hanna1
|
EN LEP SNEŽEN DAN!!! Mi smo pa enega majcenega snežakeca naredli danes pri bici . Škoda,da nisem mela aparata poleg,kako je gledala Hana v sneg.Res ga je bilo dobrih 5 centimov,ko smo se zjutraj peljali gor v breg in sem jaz kar paniko zadaj zganjala,ker smo bili še vbalerinkah-bo treba takoj v gojzarje zamenjat .Še dobro,da je tam, kjer je bilo zvoženo,že pobralo sneg,drugače bi bili kar v -saj veste,nad cesto breg,pod cesto breg,cesta pa ozka....Me je še sedaj se strah tam gor vozit,ker ko sem bila stara 6 let smo se s fičkom 2×obrnili,ko smo šli s ceste .Avto je bil tak,kot bi papir fajn zmečkal,nas je ven pometalo,ampak nobenemu nič!!!! Smo imeli res angela varuha poleg -še mleko v kanglici se ni polilo ,ampak ko smo prišli domov s tisto kanglico mleka vsi pobunkani,je pa bica šla kar v horizontalo-smo ji komaj dopovedali,da nobenemu nič ni...Avto....je pa šel na odpad . Sem pa res danes čistila okna pri mami in sem jih pre ,saj veste kako jih je pucat v takem mrazu-smo bili že ob pol osmih gor,zato se šele sedaj pokorno javljam za eno popoldansko . Drgače pa neli-res počivaj,poslušaj punce,ker sedaj pa res samo malo še manjka!!!! .Pa res cajtnge v roke al pa kakšno dobro knjigo,karkoli,ostalo bodo že drugi spedenali,sedaj si ti najbolj pomembna.Res te rada berem,a še pomemnejše je sedaj tvoje detece-daj vse drugo na odklop in eno lepo ,da bo počutje čim boljše. natasaom,a si že od ,upam da je zobar preživel,ker zate sploh ne dvomim.Kaj pa marmelada-jaz sem jo tudi enkrat pred leti že kuhala in je bila hudo dobra . Ja sedaj moram pa Hano malo pocrkljat,se mi že tako kremži,pa kavico si grem skuhat....se beremo Pa-pa