|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
19.10.2007 21:27:17   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...samo da vas pozdravim z drugega konca slovenije....zdej se bom počasi spravla v pojstlo,tamala pa že neki časa drnjohauser posted image
...hanna1...zdej pa akcija!!!!!!!!!!!!!!!!!!...mi bomo v ponedeljek šli gledat za berligota,pol pa lahko pride še ena pupauser posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 576
19.10.2007 21:27:57   
majrim
julciiiiiiiiiiiiii..........se vidimo jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 577
19.10.2007 21:30:28   
KT
majrim kam greš zdej - ker film, ker film?

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 578
19.10.2007 21:38:28   
KT
evo pa je zginla! Kaj bom pa zdaj gledala?

Hanna1 - kje si? A je že akcija user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 579
19.10.2007 21:58:53   
Raho
Še ena z KSKja. Sploh nisem vedela, da imamo svojo temo. Noseča drugič, prvič rodila pri 32. Sicer vztrajno trdim, da je sedaj zadnjič, ampak: Nikoli ne reci nikoliuser posted image .

Utrujena? Ja, ta nosečnost me zdeluje po dolgem in počez... In komaj čakam decemberuser posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 580
19.10.2007 22:10:21   
Anonimen
ALICE - DOBRODOŠLA!!! (sem te skrajšala imač predolgi nick)

Moji trije faloti spijo. Žana v svoji postelji, Matija tudi, edino moj Jure je zaspal v dnevni zraven mene v upanju, da ga bom odnesla v mojo posteljo. Pa naj mu bo saj je moj sonček.
Ati pa je na čagi, ker so prijatelji danes dobili dojenčka in dali so mu ime Jure. (No ja, lahko bi imeli malo več domišljije).
In ko pride dojenček imajo atiji žur,...user posted image

Nesem mojga Jurčka. Se tipkamo jutri.

(odgovor članu Raho)
  Neposredna povezava do sporočila: 581
19.10.2007 22:12:35   
neli99
punce se vidi da je petek ... sej vam privoščim, user posted image ve kar pridno razvajajte svoje najdražje in uživajte.

jst  pa mam "sam doma", pa še tv crknu ... user posted image ... RR sem prebrala, cotke zlikala in pospravila v omaro, dete spi ...

hanna1 ... smajli je ukraden, prekopiran z RR ... nisem še tok pametna ...

lepo se mejte jutri v šopingu majrim, julči ... če kofe uspe, pa kdaj še v kaki širši zasedbi, a ne ???

zdej pa grem ... pridne bodite! user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 582
19.10.2007 22:19:48   
neli99
... še ta frišno pozdravim ...

ALICE ...dobrodošla !...user posted image user posted image user posted image  še ena nosečka! sploh fino in tudi v drugo ... bova jamrale skup in odštevale dneve do PDP ... na seznamček pa jutri ... ker zdej pa res grem ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 583
19.10.2007 22:22:38   
hanna1
Jata se počasi zbira-  user posted image dobrodošla med konzervicami Alice in WL-eeeemmmm,kaj pa pomeni WL -ne morem iz svoje radovedne kože user posted image Sem pač tipično žensko bitje.Malo boš še domače naloge (ampak ne strogo resno) naredila za našo neli99,ki pridno dopolnjuje naš seznamček  user posted image user posted image .Res smo vesele vsake mamice,ki se oglasi tu na naši temi in verjemi da ti ne bo dolgčas,saj nismo tako resne,kot smo stareuser posted image user posted image user posted image user posted image .če si nas kaj prebirala,lahko vidiš,da smo zbrane z vseh vetrov in vsaka ima svojo zgodbo,zakaj mamica (šele)sedaj.Jaz sem zelo zadovoljna in upam si trdit za vse mamice na naši temi,da obožujemo svoje sončke in jih imamo sedaj še rajši,kot pa bi jih mogoče imele,če bi bile stare dvajset let-želim ti,da bi nosečnost potekala čim lepše in držim figce za tvojega otročka ,čim večkrat se nam oglasi  user posted image user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 584
19.10.2007 22:48:22   
.muki.
Ojla,

se javlja še ena ki je komaj sedaj pogruntala da ni edina starina, ki se je začela širiti v bokih in objema wc.
RAPORT: 1. otroka - sinka rodila 17 dni pred 32 rojstnim dnevom, 2 nosečnost pri 34 - 1/2, žal izvenmaternična, sedaj pa kot ste že ugotovile spet noseča, pred 11 dnevi dopolnila 36 let.  V prvi nosečnosti sem bila poskočna kot federca, vse do petega meseca sem še hodila na aerobiko in migala kot nora, v službi pa do konca dirkala po stopnicah( moja grda navada, da ne znam iti '' peš'' navzdoluser posted image ). Sedaj pa grozljivka, utrujena in slabosti, ki pa se že počasi malo umirjajo. Rok  imam maja 2008.

Čeprav nisem velika čveka sem vesela da sem našla KSK.user posted image user posted image  in da se bom vsake kvatre enkrat lahko oglasila tukaj.

LP, muki

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 585
19.10.2007 23:46:03   
hanna1
user posted image user posted image user posted image .muki.  user posted image user posted image user posted image

Jaz sem imela pa dober filing,da se danes še kdo oglasi in evo,nas je že več.
user posted image in da bi tvoje detece skupaj z mamico uspešno prebrodilo vse zgode in nezgode nosečnosti in da bi ti bila le-ta nepozaben spomin za poznejša leta.Tudi me bomo stiskale figce zate in mislim no-krog nosečk med nami se širi user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image jih je že pet-bravo punce!!!!!

