deluje ... (joj pa ne zamert, a je prehud smajli user posted image , sam tok je smešen, da sem ga mogla prilepit ... user posted image )

drugače pa vsi občasni bralci ... če vas moti naša smajlimanija  ... user posted image  ... sej lohk tut drugje čvekate ... jst se zmeri najprej narežim, pa zmeri me spravi v dobro voljo ko druge berem, pa velik bolj si zapomnim, kas se s kero dogaja, če je slikca zraven ... da ne govorimo, da se še kdaj sredi kakega dolgočasnega dela spomnim na kero, pa se kar smejat začnem ...

julči ... ti kar povej unmu zmaju kar mu gre ... eno so pa res kure, k da nimajo tut mal ne srca, pa sočutja, pa zdrave pameti, da bi vedle kdaj je treba mal spustit vajeti ...

natasaom ... ti gorenjka na vrhniki, jst lublančanka na gorenjskem ... user posted image ... mislim da pol nimava nič kaj velik skupnega ... al kako?

.muki. user posted image  user posted image  user posted image  ...

julči ... ok ferrari lahko zmaga ... samo da ne bo un finec kakega prvaka fasaluser posted image  ... zmaga naj kar lepo un črnc. a sva še na isti valovni a bo fajt ??user posted image

drugače pa drage moje ... naše dete je fasalo neko čudno vročino. prehlajen ni, samo vročina ga daje ... in posledično fuuuuuul spi ... ko malo dete. ne vem če je bil danes že dve ure skup pokonc .... samo da ne bo pol zvečer žurka ...user posted image  ... sej skrbi me še ne ... nimam pa pojma kaj mu je. mamo pa bolj lenuharsko nedeljo in vsi lenuhamo ...

nč ... še volt bo treba, pol pa formula ... morva z mojim še od nekje eno TV usposobit... naša je še kar fuč ...user posted image

pridne bodite, pa se še kaj beremo ... user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 629
21.10.2007 15:46:21   
hanna1
Joj ,neli, user posted image a morš to mojo klobaso še enkrat gor prilepit,da sem ja čist user posted image .Sem se zaklela,da ne pišem več kakih navodil,ker b´k  b´kasti tako napišem,da sploh ni treba smajlija zravn dat,je že to za cruser posted image it od smeha.Se še čujemo,mam obisk

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 21.10.2007 15:58:23 >

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 630
21.10.2007 17:22:44   
neli99
hanna1 ... sej ne bom več ...user posted image  ... samo ne zdej neki ti nehat s temi navodili ... ja kdo bo pa pol men inštrukcije dajal !?  ... sej jst to klobaso čist vse razumem ... (sam bolj počas sem mogla brat, pa zraven fuuul razmišljat) user posted image user posted image user posted image  ... sej to je tut dobr za naše konzervirane možgančke ...

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 631
21.10.2007 17:33:20   
natasaom
nelli-neki pa imava skupnega-konzerve sva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
moja draga lepo vzgojena hči je danes na sprehodu odtrgala marjetico.pol pa trgala listke iz cveta in govorila:ljubi me,ne ljubi me.........user posted image user posted image user posted image  men je skor kap zadela!ati je pa itak že cel vikend v transu k mu take ven meče..
a je to normaln,no

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 632
21.10.2007 18:19:54   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: neli99
Drugače pa vsi občasni bralci ... če vas moti naša smajlimanija  ... user posted image  ... sej lohk tut drugje čvekate ... jst se zmeri najprej narežim, pa zmeri me spravi v dobro voljo ko druge berem, pa velik bolj si zapomnim, kas se s kero dogaja, če je slikca zraven ... da ne govorimo, da se še kdaj sredi kakega dolgočasnega dela spomnim na kero, pa se kar smejat začnem ...
.................pridne bodite, pa se še kaj beremo ... user posted image

Ej,kaj pa če nas zaklenejo,ker se tako izživljamouser posted image user posted image .....Saj sem pridna,ti samo piši,

