hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom ,,soseda poslala v pm....ker mi je reku,da mi več vode porabimo kot oni,čeprav jih je 5,mi pa 3je..mi se vsak dan tuširamo,oni pa sam 1x na teden .. a s lahko tok prtegnen,da to še javno poveš???fak..dobr da mojga ni doma! Bed,ampak sem se tok režala ko sem tole brala,maš pa zanimive sosede,a vas je več stanovalcev v eni hiši ali imate skupno vodo Ej,natasaom,ne rabiš nč svojmu lubiju povedat,enkrat mu ziher ne bo zneslo,da bi dovolj pazil-in pol bo Hana dobila sestrico Tejo.Ni ,da ga dve ženski ne bosta zvozli,da še sam ne bo vedel,kdaj mu je uspelo.Jaz navijam za vse vas,ki si želite še vsaj enega ,ker še mene tok krivi,ko vas poslušam,da ne vem če ne bom šla še Mireno ven dat Sam bom morala mojega dragega malo k pameti spravit,sem mu danes zagrozila,da moji otroci že ne bojo sirote-tip ima namreč povišan holesterol in trigliceride in zdaj mu nabijam,kaj vse mora spremenit-tud njegov oče si ni dal dopovedat,zdaj pri 70-ih pa ne sme skoraj nič pojest ali popit-mu že škodi.Pol je pa en dr tako življenje. Tako neli99,sneg si skidala,otroke velike in male položila,zdaj se ti je pa spet nabralo nekaj dela tu gor-mimogrede še dobro da si me razsvetlila ,mislim jaz in moja lajtnga ..... Me je pa kar stisnilo, ko si omenila svojo sodelavko-najhuje pa je,da ljudje redko pokažejo svojo stisko in jim človek preprosto ne znaš pomagat,ker ni kaj opazit.Skozi kakšne stiske gre človek,da vidi rešitev samo še v tem in ga niti misel na otroke ne zadrži... Danes sta majrim in julci opravičeno odsotni,upam da se ne bosta do kraja zapufali v šopingu,duskamb peče tortoooo....vse srečke nosečke pa lepo pazite na svoje bušije in sebe in pustite se pedenat!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: zvezda71 Mal se pofočkam mi2 spet sama pa še naš ima tasitno sploh noče sam spat tako, da ga že celi dan po rokah žulim in posledično nič ne naredim. Pa še tak mali pikec je 5tednov da ga ne moreš z ničim zamotit. no pa na kavču ležim tv buljim al pred rač z 1 roko navigiram pa na cca 2 uiri ga za 1/2ure v zizilend pošljem. lp od enoroke zvezde Upam, zvezda da je že kaj bolje,so pa res bogi tile malčki,ko ga edino tako lahko potolažiš,da ga stisneš k sebi.Saj ne more povedat ali ga krči ali je preveč zmatran....samo joka lahko.Pridna mamica,da se tako trudiš okrog njega,eno za vaju!! Vse druge viator,marogica,KT,Vilma,stephany,trixi,DIANA5-lepo preživite vikend in oglaste se kaj,našim novim konzervicam pa sporočam,da so kvatre na naši temi vsak dan!!!!!