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 586
19.10.2007 23:57:03   
hanna1
user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 587
20.10.2007 8:44:17   
Anonimen
Dobro jutro!

Naš Matija je danes star 1. mesec !user posted image

Muki dobrodošla med nami in vse najboljše!!! user posted image

Čakam, da moj user posted image  vstane in da spijeva kavo. Ati in Jure sta naša družinska zaspanca, Matija pa je vstal pred 5. minutami. Jaz vedno komaj čakam vikende - skupni zajtrki, kosila, večerja,....

Hanna1 - eno vprašanje - user posted image  Kaj boli, ko ti vstavijo Mireno?

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 588
20.10.2007 9:54:17   
hanna1

user posted image

MATIJA VSE NAJBOLJŠE ZA PRVI MESEC user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 589
20.10.2007 9:57:42   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Hanna1 - eno vprašanje - user posted image  Kaj boli, ko ti vstavijo Mireno?

Mene ni nič bolelo,čutiš pa tak malo čuden občutek.Je pa vse odvisno od tvojega G in kdaj ti jo vstavljajo-prve dni M je ta kanal  mat. vratu najbolj prehoden in je najlažje vstavljanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 590
20.10.2007 10:09:43   
hanna1

DOBER DAAAANNNNN!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Spet se nekaj izživljam,samo ne me vprašat,kako,ker še sama ne vem  user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 591
20.10.2007 11:10:55   
natasaom
dan!!!!!!!!!!!!!!!!sploh nisem vse prebrala,ker je preveč!dobrodošla med konzerve user posted image user posted image user posted image ...matr vse ste neki user posted image  morm tud jest začet mal možeka naštimvat za še eno user posted image ..no,včeraj nismo šli na pico,ker je delal do 8-ih!danes pa upam,da bo kmalu doma.midve sva že avto registrirale,zajtrk pojedle,smrkce kupile..sva ble pridne..zdj pa jest kavo pijem,hana pa smrkce gledauser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 592
20.10.2007 11:15:47   
natasaom
muki-midve sva pa isto stari pa otroke imava isto stare user posted image !! zdj mi pa še reci,da si gorenjka.......
MATIJA-VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image  mah,sem vam fouš....ker men dojenčki taaaakooooo dišijo...

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 593
20.10.2007 11:36:46   
hanna1
natasaom  user posted image user posted image user posted image user posted image ,jaz mam kar slabo vest,ko vidim,kolk si ti dons naredila,jaz se pa samo tu gor vlačim,no pojštre sem pa dala prat,da jih ob radiatorju posušimuser posted image .Danes si pa le privoščite nekaj dobrega-aja ,pri nas so pa že snežinke padale dopoldneeee-je mrzlo zunaj,ko strela!!!!Jaz že tako preskakujem z ene teme na drugo,čisto brez povezave.Ampak moram takoj napisat,kar mislim,če ne kar pozabim,pol pauser posted image ,kaj sem že hotela napisat.
Ja nč,bo treba iti user posted image ,pol pa grem še mami pospravljt,sem ji obljubla za vsako soboto-vsaj takrat grem na obisk,ko med tednom tako hitro mine čas.

Pa-pa

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 594
20.10.2007 11:53:28   
natasaom
hana to je blo za eno uro dela user posted image ..voziva se pa itak obe radi tako,da ni panike..men zdaj moja mala pridna ljubica.nič scrklana....razmetava njen predal user posted image ..vse pojoče čestitke je odprla-men pa glavo.user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 595
20.10.2007 11:54:02   
Anonimen
jAZ IN MOJI OTROČIČKI SMO ŠE ZMERAJ V PIŽAMI user posted image , SAMO ATI JE OBLEČEN, KER JE ŠEL DO NABIRALNIKA PO ČASOPIS.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Ja nč,bo treba iti user posted image ,pol pa grem še mami pospravljt,sem ji obljubla za vsako soboto-vsaj takrat grem na obisk,ko med tednom tako hitro mine čas.

Pa-pa

Jaz pa danes ne rabim kuhat, ker gremo v šoping (rabim hlače, ker starih še ne dobim na rituser posted image ) potem pa gremo k tašči na kosilo.
Bom pa popoldan spekla skutno torto!!user posted image

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 596
20.10.2007 12:09:10   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb
Bom pa popoldan spekla skutno torto!!user posted image

TOOOORTAAAA!!!njami-njami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 597
20.10.2007 12:10:37   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

..vse pojoče čestitke je odprla-men pa glavo.user posted image

Malo muzke ne škodi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 598
20.10.2007 12:16:29   
natasaom
joooooooj!če bi bla vsaj muzika!ma sej zdej smartis jogurt je-bo mir 5minut!
nč-jest vas llepo pozdravljam..moram ugasnit rač.ker drugač ne naredim niiiiiiiič!
vrt vabi!!!!
lep vikend vam želiva!NATAŠA in HANA

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 599
20.10.2007 13:09:21   
zvezda71
Mal se pofočkam mi2 spet sama pa še našuser posted image ima tasitno sploh noče sam spat tako, da ga že celi dan po rokah žulim in posledično nič ne naredim. Pa še tak mali pikec je 5tednov da ga ne moreš z ničim zamotit. no pa na kavču ležim tv buljim al pred rač z 1 roko navigiram pa na cca 2 uiri ga za 1/2ure v zizilend pošljem. lp od enoroke zvezde

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?