Druge so razen natasaom,ki se ji bo Hana kar sama potrudla okrog dojenčka,če bo mama atija premalo masirala user posted image ,al še vse na volitvah ali pa gledajo formulo-a je že napeto julci in neli??? Kako so pa kaj vaši  user posted image in kaj počnejo danes naše user posted image -ena se je že javla,da ji spanca manjka-.muki.,če sem te prav razumela,imate pri vas tudi tovarno pohištva-al sem spet kaj zbluzila user posted image .....Se še beremo,

pa-pa

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 633
21.10.2007 18:57:14   
.muki.
user posted image user posted image user posted image  za velike smeškote, men so tudi ful dobri, sam kaj ko jih znam samo prekopirat od katere ki jih je že objavila.

Hanna 1, čist prav si razumela tudi pohištvo imamo in to čisto blizo mojega doma.   Pa doma tudi imam kuhinjo ki je za mal dnarja kar lepega izgleda.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 634
21.10.2007 20:03:54   
neli99
user posted image  ...user posted image  ... user posted image  .... še na volitvah pogorimo, pol pa user posted image ....

ne sej ne ... tole je forum o otročkih, se moram res mal temu bolj posvetit, da me res kam ne preselijo ...user posted image user posted image user posted image ...

je pa mali res neki bolan ... samo kašlja ne, hripav tut ni, smrka ne ... je pa res da nekam čudno požira ... bogi revež. zdaj mu še sirup ne zbije več vročine ... sreča nima več kot 37.5 .... bomo videli kako bomo preživeli noč.

muki ... par strani nazaj, hanna dala ful dobre navodile za vse smajlije ... zdej vse obvladamo ... a ne hanna ?! user posted image user posted image

sej vas še kaj preberem, ko se še ostale kaj razgovorite ...

pa pa ...

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 635
21.10.2007 21:07:50   
stephany
user posted image user posted image user posted image  Pozdravček novim konzervicam user posted image user posted image user posted image

Hojla, punce, kje ste? Nikjer nobene...
Je pa res postalo mrzlo, bomo kmalu lahko snežake delale!user posted image  S Klemnom sva bila včera pol urce na sprehodu, je sneg naletaval, potem je pričelo pa deževati, sva jo pa hitro pobrisala na toplo. Danes sva pa samo nos pomolila ven, pa je tako pihalo, da sva šla raje kar nazaj not.

Ne vem, kaj je bilo ponoči. Tako slabo pa že dolgo nismo spali. Je kar nekaj jokcal v spanju, tako na pol ure in še prej. Nekajkrat sem ga vzela na roke, pa malo pocartala, na koncu pa sem ga vzela k sebi v posteljo. Je spal bolj mirno, jaz pa sem bila potem čisto "zlomljena". Ati se raztegne na svojem koncu, mali na drugem, za mami pa ostane bolj malo prostora ...
Upam, da bo nocoj boljše.

Danes smo menjali gume na ta majhnem avtomobilu, ta velik pa pride na vrsto med tednom. Enkrat za spremembo bolj zgodaj, ponavadi je bilo tik pred zdajci.     

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 636
21.10.2007 21:16:52   
julci
user posted image helo.no pa res drži rek:KDOR SE ZADNJI SMEJE SE NAJSLAJŠE.user posted image user posted image user posted image user posted image za ta rdečeuser posted image do konca nisem upala da bo res.Najbolj se mi pa dopade da je Alonso dobu dolg nos.user posted image user posted image Ne se smejat sam obožujem formulo.Še ko sem bla v bolnici,mi je mogu moj po telefonu poročat.

Drugač pa smo meli kr naporen dan.Zala mi je dans kr naprej bruhala zarad kašlanja,tk da grema jutr k zdravniku,da jo da na inhalacije.Pa saj ni čudno da je tk,ko pa se tole vreme non stop spreminja.
se še tipkamo.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 637
21.10.2007 21:37:42   
neli99
no julči, glede unga dolgega nosu se pa obe strinjava ... pol le ne bo fajt ... men je sam škoda hamiltona ... pa pustmo to, da ne bojo res izselitve ...

ej a so vsi naši malčki neki bogi: naš sine, pa klemen od stephany, pa julčina zala ... to bo res vreme krivo al kaj ... user posted image  ... bogi deteti. naš je sam joku al pa spal, cel dan ... k sreči veliko spal ... tok še kot novorojenček ni ... nč ... čim bolj mirno noč vsem ...user posted image  pa pa

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 638
21.10.2007 21:43:48   
julci
Čer

Zgleda da je res kaka viroza na pohodu.Midve sva pridno kamilce inhalirale,temperature sicer nima povišane,zdaj pa lepo panča,upam da čimbolj dolgo.Je dobla flaško aptamila,ker je moje mleko po obroku vse zbruhala.user posted image Mi je blo kr težko.

Hana a si že dala Hani kakšen priboljšek.Midve sva začele malo dodajat,sicer včeraj in dans ne,drugač pa mala obožuje kašice.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 639
21.10.2007 21:52:02   
neli99
... to moram še deliti z vami ... a veste una mamica od novembrk k je rodila dvojčici, k sem bla kar mal iz sebe, ker ni blo vse ok že od začetka ... no sem ravnokar prebrala, da eni ni uspelo in je ni več user posted image ... sej ne bomo o podrobnostih ... boga mamica in očka. te novembrke pa imajo ... včasih mal preberem, pa je nekaterim kar težko ... a je blo pri vaših junikah ali julijkah tut tako ?

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 640
21.10.2007 21:58:19   
hanna1
Ja ubogi vaši malčki,pošiljam jim user posted image user posted image user posted image ,da ne bi zboleli.Jaz kar ne vem kaj bi moji gor oblekla,bom pogledala,zdaj ko je tako mrzlo pa še piha,če ji je iz zbirke kombinezončkov kateri prav.Pa še jaz mam danes nek cmok v grlu,se bom morala pazit user posted image .Tolk sem crknjena,da se bom kar spat zmigala,nič efektive ni bilo danes popoldne od mene user posted image   Mah grem spat,sem čisto zatrokiralauser posted image
Se beremo jutriiii  user posted image user posted image user posted image

Pa-pa

mirno noč vam in vašim sončkom  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 641
21.10.2007 23:50:57   
trixi
joj, jaz sem pa danes sama, ma saj mi paše nouser posted image

z user posted image  sva si razdelila otroke- on je peljal študentko v Ljubljano, pa ostane kar gor, ker ima jutri še ene opravke in popoldne en zdravniški pregled, upam na dobre novice, ker diagnoza ni glih simpatičnauser posted image . Smo pa kar zaskrbljeno gledali v smeri proti Nanosu, je blo vse tako temno sivo, naš avtek pa še čisto v poletnih čeveljcih- btw jih bo nosu še celo zimo. Ma kaj, za naš konec so čisto dobre, če gremo pa kam v s snegom bolj obdarjene kraje vzamemo pa mojega. Ta pa mora bit tip top poštiman, sem se samo enkrat zafrknila na snegu pa upam da nikoli več.
Tamali otrokec lepo spančka, jaz sem koooončno sešila skupi tisto jopo, ki sem jo pacala toliko časa in zdaj lahko začnem kaj novega plest. Samo- kje naj kupim volno? Pri nas v Gorici je tako boga izbira.
O boleznih ne bi- smo se jih ravno dobro rešili. Naš tata gre v torek prvič po dveh tednih bolniške v sužbo, otrok za čuda niti šmrka ne -naj tako ostane-, ženske se pa držimo, kaj pa čmo.

A mate res že sneg? Pri nas je danes noro pihalo- smo itak vajeni, potem popoldne je pa še malo šel dež- ma res malo, malo, sonček je sijal, na drugi strani doline je bila pa mavrica. Ma, mi smo sneg naročili za 24. december popoldne, do takrat je pa lahko toplo in sončnouser posted image

čau, čau

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 642
21.10.2007 23:59:57   
julci
trixiuser posted image za jopico.Volno boš najlaže dobla v Veletekstilu,če ga mate kje v bližini,drugače pa mislim da morš met res srečo da jo kje najdeš.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 643
22.10.2007 9:52:01   
Anonimen
Dobro jutro,
spet em obsojena na stanovanje. Vreme je za bruhat.user posted image  Pa še perilo se mi suši prepočasi glede na količino, ki bi jjo morala oprat.

Dobra stvar!!! Ravnokar sem pri user posted image   , hrenovko pa sem že pojedla.
Dobra stran tega, da sem sama doma je, da lahko kršim hišno pravilo - V DNEVNI NE JEMO - pa me nihče ne vidi.
user posted image
Dobro, vidi me Matija, ampak njemu se še ne sanja za kaj gre.

Malček je zaspal zraven mene - grem hitro napolnit stroj.

Bodite na toplem, da ne zmrznete.user posted image

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 644
22.10.2007 11:20:29   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Dobro jutro,
spet em obsojena na stanovanje. Vreme je za bruhat.user posted image  Pa še perilo se mi suši prepočasi glede na količino, ki bi jjo morala oprat.

odite na toplem, da ne zmrznete.user posted image

Se kar podpišem,se mi isto dogaja,samo iščem,kaj je za pospravit,ko pa se je trba lotit sem pa tukaj gor-je veliko bolj zanimivo user posted image user posted image .Okna bi morala nujno očistit,ampak takrat,ko imam jaz voljo,mi vreme postavlja pogojeuser posted image ....

Na,spet me naganjajo dol,pa komaj sem se tako udobno usedla..Šit,grem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 645
22.10.2007 11:22:59   
viator

Dobro jutro vsem konzervicam!!! Pridne ste bile..pa tudi luštno vas je brat

Dobrodošle nove punce in seveda VSEEE NAJBOOOLJŠEEEEE MATIJA!!!!!!!!
Čestitke tudi tebi Muki - čim lepšo nosečnost ti želim. Počutje bo pa tudi boljše, ni vrag!!

Pri nas je slabo in dolgočasno vreme...še dobro, da imamo tele smaljije, da mal poživijo vse skupaj. Bom še jaz enga poskusla nalimat

..evo tole zdejle počnem...
user posted image

Hanna1 - tele depojske injekcije dobivaš enkrat na 3 mesece - to je zaščita po porodu za doječe mamice - itak so mi pa to pri ginekologu objasnili, ker meni se tudi ni sanjalo o tej možnosti. Je pa kar elegantna....

Moža pa kar malo v roke vzemi glede zdravja, pri nas je bilo isto...preden se je h dohtaju spravil, sem tud že skoraj obupala.

Majrim, Julci škoda da se nista srečali.

Julci,  za tako stvar bi šla pa tudi jaz takoj v šolo, kako je pa lahko tako brezčutna, hudiča. Pa saj ni paznica v kakšnem KPD.ju vraga, ampak otroke uči.
Drugače sem pristaš, da otrok svoje probleme sam rešuje, ampak pridejo pa situacije, ko je treba posredovat!!!

Neli99 -
žalostno, tole pri novembrkahuser posted image user posted image , samo ne se preveč s tem ukvarjat to mislit....zdej moraš čim bolj pozitivno razmišljat!!!!!!
Da bi bili vsi sončki čim prej zdravi...
zdej pa letim, spet so krči.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 646
22.10.2007 11:56:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Dobro jutro,

odite na toplem, da ne zmrznete.user posted image

Se kar podpišem,se mi isto dogaja,samo iščem,kaj je za pospravit,ko pa se je trba lotit sem pa tukaj gor-je veliko bolj zanimivo user posted image user posted image .Okna bi morala nujno očistit,ampak takrat,ko imam jaz voljo,mi vreme postavlja pogojeuser posted image ....

user posted image

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 647
22.10.2007 12:08:55   
majrim
evo mene...user posted image
..tamalo sem dala v pojstlco a nekaj njuriuser posted image ...zjutraj sva šle na en malo daljši sprehod in takoj ko sva stopile skozi vrata je že spala...zgleda, da jo burja uspavauser posted image ...zdje naj malo spi v svoji pojstli,pol pa bomo šle še malo na zrak...aja,do 8  smo bli danes v postjli..s tem,da sem jo šla ob 5,15 iskat v njeno sobo,pa je pol z nami spala do 8user posted image ,....smo rekli,da bomo šli danes na citroen pogledat za berliingota kako in kaj,pa evouser posted image ...jutri pa obvezno!
..a ve pa kar doma danes al kaj???ravno so me moji klicali z vranskega,pa ni nič snega...tast pa je rekel,da pri njih sneži (radeče)...
julci...mi smo šli zjutraj po trgovinah...ampak drugič si bova vzela cel dan in bova jedla nekje zunaj...meni je celje full lepo,pa bi rada malo pohajala,...s tastom pa nisem mogla...se boma že dobili za eno kavouser posted image
nelii99.jaz takih stvari niti ne berem...jaz v nosečnosti nisem nikoli na kaj takega pomislila...samo pozitivne misli morajo bit
.šibam,noče spatuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 648
22.10.2007 12:15:40   
KT
Kaj pa počnete v tem turobnem vremenu - samo ne rečt, da likate user posted image  Hanna1 najboljš, da mi2 eno user posted image  še spijeva, pa bo svet takoj lepši user posted image .

trixi - full si pridna, da še pleteš user posted image . Jest sem full leva za te stvari (v vsakem pomenu besede user posted image ) - kar zanke znam gor dobivat na koncu, pa luknice mi full dobro ratujejo user posted image

duskamb - kaj boš okna pucala, sej bojo spet takoj umazana!

majrim - dobro opravite jutri z avtom!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 649
22.10.2007 12:17:06   
Vilma
O vidim, da imamo dve novi nosečki med konzervami! Dobrodošli Muki in Alice user posted image
Vreme je danes obupno, pri nas v Postojni tako piha, da ni za verjet. Me je strah, da bo vrglo smreko nanaš balkon. Ko jo gledam tako od znotraj se njen vrh ukrivlja za dva metra levo in desno. Danes ne bomo šli nič ven, je vreme res grozno. Upam, da se kmalu popravi, ker je kar naporno biti z malčkom cel dan doma. Bo pa danes bolj dan za ringarajo user posted image
Muki vidim, da si žurala user posted image  Pišeš o komentarjih mladine user posted image  Jaz sem ga do svojega 30-leta kar dosti prežurala  (no še zdaj me zanese user posted image ) in sem se tudi naposlušala komentarjev  ala mame, tete ali kaj podobnega. Samo drugače ne gre, enostavno nismo našle mesta, kjer bi se zbirala "mladina" naših let. Potem se navadiš na te komentarje, pa se hecaš nazaj. Je pa v tej moji družbi tudi mamica, ima 40 let, njen sin pa jih ima 21. Mu je vsak večer preden smo šle žurat zabičala. no dans gremo pa v HOmbreta, potem pa še v Tramontano, da ne bi slučajno tja hodil. user posted image
No mislim, da se nam to ne more zgodit, ker imamo še premlade otroke. Ko bodo naši hotli lumpat, bomo me že pri ... (ne bom pisla katerih letih) in takrat bomo verjetno bolj kakšen bridge doma igrale kot pa lumpale po lokalih. user posted image
Zdaj pa moram šibat, se je malček pokakal, se oglasim še kasneje.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?